2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
senınkıde ayrı bır seymıs canım, kım mıs o kı sana hakarett edıyro, terbıyesızee bakkk!!
ıyı yapmısın haddını bıldırmeklee. ıyıkı tazmınatını alıp cıkmısın en azından sana bır yararı olmuss. benımde oyle duusuncelerım vardıı ama suprız bır sekılde kuzu olunca kaldım işteee

Dis te olabilir canım kulak iltihabı da ama inşallah değildir bizim çok şiddetli aglamamiz olmadı sadede uykudan kasiyarak uyanıp ağlıyordu dra gosterirsin cuma günü

ya arkadaşlar bu çocuklar bu yaşta uyumazlarsa ne zaman uyuyacaklar allahin verdiğine bin şükür ama ben uykusuzluktan bayilacam gece uyuma sabah kalk işe git inanin Evimi toplayacak halim kalmadı uyku için doktoru ilac yada herhangi bir şey öneren var mi

böyleyken çalşmak çok zor,ben dönemem 1 yıldan önce,çünkü ne gecen ne gündüz uyku uyumuyorum, buyüzden bunu başaranlara imreniyorum,ben bulaşıkları bile makineye eşim gelince atabiliyorum ,sabah yıkanan çamaşırlar sepette bekliyor bazen tekrar yıkıyorum,eve gelen yardımcı bayana bunları yaptıramam ben de yapamıyorum bakalım sonumne olacak

Ben kızımda çAlışıyodum çok zordu yetışemiyodum kızımı bile ben büyütemedım çok özenırdım evde olan annelere ama oğlumda asla çalışmama kararı aldım elhamdulıllah kendim bakmaya çalışıyorum ikisini bir arada yapanlara saygı duyarım

Aynen cnm dün gece 8 e kadar ağlıyo uyymuyo doğduğundan berı ıykuyu sevmeyen bır bebek ama bazen daha da kötü uyku şurubu var ama 2 yastan önce önermiyolar ben kızımda vermiştim

Kötü biley değildir inşaallah

Hiç suçlana canım kendini. Bak ben çıkarmadım ne oldu. Gerçi hapşırık ve burun akıntısı başlayınca ben hemen peditus verdim. Bide Ihlamur ve elma kabuğu kaynattım yasak ama genede içine az bişey bal attım (alerji yaptı ama sanırım burnunun üstü benek benek oldu) sürekli içirdim içinde ertesi günde bal katmadan Yaptım ıhlamuru. Ne hapşırın ne burun akıntısı kaldı. Dün de aşı için çıktık biraz da dolaştık hava aldı.

Günaydın hanımlar. Çalışmayan bayanlar size ozeniyorum. Çalışmaya baslayalı 2 ay oldu. Müdür adi bir yalancı çıktı. Süt izni satlerimden dolayı bana taktı. He yere ve herkese beni şikayet ediyor. Hakkımda yalan söylüyor. Ust nmercilerde bu işin asli ne diye bana sormuyor. Gunahimi ahimi aliyor da dilerim ben hala onunla çalışırken ilahi adalet işler ve Allahim cezasini verir. Büyük yalanciymis bu kadin hem de adi

canım inşallah diştendir miranın da öyle el kulakta çekiştiriyor bende diş diye düşünüyorum doktoru baktı temiz dedi yine de tetikteyim ateşini ölçüyorum genel halini gözlemliyorum annemde aynı şekilde bi sıkıntı olduğunu hissedersem götürcem doktora

mahtuana canım kızın nasıl oldu ya umarım düşmüştür ateşi

Hasta mı huysuzluk mu cnm
huysuzluk canm uyumuyo uyusada 5 dk snra agliyo gce 2de bi ciglik atti omrumden omur gtti dili hep disarda disleri kasiniyo belli sinirleniyo damaklari patlick snki balon gbi sis altust ustler daha cok sis. 10aylik olcak hla dis yok cok skinti veriyo artik

Dis jeli kullanoyomusun gercekten ise yariyo veya calpol ver bilmiyorum denedinmi ama rahatlar en azindan doktor cok huzursuzlugu olursa vr demisti

Kızlar hastaneden geldik iyiye gidiyomus ama antibiyotige devam ediyoruz kulagini hala kasiyodu alerjik bünyeye sahip oldugundan sampuaniyla nemlendiricisini degistircez oda kasinti yaparmis cok huysuz dedim kasinirsa cok normal.dedi atopik cildi olan bebis anneleri siz ne kullaniyorsunuz hangi marka ve nerden aliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…