Canim elinle verdiğinde seviyorsa eğer küçük bir tavada altina bir sira soğan doğrayıp hem dibine tutmaması için hemde tat veriyor üzerine balık koyup zeytinyağı üzerine gezdirip duruma gore azıcık su koyup kısık ateşte pisirebilirsin kurumuyor öyle ben kendimize kizartcagim zaman Ece ye boyle yapıyorum seviyor
sagl cnm elle yiyo baligi bitek. Smdi unla kavurdum kuru olan baligi yedi@hiraysen somonu boyle denemedim fırında yapıyorum yumuşak oluyor hamsiyi boyle yaptım somon tavada nasıl olur bilmiyorum denersen eğer parçalara ayırıp yapabilirsin iyi pişmesi için
kolaylari seçmişler pasta sana kalmis canım ay bu okullarda ayri bir sorun bosver canım yap kolayindan gönder kimse de anlayış kalmamış hic kimse çocuk buyutmemisKermes demişken kızın okulundsada var kermes o gün veli toplantısına geckaldim bana ben gidene kadar hiç sormadan yaş pasta görevi yazmislar.yuh artık dedim pogca değil kurabiye değil yaş pasta.sonra kendi kendime alırım hazır pasta tabanını 2posetde kiremsanti üstüne ikide çilek en kolayıni ben yapmış olurum.dusuncesizler elinde bebek olana en zoru yazıyolar şimdi benden bayaa bayaa bi pasta bekliyorlar ama tabi ben firinsiz hamursuz yani sitressiz bi pasta yapıp göndericem. Begenmezlerse bebekle bu kadar oluyo derim.
inşallah gidersiniz canım ben de çok istiyorum Karadeniz turu esimde Ece biraz büyüsün öyle gideriz diyor gecen gün abimlerle konustuk Çanakkale için çocuklar da çok istiyor ama bizim gelin hamile haziranda doğum yapacak agirlasiyor artik havalar biraz isinsin diye bekliyoruz gidebilirmiyiz bilmiyorum yazın da Allah nasip ederse Marmaris e gitmek istiyoruzBiz bu sene Karadeniz turu yapmayı çok istiyoruz tatil olarak yada karadenizde biyere gitmeyi mesela Rize olabilir.hiç gitmedik o tarafa inşallah bi terslik cikmazda gidebiliriz.
Afiyet olsun Hıra ya:)sagl cnm elle yiyo baligi bitek. Smdi unla kavurdum kuru olan baligi yedi
Dr. oetkerin tramisu yap ı var. Tavsiye ederim oda güzel oluyo. Gerçi yaş pasta sizinkisi ama. Bu arada gerçekten çok düşüncesiz insanlar var.Kermes demişken kızın okulundsada var kermes o gün veli toplantısına geckaldim bana ben gidene kadar hiç sormadan yaş pasta görevi yazmislar.yuh artık dedim pogca değil kurabiye değil yaş pasta.sonra kendi kendime alırım hazır pasta tabanını 2posetde kiremsanti üstüne ikide çilek en kolayıni ben yapmış olurum.dusuncesizler elinde bebek olana en zoru yazıyolar şimdi benden bayaa bayaa bi pasta bekliyorlar ama tabi ben firinsiz hamursuz yani sitressiz bi pasta yapıp göndericem. Begenmezlerse bebekle bu kadar oluyo derim.
unla yediyse iyi aren gibi oda unu seviyo galiba.sagl cnm elle yiyo baligi bitek. Smdi unla kavurdum kuru olan baligi yedi
Birde benim buyuk oğlum ilkokula giderken pasta yaptirilacagi zaman herkesten para toplanıyordu hem içecek bardak tabak pasta hepsi alınıyordu hamur islerini de herkese veriyorlardı ama bizim sınıf annesinin yaptığı gibi sayı verip bütün sınıfı belli kişilere yuklemiyordu mesela poğaça uç dört kişiye veriyordu çok da adil oluyorduKermes demişken kızın okulundsada var kermes o gün veli toplantısına geckaldim bana ben gidene kadar hiç sormadan yaş pasta görevi yazmislar.yuh artık dedim pogca değil kurabiye değil yaş pasta.sonra kendi kendime alırım hazır pasta tabanını 2posetde kiremsanti üstüne ikide çilek en kolayıni ben yapmış olurum.dusuncesizler elinde bebek olana en zoru yazıyolar şimdi benden bayaa bayaa bi pasta bekliyorlar ama tabi ben firinsiz hamursuz yani sitressiz bi pasta yapıp göndericem. Begenmezlerse bebekle bu kadar oluyo derim.
Biz bu sene Karadeniz turu yapmayı çok istiyoruz tatil olarak yada karadenizde biyere gitmeyi mesela Rize olabilir.hiç gitmedik o tarafa inşallah bi terslik cikmazda gidebiliriz.
Yok canım instagramda gördümevet canım profilo plazadayım.. eşinin yanına geldiğinde kahveye beklerim... birde nerden öğrendin diye bi soru sorabilir miyim? yazdım mı hiç hatırlayamıyorum şuan..
Aynen canım dünyaya geldikleri an başlıyor daha ergenliği var bir de sonrası var henüz yasamadigim var da var@yaz yagmuru S Sevgidili5 şimdi siz kısaca diyosunuz ki öyle uykular düzelince iştahlar düzelince sevinmeyin bunun okulu var proje ödevi var kermesi var pastası böreği var anladık biz
Sagoll teyzesi herseyi deniyorum ona biseyler hazirlamaktan kendmize hazrlayamiyorumAfiyet olsun Hıra ya:)
evt unlu sevdi ilk defa unlu bisry yaptm ona cok sevdiDr. oetkerin tramisu yap ı var. Tavsiye ederim oda güzel oluyo. Gerçi yaş pasta sizinkisi ama. Bu arada gerçekten çok düşüncesiz insanlar var.
unla yediyse iyi aren gibi oda unu seviyo galiba.
bencede çok sıkıldım... son 15 dk benim için...ayyy şu son saatler ne zor geçiyo bitse de gitsek artıkın haftasonu tatilimiz başlasaaaa
Bizimkilerde hiç adillik yok listeye baktım sınıfın en boş işi olmayan insanı sigara böreği yapıyo okadar yani en kolayı secivermis.Birde benim buyuk oğlum ilkokula giderken pasta yaptirilacagi zaman herkesten para toplanıyordu hem içecek bardak tabak pasta hepsi alınıyordu hamur islerini de herkese veriyorlardı ama bizim sınıf annesinin yaptığı gibi sayı verip bütün sınıfı belli kişilere yuklemiyordu mesela poğaça uç dört kişiye veriyordu çok da adil oluyordu
Sağol canım tavsiyen için ama bunlar yaş pasta nerde der onu gotursem. Bu benim dusuncemde kolay olucak hiç kirema falan yapmiycam direk kiremsantiyle yapıcam. Heleki pandispanya yapmak falan hiç benim işim değil bu sene. Hazirlari al birlestir olucak benimki:))Dr. oetkerin tramisu yap ı var. Tavsiye ederim oda güzel oluyo. Gerçi yaş pasta sizinkisi ama. Bu arada gerçekten çok düşüncesiz insanlar var.
unla yediyse iyi aren gibi oda unu seviyo galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?