- 27 Ekim 2012
- 459
- 299
- 83
Yesinler senin o dudagini buzerek makina izleyisiniEki Görüntüle 1487685 uumutçamaşır makinesini izlerken
Şu çıkan işe bak yaa elinde bebekle elin çocuğunun daginikligini topla bir de.biz dördüncü çocuğu evde istesek yaparız birer tane daha dimi ama:) komşununkine gerek duymayiz zaten.ah bu dusuncesiz geniş insanlar.Aynen canım simdi esimle topladik etrafı her yer silgi parçaları çiğdem kabuğu
puf puff arada giriyo buraya canım. Efede emekliyo sanırım en son diş ide çıkmıştı.Bu arada pufpuf nerede, ogluna Yürüteç almayacakti, hala almadi mi almadiysa efe emekledi mi yürüdü mü merak içindeyim
bizim kız da öyle artık emzik yaptı kendine kaç kez emiyo kaç kez kalkıyoruz hatırlamıyorum bile10 aylik olacak kızım ama gece en az 5 kez emiyor, goguslerim mahvoldu artık
bebişler biraz büyüsün hayat normale dönsün belki fikrin değişirKizlar ben 3 4 tane çocuğum olsun istiyordum,kendim yalnız bir aileden geldiğim için. Ama şans bu ya bir tane kizim oldu, esimden 2.cocugu yapmak istemiyorum, kiymetimi hic anlamayacak
bak işte bu doğru siz isterseniz kesin yaparsanız :)))Şu çıkan işe bak yaa elinde bebekle elin çocuğunun daginikligini topla bir de.biz dördüncü çocuğu evde istesek yaparız birer tane daha dimi ama:) komşununkine gerek duymayiz zaten.ah bu dusuncesiz geniş insanlar.
Güldürdün beni ya :) benimki de şimdi teşrif etti. Keşke etmeseydiKv ile ilgili konuşulmuş. Ben de bir şey söylemek isterdim ama kendisi yorum tapilmayacak kadar saçma bir insan, benim için adeta yok o yok huhehuhahah
Dimi ama:) yok canım şaka biyana hiç niyetim yok.burda hiç bahsetmedim sanırım sanki bile isteye olmuş gibi gorunsemde:) yiğit kazara oldu benim.Minnosum süpriz yumurta yaani.ama iyiki olmuş iyiki nasip etti rabbim onu bize ne kadar bebek Ozlemistik aslında hamile oldugumu ogrendigimizde esimle soklardaydik çünki hiç aklımızda yoktu.şimdi hiç kazayla olduğunu dile getirmem bal suratlimin. İsteyerek olmuş gibi konusurum:)bizim kız da öyle artık emzik yaptı kendine kaç kez emiyo kaç kez kalkıyoruz hatırlamıyorum bile
bebişler biraz büyüsün hayat normale dönsün belki fikrin değişir
bak işte bu doğru siz isterseniz kesin yaparsanız :)))
İki tane yalnız çocuk canım düşün tabi dağıtmışlar her yeri istesek yaparız dorduncuyu aynen komsununkine gerek yok:)Şu çıkan işe bak yaa elinde bebekle elin çocuğunun daginikligini topla bir de.biz dördüncü çocuğu evde istesek yaparız birer tane daha dimi ama:) komşununkine gerek duymayiz zaten.ah bu dusuncesiz geniş insanlar.
