kesinlikle abartmıyosun canım normal olan senin düşüncen benim üç tane Yeğenim bar doğduklarından beri yapmadığım alışveriş kalmadı ah bide teyze olsam neler Almam şimdide sağolsun onlar alırlar mirayaSizin bu tarz tatli bogusma resimlerinize bayiliyorum apriorim
Cann bacim nerelerdesin sen...
Rabb'im yardimcin olsun biz bi tanesiyle zor bas ederken sizleri takdir ediyorum acikcasi
Oyyyy kiyamam ya cok gecmis olsun canim...
Sende benim gibisin anlasilan ani panik atak bende yasiyorum ...
Farkinda olmadan kurtarmaya calismis olabilirsin ...
O morluklarin o nedenle olusmustur muhtemelen...
Bebisinle birlikte gecmis olsun size
Bence cok sanslisin bacim...
Su an imrendim gercekten masaallah aranizdaki baga
Kiyas icin demek istemiyorum fakat ben su bir haftadir cok kotuydum acillik bile oldum arayip bir gecmis olsun bile demedi kardeslerim....
Gelip bana bakmalari soyle sursun...
Evimizdeki mesafe 5dk.lik yurume mesafesi bu arada...
Onuda gectim arayip bir dogumgunumu bile kutlamadilar...
ki ben hepsinin dogumgununde pasta hediye alir kutlarim...
Ben mi abartiyorum bacilarim bilmiyorum ama tek yegenleri Ali Yasin...
3 teyzemiz calisiyor biri okuyor....
Sahsen benim bir yegenim olsaydi ve calisiyor olsaydim her maasimla ona hediyeler alirdim...
Inannin komsumuzun kizlari daha cok hediye almislardir....
Hemde en kalitelerinden..
offf aksam aksam huzunlendim yine
Allah kabul etsin eğer eksik varsa bende okuyabilirim ama kendi adıma 41 i bulamam sanırım yine de kurslarda okurlar mı acaba bi araştırayım bendeKızlar ben oğlumun doğum gününe kadar 41 yasın niyetledım arkadaşlarıma söyledım dağıttım o gun de bitmiş olacak bir fikir benden eğer aklınıza yatarsa bende okurum ne kadar kışı okursa o kadar iyi miş çünkü kaçkişinin duası oluyor içinde
Sğl cnm evet çok panık oluyorum zaten ben cocuktan daha çok bağırıyorum soğukkanlı olmam lazım ailen için üzülme belki çok yoğunlardır gençlerse akıllarına gelmemiştir maşallah eşin iyi bir insan şükredecek çok şey varSizin bu tarz tatli bogusma resimlerinize bayiliyorum apriorim
Rabb'im yardimcin olsun biz bi tanesiyle zor bas ederken sizleri takdir ediyorum acikcasi
Kiyas icin demek istemiyorum fakat ben su bir haftadir cok kotuydum acillik bile oldum arayip bir gecmis olsun bile demedi kardeslerim....
Sahsen benim bir yegenim olsaydi ve calisiyor olsaydim her maasimla ona hediyeler alirdim...
