Ay Allahım çok tuhaf şu kvler bizimki de kızım ilk doğduğunda Sevgi diye seviyordu inat gibi durmadan Sevgi Sevgi en sonunda eşim bir daha söyleme dedi söylemedi Allahtan calisiyirsun canım bütün gün beraber olmak daha zor çabuk geçsin 10 gün inşallahKızlar kv geldi 10 gün bizde kalacakmışmutfakta sofra hazırlıyorum tuaf tuaf bana bakıyo, görmemezlikten geliyorum. Bu sefer gökçeye gidiyo. Neymiş mama sandalyesinden sıkılmış ordan alacakmış. Sıkılmadı uykusu var dedim bende. Ondan öncede Gökçe kucağımdayken alabilir miyim yada verirmisin demeden kucağımdan çekiverdi Gökçeyi. Gökçe enneee die ağladı neyseki hemen aldım geri :) ne biliyim çok tuaf bi kadın. Yemeği ben Yaptım sofrayı ben hazırladım bana değil eşime dedi eline sağlık die
Gökçeye gelmiş Özge nerde dio.bende Özge değil anne dedim. sonra gelmiş sanki onu uyarmadım gibi. Kaç kızım özgeden dio. Hadiiiii be dicem olmucakkızım bana sımsıkı sarılıyo sen ne Dion
ya yemin ediyorum ağzımın Suları aktı hayır evde sucuk olsa gercekten yapardım o dereceBu survivor da oha yani bu saatte ne bu. :))))
çok teşekkürler canımAyy süper resimler kızına da maşallah çok tatlı. Valla modellere taş çıkartır :) arka fonlar ise tek kelimeyle harika.
Ama ekmekte ekmek sucukta sucuktu yani doldurmuslarya yemin ediyorum ağzımın Suları aktı hayır evde sucuk olsa gercekten yapardım o derece
çok teşekkürler canım
Bu arada instagramı olanlar hep foto paylaşıyo burda olmayanlar sizdende bebişlerin fotosunu bekliyoruz bizde merak ediyoruz yahuuu
Masallah baygin uykusu gelmis :)Resim düzdü niye yan olmuş acaba
sizede masallah canim benimEki Görüntüle 1483546
Buda aren :)
Oh ne güzel kurulmuş paşa maşallah aren nihayet tanıştık çokda memnun olduk :))Eki Görüntüle 1483546
Hemde çok :)Masallah baygin uykusu gelmis :)
çook teşk. ederiz :)sizede masallah canim benim
Bizde öyle :)Oh ne güzel kurulmuş paşa maşallah aren nihayet tanıştık çokda memnun olduk :))
çok şeker maşallah :)Eki Görüntüle 1483558 Vee öyküş :))
Teşk. ederiz :)Oy oy çok tatlı maşallah Aren e
Gördüm instagramda bayıldım canım çok yakismis Öyküye maşallahEki Görüntüle 1483558 Vee öyküş :))
Bu ne güzellk masallahEki Görüntüle 1483558 Vee öyküş :))
Allahım çok tatlı tam bir beyefendi masallahEki Görüntüle 1483546
Yerım ben onu maşallahBu Süslü kokoş benim kızım tabi yavru kartal :))
Öyledir kendisi teşk. ederiz :)Allahım çok tatlı tam bir beyefendi masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?