- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Ablamın üçüzleri vardı zilin sesine uyandıkları için kendi kapısının zilini iptal etti dış kapınınkini de kıstı. 10 yaşındalar hala kapının sesi öyle :)Bugünlerde sürekli bi gelen giden tam uyutuyorum zil, binadan biri, uyaniyo tam uyuuyo inadına yapar gibi yine zil, kayinvaldem o gidiyo gorumcem o gidiyo çöp almaya gelen temizlikci sürekli zil çalıyo ve yiğit uyaniyo halbuki herkes evde bebek olduğunu biliyo ve uyuyomudur diye düşünmeden zile sonuna kadar basiyolar. Baktım olmuyo, zile basma bebek uyuyo olabilir, sen tıklat yavaşça ben duyarım yazdım. zilin üstüne de yapistirdim kağıdı. İnsallah çözüm olur bu.
Ay sizin kilolarınızı görünce oğlum bana civciv gibi geliyo :) maşallah boyuna da kilosuna da. Ben yaptırmadım ne dr ne de ebe çok sıcak bakmadı. Yaptırmasan da olur böyle bi aşı yoktu dediler size söyledikleri gibi. İnş. pişman olmayız.Herkese hayirli cumalar biz bugun 9 aylik olduk 9.ay asimiza gittik olduk mu hayir hemsire yanlis tarih atmis ayda 2 kere aciliyo bu asi dedi ee vurdursan da olur vurdurmasan da dedi bi daha ki tarih 9 nisan dedi okula giden cocugum olup olmadigini sordular yok dedim cevrem de suriyeli oturup oturmadigini sordu benim cevrem de pek yok suriyeli o zaman.yaptirmasan da olur dedi zaten boyle bi asi yoktu saglik bakanligi kampanya asisiymis sana kalmis vurup vurdurmaman dediler simdi burda 9.ay asisini hic yaptirmayan oldu mu zaten 12.ayda karisik asida varmis buyuk ihtimal yaptirmam gibi bu arAda kan degerlerimize bakti 10.9 dedi dusuk dedi tabi kan damlasi kullanmiyoruz dr a santafer surup yazdirttim vurda kullananlar memnundu cunku ferrum kuallandik kizimi cok huzursuz etti.kilomuz 10.550 gr olmusuz boy da 73 cmbizde boyle asimiz kaynadi
Canim santafer in surubunu çok onaylamadi bizim dOktor damlasını versen daha iyi olur surup daha büyük çocuklar için dedi.sizinki de öyle bişey söyledimi şurup için.Herkese hayirli cumalar biz bugun 9 aylik olduk 9.ay asimiza gittik olduk mu hayir hemsire yanlis tarih atmis ayda 2 kere aciliyo bu asi dedi ee vurdursan da olur vurdurmasan da dedi bi daha ki tarih 9 nisan dedi okula giden cocugum olup olmadigini sordular yok dedim cevrem de suriyeli oturup oturmadigini sordu benim cevrem de pek yok suriyeli o zaman.yaptirmasan da olur dedi zaten boyle bi asi yoktu saglik bakanligi kampanya asisiymis sana kalmis vurup vurdurmaman dediler simdi burda 9.ay asisini hic yaptirmayan oldu mu zaten 12.ayda karisik asida varmis buyuk ihtimal yaptirmam gibi bu arAda kan degerlerimize bakti 10.9 dedi dusuk dedi tabi kan damlasi kullanmiyoruz dr a santafer surup yazdirttim vurda kullananlar memnundu cunku ferrum kuallandik kizimi cok huzursuz etti.kilomuz 10.550 gr olmusuz boy da 73 cmbizde boyle asimiz kaynadi
