canim gecmis olsunn@ hiraysen Sağol canım.
Çok geçmiş olsun. ALLAH yardımcın olsun..Kizlar sayfalari okuyamadim hemen msj yazip cikacagim cunku kizim geceleride gun icindede uyumuyo 2 dak firsat buldum hemen yazayim dedim.
Gece esim eve geldiginde kizimin atesi hala 38.3 lerde durdu sabit sabaha kadar kaldi 4 saatte bi ilaci yeniledim ama sanirim ilac cok etkili gelmedi sabaha karsi 6 gibi atesi dustu 9 da doktorun yanindaydik atesi orda tekrar yukselmisti 38 di bogazinda cok ciddi bi enfeksiyon olmus ve tamamen kapanmis kulaklar ve ciger temiz simdilik ama eger surekli burnunu temizlemezsen orta kulak iltihabı olur burnunu acin nefes alsinki kulak iltihabı olmasin dedi bi ilac verdi 3 gun kullan dedi calpol yazdi sende dikkat et bulasmasin sana cunku baya agir bi enfeksiyon gebelikte tehlikeli olur dedi bende bulasmama gibi bi ihtimali yok hem yavas yavas benimde bogazim agriyo dedim ozaman ilerlemeden destekle gebelikte kullanilan bitkisel seylerle dedi oyle geldik eve calpolu verdim atesi 37.8 den asagi dusmuyo gece 38.9 oldu fitil verdim ve bogazi yuzunden uyumuyor gozleri kipkirmizi susmuyor agliyor perisan olduk uykusuzluktan kafami koydugum yerde uyuyacak durumdayim yemek yemiyo yutkunamiyor sivi vermeye calisiyoruz 2 kasik alip agliyor offf cok zormus bu ya bian once bitsinn uykusuzluktan gozlerimizin alti morardi bide ustune surekli agliyo susmadan buhar makinasi ne calistirdik ama etkilemiyor hicbirsey
bakıyo annesi zayıf kendisi de kilo alıcam diye korkuyo :) ay gerçekten zor valla yemeyen çocuk. İnş. bi an önce iştahınız açılır da sende rahat edersin.off ya bu kız beni sonunda üzüntüden hasta edecek şu saate kadar sadece 70 cc süt içmiş çeyrek yumurta sarısı ve üç kaşık çorba
evt normal son aylar da çok daha fazla oluyo. Çok stres yapma kendini çok dinleme. Zamanı gelince ALLAHın izniyle alırsın inş. bebeğini kucağına..Kizlar 6 aylik hamileym bebegin kafasi asagidaymis her vurmasinda cisim geliyo gibi oluyo acayp skisiyorm ama gittigimde bisey yok bacak aramdada agri oluyo doktorum acilmam olmadigini herseyn normal.oldigunu soyledi basina gelen.varmi neden bukadar agri oluyo
Size de çok geçmiş olsn.Selam herkese oğlumu banyo yaptırmıştım ertesıgun hapşurdu öksürük gecelerı ıyutmadı sabaha kadar ağlıyo dün ishal ve kusmada eklenınce acile gittik dr boğazı kızarmış geniz akıntısı öksürük o yuzden pedıtus verdı bide raınfant burun spreyı daha gecen hafta atesliydi bu haftada öksürük 1 hafta ıyı 1 hafta hastayız yemıyo içmiyo burnu tıkalı yıne diş yapıyo bence herdış çıkışı bir hastalık yaşıyoruz bu arada acilde ücret alınmıyo biliyodum ama blzden gece olduğu için daha fazla aldılar ama çocuk dr gördü inanın 2 dk bıle sürmedı neyse iyi olsunda para önemli diil bu hastalık ıyıce hıysuzlaştırdı dua edıyorum tum bebekler hastalanmasın inşaallah
bende öyle Zayıf değilim hoş bana özendiğinden olsa keşke elli kilo almaya razıyım inşallah açılır o kadar zor ki bu durum kuzumu böyle görünce oturup ağlamak istiyorumÇok geçmiş olsun. ALLAH yardımcın olsun..
bakıyo annesi zayıf kendisi de kilo alıcam diye korkuyo :) ay gerçekten zor valla yemeyen çocuk. İnş. bi an önce iştahınız açılır da sende rahat edersin.
evt normal son aylar da çok daha fazla oluyo. Çok stres yapma kendini çok dinleme. Zamanı gelince ALLAHın izniyle alırsın inş. bebeğini kucağına..
Size de çok geçmiş olsn.
