bnde hiiiic abartmiyosun cnm cok haklisinSizin bu tarz tatli bogusma resimlerinize bayiliyorum apriorim
Cann bacim nerelerdesin sen...
Rabb'im yardimcin olsun biz bi tanesiyle zor bas ederken sizleri takdir ediyorum acikcasi
Oyyyy kiyamam ya cok gecmis olsun canim...
Sende benim gibisin anlasilan ani panik atak bende yasiyorum ...
Farkinda olmadan kurtarmaya calismis olabilirsin ...
O morluklarin o nedenle olusmustur muhtemelen...
Bebisinle birlikte gecmis olsun size
Bence cok sanslisin bacim...
Su an imrendim gercekten masaallah aranizdaki baga
Kiyas icin demek istemiyorum fakat ben su bir haftadir cok kotuydum acillik bile oldum arayip bir gecmis olsun bile demedi kardeslerim....
Gelip bana bakmalari soyle sursun...
Evimizdeki mesafe 5dk.lik yurume mesafesi bu arada...
Onuda gectim arayip bir dogumgunumu bile kutlamadilar...
ki ben hepsinin dogumgununde pasta hediye alir kutlarim...
Ben mi abartiyorum bacilarim bilmiyorum ama tek yegenleri Ali Yasin...
3 teyzemiz calisiyor biri okuyor....
Sahsen benim bir yegenim olsaydi ve calisiyor olsaydim her maasimla ona hediyeler alirdim...
Inannin komsumuzun kizlari daha cok hediye almislardir....
Hemde en kalitelerinden..
offf aksam aksam huzunlendim yine
bn bogazina veya gozune batirir dye korkuyorm cnm@hiraysen kalın Susamlı olanlardan veriyorum canım ben. Yukarda yazdım çıkmamış.
aynen burasida bugun skiciDün yaz geldi ankaraya hava çok güzel dedim resmen nazar degdirdim bugün yine hava kapalı ve serin.bugün bize gezme yok yaani.
@hiraysen kalın Susamlı olanlardan veriyorum canım ben. Yukarda yazdım çıkmamış.
ayy bende sırf oraya yatmamak için erteliyorum da erteliyorum bir yıllık kontrole kadar gitmicem sanırım
kızlar çok sağolun mira daha ii dün gece ateşimiz yükselmedi 36.5-37 arasıydı sabah ölçtüm 36 olmuştu biraz serindi üstünü giydirdim sanırım artık düştü peditus verdim uyku arası anlamadı içti 6 saatte bir onu vericez yine de bugün annemle kardeşim sık sık kontrol edicek seyre göre calpolde verebiliriz
Yaaa ne guzel dünde @ayferzey in dedigi gibi burda guzeldi kizimla parka gittik yagmur atistirmaya basladi kuzum salincaga yeni binmisti inmek istemedi ama mecbur geldik eveGünnnaaaaayyyddııııbnnnnn
Bu gğn hava çok güzel. Sopamıda alıp dolaşıcam biraz.
Hasta bebeklerimiz iyileşmişlerdir inşallah
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIMBiz bugun nazara geldik diye düşünüyorum en son yenıdoğduğunda görüp birde şimdi gören misafırimiz vardı aaaa nasıl büyümüş abi olmuş kadına gıcık oldum maşallah yok tabı buyucek 10 ay gecmiş okumadıda daha o anda aklıma geldi okudum ama demek daha büyükten korudu rabbım bol bol okumak lazım felak nas ayetelkursı
Evet canım ben de alıcam ondan. Evime yakın süs satan bi yer ve tüm pasta malzemelerini bulabileceğim bi yet buldum, hatta ilk mini diş pastası denrmemi evde yaptım hazır pandispabyayı küçük diş şeklinde kestin şeker gamuruyla kapladım güzel oldu. 10 gün sonra da büyüğünü yapıcam kalıp alıpDis seklinde pasta yapanlar kaliplami yaptiniz
ya ben gitmedim spiral kontrole korkumdan ama şuan ara ara kanlı akıntım oluyo nedendir ki bileniniz varmı kızlarOff kızlar yarin kadın dogumcuma gitcem spirali kontrol etcek bir de smear alacak artık oraya yatmak istemiyorum bir de kendi Dr um
neden böyle davranıyolar canım senin beklentin normal azericimSizin bu tarz tatli bogusma resimlerinize bayiliyorum apriorim
Cann bacim nerelerdesin sen...
