2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar ben oğlumun doğum gününe kadar 41 yasın niyetledım arkadaşlarıma söyledım dağıttım o gun de bitmiş olacak bir fikir benden eğer aklınıza yatarsa bende okurum ne kadar kışı okursa o kadar iyi miş çünkü kaçkişinin duası oluyor içinde

kesinlikle abartmıyosun canım normal olan senin düşüncen benim üç tane Yeğenim bar doğduklarından beri yapmadığım alışveriş kalmadı ah bide teyze olsam neler Almam şimdide sağolsun onlar alırlar miraya
bizim bide şöyle bi durumumuz var yalnız anne baba ayrı bizde çokda sıkıntı çektik zamanında o yüzden çok kenetlendik belki sizinkiler senin kadar ince düşünemiyorlar niyetleri seni üzmek değildir elbet inşallah hata yaptıklarını farkederler sende aranızda geçen güzel olayları yazarsın en yakın zamanda

Allah kabul etsin eğer eksik varsa bende okuyabilirim ama kendi adıma 41 i bulamam sanırım yine de kurslarda okurlar mı acaba bi araştırayım bende

Sğl cnm evet çok panık oluyorum zaten ben cocuktan daha çok bağırıyorum soğukkanlı olmam lazım ailen için üzülme belki çok yoğunlardır gençlerse akıllarına gelmemiştir maşallah eşin iyi bir insan şükredecek çok şey var

Cnm eksik olursa sölerım çok sğl

Allah nazardan korusun canım bebekler çocuklar çok cabuk nazara geliyor evet bol bol okumak gerekiyor

Off kızlar yarin kadın dogumcuma gitcem spirali kontrol etcek bir de smear alacak artık oraya yatmak istemiyorum bir de kendi Dr um

Offf çok geçmiş olsun canım ama en azından şişlik için bi götür bence

Organik tavuk işine mi girsek napsam. Sanki altın tozuyla besliyolar. Bi tavuk 50 lira olur mu ya.
Sıpa için olunca insanın gözü görmüyo verdiği parayı ama kazıklanmıl hissindende kurtulamıyorum
Bebek sömürüsü için ne işe girsen tutar canım, bizim bücürün market alışveriş i bizimkinden fazla :)

Çık geçmiş olsun inşallah yükselmez de sen yine de saat başı ölçüm yap ona göre giydirip soyarsın

Annesini seviyo ya çok yakışıklı bu masallah
Severken öldürecek beni
Aynı benim kardeşlerim ya ilk ve tek yeğen ama kıKardeşime aldığı şeyleri bile ben aldırırım . O da geçen yazmıştım eşimin iki ablası da yaza valizlerle gelip azadın bir yıllık kıyafetini getirirler. Sırf mahcup olmamak için aldırırım ben de kardeşime ona kalsa hayatta akıl etmez. Ama minnakkartalın dediği gibi eşimin ailesi de ayrı olduğundan daha bağlı kardeşler ve anne. Bizde herkes ayrı telden çalıyor.

kizlar ankaradan yazan var mi,bnm agustos gbi dogumum ama dogum fotografcisi tutmak istiyorum ama cok pahalilar ...sizlerin dogumlari yakin arastirdiniz mi... bi arkadasim irem günal a cektirmisti cok uygundu fiyati fotograflarda albumde gayet iyiydi,cok ilgilendi dedi ,siz duydunuz mu adini? biliyormusunuz, face e baktim,instagram a baktim iyi fotograflari var. cok isim var aslinda ankarada bi iki arkadasim aradi fiyatlar bana cok yuksek geldi,bilmiyorum ki...bn ilk bebegimde fotografci tutmadim, ama simdi daha yaygin tutmak istiyorum...

Evet canm cok cabuk nazar degiyo kesinlikle.herkes de masallah demiyo zatenben de okuyorm aklima geldikce.cok gecmis olsun bu arada bence de sislik icin bi goster dr a.yumurta kadar dyosun ne olur ne olmaz​

surekli mi boyleydiniz canm yoksa sen evlendiktrn sonra mi uzaklastiniz?biz de bagliyizdir birbirimize cok sukur ve 7 kiz kardesiz erkek yokannen de mi sormadi?

Ben de okuyabilirim iyi fikirmis

Ne güzel kızına bi ark. geliyo :) biz tam 4 kızız. Kardeşimle aramda 18 ay var. Resmen arkadaş gibiyiz. bulantıların da inş. bi an önce son bulur da hamileligin tadını çıkarırsın.
Annisler oglum makarnayi bu sekilde yedi:)puturluye gecis olarak nasl bi asama sizce?
valla süpersiniz.

Çok geçmiş olsun ya. Kaza bazen kaçınılmaz oluyo malesef. Şişlik var diyorsun dr götürsemiydin acaba.
Allah kabul etsin. Eksik varsa bende okuyayım. Çok güzel düşünmüşsün.

Sğl cnm

Sğl cnm şimdi normal gıbı emniyet kemerımız bağlıydı ama önden kaldırınca arkaya düştü kemer açılmadı kafası betona çarptı
Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.
Susamlı olanlarindan veriyorum canım bende ama zaten ısrarak yemiyo emiyo yumusataip öyle yutuyo oda ancak yarımini bile bitiremiyo. Dışarda gezerken sırf keyif amaçlı yani:)
Kızlar Ece şu anda babasıyla kabak çekirdeği yiyiyor:)))
oh Yarasın.

Dün yaz geldi ankaraya hava çok güzel dedim resmen nazar degdirdim bugün yine hava kapalı ve serin.bugün bize gezme yok yaani.

Off kızlar yarin kadın dogumcuma gitcem spirali kontrol etcek bir de smear alacak artık oraya yatmak istemiyorum bir de kendi Dr um
ayy bende sırf oraya yatmamak için erteliyorum da erteliyorum bir yıllık kontrole kadar gitmicem sanırım

@minnakkartal hira nasıldı canım gece merak ettim. Gece uyanincada aklıma geldi nasıl oldu acaba diye. İnşallah iyidir.

kızlar çok sağolun mira daha ii dün gece ateşimiz yükselmedi 36.5-37 arasıydı sabah ölçtüm 36 olmuştu biraz serindi üstünü giydirdim sanırım artık düştü peditus verdim uyku arası anlamadı içti 6 saatte bir onu vericez yine de bugün annemle kardeşim sık sık kontrol edicek seyre göre calpolde verebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…