- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Herkese iyi akşamlar rabbım dilerse herşey olur ultrason çektirdik dr böbreklerınız tertemiz dedı inanamadım 2 böbreğindede taş vardı 3 kez film çektirmiştik ne büyüksün rabbim dua edenlerden allah razı olsun hepinizden gönlünüzün muradını versın eve geldik bütün gün açtı bebeğim yolda uyudu yatak odasına koydum uyudu derken bir çığlık yüksek yataktan düşmüş yavrum mosmor oldu çok korktum uyutmadım bidaha hala öksürüğümüz devam ediyo ağlayıp kustu balgamını çıkardı özellikle gece uykuda çok terliyo öksürükle uyanıp uyumuyo dr pedıtusu 5 gun kullanıp bırakın demişti hala öksürüğümüz gecmedı
Ayy çok tatlı. Ayakkabılarına bayıldım. Bende almak istiyorum :) kaç numara?
Çok geçmiş olsn. Hiçbişey baş ağrısına benzemiyo. İnş. şimdi iyisindir.
Çok sevindim. Benim yeğenimde de var 4 yaşında. Bebekliginden beri tedavi görüyor. İnş. bigün bi mucize olur da onun da taşları erir. Kıyamam ya düştü demek. Artık 1 sn bile yalnız bırakılmıyo uykuda bile. Geçmiş olsn. Düştükten sonra mı kustu orasını anlayamadım?
Düştükten hemen sonra kusmadı cnm öksürürken balgamdan kustu allah yığenın şifasını versınAyy çok tatlı. Ayakkabılarına bayıldım. Bende almak istiyorum :) kaç numara?
Çok geçmiş olsn. Hiçbişey baş ağrısına benzemiyo. İnş. şimdi iyisindir.
Çok sevindim. Benim yeğenimde de var 4 yaşında. Bebekliginden beri tedavi görüyor. İnş. bigün bi mucize olur da onun da taşları erir. Kıyamam ya düştü demek. Artık 1 sn bile yalnız bırakılmıyo uykuda bile. Geçmiş olsn. Düştükten sonra mı kustu orasını anlayamadım?
Sağlığı yerındeyse kilo önemli diil cnm kilosu az gıbı ama boyu iyi maşaallahKızlar merhaba benim kızım 8,5 aylık kontrolünde 7700 kilo Boyuda 71 cm çıktı sağlık Ocağı'ndaki hemşire minyon olacak dedi doktora götürmedim bu ay ama her ay kontrolünde boyu için hep iyi diyordu sizce nasıl Zayıf mı sizin bebeklerin Gelişimi nasıl
Sğl cnmCanım gözünüz aydın çok şükür yokmuş bişi küçük kaza içinde geçmiş olsun Hastalığıda bir an önce atlatır inşallah
@kmltm pedıtus kaçgun verdin
Bizimde bugun 5 bıttı ama öksürük devam edıyo ıhlamur elmayı yapıyorum ama yeterli gelmiyo başka ilaç ne verebilirim5 gun verdm canm.aferin veriyodm hafifleynce peditusa dondum.bugun biraktik.sabah aksam ihlamura devam ama
Sağol canım haklisin takviye almak gerekiyor elevit var evde bende ondan iceyimyazyagmuru gecmis olsun canm.ben de hastane hastaliklar derken vucudumu cokertmisim hala basim donuyo arada.supradyn iciyorum ben sana da iyi gelr belki
Oh ne güzel olur alırız cayimizi yanimizada:)Bzde katilirz size kzmla
Canimcim sen eve temizlikci kadın alicam diyodun güvenilir birini bulabildinmi belki o zaman biraz daha Rahat edersin. Tabi alicam demekle olmuyo dimi bende düşündüm bi ara güvenilir tanıdık biri olmayınca insan eve alamiyo ben enazindan 10 günde bir dip köşe yaptiriyim diyorum ama halaa arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?