2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@ kmltm canım bizim suan ciğerlerde bişey kalmadı çok şükür ama başa döndük hırıltı geçmiyor bi türlü sorun genizde okadar temizliyorum burnunu fayda etmiyor bugün soğuk buhar cihazı aldım bakalım işe yarayacakmi en azindan emerken ve uyumadan önce calistirayim diyorum. Sütü sagiyorum ama kaşıkla 50ccyi zor içiyor mamada almıyor beslenmesi zorluyor iyice. Önerilerin için sagol canım allah razı olsun.

E emiragam acillerde de para aliniyo artik renkler var sari kirmizi yesil acil durumuna gore kirmiziysa para alinmiyo diye biliyorum hamileyken gitmistim kirmizi kayit oldum almadilar ama digerlerinde cok acil durum olarak gormuyolar onun icin aliniyo

Çok geçmiş olsun. ALLAH yardımcın olsun..
off ya bu kız beni sonunda üzüntüden hasta edecek şu saate kadar sadece 70 cc süt içmiş çeyrek yumurta sarısı ve üç kaşık çorba
bakıyo annesi zayıf kendisi de kilo alıcam diye korkuyo :) ay gerçekten zor valla yemeyen çocuk. İnş. bi an önce iştahınız açılır da sende rahat edersin.
evt normal son aylar da çok daha fazla oluyo. Çok stres yapma kendini çok dinleme. Zamanı gelince ALLAHın izniyle alırsın inş. bebeğini kucağına..
Size de çok geçmiş olsn.

bende öyle Zayıf değilim hoş bana özendiğinden olsa keşke elli kilo almaya razıyım inşallah açılır o kadar zor ki bu durum kuzumu böyle görünce oturup ağlamak istiyorum
Bir de eve gelince o kadar acıkmış ki montumu çıkarana kadar ağladı nasıl emdi anlatamam buna daa çok üzülüyorum evde olsam en azından emebilirdi

Gökçede düzgüncene bişey yememiş. Üst diş göründü sanırım ondan iştahsız
Eve geldiğimden beri iki kez üstünü değiştim salyadan ıslandı damak kabarık ama diş yok mira zaten iştahsızdı şimdi eskiye razı haldeyim bir an önce çıksın bitsin şu diş faslı hoş daa bi sürü çıkcak ama biraz ara olsun en azından biri bitmeden Öbürü başlıyo

Kıyamam ya. Sende onun gelecegi için çalışıyorsun. Neyseki iki gün berabersiniz. diş de geliyormuş ondan canı yemek istemiyordur. Dişleri çıksın sıkıntısı geçsin eminim bişeyler yiyecektir.

Gökçe de çok iştahlı değildi olan iştahda gitti. Miranında inş. Geçecek annesi.

Kıyamam ya. Sende onun gelecegi için çalışıyorsun. Neyseki iki gün berabersiniz. diş de geliyormuş ondan canı yemek istemiyordur. Dişleri çıksın sıkıntısı geçsin eminim bişeyler yiyecektir.

Gökçe de çok iştahlı değildi olan iştahda gitti. Miranında inş. Geçecek annesi.

Sağolun kızlar tüm kuzucukların iştahı açılsın inşallah

@minnakkartal ist a gelince öyküyü sana veriyim mirayi bana ver degisek cocuklari :)
ilaclarini iciyo mu bari
Ayy yok bide öykücüm de benle yemez fln o zamn kesin hastanelik olurum en iyisi sen ikisinide al mirayı azıcık toparla yolla ilaçları kusmuyo artık ama işkence şeklinde içiyo zaten ondan sonra kasıktan iice soğudu

Kızlar şaka gibi ama oğlumun ilk çıkan alt 2 dişinin damakla birleşen kısımlarında siyahlık var çürük gibi, heralde 10 aylık bebeğin dişleri çürümez dimi?.
acaba demir şurubu yüzünden leke mi oldu yoksa çürük mü anlamadım, hiç elletmiyo dişlerini yoksa silip bakıcam, bu lekeler 10 gündür falan vardı bugün kucağımdayken gördüm aynı dişler iç kısımdan da sıyahlaşmış allahım çürük değildir inşallah

Canım bizim doktor demir damlaları leke yapar siyahlatır demişti ama iki üç yasında faln o yüzünden her damladan sonra Ilık mendille sil demişti acaba şurup ağır mı geldi leke erken mi oldu çürük olacağını sanmam inşallah değildir

Bilmiyorum ki olmadı arayıp sorayım doktorumuza umarım çürük değildir

Canim bu surubu ne kadar kullanacaz kizim bugun itirazsiz icti once diliyle tadina bakti hop agzini acti hemen zaten surubu actim guzel kokusu var benim bile icesim geldi

Canim bu surubu ne kadar kullanacaz kizim bugun itirazsiz icti once diliyle tadina bakti hop agzini acti hemen zaten surubu actim guzel kokusu var benim bile icesim geldi
Doktor bize günde 1 çay kaşığı dedi, ben 1 çay kaşığı veriyorum içine de bikaç damla mandalin, portakal ya da limon suyu damlatıyorum daha iyi emilmesi ve karın ağrısı yapmaması için bu da doktorumuzun tavsiyesi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…