Boyunuza kilonuzu da maşallah. Bu arada aynı sizin gibi bizim kanda 10.9 çıktıHerkese hayirli cumalar biz bugun 9 aylik olduk 9.ay asimiza gittik olduk mu hayir hemsire yanlis tarih atmis ayda 2 kere aciliyo bu asi dedi ee vurdursan da olur vurdurmasan da dedi bi daha ki tarih 9 nisan dedi okula giden cocugum olup olmadigini sordular yok dedim cevrem de suriyeli oturup oturmadigini sordu benim cevrem de pek yok suriyeli o zaman.yaptirmasan da olur dedi zaten boyle bi asi yoktu saglik bakanligi kampanya asisiymis sana kalmis vurup vurdurmaman dediler simdi burda 9.ay asisini hic yaptirmayan oldu mu zaten 12.ayda karisik asida varmis buyuk ihtimal yaptirmam gibi bu arAda kan degerlerimize bakti 10.9 dedi dusuk dedi tabi kan damlasi kullanmiyoruz dr a santafer surup yazdirttim vurda kullananlar memnundu cunku ferrum kuallandik kizimi cok huzursuz etti.kilomuz 10.550 gr olmusuz boy da 73 cmbizde boyle asimiz kaynadi
boyuna da kilosuna da maşallah kuzununHerkese hayirli cumalar biz bugun 9 aylik olduk 9.ay asimiza gittik olduk mu hayir hemsire yanlis tarih atmis ayda 2 kere aciliyo bu asi dedi ee vurdursan da olur vurdurmasan da dedi bi daha ki tarih 9 nisan dedi okula giden cocugum olup olmadigini sordular yok dedim cevrem de suriyeli oturup oturmadigini sordu benim cevrem de pek yok suriyeli o zaman.yaptirmasan da olur dedi zaten boyle bi asi yoktu saglik bakanligi kampanya asisiymis sana kalmis vurup vurdurmaman dediler simdi burda 9.ay asisini hic yaptirmayan oldu mu zaten 12.ayda karisik asida varmis buyuk ihtimal yaptirmam gibi bu arAda kan degerlerimize bakti 10.9 dedi dusuk dedi tabi kan damlasi kullanmiyoruz dr a santafer surup yazdirttim vurda kullananlar memnundu cunku ferrum kuallandik kizimi cok huzursuz etti.kilomuz 10.550 gr olmusuz boy da 73 cmbizde boyle asimiz kaynadi
Bnde yaptrmadim ama sanirm 10ayda yapilcakHerkese hayirli cumalar biz bugun 9 aylik olduk 9.ay asimiza gittik olduk mu hayir hemsire yanlis tarih atmis ayda 2 kere aciliyo bu asi dedi ee vurdursan da olur vurdurmasan da dedi bi daha ki tarih 9 nisan dedi okula giden cocugum olup olmadigini sordular yok dedim cevrem de suriyeli oturup oturmadigini sordu benim cevrem de pek yok suriyeli o zaman.yaptirmasan da olur dedi zaten boyle bi asi yoktu saglik bakanligi kampanya asisiymis sana kalmis vurup vurdurmaman dediler simdi burda 9.ay asisini hic yaptirmayan oldu mu zaten 12.ayda karisik asida varmis buyuk ihtimal yaptirmam gibi bu arAda kan degerlerimize bakti 10.9 dedi dusuk dedi tabi kan damlasi kullanmiyoruz dr a santafer surup yazdirttim vurda kullananlar memnundu cunku ferrum kuallandik kizimi cok huzursuz etti.kilomuz 10.550 gr olmusuz boy da 73 cmbizde boyle asimiz kaynadi
Canim kortizonlu krem kullanma bence bende ayni kremi kullaniyordum simdi burdaki kizlarin sayesinde coresatin pembe kutu aldim hemde kortizonsuz hemen gecirdiBen biobaby kullanıyorum. Çok kötü olduğu zamanlarda da mecburen advantan kullanıyorum ertesi gün geçiyor.
bende spinal epidural olmuştum ilk bi kaç ay ayakta fazla kalınca belim kopuyo sanıyordum. Şimdi yok çok şkr o ağrı. Sanırım bünyem alıştı sürekli ayakta durmaya.
boğazına bişey olmuyor mu? Yoğurdun soğuk olanı tehlikelidir derler ya..
