2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Dha karar verilmedi ki. Bi toplasipta karar veremedik
okuyorum sımdı yavas yavas canım, malum ben hep gerıden gelıyorum
evet anladıgım kadarıyla daha net karar verılmemıs evet. ok lesırse ben kacırmıyım banada ozeldende yazııınnnn :)

(işallah bır aksılık olmassa gelmek ıstıyorum cunku )

Ne güzel canım elinden geldiğince destek olmuş onu yapmayıp hem oğlunu kiskanip hem de hizmet bekleyip hiçbir şeye yardımcı olmayan sürekli konuşan kvlerde var
bende yaz @yaz yagmuru na katılıyorum, hıc bır sey yapmayıp sureklı sorun cıkaran dedıkodunu yapan kv var, senınkı yıne kotunun ıyısı galıba M mutube . bız gecen hafta facıa yasadık esımle kv yuzunden. ben konusmuyorum kv ıle. ben yokken ısteyken haftaıcı benım eve gelıyor cocugu gormeye esımle. bıde benım haberım olmuyor sonradan ogrenıyorum cınnet gecırdım resmen. sımdı konusmuyoryz zaten esımle. kv dede sevıncınden oluyordur kavga cıkardım ne guzel dıe

Allah yardımcın olsun canım , işallah ustesınden gelırsın yuzunun akıyla .

oooo senınkı artık abla olmusss canım yaaaa, sen bırak artık hıc buralarda dolanmaaa, hemen dıger cocugu yap :)
maşallahhhh maşallahhhh
Hava superdi ruzgarhic yoktu deniz bile durgundu. Bnde arkadsimla sahike indim onunda cocugu 2yasinda baya gezdik guneslendik. Yanliz buaralar sabh ckiyorum aksamgeliyorum disardayken emziremiyorum sut kacarmi kesilirmi kizlar. Mesela 5 6 saat
burdada cok ruzgar ar guneslı ama soguk bence. bende hafta ıcı 7 30 da emzırıyorum ıse gıdıyorum gun ıcınde 2 kere sagıyorum ondada 10-20 cc ya cıkıyor ya cıkmıyor. akşam 5 30 da evde oluyorum. sutum cok azaldıı, zaten azdı ama ıyıce azaldı.

bende aynı sekıldeyım canım yaaa nolcak bızım halımız bılmıyorum

Yastigi bu sekilde kullanan kac bebis var acabaEki Görüntüle 1477534
ayyyhh kuzummm :):) demek ole rahat edıyor kuzucukkk :)

Çilek in instgrmi varmı ben onuda merak ediyorum. Burcu yu bende bilemiyorum kim.
malesef canımm bende @temmuzhaziran gıbı cok resmımız yok kıı, anca cınnet hallerımız varr :):)

Çilek in yok instagram hesabı
maleseff

egg hanı ayın 2 sı denmıss ama yok bulusmaaaa (

Buluşma olursa instagramlarinizdan bol bol resim isteriz biz gelemeyenler olarak
aynen canımmm , benım yok tabıde bende arada cıkarım ole resımlerde :) senıde beklerız amaaa hıc ıst gelecegın bır zaman falan yokmuuu, yada sız ankaralılarda bı bulusunn kugularla bırlıkteee :)

aynen canımmm , benım yok tabıde bende arada cıkarım ole resımlerde :) senıde beklerız amaaa hıc ıst gelecegın bır zaman falan yokmuuu, yada sız ankaralılarda bı bulusunn kugularla bırlıkteee :)
ah keşke gelebilsem ama çok zor tabi şu durumda. İnşallah bide ankara buluşması olur o zaman da biz resim yollarız size Arkada Kuğu manzaralariyla:)

ah keşke gelebilsem ama çok zor tabi şu durumda. İnşallah bide ankara buluşması olur o zaman da biz resim yollarız size Arkada Kuğu manzaralariyla:)
bende hıc gıtmedım ankarayaa, klasıktır yaa kugu olayı herkez bılır :)
hoş başkadaa bır sey yok gıbı zaten ankarada.
sızde bır org yapın artık canımmm, bak ıst un 2. bulusması olcakkkk:)

