- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
cnm naptin sabh sabh :)) neyseki soniki ay kaldi tatile hiranin dogum gununden snra hmeen. Bnde byle motive ediyorum kndmiGünaydın hava buzzzzzz ... simdi phuket miami bali maldivler bora bora da olmak vardi... düşleyin beyaz kum mavi deniz güneş çocuklarımız ahhh ahhhhh
cok gecmis olsun canm cok zor hastayken cocuk bakmakGunlerin yorgunlugu ve uykusuzlugu eklenince sonuc : Cok kotuyum bacilarim...
Her yerim agriyor nezle oldum basim catliyor...
Kalakaldim oglumla birlikte ....
Kucagima alacak gucum yok dusunun
Ne yapacagim ben simdi
Ben de yapıcam 2 Mayıs'ta . Daha erken yapacaktım ama kv geliyo onu da bekliycez vs. Doğum gününe 1,5 ay kalmış olacak ama maksat hatıra kalsın dediğin gibi bi daha böyle parti bahanesi nerde bulcazSusluu fistik cok tatli cokguzel zaten masallh.. bnde istiyorum dis bugdayi dogm gunune cok az kaldgi icn evde kndi aramzda yapicm maksat bikac resim kizima hatira kalsn
Çok geçmiş olsun canım, hemen birilerini çağır yardıma çok zor çünkü, ben yapamamıştımGunlerin yorgunlugu ve uykusuzlugu eklenince sonuc : Cok kotuyum bacilarim...
Ne yapacagim ben simdi
Bizde de aynı durum var gece 11.30 da emiyor sonra ben 3.30 da emziriyorum tek meme 5 dak emiyor sonra 6.30 ve 10 da besliyorum oda toplasan şu üçünü 150 cc yapiyor.istahsiz bunlar hiç vermesem 11 e kadar yemez kilo alımı düşük benimkinin 3 aydır.bbaslarda insiyatif ondaydi baktı kilo yerinde sayiyor almıyor 1.5 aydır olaya el attım artık benim insiyatifimde bu şekilde zar zor ayda 250-300 gr alıyor.Kızlar aren en son gece 22.30da yiyor 23.30 24.00 gibide uyuyor. Sabaha kadar daha doğrusu 10.00 a kadar süt içmiyo. Uyanmıyorda. Ben dayanamayıp saat kuruyorum süt vermek için ama ya çok az içiyo yada hiç içmiyo. Normal mi sizce? Valla bu sabah yine uyuyordu kahvaltı yapsın diye 10 da çocuğu uyandırdım. Ayy annem bi duysa uyuyan çocuğu uyandırdığım için çok kızardı bana. Sizinkiler de böyle mi?
günaydın canım.. hayır aslında bende düzelsin istemiyorum..Ayyyy benim kv den açıldı konu :) eşimde ben Niğde'ye atanmadan önce. Gidecem bu evden ayrı eve çıkamam olmuyor böyle diye Hergün söyleniyordu. Şimdi pek bi değerli annesi var :)
Siz şimdi nasılsınız. Düzeldi mi aranız?
bndegttim onlukler guzel degildi ama aldm cok ucuzdu 3tane 3,5tl . Bide nevresim aldm biri almis gecen sne cok memnun kalmis yne aliyodu kaptm hmn bitane
ev
Kızlar a 101 e gittim önlükle güneş spreyi alayim diye hic birşey kalmamış bebek ürünü falan hiç kalmamış bir tek bebek arabası vardı bebek ürünü olarak
Bizde dün alşam gittik çoğu şey dıruyodu ama almadım pek somon için gitmiştik 4 kutu somon aldık şampuan sabın filan aldık betüleBen dün a 101 de kendimi kaybetmişim 80 tl lik sadece bebek ürünü almışım ama 9 30 da gittim ben kızlar
önlük bende aldım baya ucuzdu pike güzeldi ondanda aldım nevresim mavili kalmıştı ama yinede aldım fiyatı baya uygundu yedek olarak kullanırım diye aldım oyuncak patik gece lambası filan aldım daha doğrusu elime ne geçtiyse alıvermişim
Aaaaa somonu unuttummmmm hmn gtmeliyimmBizde dün alşam gittik çoğu şey dıruyodu ama almadım pek somon için gitmiştik 4 kutu somon aldık şampuan sabın filan aldık betüle
benim sızlama başından beri sadece mira uzun süre emmezse oluyor ki maşallah sütüm hala iidir hatta annem nasıl olmuyor anlamıyosun fln der sütümü sağmaya başladıktan spnra sütüm olduğunu kabul etti sırf bu sızlama yüzünden :))bişey sormak istiyorum emziren annelere.emzirirken hala sütün 2.kısmı sızlayarak geliyor mu ?
