2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canm nasil oldu dustumu atesi. Bnm kizimin atesi 39 gecince hem surup hem fitil verdiler hastanede biyandanda eklem yerlerine islak bez koyduk oyle dustu.beziyle birak giydrme 38 uzerindeyse atesi ve dus aldr hla dusmediyse panikleme lutfen

Yok canim dusmedi koltuk alti derecesini panikle bulamiyorum sinir oldum herzaman durdugu yerde yok. Ustunde citcitli badi var sade 1 saat sonra fitil verecegim bende esim 1 2 saate gelirim dedi. Doktor telini acmiyo hastanede geri aradi ulasamadik doktora devlet hastanesine goturun diyo sanki ben bilmiyorum

Bna doktrumz 38 gecerse surup verme demisti fitille dusur bidha cikarsa 4saat snra surup ver dedi oyle yapiyorum bnde

Sagolun kizlar yordum sizide allah razi olsun sizden yanimda oldugunuz icin kizim huysuzlanmaya basladi agliyo
Canım allah yardımcın olsun bebeğine de çok gemiş olsun inşallah ateşi hemen düşer, bizim dokyor38.5 e kadar ilaç verdirtmiyodu, eğer üstüne çıkarsa ilaç ver demişti. Bi de eklem yerlerine ıslak bez koymanın ateşi düşürdüğünü biliyorum, panik yapmamaya çalış havaleyi falan getirme aklına allah korusun inşallah enfeksiyon yüzünden çıkmamıştır ateşi eğer elleri ve ayakları soğuksa enfeksiyon olduğu anlamına geliyomuş sanırım

mahtuana gecmis olsun canim bence panik yapma bir ay kadaf once aynis atesi kizim da oldu once 37.6 falandi surup verdim bikac saat gecti fitil koydum dusmustu gece yine atesi bu sefer 38.1 e ciknisti yine surup verdim oyle duzeldi bazen olur zaten ertesi gunu sabah yine ates vardi bu kez dr a goturdum biseyi yoktu bazen olur dedi boyle ateslenmeleri dedi bence biraz sakin ol canim panikledikce daha zor oluyi

Oğlum uyumuştu aklam uykusu bızım bu saat te oldu artık gece sabahlarız sanırım bır uyandı yastık su gıbı olmuş öksürüyo ilerliyo sanırım kafası ıslaktı ama sırtı terlı değildi saçını kuruttum hapşırık devam bem ne yapsam şimdi dr da ilaç vermedı

Bu aksam hira bni mahfetti ilk defa bukdr snir oldm uyumuyo esniyo agliyo bugundisari ciktik 10dk oyuzdenmi acaba delircm simdi huysuz cok herseye agliyo

Ya bugun kizim ikide bir kulagini omzuna degdirip durdu sag kulagini kulak.agrisindan bugun bende suphelendum cuma 9.ay smasimiz var o zaman gidince bi aile hekimine gosteriyim ama aglamasi sizlamasi da pek yok ust disin tekini cikardi digeride cikti cikacak gibi acaba distenmi diyorum.emin de olamadim bide elimle hafifce sag kulagina dokunuyom yine hemen omzuna kulagini degdiriyo sol.kulagina yapiyom bi tepki vermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…