canım emeğine sağlık çok güzel olmuş
Amma doluymusum yavl uzun olmuş kusura bakmayın kızlar
Benim oğullarım büyük aslında bana eziyetleri yok hatta destek bile oluyorlar çoğu zaman Eceyle ilgileniyorlar market bakkal çöp atma islerini yapıyorlar sadece ev kalabalık olunca iş bitmiyor çamaşır bulaşık yemek sürekli telaş var evde ama güzel aslında ben hiç yalniz kalmiyorum hafta sonu yalnız kalıyorum sadece canım sıkılıyor alismisim evde birilerinin olmasına
Ben biobaby kullanıyorum. Çok kötü olduğu zamanlarda da mecburen advantan kullanıyorum ertesi gün geçiyor.
bende spinal epidural olmuştum ilk bi kaç ay ayakta fazla kalınca belim kopuyo sanıyordum. Şimdi yok çok şkr o ağrı. Sanırım bünyem alıştı sürekli ayakta durmaya.
boğazına bişey olmuyor mu? Yoğurdun soğuk olanı tehlikelidir derler ya..
Çook güzel olmuşlar. Ellerine sağlık.
çok güzel olmuş canım eline sağlık. Doğumgünü hazirliklarimi.
anneligi abartan biz değiliz bence onlar çok geniş insanlar.benimde binada bi komsum geldi dün dudsginda uçuk var baktım elimden alıp öpecek, hemen aaa dudaginda uçuk var sakin öpme dedim çok tehlikeli uçuk mikrobu dedim.bana evet ölüme kadar goturuyomus diyo pişkin pişkin.biliyosun madem niye öpmeye yelteniyosun.
Kızlar sağolun..Çok teşekkürler
Güzelzaten el emeği olan her şey ayrı güzel ve özel oluyor..
Gerçekten çok duyarsızlar. Bende bazen insanları anlamıyorum. Bugün bi ark. karşılaştık. hastaneden gelmiş. Aynen şunu söyledi arene şimdi hastaneden çıktım yoksa seni çok öperdim diyip defalarca ellerini öptü. İki saniye sonra aren elini ağzına götürdü. Seni çok iyi anlıyorum bişey söylenmiyo ama bebeklerimiz için bazen söylemeliyiz diyorum. Sonu ne olursa olsun..
bende çok merak ediyorum. Umarım iyidir.
çok geçmiş olsun. Stres malesef bütün vücudu etkiliyo. Çok dikkat et kendine.
@kmltm canım çok geçmiş olsun.
canım geçmiş olsun daha iyi olmana sevindim
ohh maşallah Efe'ye darısı bizim başımıza inşallah...Efe bugün 9 ay 13 günlük...
Veeeeeeee sonunda dişliler kervanına katıldık
Alt 2 diş aynı anda patlamış...
İlk dişimizin çıkışı : 26 mart olarak tarihe geçti
Darısı hâlâ çıkarmamış olanlara (Zaten çok az birkaç kişiydik)
soguk bikere vermistm sanirim ondan oldu doktra kontrole gtmistik ertesi gnu bogazi kizarmis demisti. Cokta sogul degildi aslinda. Bisey olmuyomu cnm bn korkarm vermeyeBenim oğlum da hiç yemiyordu ne sade ne de meyvelisini. Şimdi en sevdiği yoğurt oldu soğuk veriyorum dolaptan çıkarıp hiç bekletmeden bu sebeple mi yemeye başladı bilemiyorum
birak hastayi saglamda gelmesin buaralarKızlar ben güya kızımı iyileştirmeye çalışıyorum bugün misafir geldi dört yasında hasta ateşli ilaç verdinmi dedim evde kalmamış dedi ben kızımın calpolunden verdim çocuk oksuruyor sürekli hasta çocukla gezmeye gidiyorlar üstelik sağlık ocağı evlerinin dibinde insan götürür muayene ettirir ben mi anneligi abartiyorum çocuklarımın üstüne titriyorum resmen bütün aksam çok rahatsız oldum kızım hasta zaten bende hastayım ama yine de ben kızımı iyileştirmeye uğraşırken eve hasta insanların gelmesi beni rahatsız ediyor bugün komsununun kızı geldi oksuruyor burnunu çekiyor sürekli hasta misin diye sordum hayır dedi ama hastaydı koruyamiyorim çocuğu bir türlü yarin evi çok iyi havalandirmam lazım benim evimde bebek var insanlar çok duyarsız gelene gelme diyemiyorsun onların düşünmesi gerekiyor düşünmüyorlar bizim çocuklar hasta olduğunda biz kardeslerimle bile gidip gelmiyoruz iyileşinceye kadar ama insanlar çok rahat bunu anladım benim cocugumun hasta olması onları hiç ilgilendirmiyor
