ohhh ne guzel darisi bizlere hos dikkat etmezsem nasil vereceksem oda ayri bi mesele:)Sizle basladigimdan beri bozmadim uyguladim zafer benimCok mutluyum su andaaa
vallaa ole oldu.masallah bana:)Bizde mayısta yüüyüşe başlıcaz eşimle kv nin üst kata taşınıyorum ya betülü onlara bırakcaz daha önce kilo vermiştik böyle yine veririz inşallah
Nike ve vicco var bizde arada çıkarıyo ama genel olarak ikisinden de memnunum
Maşallah sana okuyup hepsine cevap yamışsın bi de
Unutmaz kızın seni oyle şey olur mu nazlanıyodur sana
Benim oğlum da hiç grip olmadı çok şkr. Bi kere sadece kulak iltihabı olduk oda 2gün sürdü o kadar. Bende hep seninle aynı mantıktayım. Ve erkek bebekler gerçekten sıcağı hiç sevmiyorlar.Allaha şükür nazar değmesin oğlum doğduğundan beri hiç hasta olmadı burnu bile akmadı, ben hiç bi zaman çok sıkı girdirmedim oğlumu kendime göre ayarladım üşüyosam o da üşüyodur sıcakladıysam o da sıcaklamıştır mantığıyla hareket ettim, dışarda mumyalanmış gibi giydirilen bebekleri görünce üzülüyorum walla güneşli havalarda bile kaskatı giydirmenin mantığını hiç anlamıyorum
yaa benim hesabımyok çokmerak ettim eklesen buraya silemezmisin sonraKızlar resimler instagramda
bende cok merak ediyorum benimde hesabim yokyaa benim hesabımyok çokmerak ettim eklesen buraya silemezmisin sonra
Üzülme canım ben hamileligimin son üç ayından beri hep evdeyim dışarıyi ve insanları sadece hastaneye gittiğim zamanlarda gördüm. Beni düşün ve mutlu ol en azından işe gidiyorsun ve sosyal bir yanin var suan.herkesler gezmeye mi gitti nee
haklisin calisiyorum ama is ev degisik birsey yok kiÜzülme canım ben hamileligimin son üç ayından beri hep evdeyim dışarıyi ve insanları sadece hastaneye gittiğim zamanlarda gördüm. Beni düşün ve mutlu ol en azından işe gidiyorsun ve sosyal bir yanin var suan.
Valla buranin en meshur pastanesi canm ve digerlerine gore pahali guya:)ama sizin oralar cok ucuk ya evde yapmak daha mantikli.eltim bursada oturuyo kizinin dogumgunu pastasi icin 160-180 tl arasi odemis.pek de guzel olmamisti.kizin istediginden farkli yapmislardi.fiyati neden o kadar yuksek anlamadim ayni hamur ayni malzeme sonucta@kmltm hngi pastans orasiya bn burda sordum 450tl dediler
Kizlarrr hamile kaldigim kg ya dondum sira geldi evlendigim kg ya donmeye son 2 kg kizlar. Artik zayif bir insanim bende
haklisin calisiyorum ama is ev degisik birsey yok ki
Ahhh benim dunurde taşmiş :)))) neyi secti gozukmuyo tam :)Biz bugun dis bugdayi yaptik teyzeler
ohh masallah canin rabbim nazarlardan saklasin ne guzel olmusBiz bugun dis bugdayi yaptik teyzeler
Zaten iyilermi kotulermi kv leri anlamak ne mumkunbende yaz @yaz yagmuru na katılıyorum, hıc bır sey yapmayıp sureklı sorun cıkaran dedıkodunu yapan kv var, senınkı yıne kotunun ıyısı galıba M mutube . bız gecen hafta facıa yasadık esımle kv yuzunden. ben konusmuyorum kv ıle. ben yokken ısteyken haftaıcı benım eve gelıyor cocugu gormeye esımle. bıde benım haberım olmuyor sonradan ogrenıyorum cınnet gecırdım resmen. sımdı konusmuyoryz zaten esımle. kv dede sevıncınden oluyordur kavga cıkardım ne guzel dıe
Allah yardımcın olsun canım , işallah ustesınden gelırsın yuzunun akıyla .
oooo senınkı artık abla olmusss canım yaaaa, sen bırak artık hıc buralarda dolanmaaa, hemen dıger cocugu yap :)
maşallahhhh maşallahhhh
burdada cok ruzgar ar guneslı ama soguk bence. bende hafta ıcı 7 30 da emzırıyorum ıse gıdıyorum gun ıcınde 2 kere sagıyorum ondada 10-20 cc ya cıkıyor ya cıkmıyor. akşam 5 30 da evde oluyorum. sutum cok azaldıı, zaten azdı ama ıyıce azaldı.
Zaten iyilermi kotulermi kv leri anlamak ne mumkunbende yaz @yaz yagmuru na katılıyorum, hıc bır sey yapmayıp sureklı sorun cıkaran dedıkodunu yapan kv var, senınkı yıne kotunun ıyısı galıba M mutube . bız gecen hafta facıa yasadık esımle kv yuzunden. ben konusmuyorum kv ıle. ben yokken ısteyken haftaıcı benım eve gelıyor cocugu gormeye esımle. bıde benım haberım olmuyor sonradan ogrenıyorum cınnet gecırdım resmen. sımdı konusmuyoryz zaten esımle. kv dede sevıncınden oluyordur kavga cıkardım ne guzel dıe
Allah yardımcın olsun canım , işallah ustesınden gelırsın yuzunun akıyla .
oooo senınkı artık abla olmusss canım yaaaa, sen bırak artık hıc buralarda dolanmaaa, hemen dıger cocugu yap :)
maşallahhhh maşallahhhh
burdada cok ruzgar ar guneslı ama soguk bence. bende hafta ıcı 7 30 da emzırıyorum ıse gıdıyorum gun ıcınde 2 kere sagıyorum ondada 10-20 cc ya cıkıyor ya cıkmıyor. akşam 5 30 da evde oluyorum. sutum cok azaldıı, zaten azdı ama ıyıce azaldı.
Haftaya olcak ins karar verirsek :)))
Haftaya olcak ins karar verirsek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?