2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Gecmis olsun canm.ben oksuruk icin tarcin ihlamur elma kabugu kaynatiyorum.icine de keciboynuzu pekmezi ekliyorum icirirken.kboynuzu pekmezi cigerleri temzlyomus sabah aksam birer kasik icilmeliymis.benm oglan ogurunce ihlamuruna kattm.bal yasak ama 10 aylik oldu artk bugun azck bal koydm pekmez yerine daha iyi geldi sanki.bi de yattigi odayi nemli tutsan burnu akiyosa acsan gunde bikac defa iyi geliyo.ben oyle yaptm sabah aksam da peditus verdm oksurugu bayagi azaldi.emre bronsit oldu malum her seye dikkat etmem gerekiyo

18.5 canm:)

Düştükten hemen sonra kusmadı cnm öksürürken balgamdan kustu allah yığenın şifasını versın

Sağlığı yerındeyse kilo önemli diil cnm kilosu az gıbı ama boyu iyi maşaallah

5 gun verdm canm.aferin veriyodm hafifleynce peditusa dondum.bugun biraktik.sabah aksam ihlamura devam ama
Bizimde bugun 5 bıttı ama öksürük devam edıyo ıhlamur elmayı yapıyorum ama yeterli gelmiyo başka ilaç ne verebilirim

Canimcim sen eve temizlikci kadın alicam diyodun güvenilir birini bulabildinmi belki o zaman biraz daha Rahat edersin. Tabi alicam demekle olmuyo dimi bende düşündüm bi ara güvenilir tanıdık biri olmayınca insan eve alamiyo ben enazindan 10 günde bir dip köşe yaptiriyim diyorum ama halaa arıyorum.

Bugün bu nasıl diyet dedim ve tam ve doğru dürüst bi diyet yapmaya karar verdim veriyorum bi bakmisim geri alıyorum. Bugün tam kararimi verdim abur cubur ve ekmeğe dikkat edicem.sabah limonlu ılık suyumuda içtim oh mis. Şimdi yiğit uyur 1saat sonra bisiklet var ona binicem.

Gunaydin herkese izmirde de hava kapali bu havalar artik iyi olsun icim karadi resmen ustum de bi yorgunluk var bahar yorgunlugumu ne artik yataktan dahi cikmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…