Cnm eksik olursa sölerım çok sğlkesinlikle abartmıyosun canım normal olan senin düşüncen benim üç tane Yeğenim bar doğduklarından beri yapmadığım alışveriş kalmadı ah bide teyze olsam neler Almam şimdide sağolsun onlar alırlar miraya
bizim bide şöyle bi durumumuz var yalnız anne baba ayrı bizde çokda sıkıntı çektik zamanında o yüzden çok kenetlendik belki sizinkiler senin kadar ince düşünemiyorlar niyetleri seni üzmek değildir elbet inşallah hata yaptıklarını farkederler sende aranızda geçen güzel olayları yazarsın en yakın zamanda
Allah kabul etsin eğer eksik varsa bende okuyabilirim ama kendi adıma 41 i bulamam sanırım yine de kurslarda okurlar mı acaba bi araştırayım bende
Sağol canım inşallah sizin disiniz de çıkar bir an önce rahat edersinizŞükür cnm dişinizde hayırlı olsun
Allah nazardan korusun canım bebekler çocuklar çok cabuk nazara geliyor evet bol bol okumak gerekiyorBiz bugun nazara geldik diye düşünüyorum en son yenıdoğduğunda görüp birde şimdi gören misafırimiz vardı aaaa nasıl büyümüş abi olmuş kadına gıcık oldum maşallah yok tabı buyucek 10 ay gecmiş okumadıda daha o anda aklıma geldi okudum ama demek daha büyükten korudu rabbım bol bol okumak lazım felak nas ayetelkursı
Offf çok geçmiş olsun canım ama en azından şişlik için bi götür benceCanlarım herkese iyi akşamlar okumadım henuz durumlar iyidir inşaallah biz hala huysusuz geceler kabus uykusuz calpol verıyorum ağrısını alsın diye bugun bebek arabasından düşürdüm ense üstüne betona çarptı offff yazarken bıle çok kötü oluyorum heryerım kasılmış bizim 5 basamağımız var çıkışta arabasını yuklenip indiriyorum arkadaş ben yardım edeyım dedı yok ben kaldırım derken önden tutmuş bendaha tutamadan ters takla attı küt yere şoktaydım hatırlamıyorum bile arkadaşım bacağını arabanın altına attın dıyo hızını kesmişim ağla ağla uyudu mecbur uyandırdım yumurta gıbı şişmiş ensesi suçluyorum kendimi dr götürmedım şükür kusmadı hareketlerıde normal sadaka kutum var sadakada attım rabbım korusun tüm meleklerı şimdi baktımda dizim morarmış acaba o anda mı oldu bılmıyırum dr gıtsem mi?
Bebek sömürüsü için ne işe girsen tutar canım, bizim bücürün market alışveriş i bizimkinden fazla :)Organik tavuk işine mi girsek napsam. Sanki altın tozuyla besliyolar. Bi tavuk 50 lira olur mu ya.
Sıpa için olunca insanın gözü görmüyo verdiği parayı ama kazıklanmıl hissindende kurtulamıyorum
Çık geçmiş olsun inşallah yükselmez de sen yine de saat başı ölçüm yap ona göre giydirip soyarsınoh maşallah afiyet olsun Ece kıza
Canlar benim size bi sorum olcak miranın ateşi şuan 37 ama üşüyo gibi askılı badiyleydi altına tayt bide ince Çorap giydirdim ateşi yükselmez dimi
Bide gece uyurken çok yükseliyo yine bu şekilde yatırıp ince bi battaniye örtüyorum fazla mı geliyo sizce
Severken öldürecek beniAnnesini seviyo ya çok yakışıklı bu masallah
Aynı benim kardeşlerim ya ilk ve tek yeğen ama kıKardeşime aldığı şeyleri bile ben aldırırım . O da geçen yazmıştım eşimin iki ablası da yaza valizlerle gelip azadın bir yıllık kıyafetini getirirler. Sırf mahcup olmamak için aldırırım ben de kardeşime ona kalsa hayatta akıl etmez. Ama minnakkartalın dediği gibi eşimin ailesi de ayrı olduğundan daha bağlı kardeşler ve anne. Bizde herkes ayrı telden çalıyor.Sizin bu tarz tatli bogusma resimlerinize bayiliyorum apriorim
Biz bugun nazara geldik diye düşünüyorum en son yenıdoğduğunda görüp birde şimdi gören misafırimiz vardı aaaa nasıl büyümüş abi olmuş kadına gıcık oldum maşallah yok tabı buyucek 10 ay gecmiş okumadıda daha o anda aklıma geldi okudum ama demek daha büyükten korudu rabbım bol bol okumak lazım felak nas ayetelkursı
Sizin bu tarz tatli bogusma resimlerinize bayiliyorum apriorim
Kızlar ben oğlumun doğum gününe kadar 41 yasın niyetledım arkadaşlarıma söyledım dağıttım o gun de bitmiş olacak bir fikir benden eğer aklınıza yatarsa bende okurum ne kadar kışı okursa o kadar iyi miş çünkü kaçkişinin duası oluyor içinde
Ne güzel kızına bi ark. geliyo :) biz tam 4 kızız. Kardeşimle aramda 18 ay var. Resmen arkadaş gibiyiz. bulantıların da inş. bi an önce son bulur da hamileligin tadını çıkarırsın.Canlar cvp yazan arkadaslarim sagolun dualarinizi allah kabuletsin bende size ediyorumki karsilikli edilen dualarimiz kabul olsun. Benim bulantilar malesefki hala devam ediyo surekli burnuma donusumlu olarak kokular geliyor bian evvel bitsin istiyorum bulantilarin bu arada sanirim bi kizim daha olacak doktor haftaya dahada kesinlesir dedi kizima bi arkadas geliyor. Bian evvel normal hayatima donmek istiyorum sonra burada sohbetinize katilmak kafami koydugum yerde uyayabilirim kizim icin artik geceleri hic kalkmiyorum esim bakiyo geceleri uyaninca cunku ben duymuyorum bile oyle zom gibi uyuyorum.