Gökçede düzgüncene bişey yememiş. Üst diş göründü sanırım ondan iştahsızoff ya bu kız beni sonunda üzüntüden hasta edecek şu saate kadar sadece 70 cc süt içmiş çeyrek yumurta sarısı ve üç kaşık çorba
Eve geldiğimden beri iki kez üstünü değiştim salyadan ıslandı damak kabarık ama diş yok mira zaten iştahsızdı şimdi eskiye razı haldeyim bir an önce çıksın bitsin şu diş faslı hoş daa bi sürü çıkcak ama biraz ara olsun en azından biri bitmeden Öbürü başlıyoGökçede düzgüncene bişey yememiş. Üst diş göründü sanırım ondan iştahsız
Kıyamam ya. Sende onun gelecegi için çalışıyorsun. Neyseki iki gün berabersiniz. diş de geliyormuş ondan canı yemek istemiyordur. Dişleri çıksın sıkıntısı geçsin eminim bişeyler yiyecektir.bende öyle Zayıf değilim hoş bana özendiğinden olsa keşke elli kilo almaya razıyım inşallah açılır o kadar zor ki bu durum kuzumu böyle görünce oturup ağlamak istiyorum
Bir de eve gelince o kadar acıkmış ki montumu çıkarana kadar ağladı nasıl emdi anlatamam buna daa çok üzülüyorum evde olsam en azından emebilirdi
Gökçe de çok iştahlı değildi olan iştahda gitti. Miranında inş. Geçecek annesi.Eve geldiğimden beri iki kez üstünü değiştim salyadan ıslandı damak kabarık ama diş yok mira zaten iştahsızdı şimdi eskiye razı haldeyim bir an önce çıksın bitsin şu diş faslı hoş daa bi sürü çıkcak ama biraz ara olsun en azından biri bitmeden Öbürü başlıyo
Kıyamam ya. Sende onun gelecegi için çalışıyorsun. Neyseki iki gün berabersiniz. diş de geliyormuş ondan canı yemek istemiyordur. Dişleri çıksın sıkıntısı geçsin eminim bişeyler yiyecektir.
Gökçe de çok iştahlı değildi olan iştahda gitti. Miranında inş. Geçecek annesi.
Ayy yok bide öykücüm de benle yemez fln o zamn kesin hastanelik olurum en iyisi sen ikisinide al mirayı azıcık toparla yolla ilaçları kusmuyo artık ama işkence şeklinde içiyo zaten ondan sonra kasıktan iice soğudu@minnakkartal ist a gelince öyküyü sana veriyim mirayi bana ver degisek cocuklari :)
ilaclarini iciyo mu bari
Canım bizim doktor demir damlaları leke yapar siyahlatır demişti ama iki üç yasında faln o yüzünden her damladan sonra Ilık mendille sil demişti acaba şurup ağır mı geldi leke erken mi oldu çürük olacağını sanmam inşallah değildirKızlar şaka gibi ama oğlumun ilk çıkan alt 2 dişinin damakla birleşen kısımlarında siyahlık var çürük gibi, heralde 10 aylık bebeğin dişleri çürümez dimi?.
acaba demir şurubu yüzünden leke mi oldu yoksa çürük mü anlamadım, hiç elletmiyo dişlerini yoksa silip bakıcam, bu lekeler 10 gündür falan vardı bugün kucağımdayken gördüm aynı dişler iç kısımdan da sıyahlaşmış allahım çürük değildir inşallah
Bilmiyorum ki olmadı arayıp sorayım doktorumuza umarım çürük değildirCanım bizim doktor demir damlaları leke yapar siyahlatır demişti ama iki üç yasında faln o yüzünden her damladan sonra Ilık mendille sil demişti acaba şurup ağır mı geldi leke erken mi oldu çürük olacağını sanmam inşallah değildir
Ben santafer şurup kullanıyorum doktorumuz önerdi ferrum kabız yapmıştı çok, eşim yanlışlıkla santaferin damlasını aldı bebeğim karın ağrısından ağlaya ağlaya mahfoldu
şurubundan gayet memnunum ben
Curuk degildir bence kan ilacindandir curuk olamaz hem yaaBilmiyorum ki olmadı arayıp sorayım doktorumuza umarım çürük değildir
Doktor bize günde 1 çay kaşığı dedi, ben 1 çay kaşığı veriyorum içine de bikaç damla mandalin, portakal ya da limon suyu damlatıyorum daha iyi emilmesi ve karın ağrısı yapmaması için bu da doktorumuzun tavsiyesi canımCanim bu surubu ne kadar kullanacaz kizim bugun itirazsiz icti once diliyle tadina bakti hop agzini acti hemen zaten surubu actim guzel kokusu var benim bile icesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?