2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bnmkininde saclari incecik tug hatta:) bugun tepesinde bi toka taktim toka dustu gitti:)

Kızlar bugün oğlumun dişi ağrıyordu babası götürdü disciye discimizi yıllardır tanıyoruz ona gidiyoruz iyi bir hekim kızımı sormuş eşim dış sıkıntısı olduğunu söylemiş JEL surmeyin onlar uyusturuyor demiş bir damla yazmış bu rahatlatır onu sabah aksam verin demiş eşim almayı unutmuş alıp kullancam faydasını gorursem yazarım

Bnm kizim yogurt agzina surmuyo muz koyuyorum seker pekmez herseyi denedim yemiyo. Bizmgbi yogurt yemeyen varmi? Buyumix biskuviliye bayiliyo mavi olana onlarda zararlimidr ya

Efe bugün 9 ay 13 günlük...
Veeeeeeee sonunda dişliler kervanına katıldık
Alt 2 diş aynı anda patlamış...
İlk dişimizin çıkışı : 26 mart olarak tarihe geçti
Darısı hâlâ çıkarmamış olanlara (Zaten çok az birkaç kişiydik)

Hayırlı olsun canım disiniz

ooo hayirli olsun biz kaldik hiraysen le galiba

P Pufpuf gozun aydin canim yazyagmuru dikkat et canim kendine mevsim gecisi hem bizi hem bebisleri carpti
Bu arada doktora sordum menenjit asisini 1 yasindan sonra tek doz dedi alerjik bunyesi olan bebisler mevsim gecislerinde illaki hastalanirmis en azi geniz akintisiyla atlatirmis doliday surup mevsim gecislerinde kullanmami soyledi 2 ay hemde ama ben bisi yokken ilac vermek istemiyorum vermicem

Bnm kizim yogurt agzina surmuyo muz koyuyorum seker pekmez herseyi denedim yemiyo. Bizmgbi yogurt yemeyen varmi? Buyumix biskuviliye bayiliyo mavi olana onlarda zararlimidr ya
Benim oğlum da hiç yemiyordu ne sade ne de meyvelisini. Şimdi en sevdiği yoğurt oldu soğuk veriyorum dolaptan çıkarıp hiç bekletmeden bu sebeple mi yemeye başladı bilemiyorum

Gozunaydin canim darisi diger dislere

haydi gözünüz aydın canım hayırlı olsun dişler

Eki Görüntüle 1470815 ilk adim ayakkabimiza bskin teyzeleri
çok güzeller güle güle giysin fıstık

Ay bu iki çocuklu olanlar kafadan cennetliksiniz komşumun kızı bende annesi evde yokmuş bana geldi 1. Sınıfa gidiyo 4 sayfa ders yaptık ama başım Çatladı
bide üç çocuklular var heykelleri dikilesi saygıyla sevgiyle kucaklıyorum onları

inşallah biran önce düzelir aranız benimde öyle bi arkadaşım var hatta kardeş gibiyiz bir iki kere atıştık resmen telefon elimde mesaj yada aramasını faln beklemiştim :)))

Düşünemiyorum bile 3 çocuğu araları fazla olursa olabilir gibi geliyo ama bilemiyorum büyüdüklerinde eminimki çok eğlenceli olur ama büyütürken zor

Ben jelin tadına bakmak için sürdüm dilime evet uyuşturuyor bi kere sürdük sonra çok da gerek duymadık caljel bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…