Kaza mi oldu Yiğit ne güzel ben isteyerek yaptım üçüncü olunca herkes kaza mi diyor ben de hayır isteyerek diyorum herkes şok oluyor en çok hamileyken soruyorlardi ve sana da söylemişlerdir kesin çok cesaretlisin diyorlardıDimi ama:) yok canım şaka biyana hiç niyetim yok.burda hiç bahsetmedim sanırım sanki bile isteye olmuş gibi gorunsemde:) yiğit kazara oldu benim.Minnosum süpriz yumurta yaani.ama iyiki olmuş iyiki nasip etti rabbim onu bize ne kadar bebek Ozlemistik aslında hamile oldugumu ogrendigimizde esimle soklardaydik çünki hiç aklımızda yoktu.şimdi hiç kazayla olduğunu dile getirmem bal suratlimin. İsteyerek olmuş gibi konusurum:)
Ne güzel bi kaza olmuş o zamanDimi ama:) yok canım şaka biyana hiç niyetim yok.burda hiç bahsetmedim sanırım sanki bile isteye olmuş gibi gorunsemde:) yiğit kazara oldu benim.Minnosum süpriz yumurta yaani.ama iyiki olmuş iyiki nasip etti rabbim onu bize ne kadar bebek Ozlemistik aslında hamile oldugumu ogrendigimizde esimle soklardaydik çünki hiç aklımızda yoktu.şimdi hiç kazayla olduğunu dile getirmem bal suratlimin. İsteyerek olmuş gibi konusurum:)
öylesin gerçekten ikinizde öylesiniz ama dördüncüyü yapmayın yahu ben şu halde huniliyim yazık sizeKaza mi oldu Yiğit ne güzel ben isteyerek yaptım üçüncü olunca herkes kaza mi diyor ben de hayır isteyerek diyorum herkes şok oluyor en çok hamileyken soruyorlardi ve sana da söylemişlerdir kesin çok cesaretlisin diyorlardı
teşekkürler,uyudu şimdi inşallah uyur bu gece balgam ve horlama izin verirse,inşallah sonuncu gribal enfeksiyonumuzdur,herkes için tabiiCok geçmiş olsun canim şimdi nasil
Bana hep bu kadar seneden sonra zor gelir rahata alismistin nasıl yapıcaksın diye moral bozucu şeyler konusuyolardi özelliklede eltim. Sen artık seneye biyere cikamazsin kızların piskolojisi bozulur falan diye kOnuSuyodu. Ama bilmiyolardiki allah öğrendiğim andan itibaren içime sevgisini öyle bi düşürmüştuki soylenenler beni hiç korkutmadi. Allah kimseye kaldiramayacsgi yükü vermez hem benim bide oğlum olacak onuda tattiracak rabbim bana diyodum konusanlara daha cinsiyetini bile öğrenmeden. Ruyama bile girdi yiğit aynı doğduğu günkü yüzüyle erkek bebek oldugundanda bu yüzden emindim zaten allah resmen gösterdi Rüyamda onu bana.Kaza mi oldu Yiğit ne güzel ben isteyerek yaptım üçüncü olunca herkes kaza mi diyor ben de hayır isteyerek diyorum herkes şok oluyor en çok hamileyken soruyorlardi ve sana da söylemişlerdir kesin çok cesaretlisin diyorlardı
İnşallah uyurda bebisin sende dinlenirsin canım biraz. Oda uykusunu almış sabaha biraz daha iyi kalkar.teşekkürler,uyudu şimdi inşallah uyur bu gece balgam ve horlama izin verirse,inşallah sonuncu gribal enfeksiyonumuzdur,herkes için tabii
ne guzel yaa bendr istiyorum uc cocuk rabbim nasip eder insalahAmaan ne uzun yazmışım.@yaz yagmuru bi araya gelsek ne çok sohbet çıkar bizden.
insallah canim normaal uykusuzluklarina alistik artik hasta olmasinlar yeter insallah rahat uyur keremcikteşekkürler,uyudu şimdi inşallah uyur bu gece balgam ve horlama izin verirse,inşallah sonuncu gribal enfeksiyonumuzdur,herkes için tabii
Yok canım ya sakasina söyledim bakma ben isteyerek hamile kaldım ama iki sene düşündüm bu konuyu acabalar vardı hep kafamda maddi ve manevi olarak yetebilecek mıyız bunları düşündüm sonra bir cesaret spiralimi cikarttirdim ve üc ay sonra hamile kaldım Allaha şükür sağlıklı olarak kızımı kucağıma aldım Allah isteyenlere versinNe güzel bi kaza olmuş o zaman
öylesin gerçekten ikinizde öylesiniz ama dördüncüyü yapmayın yahu ben şu halde huniliyim yazık size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?