2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
off ya bu kız beni sonunda üzüntüden hasta edecek şu saate kadar sadece 70 cc süt içmiş çeyrek yumurta sarısı ve üç kaşık çorba

İnsallah canim pisman olmam ama daha dr la irtibata gecmedim bide dr a sorarim tam vende emin olamadim yaptirip yaptirmamak konusun da
Canim santafer in surubunu çok onaylamadi bizim dOktor damlasını versen daha iyi olur surup daha büyük çocuklar için dedi.sizinki de öyle bişey söyledimi şurup için.
Onu ben burda okudum dr una daha gitmedim aile hekimine sordum icerigi ferrumla ayni dedi ben yine de bunu yazdirdim burda santafer kullanan arkadaslar acaba surubunu mu damlasini mi kullaniyo dr mu onerdi

Bize de oyle demisti dr canm gecmis olsun.3 gun hastanede yattik biz tabi kaninda enfeksiyon da vardi o yuzden.antibiyotik igne vermisti dr 5 tane ve oksuruk surubu kullandk 1 haftada toparlandi.nebulizator de kullandk.1 hafta sonra tekrar nezle oldu simdi daha iyi cok sukur bronsite cevirmedi.sabah ve gece yatmadan ihlamur elma kabugu kaynatip iciriyorm icine de 1 cay kasigi keciboynuzu pekmezi koyuyorm canm iyi geliyo tavsiye ederim.terledikce havlu koyuyorum sirtina hasta kimseyle temas ettirmemeye calisiyorm.bi de kv emrenin gogsune zeytinyagi surup pamugun icine karabiber dokup gogsune koydu bikac gun o da yumusatti canm sadece balgami var simdi.arastir sen de istersen biz bunlari yapyoruz ise yariyo.bi de burnunu temizliyorum otribebeyle .agliyo ama yapck bisey yok rahat uyuyo en azindan.

Gecen beni de aradilar ama benm oglan cok aglayinca konusamadim kapatmak zorunda kaldm bi daha aramadilar:)

Masallah bebise canm:)biz yaptirdk 9 ay 20 gunlukken.benmki premature oldugu icin riske atamadim.illa ki disari cikyorz ya da birilwri geliyo eve.nasl koruyabilirm diye sormustm hemsireye ya bulasirsa demstm.e o zaman yapck bisey yok demsti.ben de yaptirdm.3 aylik bi koruma ama olsun ya bulasirsa bi yerden.

Gecmis olsun canm Allah yardimcin olsun.hemen hastalaniyo bu bebeler ya

Geçmiş olsun canım

Saol canm ece nasl oldu?

off ya bu kız beni sonunda üzüntüden hasta edecek şu saate kadar sadece 70 cc süt içmiş çeyrek yumurta sarısı ve üç kaşık çorba

aaah aaah Efe'de son 1.5 haftadır böyledi..hiç içmiyor yemiyordu..tek ağzını açıp yediği yoğurttu..meğer diştenmii,diş patladı işte şimdi düzeldi..içiyor yiyor..sizinde öyledir durum belki..

Kizlar 6 aylik hamileym bebegin kafasi asagidaymis her vurmasinda cisim geliyo gibi oluyo acayp skisiyorm ama gittigimde bisey yok bacak aramdada agri oluyo doktorum acilmam olmadigini herseyn normal.oldigunu soyledi basina gelen.varmi neden bukadar agri oluyo

Valla sınavın büyük canım..Sabır sınavı seninki..Allah yardımcın olsun inşallah,tüm kalbimle söylüyorum..Geçmiş olsun

canım normalde tatlı mı seviyo ekşi mi benim eltim yoğurda az salatalık ezip biraz da ekşi armut ezip verince yiyomuş bi tek kızı
Bnm kiz tatlici ama yogurdu tatlida yemiyo. Sende uzulme yicek mirada ya bnlarin isimleride bnziyo istahlarida
evet surekli idrar skintisi oluyo hamilelikle cok normal bndan snra dha cok oluck

Canim benim yigenimde hic yrmezi süzme yogurt verdiler onu sevdi onu yiyor
Bnm kiz tatlici ama yogurdu tatlida yemiyo. Sende uzulme yicek mirada ya bnlarin isimleride bnziyo istahlarida
evet surekli idrar skintisi oluyo hamilelikle cok normal bndan snra dha cok oluck
"

aaah aaah Efe'de son 1.5 haftadır böyledi..hiç içmiyor yemiyordu..tek ağzını açıp yediği yoğurttu..meğer diştenmii,diş patladı işte şimdi düzeldi..içiyor yiyor..sizinde öyledir durum belki..
mira normalde de iştahsız ama en azından 200 cc süt içerdi yarım kasede Çorba inşallah yine diştir ama iice Kötüye gidiyoruz yeme konusunda umurlarım tükendi

iştahsızlık uykusuzluktan daha çok yordu beni inşallah düzelecek demekten başka bişi yapamıyorum

Selam herkese oğlumu banyo yaptırmıştım ertesıgun hapşurdu öksürük gecelerı ıyutmadı sabaha kadar ağlıyo dün ishal ve kusmada eklenınce acile gittik dr boğazı kızarmış geniz akıntısı öksürük o yuzden pedıtus verdı bide raınfant burun spreyı daha gecen hafta atesliydi bu haftada öksürük 1 hafta ıyı 1 hafta hastayız yemıyo içmiyo burnu tıkalı yıne diş yapıyo bence herdış çıkışı bir hastalık yaşıyoruz bu arada acilde ücret alınmıyo biliyodum ama blzden gece olduğu için daha fazla aldılar ama çocuk dr gördü inanın 2 dk bıle sürmedı neyse iyi olsunda para önemli diil bu hastalık ıyıce hıysuzlaştırdı dua edıyorum tum bebekler hastalanmasın inşaallah

Ben santafer şurup kullanıyorum doktorumuz önerdi ferrum kabız yapmıştı çok, eşim yanlışlıkla santaferin damlasını aldı bebeğim karın ağrısından ağlaya ağlaya mahfoldu
şurubundan gayet memnunum ben

Ece biraz huysuz canım durmuyor çok şükür ateş falan yok kulağını ellemiyor iki gündür ama ağrı kesici veriyorum haftaya kontrolumuz var inşallah geçmiş olur

Canım geçmiş olsun cabuk iyilessin oğlun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…