senınkıde ayrı bır seymıs canım, kım mıs o kı sana hakarett edıyro, terbıyesızee bakkk!!cilek31 ins duzelir zamanla malesef boyle is dedinmi bende cok cektim markette calisiyodum sorumluydum seften yemedigim azar kalmiyodu adam diyodu bi de simarmayalim diye aferin demiyomus bigun kalkti gerizekalimisin sen dedi bende salter bi atti telde konusuyoz ark dedi kimle konustun sen sefle dedim sasirdilar ondan sonra ozur ustune ozur bi de isten cikmama sebep oldu terfi mi vermedi biturlu verdiginde de artik cok gecti evlenip geldim buraya acik yok dediler falan bende nasilsa tazminatimi alcam diye ciktim hos cocuk olunca yine de cikardim calisma saatleri cok kotu cunku hele yazlik yer daha beter amaaann ne cektim bee :)) ama iste insan ozluyoda koca eline bakinca hic hesabini yapmaz sormaz ama kendi kazandigin gibi olmuyo tabi
Teşekkür ederiz teyzesi sabaha kadar memeye yapışıyor goguslerim hep boş oluyor ben de sutum yok diye düşünüyorum ama yeterli galiba@yazyagmuru gecmis olsun canim hemde masallah boyuna kilosuna sen sutum az diyosun ya bak demekki yetiyomus kilosu da boyu da guzel ilerlemis
Dis te olabilir canım kulak iltihabı da ama inşallah değildir bizim çok şiddetli aglamamiz olmadı sadede uykudan kasiyarak uyanıp ağlıyordu dra gosterirsin cuma günüYa bugun kizim ikide bir kulagini omzuna degdirip durdu sag kulagini kulak.agrisindan bugun bende suphelendum cuma 9.ay smasimiz var o zaman gidince bi aile hekimine gosteriyim ama aglamasi sizlamasi da pek yok ust disin tekini cikardi digeride cikti cikacak gibi acaba distenmi diyorum.emin de olamadim bide elimle hafifce sag kulagina dokunuyom yine hemen omzuna kulagini degdiriyo sol.kulagina yapiyom bi tepki vermiyo
böyleyken çalşmak çok zor,ben dönemem 1 yıldan önce,çünkü ne gecen ne gündüz uyku uyumuyorum, buyüzden bunu başaranlara imreniyorum,ben bulaşıkları bile makineye eşim gelince atabiliyorum ,sabah yıkanan çamaşırlar sepette bekliyor bazen tekrar yıkıyorum,eve gelen yardımcı bayana bunları yaptıramam ben de yapamıyorum bakalım sonumne olacakya arkadaşlar bu çocuklar bu yaşta uyumazlarsa ne zaman uyuyacaklar allahin verdiğine bin şükür ama ben uykusuzluktan bayilacam gece uyuma sabah kalk işe git inanin Evimi toplayacak halim kalmadı uyku için doktoru ilac yada herhangi bir şey öneren var mi
Ben kızımda çAlışıyodum çok zordu yetışemiyodum kızımı bile ben büyütemedım çok özenırdım evde olan annelere ama oğlumda asla çalışmama kararı aldım elhamdulıllah kendim bakmaya çalışıyorum ikisini bir arada yapanlara saygı duyarımböyleyken çalşmak çok zor,ben dönemem 1 yıldan önce,çünkü ne gecen ne gündüz uyku uyumuyorum, buyüzden bunu başaranlara imreniyorum,ben bulaşıkları bile makineye eşim gelince atabiliyorum ,sabah yıkanan çamaşırlar sepette bekliyor bazen tekrar yıkıyorum,eve gelen yardımcı bayana bunları yaptıramam ben de yapamıyorum bakalım sonumne olacak
Aynen cnm dün gece 8 e kadar ağlıyo uyymuyo doğduğundan berı ıykuyu sevmeyen bır bebek ama bazen daha da kötü uyku şurubu var ama 2 yastan önce önermiyolar ben kızımda vermiştimya arkadaşlar bu çocuklar bu yaşta uyumazlarsa ne zaman uyuyacaklar allahin verdiğine bin şükür ama ben uykusuzluktan bayilacam gece uyuma sabah kalk işe git inanin Evimi toplayacak halim kalmadı uyku için doktoru ilac yada herhangi bir şey öneren var mi
