Yiyerek mi?Masallah canm
isin garip yani hamilekaldgim kilonunda altindayim yiyerek. Istahm okdr acikki esim hamileyken byle yemedgimi syluyo.
Bence sende gönder gitsin alınırsa alınsın diyorum ben artik kendi curcunamiz kendimize yetiyo zaten bide çocuklar bi araya gelince ev dağıtmak ilk işleri. aman bizi kim oyalayacak dimi ama.Hadi gözunuz aydın canım bizim alt taraf bembeyaz her an çıkacak gibi üstü pek göremiyorum iki tane var bizim diş çocuk konusu da iyi yapmissin canım uç çocukla insanin nevri dönüyor zaten kaldiramiyor başka bir çocuğu ben bundan biktim artik geliyor aksama kadar gitmiyor çocuk AC mi tok mu merak etmiyor ben gondermiyorum ama devamlı gönderiyor evde yokum neden gönderiyorsun gecen gün de Yoktum bir geldim bizde inan canım kaldiramiyorum artık biraz sessizlik rahatlık istiyorum geliyor ödevler biz de yapılıyor her gün annesi haftaya doğum yapacak annem eşim görüyorlar böyle yandın sen diyorlar kendisi ben doğum yaptigimda aylarca kapımı açmadı valla bir yere kadar bir gün kabul etmem o da ona gore davranır
bndegttim onlukler guzel degildi ama aldm cok ucuzdu 3tane 3,5tl . Bide nevresim aldm biri almis gecen sne cok memnun kalmis yne aliyodu kaptm hmn bitaneKızlar a 101 e gittim önlükle güneş spreyi alayim diye hic birşey kalmamış bebek ürünü falan hiç kalmamış bir tek bebek arabası vardı bebek ürünü olarak
evet tatliya cok duskunum malesef:Yiyerek mi?
Bir de pike vardi katalogda alacaktim o da yoktu önlük evdekiler yetmiyor bize de ucuz olduğu için alayim diye düşünmüştümbndegttim onlukler guzel degildi ama aldm cok ucuzdu 3tane 3,5tl . Bide nevresim aldm biri almis gecen sne cok memnun kalmis yne aliyodu kaptm hmn bitane
evet tatliya cok duskunum malesef:haftada iki kere puding yapiyorum. Esimde cok seviyo. gofret fln cikolata heraksam muhakkak yemekte yiyorum ekmek hersey yani hayatimda diyet yok:) bide mesela bisey aciyim illa biticek bu huyum cok kotu
gecmis olsun canim en kisa zamanda iyilesir insallag ecemizBir de pike vardi katalogda alacaktim o da yoktu önlük evdekiler yetmiyor bize de ucuz olduğu için alayim diye düşünmüştüm
Aynen canım :) güzel haber 10 gün değil 6 Gün kalıyorlarmış yani Cumartesi Abbas yolcuCnm çok sinir bir durum ama onlar gidecekler sen eşinle mutlu olmaya bak
Teşekkür ederiz teyzesi inşallahgecmis olsun canim en kisa zamanda iyilesir insallag ecemiz
Cnm çok emek vermişsin hayırlı kazançlar olsun
Antibiyotikle ikinci gün düzeliceksiniz inş. Ben o zamanda dedim keşke versemiydin diye. Geçmiyo çünkü. Çok geçmiş olsun tekrar.teşekkür ederim kızlar simdi çıkrık drdan tekrarlamış kulak iltihabi Dr ısrarcı olmanın anlamı yok antibiyotik kullancaz dedi ben enfeksiyon olduğunu düşünmemiştim ama enfeksiyon olabilir geçmediği için dedi ve kesinlikle yatırarak yedirme dedi ben artık mama sandalyesini kullanıyorum zaten
komik ya senin bu oğlun:) valla yakında suyu bile gidip kendisi alır marketten. O potansiyel var azad da :)Eve su sipariş ettim oğlum benden önce davrandı. Azad ve damacanası :) oyuncaklarını döktüm yok hiçbirinin yüzüne bakmıyor :)
Uyku konusunda şanslıyız çok şükür. Sizde süt konusunda hala emziriyorsun maşallah :)ooo oyle olsa umut tepemde gezdiririm biz gece yuz kez uyandigimiz icin uyuyorsa birak uyusun hic dokunma
düşüncesiz insana hayatta tahammül edemiyorum. ALLAH yardımcın olsun.Teşekkür ederim kızlar iyilessin artık o perişan ben perişan oglum dra giderken evde kaldı gelmek istemedi komşunun kızı gelmiş her yer çiğdem kabuğu kitap defter kâğıt cildircam koca kafalı ogluma kimseye kapıyı açma dedim birde geçen gün de aynısı olmuştu zaten uykusuzum Eceyle uğraşmaktan bir iş yapamiyorum hergun çocuk sırtına çantasını alıp bize geliyor herkesin evi yağ dök yala bizim ev çocuktan geçilmiyor evde yokum yahu ne gonderiyorsun çocuğu ay vallahi kafayı yicem artik
disardan soyle:)ben usendigim zaman oyle yapiyorum kokantamiz varda kolay oluyor:)Şu saat oldu yemek yapmadım ne pisirsem acaba ne zor kadın olmak herşeyi düşün düşün yaslaniyoruz
suker emiyor bende sut konusunda sansli olanlardanimUyku konusunda şanslıyız çok şükür. Sizde süt konusunda hala emziriyorsun maşallah :)
düşüncesiz insana hayatta tahammül edemiyorum. ALLAH yardımcın olsun.
Evet canım soylemistin antibiyotiği valla çok perisanim gece ağlıyor tam o uyuyor ogluma kalkiyorum komşumun yaptığı düşüncesizlik aynen canım çocuklarla yoruluyorum bir de insanlar boyle yapıyor ya oğlum annem evde yok sonra gel demiş gitmiş on dakika sonra tekrar gelmiş çocukta ne yapsın birşey diyememis büyükler düşünmüyor ki çocuk ne yapsınUyku konusunda şanslıyız çok şükür. Sizde süt konusunda hala emziriyorsun maşallah :)
düşüncesiz insana hayatta tahammül edemiyorum. ALLAH yardımcın olsun.
Ne güzel lokantaniz varmış isteğin zaman söylersin eşime dra giderken balık alalım dedim birşey demedi bende kaç gündür sebze yapiyorrum sıkıldim artik o yüzdende canım istemedi yemek yapmakdisardan soyle:)ben usendigim zaman oyle yapiyorum kokantamiz varda kolay oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?