2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@hiraysen somonu boyle denemedim fırında yapıyorum yumuşak oluyor hamsiyi boyle yaptım somon tavada nasıl olur bilmiyorum denersen eğer parçalara ayırıp yapabilirsin iyi pişmesi için

@hiraysen somonu boyle denemedim fırında yapıyorum yumuşak oluyor hamsiyi boyle yaptım somon tavada nasıl olur bilmiyorum denersen eğer parçalara ayırıp yapabilirsin iyi pişmesi için
sagl cnm elle yiyo baligi bitek. Smdi unla kavurdum kuru olan baligi yedi

kolaylari seçmişler pasta sana kalmis canım ay bu okullarda ayri bir sorun bosver canım yap kolayindan gönder kimse de anlayış kalmamış hic kimse çocuk buyutmemis

Biz bu sene Karadeniz turu yapmayı çok istiyoruz tatil olarak yada karadenizde biyere gitmeyi mesela Rize olabilir.hiç gitmedik o tarafa inşallah bi terslik cikmazda gidebiliriz.
inşallah gidersiniz canım ben de çok istiyorum Karadeniz turu esimde Ece biraz büyüsün öyle gideriz diyor gecen gün abimlerle konustuk Çanakkale için çocuklar da çok istiyor ama bizim gelin hamile haziranda doğum yapacak agirlasiyor artik havalar biraz isinsin diye bekliyoruz gidebilirmiyiz bilmiyorum yazın da Allah nasip ederse Marmaris e gitmek istiyoruz

Dr. oetkerin tramisu yap ı var. Tavsiye ederim oda güzel oluyo. Gerçi yaş pasta sizinkisi ama. Bu arada gerçekten çok düşüncesiz insanlar var.
sagl cnm elle yiyo baligi bitek. Smdi unla kavurdum kuru olan baligi yedi
unla yediyse iyi aren gibi oda unu seviyo galiba.

Birde benim buyuk oğlum ilkokula giderken pasta yaptirilacagi zaman herkesten para toplanıyordu hem içecek bardak tabak pasta hepsi alınıyordu hamur islerini de herkese veriyorlardı ama bizim sınıf annesinin yaptığı gibi sayı verip bütün sınıfı belli kişilere yuklemiyordu mesela poğaça uç dört kişiye veriyordu çok da adil oluyordu

Biz bu sene Karadeniz turu yapmayı çok istiyoruz tatil olarak yada karadenizde biyere gitmeyi mesela Rize olabilir.hiç gitmedik o tarafa inşallah bi terslik cikmazda gidebiliriz.

Biz de mayista gitmeyi dusunuyoruz insallah karadenize:)tabi bu oglanla nasl olck o da ayri.esim uni yi orda okudu arkadaslari falan da cagryo her sene.cocuk yokken gitmedk be guzel gezerdik rahat rahat nasl olck bakalm

@yaz yagmuru S Sevgidili5 şimdi siz kısaca diyosunuz ki öyle uykular düzelince iştahlar düzelince sevinmeyin bunun okulu var proje ödevi var kermesi var pastası böreği var anladık biz
Aynen canım dünyaya geldikleri an başlıyor daha ergenliği var bir de sonrası var henüz yasamadigim var da var

Afiyet olsun Hıra ya:)
Sagoll teyzesi herseyi deniyorum ona biseyler hazirlamaktan kendmize hazrlayamiyorum
Dr. oetkerin tramisu yap ı var. Tavsiye ederim oda güzel oluyo. Gerçi yaş pasta sizinkisi ama. Bu arada gerçekten çok düşüncesiz insanlar var.

evt unlu sevdi ilk defa unlu bisry yaptm ona cok sevdi

Bizimkilerde hiç adillik yok listeye baktım sınıfın en boş işi olmayan insanı sigara böreği yapıyo okadar yani en kolayı secivermis.

Sağol canım tavsiyen için ama bunlar yaş pasta nerde der onu gotursem. Bu benim dusuncemde kolay olucak hiç kirema falan yapmiycam direk kiremsantiyle yapıcam. Heleki pandispanya yapmak falan hiç benim işim değil bu sene. Hazirlari al birlestir olucak benimki:))

Bu arada kızlar sınıf annesi mi kalmış ya boş beleş öğretmen yancısı bişey. Hiçbir resmi sıfatı yok ne hakla size böyle görev dağılımı yapıyor. Bence hiçbirşey yapmayın, böyle devam ederse de milli eğitime şikayet etmekle tehdit edin. Benim oğlan bi okula başlasın valla terör estiririm o okulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…