Bide söylemiş çocuk. Ne kadar düşüncesiz be bencil insanlar var.Evet canım soylemistin antibiyotiği valla çok perisanim gece ağlıyor tam o uyuyor ogluma kalkiyorum komşumun yaptığı düşüncesizlik aynen canım çocuklarla yoruluyorum bir de insanlar boyle yapıyor ya oğlum annem evde yok sonra gel demiş gitmiş on dakika sonra tekrar gelmiş çocukta ne yapsın birşey diyememis büyükler düşünmüyor ki çocuk ne yapsın
Cnm şimdi nasılsın sakinleşebildin mi?@hiraysen hayırlı olsun dişiniz canım..
hasta olan kuzucukla inşallah en kısa sürede iyileşir.. geçmiş olsun hepsine..
kv hakkında konuşulmuş.. bende dün akşam kv yüzünden eşimle kavga ettim. evlendiğimizde adamı zorla annesine götürürdüm. şimdi ben kötüyüm kv iyi.. bu gidişle kızıma bakıcı bulup eşimi şutlamayı düşünüyorum hakkımda hayırlısı... hiç iyi şeyler düşünmüyorum.. bana dün akşam son şansın dedi.. bilmiyor ki bende onun hiç şansı yok..
Maşallah ne yaptın?menu?Maşallah bugün güzel beslendi oğlum, tüm günüm ona menü hazırlamakla geçti ya kendimize daha yeni yemek yapabildim. İnşallah gece acıkmaz ya :/
Bizimde yemekler işyerımizden geliyor allaha şükür ama oğlumun yemeklerını ben yapıyorum allah a şükür ki annemle aynı bloktayız oda guzel yemek yapar akşam menumuzde ordan bu yönden çok şanslıyım eşimde gece 1 den önce gelmez işte dengelıyor rabbımdisardan soyle:)ben usendigim zaman oyle yapiyorum kokantamiz varda kolay oluyor:)
Çok tatlı masallahEki Görüntüle 1487685 uumutçamaşır makinesini izlerken
Afiyet bal şeker olsun Azad'aMaşallah bugün güzel beslendi oğlum, tüm günüm ona menü hazırlamakla geçti ya kendimize daha yeni yemek yapabildim. İnşallah gece acıkmaz ya :/
oğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diyeinşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı
:) dün Başıma ağrılar girmişti idrak edememişim canım. Bügünde hala yok. Haber bile vermiyor hanımefendi. Eşim aradı da öğrendi yerini.isimdeyimgucumdeyim kasıtlı dediğim sallamamış yani düşünememiş değil bırakmış gitmiş manasında
Allahtan kocan senden yana bi an evvel giderler inşallah
Ayyyy benim kv den açıldı konu :) eşimde ben Niğde'ye atanmadan önce. Gidecem bu evden ayrı eve çıkamam olmuyor böyle diye Hergün söyleniyordu. Şimdi pek bi değerli annesi var :)@hiraysen hayırlı olsun dişiniz canım..
hasta olan kuzucukla inşallah en kısa sürede iyileşir.. geçmiş olsun hepsine..
kv hakkında konuşulmuş.. bende dün akşam kv yüzünden eşimle kavga ettim. evlendiğimizde adamı zorla annesine götürürdüm. şimdi ben kötüyüm kv iyi.. bu gidişle kızıma bakıcı bulup eşimi şutlamayı düşünüyorum hakkımda hayırlısı... hiç iyi şeyler düşünmüyorum.. bana dün akşam son şansın dedi.. bilmiyor ki bende onun hiç şansı yok..
Maşallah afıyet olsun bı arada oğlum hergun severek yediği meyve püresını yemıyo ne yapsam ki avakado muz kıvı armut azar azar acaba sıkıldı mı baska alternatıf var mı?Sabah yumurta labne biraz ekmek ve yarım cherry domates. Öğle elma muz portakal çilek karışımından bi kase içine de 4-5 tane Cicibebe. Akşam kemik suyuna etli tarhana. Aralarda da gün boyu meme :)
Bekarken ailelerıne hiç bağlı olmazlar ama evlendıkten sonra pek kıymetli oluyorlarAyyyy benim kv den açıldı konu :) eşimde ben Niğde'ye atanmadan önce. Gidecem bu evden ayrı eve çıkamam olmuyor böyle diye Hergün söyleniyordu. Şimdi pek bi değerli annesi var :)
Siz şimdi nasılsınız. Düzeldi mi aranız?
Benım ki emmeyı bıraktı aralarda bişey vermiyorum mama versem mi acaba gece verıyırum 90 cc yada 120 cc içiyo am gunduz yokSabah yumurta labne biraz ekmek ve yarım cherry domates. Öğle elma muz portakal çilek karışımından bi kase içine de 4-5 tane Cicibebe. Akşam kemik suyuna etli tarhana. Aralarda da gün boyu meme :)
Sağol canım :)Afiyet bal şeker olsun Azad'a
Ben karıştırıyorum arada denemeler farklı tatlar oluyor portakal falan katabilirsin güzel tat veriyorMaşallah afıyet olsun bı arada oğlum hergun severek yediği meyve püresını yemıyo ne yapsam ki avakado muz kıvı armut azar azar acaba sıkıldı mı baska alternatıf var mı?
Aynen canım simdi esimle topladik etrafı her yer silgi parçaları çiğdem kabuğuBide söylemiş çocuk. Ne kadar düşüncesiz be bencil insanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?