Çook güzel olmuşlar. Ellerine sağlık.
Bazen çok kötü oluyo cildi o zaman kullanıyordun. Dr içinde çok az kortizon var dedigi için. Akşam eşime aldırayım bende o zaman bahsettigin kremi. Çok sağol.Canim kortizonlu krem kullanma bence bende ayni kremi kullaniyordum simdi burdaki kizlarin sayesinde coresatin pembe kutu aldim hemde kortizonsuz hemen gecirdi
Cok gecmis olsn canm merak ettik bizde seni. Sen bogaz pastili var otacinin bitkisel ondan al cok iyiKizlar sayfalari okuyamadim hemen msj yazip cikacagim cunku kizim geceleride gun icindede uyumuyo 2 dak firsat buldum hemen yazayim dedim.
Gece esim eve geldiginde kizimin atesi hala 38.3 lerde durdu sabit sabaha kadar kaldi 4 saatte bi ilaci yeniledim ama sanirim ilac cok etkili gelmedi sabaha karsi 6 gibi atesi dustu 9 da doktorun yanindaydik atesi orda tekrar yukselmisti 38 di bogazinda cok ciddi bi enfeksiyon olmus ve tamamen kapanmis kulaklar ve ciger temiz simdilik ama eger surekli burnunu temizlemezsen orta kulak iltihabı olur burnunu acin nefes alsinki kulak iltihabı olmasin dedi bi ilac verdi 3 gun kullan dedi calpol yazdi sende dikkat et bulasmasin sana cunku baya agir bi enfeksiyon gebelikte tehlikeli olur dedi bende bulasmama gibi bi ihtimali yok hem yavas yavas benimde bogazim agriyo dedim ozaman ilerlemeden destekle gebelikte kullanilan bitkisel seylerle dedi oyle geldik eve calpolu verdim atesi 37.8 den asagi dusmuyo gece 38.9 oldu fitil verdim ve bogazi yuzunden uyumuyor gozleri kipkirmizi susmuyor agliyor perisan olduk uykusuzluktan kafami koydugum yerde uyuyacak durumdayim yemek yemiyo yutkunamiyor sivi vermeye calisiyoruz 2 kasik alip agliyor offf cok zormus bu ya bian once bitsinn uykusuzluktan gozlerimizin alti morardi bide ustune surekli agliyo susmadan buhar makinasi ne calistirdik ama etkilemiyor hicbirsey
canım çok geçmiş olsun.. inşallah bir an önce iyileşir maalesef çocukların hasta olması onlardan çok bizi üzüyor. hem hamile olmak hem miniğin hasta olması Allah yardımcın olsun canım..Kizlar sayfalari okuyamadim hemen msj yazip cikacagim cunku kizim geceleride gun icindede uyumuyo 2 dak firsat buldum hemen yazayim dedim.
Gece esim eve geldiginde kizimin atesi hala 38.3 lerde durdu sabit sabaha kadar kaldi 4 saatte bi ilaci yeniledim ama sanirim ilac cok etkili gelmedi sabaha karsi 6 gibi atesi dustu 9 da doktorun yanindaydik atesi orda tekrar yukselmisti 38 di bogazinda cok ciddi bi enfeksiyon olmus ve tamamen kapanmis kulaklar ve ciger temiz simdilik ama eger surekli burnunu temizlemezsen orta kulak iltihabı olur burnunu acin nefes alsinki kulak iltihabı olmasin dedi bi ilac verdi 3 gun kullan dedi calpol yazdi sende dikkat et bulasmasin sana cunku baya agir bi enfeksiyon gebelikte tehlikeli olur dedi bende bulasmama gibi bi ihtimali yok hem yavas yavas benimde bogazim agriyo dedim ozaman ilerlemeden destekle gebelikte kullanilan bitkisel seylerle dedi oyle geldik eve calpolu verdim atesi 37.8 den asagi dusmuyo gece 38.9 oldu fitil verdim ve bogazi yuzunden uyumuyor gozleri kipkirmizi susmuyor agliyor perisan olduk uykusuzluktan kafami koydugum yerde uyuyacak durumdayim yemek yemiyo yutkunamiyor sivi vermeye calisiyoruz 2 kasik alip agliyor offf cok zormus bu ya bian once bitsinn uykusuzluktan gozlerimizin alti morardi bide ustune surekli agliyo susmadan buhar makinasi ne calistirdik ama etkilemiyor hicbirsey
canım hepimiz merak ettik seni çok çok geçmiş olsun inşallah ateşi tekrar yükselmez biran önce düzelirsinizKizlar sayfalari okuyamadim hemen msj yazip cikacagim cunku kizim geceleride gun icindede uyumuyo 2 dak firsat buldum hemen yazayim dedim.