Kötü biley değildir inşaallahYa bugun kizim ikide bir kulagini omzuna degdirip durdu sag kulagini kulak.agrisindan bugun bende suphelendum cuma 9.ay smasimiz var o zaman gidince bi aile hekimine gosteriyim ama aglamasi sizlamasi da pek yok ust disin tekini cikardi digeride cikti cikacak gibi acaba distenmi diyorum.emin de olamadim bide elimle hafifce sag kulagina dokunuyom yine hemen omzuna kulagini degdiriyo sol.kulagina yapiyom bi tepki vermiyo
Hasta mı huysuzluk mu cnmBu aksam hira bni mahfetti ilk defa bukdr snir oldm uyumuyo esniyo agliyo bugundisari ciktik 10dk oyuzdenmi acaba delircm simdi huysuz cok herseye agliyo
Sizede çok geçmiş olsn. Bende mahtuanayı merak ettim onun için girip bi bakiyim dedim. İnş. ikinizin de ateşi normale döner.mahtuana cnm nasıl oldu bebeğin inşaalah ates düşmüştür bizimkide ilerledi pedıtusa basladım
Hiç suçlana canım kendini. Bak ben çıkarmadım ne oldu. Gerçi hapşırık ve burun akıntısı başlayınca ben hemen peditus verdim. Bide Ihlamur ve elma kabuğu kaynattım yasak ama genede içine az bişey bal attım (alerji yaptı ama sanırım burnunun üstü benek benek oldu) sürekli içirdim içinde ertesi günde bal katmadan Yaptım ıhlamuru. Ne hapşırın ne burun akıntısı kaldı. Dün de aşı için çıktık biraz da dolaştık hava aldı.Sagol canim. Hemen disari cikinca olunca insan kendine kizmaya basliyor az daha sabretseydin diye haklisin aslinda herzaman olabilir hastalik yinede kotu oluyorum esime cikartma hasta olur dedim yok olmaz panikleme demisti ondan sucluyorum kendimi izin vermeseydim diye
Ya bugun kizim ikide bir kulagini omzuna degdirip durdu sag kulagini kulak.agrisindan bugun bende suphelendum cuma 9.ay smasimiz var o zaman gidince bi aile hekimine gosteriyim ama aglamasi sizlamasi da pek yok ust disin tekini cikardi digeride cikti cikacak gibi acaba distenmi diyorum.emin de olamadim bide elimle hafifce sag kulagina dokunuyom yine hemen omzuna kulagini degdiriyo sol.kulagina yapiyom bi tepki vermiyo
huysuzluk canm uyumuyo uyusada 5 dk snra agliyo gce 2de bi ciglik atti omrumden omur gtti dili hep disarda disleri kasiniyo belli sinirleniyo damaklari patlick snki balon gbi sis altust ustler daha cok sis. 10aylik olcak hla dis yok cok skinti veriyo artikHasta mı huysuzluk mu cnm
Dis jeli kullanoyomusun gercekten ise yariyo veya calpol ver bilmiyorum denedinmi ama rahatlar en azindan doktor cok huzursuzlugu olursa vr demistihuysuzluk canm uyumuyo uyusada 5 dk snra agliyo gce 2de bi ciglik atti omrumden omur gtti dili hep disarda disleri kasiniyo belli sinirleniyo damaklari patlick snki balon gbi sis altust ustler daha cok sis. 10aylik olcak hla dis yok cok skinti veriyo artik
haydi gözünüz aydın bizde beklemedeyiz artık çıksa da en azından bir hafta on gün kadar rahat etsek :))Gunaydinlar bugun ust disin digeribde patlamis ust iki ciktiust dislerin iki yan tarafi da sis sanirsam ordan da gelecek ne.zamn gelirse artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?