2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sağlığı yerındeyse kilo önemli diil cnm kilosu az gıbı ama boyu iyi maşaallah

Evt biraz minyon olcak. Bizim dr 9. ayda 9300 olmalı demişti bize. Ama bizde kilo bakımından gerideyiz bizimki de minyon olcak. Bu arada boyunuz gayet iyi kilo biraz az o kadar.

Sağlığı yerinde şükür kilosu az evet onu kabullendim artık. 3. Aydan 7. Aya kadar memeyi reddetti biberon almadı ek gıda deseniz kaşığı reddediyor birde çok hareketli ve uykusuz malum sonuç bu. Boyu kafama takılmıştı kısa mı diye ama Sağolun biraz rahatladım

benim kızımda aynı yemez içmez uyumaz kilo alımı 4 aydan sonra ayda 50 gr 100 grlara düştü ama bizim artı kusma ve alerji sorunumuz var o yüzden bebişin sağlığı yerindeyse takma kafanı eninde sonunda hepsi büyücek boıyu da güzel maşallah

Kizlaaar izmirde elektrik yok bircok ilde yokmus sizde dirumlar ne

azerikizi91 ve E emiragam teşekkürler, hala yerleşmeye çalışıyorum, malum tek tabanca çalışıyorum ve bir de eteğimde azad bey. Siper evdeki hiçbirşey bu eve uymuyor sürekli alışveriş ve yerleştirme ben bittim ama ev bitmedi hala bu hafta sonu tam yerleşik düzene geçeceğiz inşallah.
@oslew burada da kesildi ve işim gücüm yarım kaldı :/
Bu arada taşınmadan önce iki gün alkali su yaptım içtim ara vermiştim bugün tekrar içtim, bi gelişme olursa haber veririrm. Ama içtiğim günler oğlum acayip rahat gaz çıkardı bırakınca durdu bakalım bugün yine olacak mı :)
Ayrıca tüm hasta anne ve bebeklere de geçmiş olsun. Ben de korkudan ölücem şunoğlanı hasta etmeden yerleşevilseydim keşke.
Buluşma meselesi benim için sallantıda kızlar gelemeyebilirim bu durumda eşim dalga geçti aşmışsınız siz internet arkadaşlığından normale geçiyorsunuz diye. Ben de ne varmış millet internette tanışıp evleniyor biz görüşmüşüz çok mu dedim bakalım işlerim yolunda giderse gelirim yoksa maalesef

azerikizi91 ve E emiragam teşekkürler, hala yerleşmeye çalışıyorum, malum tek tabanca çalışıyorum ve bir de eteğimde azad bey. Siper evdeki hiçbirşey bu eve uymuyor sürekli alışveriş ve yerleştirme ben bittim ama ev bitmedi hala bu hafta sonu tam yerleşik düzene geçeceğiz inşallah.
@oslew burada da kesildi ve işim gücüm yarım kaldı :/
Bu arada taşınmadan önce iki gün alkali su yaptım içtim ara vermiştim bugün tekrar içtim, bi gelişme olursa haber veririrm. Ama içtiğim günler oğlum acayip rahat gaz çıkardı bırakınca durdu bakalım bugün yine olacak mı :)
Ayrıca tüm hasta anne ve bebeklere de geçmiş olsun. Ben de korkudan ölücem şunoğlanı hasta etmeden yerleşevilseydim keşke.
Buluşma meselesi benim için sallantıda kızlar gelemeyebilirim bu durumda eşim dalga geçti aşmışsınız siz internet arkadaşlığından normale geçiyorsunuz diye. Ben de ne varmış millet internette tanışıp evleniyor biz görüşmüşüz çok mu dedim bakalım işlerim yolunda giderse gelirim yoksa maalesef

Tüm ülkede kesilmiş elektrikler, biri memleketin şartelini indirmiş sinirden oturup ağlıycam ya halılarım gelmedi, elektrik yüzünden kombi de çalışmayacak, oğlum be olacak ya zaten iş güç de yapamam oğlumla girelim yorganın altına

canım biran önce yerleşirsiniz inşallah yeni evinizde hayırlı uğurlu olsun hep güzel ilkleriniz olsun inşallah işler yoluna girer bir araya gelebiliriz

Durursa yorganla ben zaptedemedim istemiyo kv de de komur sobasi var oraya gitcem simdi ev oldu buz jenerator almak lazim evlere :)

Bulamadim henüz canım dediğin gibi güvenilir güzel iş yapan biri olması lazim arıyorum bakalım inşallah iyi birini bulurum

bende mi gitsem kadın doğumcuya acaba ya hala regl olmadım bi zararı olmasın sonra

Kolay gelsin aynı sokak bile olsa ev taşımak zor,biz de haziranda taşınacağız bakalım,Güle güle oturun yeni evinizde güzel günleriniz olsun hep inşallah

selam kızlar bayadır giremiyorum işe başladım 10 martta. ilk hafta çok zorlandım hem işler yoğundu hem ayrı kalmak zor geldi elifden. biz hala dişsiziz. üstte gözüküyor ama bi türlü patlamadı. zaten iştahsizdı iyice iştahsızlaştı. bu cuma kontrole gidicez. özele gidiyorduk bu sefer devletten sıra aldım bakalım. bi türlü toparlanamadı benim kız. çok hareketli maşallah. bi dakka durmuyor :) siteye girmeyi ve sizleri özlemişim. inş bütün anneler ve bebişleri iyidir. bu arada kızlar diş çıkartırken huysuzlanınca siz neler yaptınız. hem huysuz hem uykusuz oldu iyice. jel sürüyorum arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…