canım normalde tatlı mı seviyo ekşi mi benim eltim yoğurda az salatalık ezip biraz da ekşi armut ezip verince yiyomuş bi tek kızıYogurdun icine danonenin meyveli yogurdundan koydm yedrdm bi kac kasik midesi bulandi kustu onu bile anladi
Geçmiş olsun canımBen de giremiyodum kac gundur.ptesi bagirsaklarimi bozdm galiba demistim.o gunden beri kafami kaldiramiyorum mide bulantisindan.regl olmasam hamilelikten suphelenecektim.nane limon ve dinlenmeyle duzelmeyince dr a gittm bugun reflu baslangici ve mide hassasiyeti olusmus dedi dr.emre ikinci defa usutunce stres yapmistm ayni seyleri tekrar mi yasycaz diyehastanenin yorgunlugunu bile hala atamadim ustumden.ilaclari kullaninca duzeldim bugun daha iyiym elhamdulillah.havalar bi isinsa artik bize gelen cocuklrn da genelde burunlari akiyo odum kopuyo emreye bulasir diye.mumkun oldugnca kabul etmiyorm kimseyi.ama surekli de gelmeyin diyemiyorsun iste
Sinir bozucu bir durum bizim zil bozuk çok memnunum bu durumdan sadece yumruklayinca çalıyor tabi kimse yumruklamiyor kapıya vuruyorlar apartman kapısı da hep açık aşağıdan da basmiyorlarBugünlerde sürekli bi gelen giden tam uyutuyorum zil, binadan biri, uyaniyo tam uyuuyo inadına yapar gibi yine zil, kayinvaldem o gidiyo gorumcem o gidiyo çöp almaya gelen temizlikci sürekli zil çalıyo ve yiğit uyaniyo halbuki herkes evde bebek olduğunu biliyo ve uyuyomudur diye düşünmeden zile sonuna kadar basiyolar. Baktım olmuyo, zile basma bebek uyuyo olabilir, sen tıklat yavaşça ben duyarım yazdım. zilin üstüne de yapistirdim kağıdı. İnsallah çözüm olur bu.
Size de geçmiş olsun canım inşallah iyileşir bebisinHayırlı cumalar olsun kızlar ben fazla giremiyorum foruma kızım üç haftadır hasta bronsiolit dendi sürekli doktora gidiyoruz ama yok geçmiyor şu geniz akıntısı çocuk hirlayarak emmeye çalışıyor resmen fokur fokur ses geliyor bogulacak diye korkuyorum ve sırf bu yüzden emmeyi bırakacak galiba.hep evdeyim üstüne çok düşüyorum ventolin,nebulizor,antibiyotikler,alerji ilaçları,uyku dinlenme yok çok zordayim hastalığı geçse razıyım bu sıkıntı lara ama geçmiyor bugün 5.kez doktora gidicez bakalım ne olcak. Hasta olan bebislere Rabbim şifa versin. @ yaz yagmuru, @emiraga
Canim Kıyamam hiç allah şifa versin insallah bir an once.Kizlar sayfalari okuyamadim hemen msj yazip cikacagim cunku kizim geceleride gun icindede uyumuyo 2 dak firsat buldum hemen yazayim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?