2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
gittigidiyordan 89tl ye aldim canim kullanuncada yazarim Eki Görüntüle 1480709 sonrada bu sekilde kullaniliyormus oyle olunca kullanusli bisi aldik bakalim insallah memnun kaliriz:)
Hayirli olsun bacim...
Kullanisli birseye bennziyor ...
Memnuniyetini bizlerede belirt lutfen

Dis pastamiz nasil teyzeleriki isimi sigdiramayinca ilk ismini yazmislar
Ohhhhh missss....
Hayirli olsun bacim ♥
Diger adini bende ilk defa ogrendim...
Degisikmis adiyla buyusun ♥♥♥
Disleride saglam olsun ♥

Ins. Istedigin kriterlere sahip biridir bacim...
Allah ( cc) yardimcin olsun...
1 cocukla ben zor yetisiyorum evimin islerine seni dusunemiyorum bile...

Canim cok sirinmis...
Guzel guzel pozlar versin ins. ♥♥

Allah kolaylık versın cnm senin oğlun sakin sorun olmaz inşaallah benımki hala kucakta yalnız oynamıyo bile sadece reklamda oturuyo reklam cd si yaptırdım tv reklam kalmayınca çıldırıyoruz ikimizde
Canim benimki sakin cok sukurde...
Emekleyerek dip kose girilmedik yer birakmiyor...
Kucakta durmayi sevmiyor gozumu ayirmaya gelmiyor gecen gun kapiya carpti kasla goz arasinda hala morlugu gecmedi
Kv yardim eder sagolsun...
Allah (c.c.) hepimizin yardimcisi olsun ♥
Senin isinde zor valla... jn

Benim kızım 9 aylık oldu,tüm kuzulara maaşallah Kızım geceleri emmek için min 4 kez kalkiyor hep ağlayarak sinir oluyorum aglamasina, aglamamasi icin elimden geleni yapan ben sırf aç diye aglayinca deliriyorum
Canim disler belki yatirmiyordur...
Muhallebi yedirmiyor musun aksam?
Bi kaseye yakin yediriyorum neredeyse tum gece kalkiyor...
Tabi su birkac gun haric dislerimiz tesrif edecek ins.

Bu arada diş çıkarma faslı artık hic bitmeyecek di mi,ozellikle azeri kızı tecrubeni aktarir misin,kizimin emeklemeye niyeti yok normal mi
Canim bazi cocuklar emeklemeden yururmus...
Bence dert etme zamani geldiginde herseyi kendileri yapiyor....
Misal benim pasa daha bugunlerde bababa dedede gibi kelimeleri soylemeye daha yeni basladi
Dis faslina gelince valla ben yaklasik 21 ocaktan beri 5.6. Disleri bekliyorum...
Disimiz 2 aydirda geldi gelecek ust yan damaklari asiri sert hala patlamadi...
Bu aralar baya huzursuz

Buraya düzenli yazmayı çok ozlemisim ve eş konusunda ne şanssizmisim, beni köle gibi kullanıyor kizim da onu hiç istemiyor
Bacim hayirdir neden kullaniyor ki ?
Araniz mi acik bu aralar ?
Ins. Onemli birsey yoktur...

Tullu etek canm @minnakkartal in resimdekinden

masallah bizimle araniz tam bir ay.. bnde dogum gununden 2 3 gun once resimcektrcem pastayi resimli dusunuyorum.
sagol cnm amin hepimizinkilerin insallh
Sizede kocaman bir masaallah canim...
Sizinde 2 ay kalmis desene. ♥
Resimli yaptirip kafasinada seker hamundan bir tac koydurmayi planliyorum bakalim...

@kmltm guzelmis adi gibi bi insan olsun ins neyse artik geline kismetmis :)

Pasta 55-60 lira arasiymis canm oyle dedi esim tam hatirlamadi:)

Ben nike ilkadim aldim canm cikarmiyo benmki

Aaa görmüşler begenmenize sevindim kızlar hepinize teşekkür ederim

Ben de gordm smdi canm masallah tas gibisin

Amin canm tesekkurler:)bizimde 28 mayista dogumgunumuz.hastaliklarla ugrasinca dis bugdayi gecikti bayagi

kızlar hazıran ayında tasıncam daha dogrusu mayısta oluyor tabı. nasıl tasıncam napcam bılmıyorum bı yandan ıs var, bı yandan bebek, ev zaten cok dagınıktı buyuk bır ev dıye bır cok esya almıstık sımdı kucuk bır eve gecıcez, ben nasıl ustesınden gelıcem bılıyorum.

bı yandanda yavrum gunlerdır benı tanımıyor, unutmus valla ona cok kafam takık
hıc bana gulmuyor, sabah uyanınca benı gorunce nasıl gulerdı yavrum sımdı hıc tık yok, sankı yabancı gıbı bakıyor bana. 1 ayda benı unuttu yavrum acayıp vıcdan azabı cekıyorum nolcak bole bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…