Rabb'im yardimcin olsun biz bi tanesiyle zor bas ederken sizleri takdir ediyorum acikcasi
Oyyyy kiyamam ya cok gecmis olsun canim...
Sende benim gibisin anlasilan ani panik atak bende yasiyorum ...
Farkinda olmadan kurtarmaya calismis olabilirsin ...
O morluklarin o nedenle olusmustur muhtemelen...
Bebisinle birlikte gecmis olsun size
Bence cok sanslisin bacim...
Su an imrendim gercekten masaallah aranizdaki baga
Kiyas icin demek istemiyorum fakat ben su bir haftadir cok kotuydum acillik bile oldum arayip bir gecmis olsun bile demedi kardeslerim....
Gelip bana bakmalari soyle sursun...
Evimizdeki mesafe 5dk.lik yurume mesafesi bu arada...
Onuda gectim arayip bir dogumgunumu bile kutlamadilar...
ki ben hepsinin dogumgununde pasta hediye alir kutlarim...
Ben mi abartiyorum bacilarim bilmiyorum ama tek yegenleri Ali Yasin...
3 teyzemiz calisiyor biri okuyor....
Sahsen benim bir yegenim olsaydi ve calisiyor olsaydim her maasimla ona hediyeler alirdim...
Inannin komsumuzun kizlari daha cok hediye almislardir....
Hemde en kalitelerinden..
offf aksam aksam huzunlendim yine
O niyedir bîlmiyorum ama benim arkadaşımın ablasının spiral yüzünden rahmini almak zorunda kaldılar. Kaymış sanırım bişeyler olmuş tam hatırlayamadım ama aksatmayın kontrolleriniziya ben gitmedim spiral kontrole korkumdan ama şuan ara ara kanlı akıntım oluyo nedendir ki bileniniz varmı kızlar
ayyy korktum şimdi ama o koltuğa çıkmamak için gidemiyorum yaaaO niyedir bîlmiyorum ama benim arkadaşımın ablasının spiral yüzünden rahmini almak zorunda kaldılar. Kaymış sanırım bişeyler olmuş tam hatırlayamadım ama aksatmayın kontrollerinizi
o koltuk benim icin siradan bisi olmustu tup bebek tedavisinde o kadar cok ciktim ki ama sukur kurtuldum:)git ve kurtul mecburen gidiceksin en azindan engeksiyon falan olmadan nedir ne degildir ogrenirsinayyy korktum şimdi ama o koltuğa çıkmamak için gidemiyorum yaaa
neyse cesaretimi toplamam gerekiyo sanırım
günaydın canım.. vücudun spriali istememiş olabilir. önemli bir konu dr görünmende fayda var kaymış olabilir..ya ben gitmedim spiral kontrole korkumdan ama şuan ara ara kanlı akıntım oluyo nedendir ki bileniniz varmı kızlar
aaa canım bu çok güzel bi fikir çok sağol bende değişik çeşitler arıyorum
evet seker hamuruyla yapamam o guzel bir cesit ben buldukca yaplasirimaaa canım bu çok güzel bi fikir çok sağol bende değişik çeşitler arıyorum
bende böyle pratik şeyler arıyorum bulunca bende ekliyim zaten bi çok şeyi birilerine kakaladım bende şunu yaptım diyebileyimevet seker hamuruyla yapamam o guzel bir cesit ben buldukca yaplasirim
ohhh imis bende paylascambende böyle pratik şeyler arıyorum bulunca bende ekliyim zaten bi çok şeyi birilerine kakaladım bende şunu yaptım diyebileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?