2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ne guzel yaa bendr istiyorum uc cocuk rabbim nasip eder insalah
İkinciyie çok ara verme ama ucuncuyu bayaa bi ozle canım o zaman çok tatlı geliyo yeniden ilk bebeğin olmuş gibi oluyo:) evde herkese oyuncak gibi oluyo herseyi unutmuş ve özlemiş oluyosun özene bezene bebek buyutuyosun. Tavsiyemdir:) tecrübeyle sabit.

Amiin allah olmayanlara versin.

Amin canım iyiki doğmuş Ece kız ve iyiki bir Haziran annesi olmuşsun yollarımız kesişmiş He bi gün sana ve S Sevgidili5 e özene özene üç çocuk yaparsam o zaman sorarım size o ayrı :)))

Keşke ayni şehirde yasasaydik canım tanışır konusurduk bol bol benzerlikler imiz çok fazla zaten bana da diyorlardı hiç aldırış etmedim bugün gelen kızın annesi balkonlarimiz karşılıklı kızım ağlarken görüyordu gecenin yarısı bana sen kasindin diyordu ben çok mutluyum diyordum geçecek bugünler diyordum kızım 3 ay sabaha kadar ağladı kimseye of niye boyle demedim burada yoruldugumu yazıyorum eşime söylüyorum ama başka hic kimseye birşey demiyorum ben kızımı çok istedim Rabbim verdi acılarını göstermesin hepsi geçici yıllar cabuk geçiyor diğer çocuklarından bilirsin sen de hatta birkaç gün önce eşime dedim Ecenin en sevimli zamanları keşke hep boyle kalsa diye çünkü büyüyünce insan o hallerini çok özlüyor

nasip olursa hic ara vermeyi dusunmuyorum simdi bile olsa cok sevinirim

Amin canım iyiki doğmuş Ece kız ve iyiki bir Haziran annesi olmuşsun yollarımız kesişmiş He bi gün sana ve S Sevgidili5 e özene özene üç çocuk yaparsam o zaman sorarım size o ayrı :)))
Bende sizleri tanıdığım için çok mutluyum her şeyi çekinmeden burada paylaşıyorum iyi ya da kötü kendimi yalniz hissetmiyorum sizlerin sayesinde kıl payı haziran annesi oldum 2 haziran ama iyi ki haziran olmuş bu topigi sizleri çok seviyorum

canım benim iki kızım var Allah ım acılarını göstermesin eşim hep taa evlenmeden önceden beri 3 çocuk isterdi hala da öyle olsun istiyor bense yorgun hissediyorum ama bi yanım istiyor bi yanım yeter diyor seni okuyunca yazmak istedim -bayadır da yazamıyorum zaten- çok güzel yazmışsın valla isteyen yanımı coşturdun :) ben küçüğüm 3 yaşına girince düşünücem 3.yü yapıp yapmamayı hayırlısı inşallah senin kaç yaş var aralarında.benim kızlarımın arası 2 buçuk yaş az yani zor yani :)

Benim büyük kızım 7yegidiyo küçük 3 gidiyo canım. Yani oğlum baya bi aradan sonra oldu. Bi sekiz dokuz sene ara vermiş oldum.

çok güzel anlatmışsın,Allah yavrularımızın iyilik ve mutluluklarını göstersin bizlere

acaba burdan bizi tanıyan yakınım var mıdır diyorum bazen,haziran annesi olarak değil sıradan bi üye misal,ne çok şeyler yazıyoruz eleştiriyoruz ,dertleşiyoruz ya bazı sevmediklerim bunları bilsin istemem

Ben 17 yaşımda evlendim canım.erken evlilik dezavantaj olduğu kadar böyle durumlardada avantaj olabiliyo.

anladım canım bidaha dünyaya gelsem erken evlenmek isterdim eşimle ve daha genç anne olmak.çok yaşlı değilim tabi 31 yaşındayım daha amaolsun :)

bişey sormak istiyorum emziren annelere.emzirirken hala sütün 2.kısmı sızlayarak geliyor mu ?

Allah sanada hayırlı sağlıklı bi evlat daha nasip etsin canım istediğin zaman İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…