valla süpersiniz.Annisler oglum makarnayi bu sekilde yedi:)puturluye gecis olarak nasl bi asama sizce?
Çok geçmiş olsun ya. Kaza bazen kaçınılmaz oluyo malesef. Şişlik var diyorsun dr götürsemiydin acaba.Canlarım herkese iyi akşamlar okumadım henuz durumlar iyidir inşaallah biz hala huysusuz geceler kabus uykusuz calpol verıyorum ağrısını alsın diye bugun bebek arabasından düşürdüm ense üstüne betona çarptı offff yazarken bıle çok kötü oluyorum heryerım kasılmış bizim 5 basamağımız var çıkışta arabasını yuklenip indiriyorum arkadaş ben yardım edeyım dedı yok ben kaldırım derken önden tutmuş bendaha tutamadan ters takla attı küt yere şoktaydım hatırlamıyorum bile arkadaşım bacağını arabanın altına attın dıyo hızını kesmişim ağla ağla uyudu mecbur uyandırdım yumurta gıbı şişmiş ensesi suçluyorum kendimi dr götürmedım şükür kusmadı hareketlerıde normal sadaka kutum var sadakada attım rabbım korusun tüm meleklerı şimdi baktımda dizim morarmış acaba o anda mı oldu bılmıyırum dr gıtsem mi?
Allah kabul etsin. Eksik varsa bende okuyayım. Çok güzel düşünmüşsün.Kızlar ben oğlumun doğum gününe kadar 41 yasın niyetledım arkadaşlarıma söyledım dağıttım o gun de bitmiş olacak bir fikir benden eğer aklınıza yatarsa bende okurum ne kadar kışı okursa o kadar iyi miş çünkü kaçkişinin duası oluyor içinde
cbuk kraker vermeye korkuyorum cnm bn
Benim verdiğim kalın Susamlı olanlardan canım.
Bn hep yaga batiriyorm once
Cok yakisikli azad bey:)
Bnm kz gbi kara kasli kara gozlu Masallh
bn her makarna yaptgimda bi kase yiyo hira butunbutun kendi. Makarna ve pilavi sever cocuklar
Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.Sğl cnm
Sğl cnm şimdi normal gıbı emniyet kemerımız bağlıydı ama önden kaldırınca arkaya düştü kemer açılmadı kafası betona çarptı
Susamlı olanlarindan veriyorum canım bende ama zaten ısrarak yemiyo emiyo yumusataip öyle yutuyo oda ancak yarımini bile bitiremiyo. Dışarda gezerken sırf keyif amaçlı yani:)Çok iyi canım ben de boyle veriyorum afiyet olsun Emreye
Canim ya çok gecmis olsun inşallah iyidir simdi
Canim ben de vermiyorum çubuk kraker tuzlu diye dün annem geldi yigenimle kraker vardı yigenimde annem yarim kraker verdi Ece ye istedi çünkü yedi isira isira çok hoşuna gitti ama ben bir süre böyle şeyler vermek istemiyorum
inşallah yarın daha iyi olur canım
oh Yarasın.Kızlar Ece şu anda babasıyla kabak çekirdeği yiyiyor:)))
ayy bende sırf oraya yatmamak için erteliyorum da erteliyorum bir yıllık kontrole kadar gitmicem sanırımOff kızlar yarin kadın dogumcuma gitcem spirali kontrol etcek bir de smear alacak artık oraya yatmak istemiyorum bir de kendi Dr um
@minnakkartal mira nasıl oldu?
@minnakkartal hira nasıldı canım gece merak ettim. Gece uyanincada aklıma geldi nasıl oldu acaba diye. İnşallah iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?