canım ben en son çıkmadan 6 buçuk gibi emziriyorum sonra ilk öğün 9.30 gibi 60 cc anne sütüyle hazırlanan hipp yulaflı bazen bitiriyor bazen bi kaç kaşık yiyo sonra sı anne sütü içirme çabaları öğleden sonra bi sebze denemesi akşama doğru yerse kayısı püresi sonrada emzirme hala kaşık sayılarıyla ölçüyorum bunlarıCanım kusura bakma daha yeni okudum mesajını dün hiç bakamadım foruma çok halsiz ve yorgundum aksamda kızı babasına bırakıp biraz uuyudum. Elif ada sabahları beni emmiyor o yüzden sabah 6.30 gibi 1.5 tatlı kaşığı hipp tahilli pirinçli mama 70 cc anne sütü ile hazırlanan ve sabah 10 da 40 cc anne sütü ile hazırlanan aynı mamadan yiyor. Öğlen 12.30 da beni emiyor.anlayacagin kahvaltı yok bizde zaten bunları bile zor yiyor ancak reklamlarla . siz ne veriyosunuz sabahları?
geçmiş olsun canım yakında bir tanıdığın akraban var mı yardıma gelebilecek biriGunlerin yorgunlugu ve uykusuzlugu eklenince sonuc : Cok kotuyum bacilarim...
Ne yapacagim ben simdi
çok şükür sonunda cumaaaaa. amin ben heralde dayanamazdım cuma bitsin diye deliriyorumCabucak gecsin bugun yaaa. Allah hafta sonu calisanlara yardim etsin.
işte bunlar hep annelik ne güzelllKafayı yeme yolunda emin adımlarla ilerliyorum
Betülle kahvaltı yapıyoruz bi yandan da pepe izliyoruz ordaki bebe sevdiğini söyleme oyunu oynuyo bende betüle dedim seni çok seviyorum diye sonrada onun da söyliyeceği zamanı düşününce çok duygulandım yaaa ağlıcam nerdeyse
Gunlerin yorgunlugu ve uykusuzlugu eklenince sonuc : Cok kotuyum bacilarim...
Ne yapacagim ben simdi
Ben de yapıcam 2 Mayıs'ta . Daha erken yapacaktım ama kv geliyo onu da bekliycez vs. Doğum gününe 1,5 ay kalmış olacak ama maksat hatıra kalsın dediğin gibi bi daha böyle parti bahanesi nerde bulcaz
Kızım bu aralar sarılmayı öğrendi yapışıyo boynuma sımsıkı. Babası almak isterse oyun yapıyo dönüp gülüyo sımsıkı geri sarılıyo. Dünyalar benim oluyo. Hele bide anne dese seni seviyorum dese eririm heraldeKafayı yeme yolunda emin adımlarla ilerliyorum
Betülle kahvaltı yapıyoruz bi yandan da pepe izliyoruz ordaki bebe sevdiğini söyleme oyunu oynuyo bende betüle dedim seni çok seviyorum diye sonrada onun da söyliyeceği zamanı düşününce çok duygulandım yaaa ağlıcam nerdeyse
Ben de az önce gittim askı aldım bol bol , önlük aldım, gece lambasının aynısını geçen hafta koçtaştan almıştık aynı fiyata, somon aldım oğluma bi de küçük cam tencere vardı onu aldım 50 tl bayılıp geldim sabah sabah :) ki pike nevresim falan sadece pembe kakmıştı alamadımBen dün a 101 de kendimi kaybetmişim 80 tl lik sadece bebek ürünü almışım ama 9 30 da gittim ben kızlar
önlük bende aldım baya ucuzdu pike güzeldi ondanda aldım nevresim mavili kalmıştı ama yinede aldım fiyatı baya uygundu yedek olarak kullanırım diye aldım oyuncak patik gece lambası filan aldım daha doğrusu elime ne geçtiyse alıvermişim
iyi yapmışsın canım ama cam tencereyi ben görmedimBen de az önce gittim askı aldım bol bol , önlük aldım, gece lambasının aynısını geçen hafta koçtaştan almıştık aynı fiyata, somon aldım oğluma bi de küçük cam tencere vardı onu aldım 50 tl bayılıp geldim sabah sabah :) ki pike nevresim falan sadece pembe kakmıştı alamadım
Bizde dün alşam gittik çoğu şey dıruyodu ama almadım pek somon için gitmiştik 4 kutu somon aldık şampuan sabın filan aldık betüle
Aaaaa somonu unuttummmmm hmn gtmeliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?