oelinden openlere ayri gicik oluyorum zatenGerçekten çok duyarsızlar. Bende bazen insanları anlamıyorum. Bugün bi ark. karşılaştık. hastaneden gelmiş. Aynen şunu söyledi arene şimdi hastaneden çıktım yoksa seni çok öperdim diyip defalarca ellerini öptü. İki saniye sonra aren elini ağzına götürdü. Seni çok iyi anlıyorum bişey söylenmiyo ama bebeklerimiz için bazen söylemeliyiz diyorum. Sonu ne olursa olsun..
bende çok merak ediyorum. Umarım iyidir.
çok geçmiş olsun. Stres malesef bütün vücudu etkiliyo. Çok dikkat et kendine.
Bnm kapida bebegim uyuyo yaziyo dogdugundan beri ama ise yariyomu hayirrrrrrBugünlerde sürekli bi gelen giden tam uyutuyorum zil, binadan biri, uyaniyo tam uyuuyo inadına yapar gibi yine zil, kayinvaldem o gidiyo gorumcem o gidiyo çöp almaya gelen temizlikci sürekli zil çalıyo ve yiğit uyaniyo halbuki herkes evde bebek olduğunu biliyo ve uyuyomudur diye düşünmeden zile sonuna kadar basiyolar. Baktım olmuyo, zile basma bebek uyuyo olabilir, sen tıklat yavaşça ben duyarım yazdım. zilin üstüne de yapistirdim kağıdı. İnsallah çözüm olur bu.
sagol canm
Zaten yazı ise yaramazsa kesin sokerim.Sökün zili gitsin ilk defa zil olmadigi icin sukrettim gecen gun gorumcemin oglu geldi 8 yasinda yikildi o kapi 15 dk vurdu tekmeledi oykuyu uyutuyodum yatirdim gittim actim kapiyi kirdin kapiyi diyom birden acinca kapiyi korktu bu seferde acilmicak saniyodu heralde :)
Bend bebek uyuyo yazısı ise yaramayacagini bildiğim için baya bi aciklamali yazdım:) sen yavaşça tıklat ben duyarım diye ama gorucez bakalım ise yarayacakmi bugünsoguk bikere vermistm sanirim ondan oldu doktra kontrole gtmistik ertesi gnu bogazi kizarmis demisti. Cokta sogul degildi aslinda. Bisey olmuyomu cnm bn korkarm vermeye
birak hastayi saglamda gelmesin buaralar
oelinden openlere ayri gicik oluyorum zaten
Bnm kapida bebegim uyuyo yaziyo dogdugundan beri ama ise yariyomu hayirrrrrr
sagol canm
inşallah çözüm olur bende zil sesine uyanınca mira hele de yeni uyutmuşsan deliriyordum bahsetmişimdir bir kez de bankadan zırt pırt arıyolar diye fena haşlamıştım bi düşünün bu kadın emziriyomu bebeği mi uyuyo açmıyosa bişi vardır heralde diye :)))Bugünlerde sürekli bi gelen giden tam uyutuyorum zil, binadan biri, uyaniyo tam uyuuyo inadına yapar gibi yine zil, kayinvaldem o gidiyo gorumcem o gidiyo çöp almaya gelen temizlikci sürekli zil çalıyo ve yiğit uyaniyo halbuki herkes evde bebek olduğunu biliyo ve uyuyomudur diye düşünmeden zile sonuna kadar basiyolar. Baktım olmuyo, zile basma bebek uyuyo olabilir, sen tıklat yavaşça ben duyarım yazdım. zilin üstüne de yapistirdim kağıdı. İnsallah çözüm olur bu.
