Sağlığı yerındeyse kilo önemli diil cnm kilosu az gıbı ama boyu iyi maşaallah
Evt biraz minyon olcak. Bizim dr 9. ayda 9300 olmalı demişti bize. Ama bizde kilo bakımından gerideyiz bizimki de minyon olcak. Bu arada boyunuz gayet iyi kilo biraz az o kadar.
benim kızımda aynı yemez içmez uyumaz kilo alımı 4 aydan sonra ayda 50 gr 100 grlara düştü ama bizim artı kusma ve alerji sorunumuz var o yüzden bebişin sağlığı yerindeyse takma kafanı eninde sonunda hepsi büyücek boıyu da güzel maşallahSağlığı yerinde şükür kilosu az evet onu kabullendim artık. 3. Aydan 7. Aya kadar memeyi reddetti biberon almadı ek gıda deseniz kaşığı reddediyor birde çok hareketli ve uykusuz malum sonuç bu. Boyu kafama takılmıştı kısa mı diye ama Sağolun biraz rahatladım
bizim evde de yokmuş iş yerinde jeneratör devrede tabi bişi anlaşılmıyor bir an önce gelir umarımKizlaaar izmirde elektrik yok bircok ilde yokmus sizde dirumlar ne
canım biran önce yerleşirsiniz inşallah yeni evinizde hayırlı uğurlu olsun hep güzel ilkleriniz olsun inşallah işler yoluna girer bir araya gelebilirizazerikizi91 ve E emiragam teşekkürler, hala yerleşmeye çalışıyorum, malum tek tabanca çalışıyorum ve bir de eteğimde azad bey. Siper evdeki hiçbirşey bu eve uymuyor sürekli alışveriş ve yerleştirme ben bittim ama ev bitmedi hala bu hafta sonu tam yerleşik düzene geçeceğiz inşallah.
@oslew burada da kesildi ve işim gücüm yarım kaldı :/
Bu arada taşınmadan önce iki gün alkali su yaptım içtim ara vermiştim bugün tekrar içtim, bi gelişme olursa haber veririrm. Ama içtiğim günler oğlum acayip rahat gaz çıkardı bırakınca durdu bakalım bugün yine olacak mı :)
Ayrıca tüm hasta anne ve bebeklere de geçmiş olsun. Ben de korkudan ölücem şunoğlanı hasta etmeden yerleşevilseydim keşke.
Buluşma meselesi benim için sallantıda kızlar gelemeyebilirim bu durumdaeşim dalga geçti aşmışsınız siz internet arkadaşlığından normale geçiyorsunuz diye. Ben de ne varmış millet internette tanışıp evleniyor biz görüşmüşüz çok mu dedim bakalım işlerim yolunda giderse gelirim yoksa maalesef
Durursa yorganla ben zaptedemedim istemiyo kv de de komur sobasi var oraya gitcem simdi ev oldu buz jenerator almak lazim evlere :)Tüm ülkede kesilmiş elektrikler, biri memleketin şartelini indirmişsinirden oturup ağlıycam ya halılarım gelmedi, elektrik yüzünden kombi de çalışmayacak, oğlum be olacak ya zaten iş güç de yapamam oğlumla girelim yorganın altına
Bulamadim henüz canım dediğin gibi güvenilir güzel iş yapan biri olması lazim arıyorum bakalım inşallah iyi birini bulurumCanimcim sen eve temizlikci kadın alicam diyodun güvenilir birini bulabildinmi belki o zaman biraz daha Rahat edersin. Tabi alicam demekle olmuyo dimi bende düşündüm bi ara güvenilir tanıdık biri olmayınca insan eve alamiyo ben enazindan 10 günde bir dip köşe yaptiriyim diyorum ama halaa arıyorum.
Kizlaaar izmirde elektrik yok bircok ilde yokmus sizde dirumlar ne
bizim evde de yokmuş iş yerinde jeneratör devrede tabi bişi anlaşılmıyor bir an önce gelir umarım
Bizde de yok elektrik birçok yerde kesikmisAy bizde de yok eşimde Yazmış şarjını idareli kullan :))
Canim emzitdigimiz için gecikme olabiliyor benim geçen ay on beş gün bu ay beş gün gecikmeli oldu cokmu gecikti seninbende mi gitsem kadın doğumcuya acaba ya hala regl olmadım bi zararı olmasın sonra
yok ben daha doğumdan beri hiç olmadımCanim emzitdigimiz için gecikme olabiliyor benim geçen ay on beş gün bu ay beş gün gecikmeli oldu cokmu gecikti senin
Anladım canım yine emzirmeyle ilgilidir bizim bir akrabimizda bir sene hic olmamıştı ama sen yine gitmek istersen gityok ben daha doğumdan beri hiç olmadım
Kolay gelsin aynı sokak bile olsa ev taşımak zor,biz de haziranda taşınacağız bakalım,Güle güle oturun yeni evinizde güzel günleriniz olsun hep inşallahazerikizi91 ve E emiragam teşekkürler, hala yerleşmeye çalışıyorum, malum tek tabanca çalışıyorum ve bir de eteğimde azad bey. Siper evdeki hiçbirşey bu eve uymuyor sürekli alışveriş ve yerleştirme ben bittim ama ev bitmedi hala bu hafta sonu tam yerleşik düzene geçeceğiz inşallah.
@oslew burada da kesildi ve işim gücüm yarım kaldı :/
Bu arada taşınmadan önce iki gün alkali su yaptım içtim ara vermiştim bugün tekrar içtim, bi gelişme olursa haber veririrm. Ama içtiğim günler oğlum acayip rahat gaz çıkardı bırakınca durdu bakalım bugün yine olacak mı :)
Ayrıca tüm hasta anne ve bebeklere de geçmiş olsun. Ben de korkudan ölücem şunoğlanı hasta etmeden yerleşevilseydim keşke.
Buluşma meselesi benim için sallantıda kızlar gelemeyebilirim bu durumdaeşim dalga geçti aşmışsınız siz internet arkadaşlığından normale geçiyorsunuz diye. Ben de ne varmış millet internette tanışıp evleniyor biz görüşmüşüz çok mu dedim bakalım işlerim yolunda giderse gelirim yoksa maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?