2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende onu dcktm ben 2. Planımi 4 ten snra ya yaptm bulusuoz dmi minnak nasi gelcn bunekiylemi esinlemi cilek31 den cvp gelmedi bide @sglbnt suan kesin 5 kisi var yok mu arttiran
eşimle gelicem bi sorun yok bunekiyle iletişime geçtim yine de herhangi bi durum olursa diye sağolsun oda
ben saat 12:30 gibi gelebilicem cilek31 istersen seni de alabiliriz
eşimle ilgili sorundan dolayı nasıl olacak bilmiyorum.. bi de en son nerde karar verildi oraları kaçırmışım ben..
en son buyakanın orda ağaoğlunun cafe rest diye karar verildi canım

L Lilium3 evet aksam capitolle canpark a gittik öyküyü evde biraktim misafirde vardi evde teyzemin arkadasiyla gelini geldim eve oyku yeni uyanmis sarildi boynuma kadinda diyo ozlemis annesi seni nasil birakip gittin diyo sanki sabah ciktim aksam girdim 3 saat biraktim ayrica anneme yani yabanciya da degil

@minnakkartal bulusuyoruukkk bende 12 yi bulurum yaa A apriori11 sende gelsen keske azadi d gorurduk :)

Bugunde zorlu ya bi de taksime gitcez oykude gezsin azcik zaten annem bi ara balkona cikarmis sonra iceri soktum montunu cikariyom dedi kiyamet kopmus sokaga cikarmasi diye :)

Maalesef canım bu sefer ki plan bana tamamen ters o yüzden gelmeyeceğim ama bi dahakine inşallah diyelim. Haftasonları eşimle vakit geçiriyoruz plan yapıyoruz. Ayrıca Ümraniye anasının nikahında benim oraya gelişim üç dönüşüm üç saat. Yani evime yakın Atatürk Havalimanı'ndan atlayıp izmire gelsem görüşsek daha rahat olur benim için

cnm naptin sabh sabh :)) neyseki soniki ay kaldi tatile hiranin dogum gununden snra hmeen. Bnde byle motive ediyorum kndmi

cok gecmis olsun canm cok zor hastayken cocuk bakmak
Valla bebekle tatil cok zor ama yanina anneni veya kiz kardesini alirsan rahat olur.Ben acicasi kixim 3-4 yasina gelmeden tatil filan dusunmem boyumun olcusunu aldim.

Maşallah canım sütun iyiymis benim sismiyor goguslerim hic dun ilk defa oldu semiz yedim demiştim ya o zaman ama sutum yetiyor Eceye diye düşünüyorum yoksa kilo alamazdi

Gunlerin yorgunlugu ve uykusuzlugu eklenince sonuc : Cok kotuyum bacilarim...
Her yerim agriyor nezle oldum basim catliyor...
Kalakaldim oglumla birlikte ....
Kucagima alacak gucum yok dusunun
Ne yapacagim ben simdi
Çok geçmiş olsun. ilacı malesef dinlenmek ama bebeklerle çok zor. Kv ile alt üst oturuyordun sanırım. Ondan rica etsen baksa biraz sizlere.
Ecemi hastaydı ben sen diye hatırlıyordum. Gerçi ne olursa olsun yaptığı şey çok saçmaydı. Neyse ki kadına en son durumu zorla da olsa anlatmışsın. Tabi anlamışsa.

Bizde kilo bakımından gerideyiz. Sütüde hiç sevmiyo. Valla zor ya iştahsız bebekle uğraşmak. Bu aralar reklamlarla yediyorum allahtan.

Bende tamamım. Ay kendimi çok hazırladım kimse gelmese bile gidip bi kahve içip dönerim herhalde :) bende 12.30 gibi gelicem nasipse.

Bu arada Lilium my town hatırladım sitenin içinde mi cafe?
yok yahu bu durumda gelmemezlik olmaz beş kişi kesinleştik en azından ve tek erkek aren değmesinler keyfine :))) bende merak ediyorum tam olarak nerde az detay alabilir miyik :))

Sen Atatürkten binsen rica etsen seni sabiha da indirseler. Burdan da birlikte gitsek nasıl olur :)
yok yahu bu durumda gelmemezlik olmaz beş kişi kesinleştik en azından ve tek erkek aren değmesinler keyfine :))) bende merak ediyorum tam olarak nerde az detay alabilir miyik :))
aaa öyle mi yalnız oğlum çok çapkındır şimdiden söyleyeyim de :)

Sen Atatürkten binsen rica etsen seni sabiha da indirseler. Burdan da birlikte gitsek nasıl olur :)

aaa öyle mi yalnız oğlum çok çapkındır şimdiden söyleyeyim de :)
ahaha bak sen küçük adama görcez bakalım ne kadar başarılı hangisi kandırcak :))

Ece hastaydı canım o halde istedi ki herkesten istememiş bazı kişilerden istemiş ben yaptırdım gönderdim ondan sonra bana kizdim niye yaptirdin diyor yalandan düşünen insan tamam i zaman sen içecek falan gönder derdi zaten tutarsiz bir kadın söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor birkaç defa yaşadım buna benzer birşeyler

Valla bebekle tatil cok zor ama yanina anneni veya kiz kardesini alirsan rahat olur.Ben acicasi kixim 3-4 yasina gelmeden tatil filan dusunmem boyumun olcusunu aldim.
arkadslar olucak cnm iki ailegdicez onlarinda kucuk cocuklari var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…