inşallah hastalanmaz canım önlem için bitki çayı falan veriyomusunOff yigitinde gözler sulaniyo.hapsurup duruyo.
canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanırHayırlı cumalar olsun kızlar ben fazla giremiyorum foruma kızım üç haftadır hasta bronsiolit dendi sürekli doktora gidiyoruz ama yok geçmiyor şu geniz akıntısı çocuk hirlayarak emmeye çalışıyor resmen fokur fokur ses geliyor bogulacak diye korkuyorum ve sırf bu yüzden emmeyi bırakacak galiba.hep evdeyim üstüne çok düşüyorum ventolin,nebulizor,antibiyotikler,alerji ilaçları,uyku dinlenme yok çok zordayim hastalığı geçse razıyım bu sıkıntı lara ama geçmiyor bugün 5.kez doktora gidicez bakalım ne olcak. Hasta olan bebislere Rabbim şifa versin. @ yaz yagmuru, @emiraga
bende aldim ama oykuye yaptitmak biraz zulum yirtmak istiyo :)kızlar bu arada adım adım setini konuşurken siteyi inceleyip üye olmuştum sonra bakarım diye öyle kalmış biraz evvel aradılar detaylı detaylı anlattılar birde karşımda tam satışçı vardı telefonu kapadığımda bir yıllık satın almıştım bile :)) bakalım bugün kargoya vericez yarın en geç pazartesi elinizde olur dediler.
İhlamur vermeye başladım canım insallah ilerlemez.inşallah çözüm olur bende zil sesine uyanınca mira hele de yeni uyutmuşsan deliriyordum bahsetmişimdir bir kez de bankadan zırt pırt arıyolar diye fena haşlamıştım bi düşünün bu kadın emziriyomu bebeği mi uyuyo açmıyosa bişi vardır heralde diye :)))
inşallah hastalanmaz canım önlem için bitki çayı falan veriyomusun
canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanır
Geçmiş olsun canım allah kolaylık şifa versinHayırlı cumalar olsun kızlar ben fazla giremiyorum foruma kızım üç haftadır hasta bronsiolit dendi sürekli doktora gidiyoruz ama yok geçmiyor şu geniz akıntısı çocuk hirlayarak emmeye çalışıyor resmen fokur fokur ses geliyor bogulacak diye korkuyorum ve sırf bu yüzden emmeyi bırakacak galiba.hep evdeyim üstüne çok düşüyorum ventolin,nebulizor,antibiyotikler,alerji ilaçları,uyku dinlenme yok çok zordayim hastalığı geçse razıyım bu sıkıntı lara ama geçmiyor bugün 5.kez doktora gidicez bakalım ne olcak. Hasta olan bebislere Rabbim şifa versin. @ yaz yagmuru, @emiraga
miranın pek yırtma huyu yok fotoğraf çekerken o kadar alıştı ki kağıtlarla haşır neşir olmaya :)) inşallah bunu yaptırmak çok zor olmaz merak ediyorum nasıl olacak diye hem şimdi zorlansak bile bir kaç ay sonrakilere alışmış olurlar diye düşündüm ayy ne bilim şimdi aldım ya toz konduramıyorumbende aldim ama oykuye yaptitmak biraz zulum yirtmak istiyo :)
bn ilk dgdugu zamn kesmistim kablolari zilin. Ama baskalarina gelenlerde bizmzile basiyodu kapici dairesi yaziyo sanki zilde. Sukur tasindim ordanSökün zili gitsin ilk defa zil olmadigi icin sukrettim gecen gun gorumcemin oglu geldi 8 yasinda yikildi o kapi 15 dk vurdu tekmeledi oykuyu uyutuyodum yatirdim gittim actim kapiyi kirdin kapiyi diyom birden acinca kapiyi korktu bu seferde acilmicak saniyodu heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?