2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım emeğine sağlık çok güzel olmuş

Teşekkür ederim

Amma doluymusum yavl uzun olmuş kusura bakmayın kızlar

Az bile yazmışsın bu Yazımı a3 e çıktı Alıp kapılarımıza yapoştırsak yeridir

Heh işte ablamın büyükoğlu 6 a gidiyo görsen delikanlı çok da yardımcı Yaş arası fazla olsa dediğim bu
Bazen eşim diyo betüle kardeş yerine abla alalım nasıl olacaksa

Teşekkür ederim canım

Benimde spinal ama baştan bu kadar yoktu şimdi Dediğin gibi çok ayakta kalınca Ağrı başlıuyo

Yok canım diş buğdayı, teşekkür ederiz

Kızlar sağolun..Çok teşekkürler

Güzel zaten el emeği olan her şey ayrı güzel ve özel oluyor..

Teşekkür ederiz
Dişiniz hayırlı olsun bu arada darısı olmayanların başına

@kmltm canım çok geçmiş olsun.

canım geçmiş olsun daha iyi olmana sevindim

Tesekkurler kizlar aman siz de dikkat edin kendinize.ben de bana bisey olmaz cok cok grip olurm dyodm.vucudm cok zayiflamis demekki.

ohh maşallah Efe'ye darısı bizim başımıza inşallah...

Bugünlerde sürekli bi gelen giden tam uyutuyorum zil, binadan biri, uyaniyo tam uyuuyo inadına yapar gibi yine zil, kayinvaldem o gidiyo gorumcem o gidiyo çöp almaya gelen temizlikci sürekli zil çalıyo ve yiğit uyaniyo halbuki herkes evde bebek olduğunu biliyo ve uyuyomudur diye düşünmeden zile sonuna kadar basiyolar. Baktım olmuyo, zile basma bebek uyuyo olabilir, sen tıklat yavaşça ben duyarım yazdım. zilin üstüne de yapistirdim kağıdı. İnsallah çözüm olur bu.

Hayırlı cumalar olsun kızlar ben fazla giremiyorum foruma kızım üç haftadır hasta bronsiolit dendi sürekli doktora gidiyoruz ama yok geçmiyor şu geniz akıntısı çocuk hirlayarak emmeye çalışıyor resmen fokur fokur ses geliyor bogulacak diye korkuyorum ve sırf bu yüzden emmeyi bırakacak galiba.hep evdeyim üstüne çok düşüyorum ventolin,nebulizor,antibiyotikler,alerji ilaçları,uyku dinlenme yok çok zordayim hastalığı geçse razıyım bu sıkıntı lara ama geçmiyor bugün 5.kez doktora gidicez bakalım ne olcak. Hasta olan bebislere Rabbim şifa versin. @ yaz yagmuru, @emiraga

Benim oğlum da hiç yemiyordu ne sade ne de meyvelisini. Şimdi en sevdiği yoğurt oldu soğuk veriyorum dolaptan çıkarıp hiç bekletmeden bu sebeple mi yemeye başladı bilemiyorum
soguk bikere vermistm sanirim ondan oldu doktra kontrole gtmistik ertesi gnu bogazi kizarmis demisti. Cokta sogul degildi aslinda. Bisey olmuyomu cnm bn korkarm vermeye

birak hastayi saglamda gelmesin buaralar

oelinden openlere ayri gicik oluyorum zaten

Bnm kapida bebegim uyuyo yaziyo dogdugundan beri ama ise yariyomu hayirrrrrr
@ yaz yagmuru. @emiragam,@ mahtuana, @ kmltm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. P Pufpuf disiniz hayırlı olsun.@ hiraysen size de kolay diş çıkarmalar canım.
sagol canm

Sökün zili gitsin ilk defa zil olmadigi icin sukrettim gecen gun gorumcemin oglu geldi 8 yasinda yikildi o kapi 15 dk vurdu tekmeledi oykuyu uyutuyodum yatirdim gittim actim kapiyi kirdin kapiyi diyom birden acinca kapiyi korktu bu seferde acilmicak saniyodu heralde :)

Zaten yazı ise yaramazsa kesin sokerim.

Bend bebek uyuyo yazısı ise yaramayacagini bildiğim için baya bi aciklamali yazdım:) sen yavaşça tıklat ben duyarım diye ama gorucez bakalım ise yarayacakmi bugün

inşallah çözüm olur bende zil sesine uyanınca mira hele de yeni uyutmuşsan deliriyordum bahsetmişimdir bir kez de bankadan zırt pırt arıyolar diye fena haşlamıştım bi düşünün bu kadın emziriyomu bebeği mi uyuyo açmıyosa bişi vardır heralde diye :)))

Off yigitinde gözler sulaniyo.hapsurup duruyo.
inşallah hastalanmaz canım önlem için bitki çayı falan veriyomusun

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanır

kızlar bu arada adım adım setini konuşurken siteyi inceleyip üye olmuştum sonra bakarım diye öyle kalmış biraz evvel aradılar detaylı detaylı anlattılar birde karşımda tam satışçı vardı telefonu kapadığımda bir yıllık satın almıştım bile :)) bakalım bugün kargoya vericez yarın en geç pazartesi elinizde olur dediler.

bende aldim ama oykuye yaptitmak biraz zulum yirtmak istiyo :)

İhlamur vermeye başladım canım insallah ilerlemez.

Geçmiş olsun canım allah kolaylık şifa versin

bende aldim ama oykuye yaptitmak biraz zulum yirtmak istiyo :)
miranın pek yırtma huyu yok fotoğraf çekerken o kadar alıştı ki kağıtlarla haşır neşir olmaya :)) inşallah bunu yaptırmak çok zor olmaz merak ediyorum nasıl olacak diye hem şimdi zorlansak bile bir kaç ay sonrakilere alışmış olurlar diye düşündüm ayy ne bilim şimdi aldım ya toz konduramıyorum

bn ilk dgdugu zamn kesmistim kablolari zilin. Ama baskalarina gelenlerde bizmzile basiyodu kapici dairesi yaziyo sanki zilde. Sukur tasindim ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…