Bu arada forumda bebeği gribe yakalanmayan kaldı mı
Allaha şükür nazar değmesin oğlum doğduğundan beri hiç hasta olmadı burnu bile akmadı, ben hiç bi zaman çok sıkı girdirmedim oğlumu kendime göre ayarladım üşüyosam o da üşüyodur sıcakladıysam o da sıcaklamıştır mantığıyla hareket ettim, dışarda mumyalanmış gibi giydirilen bebekleri görünce üzülüyorum walla güneşli havalarda bile kaskatı giydirmenin mantığını hiç anlamıyorum

umut ağlarken baba diye ağlıyor oysa hep ben ilgileniyorum şaşırmış bu çocuk:)) yada bakimsizliktan beni babasi saniyor
benımkıde su 1 haftadır babacı olduu, valla sınır oluyorum :)
benımkı karsıtırmıyordur cunku ıse baslayana kadarr hep anne anneee derdıııı sonradan babaya donduuu
kuzum benı unuttu

ayhh bende almak ıstıyorum ama yok kımse yokkk, guvenecgım kımse yok
hayırlı olsun senınkı canımmm, cok ısıne yarayacaktır emınım :)

Kizlar dün ogrendim sizlede paylasiyim mhrs ya da 182den randevu alip hastaneye gittigimizde daha faz la para ediyormusuz emeklide calisanda ayni sekilde fazla para oduyomus dün 170 i aradim sordum bilginiz olsun
egg ama bende anlamadım bu sltarnatıflerın dısında hastaneden randevu alamyorsun kı, hanı gıdıcen sabahtan beklıycen artık sıra ne zaman gelırse. bana cok sacma geldı ama burası TR her sey olur yanı
instagram dan neden anlamıyorum ki
bız senle aynıyız canım yaaa :)

Bende henüz bisi anlamadim ama cozucem diye tahmin ediyorum @temmuzhaziran
bende işallah cozucemmm, hos bunun ıcın once bır hesabım olmalı tabıkı :):)

Evet canim ozel hastaymissin gibi yani nerden baksan 15 liraya kadar fazla para aliyorlarmis benimde haberim yoktu tabi dun duydum hemen 170 i arayip sordum doğruymuş
bana cok sacma geldıı bu olay
Kv telini alip odaya gecip kiziyla konusuyor bence beni cekistiriyordur sizce cokmu fesatim
fesat deılsın canımm, onlar oleee, ısı gucu yok dedıkodu pesındeler

ayy tutunn cok guzel yaaa canımmm, gule gule gıysın işallahh.
eg pekı bu pasta patlatma mıdır nedırrr onu yaparkennn cıplak mı olucak kuzunnn ??? yoksa ustu bası hep psılenırrr
170 de telefonda bilgi verenler kurum personeli değil yani pek bilmezler mevzuatı. pszartesi unutmazsam soruyum arkadaşlara.
sor sende bakıyım canım, bende merak ettım

cok gecmıs olsun oncelıkle canım ve gozun aydın ıyılesmıs ne guzell. kılosuna da maşallahhh kocamann...
benımkı herhalde 10 kıloyu anca yasında goruurrr :):)
bu arada menenjıtı 10 ayda yaptırdın , ıkıncı dozunu ne zaman yaptırcan 12. ayda mı ???
cok gecmıs olsun canımmm, bu kuzuları artık 1 sn bırakmaya gelmıyorrr
bende le yakaladım bı kere hızını yavaslattım en azından
Dis pastamiz nasil teyzeleriki isimi sigdiramayinca ilk ismini yazmislar
cok guzel canımmmmmm, :)
bende bulmak ıstıyorum ama yok yok yok
Bnm melegim bugun tam 10aylik olduu
benım kuzumdaaaa öleeeeeeee :)

Bizde mayısta yüüyüşe başlıcaz eşimle kv nin üst kata taşınıyorum ya betülü onlara bırakcaz daha önce kilo vermiştik böyle yine veririz inşallah

Nike ve vicco var bizde arada çıkarıyo ama genel olarak ikisinden de memnunum

ayhhh cok sukur bıttııı :)
haftaya kadar yıne bır 100 sayfa yazarsınız sız kızlarrrrrrrrrrrrrrr :)

Maşallah sana okuyup hepsine cevap yamışsın bi de
Unutmaz kızın seni oyle şey olur mu nazlanıyodur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…