İyi bari canım düşer inşallah ben çok yaşadım canım en etkilisi duş fitil çıplak tut hastaned de ayni şeyleri yapıyorlar yarın da dra gidersinizYa ariyorum sanki cumhurbaskani ulasamadim hastaneyi aradim onlar donecek doktoru arayip
Canm nasil oldu dustumu atesi. Bnm kizimin atesi 39 gecince hem surup hem fitil verdiler hastanede biyandanda eklem yerlerine islak bez koyduk oyle dustu.beziyle birak giydrme 38 uzerindeyse atesi ve dus aldr hla dusmediyse panikleme lutfen
İyi bari canım düşer inşallah ben çok yaşadım canım en etkilisi duş fitil çıplak tut hastaned de ayni şeyleri yapıyorlar yarın da dra gidersiniz
Sizin drda dört saat demiş bizimki niye iki saat dediBna doktrumz 38 gecerse surup verme demisti fitille dusur bidha cikarsa 4saat snra surup ver dedi oyle yapiyorum bnde
Bna doktrumz 38 gecerse surup verme demisti fitille dusur bidha cikarsa 4saat snra surup ver dedi oyle yapiyorum bnde
Sizin drda dört saat demiş bizimki niye iki saat dedimahtuana dört saat sonra versin madem bende gidince sorayim bunu dra
Arkadaşların dru öyle söylemiş canım bir tek bizimki iki deyince ben tereddüt ettim dört saat sonra ver canım bende doktoruma sorcam bunu tekrarSimdi 4 saattemi vereyim ben canim
Canım allah yardımcın olsun bebeğine de çok gemiş olsun inşallah ateşi hemen düşer, bizim dokyor38.5 e kadar ilaç verdirtmiyodu, eğer üstüne çıkarsa ilaç ver demişti. Bi de eklem yerlerine ıslak bez koymanın ateşi düşürdüğünü biliyorum, panik yapmamaya çalış havaleyi falan getirme aklına allah korusun inşallah enfeksiyon yüzünden çıkmamıştır ateşi eğer elleri ve ayakları soğuksa enfeksiyon olduğu anlamına geliyomuş sanırımSagolun kizlar yordum sizide allah razi olsun sizden yanimda oldugunuz icin kizim huysuzlanmaya basladi agliyo
DUS ALDRDINMI SURUP HC ISE yARAMADI SANIRIMSagolun kizlar yordum sizide allah razi olsun sizden yanimda oldugunuz icin kizim huysuzlanmaya basladi agliyo
Keşke elimizden daha fazlası gelse canım umarım düşerSagolun kizlar yordum sizide allah razi olsun sizden yanimda oldugunuz icin kizim huysuzlanmaya basladi agliyo
Hayırlı haberler cnmSagolun kizlar yordum sizide allah razi olsun sizden yanimda oldugunuz icin kizim huysuzlanmaya basladi agliyo
Evet canim 8+0 haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?