2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bnde hiiiic abartmiyosun cnm cok haklisin
@hiraysen kalın Susamlı olanlardan veriyorum canım ben. Yukarda yazdım çıkmamış.
bn bogazina veya gozune batirir dye korkuyorm cnm

Dün yaz geldi ankaraya hava çok güzel dedim resmen nazar degdirdim bugün yine hava kapalı ve serin.bugün bize gezme yok yaani.
aynen burasida bugun skici

Iyi olmasina cok.sevindim canim bi daha yukselmez inşallah annelik cok tuhaf bi duygu işte mesale ben hep gece cok kalkiyo uyumuyo diye sikayetlenirim ama hasta oluncada tek gece kalksin uyumasinda ama hasta olmasin derim rabbim bu günümüzü aratmasin

Günnnaaaaayyyddııııbnnnnn
Bu gğn hava çok güzel. Sopamıda alıp dolaşıcam biraz.
Hasta bebeklerimiz iyileşmişlerdir inşallah
Yaaa ne guzel dünde @ayferzey in dedigi gibi burda guzeldi kizimla parka gittik yagmur atistirmaya basladi kuzum salincaga yeni binmisti inmek istemedi ama mecbur geldik eve hadi size iyi gezmeler

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
ya şu bebekler düşmesin ya ben çok üzülüyorum içim cızlıyo okuduğumda benimkide geçen düştü kafa üstü baya ağladı kızım of anne olmak başka bişeymiş

Dis seklinde pasta yapanlar kaliplami yaptiniz
Evet canım ben de alıcam ondan. Evime yakın süs satan bi yer ve tüm pasta malzemelerini bulabileceğim bi yet buldum, hatta ilk mini diş pastası denrmemi evde yaptım hazır pandispabyayı küçük diş şeklinde kestin şeker gamuruyla kapladım güzel oldu. 10 gün sonra da büyüğünü yapıcam kalıp alıp

Off kızlar yarin kadın dogumcuma gitcem spirali kontrol etcek bir de smear alacak artık oraya yatmak istemiyorum bir de kendi Dr um
ya ben gitmedim spiral kontrole korkumdan ama şuan ara ara kanlı akıntım oluyo nedendir ki bileniniz varmı kızlar

neden böyle davranıyolar canım senin beklentin normal azericim
dayı teyze olmuşlar sonuçta bide tek yeğen insan ister istemez çocuğu önemsensin sevilsin istiyo
ki yanlış hatırlamıyosam hamileliğindede pek yardımcı değillerdi çünkü en baştan beri burdan biliyorum seni
acaba evlendikten sonra sen bi kopma mı oldu sende onlara karşı onlarda böle mi veriyo acaba tepkilerini
neyse sen takılma canım eşin sana iyiyse gerisi boş
kendi yuvana mutluluğuna bak hiç hüzünlenme

maşallah benimkinin teyzesi dayısı uzakta oldukları halde hergün 3 g den görmeseler uyuyamazlar hergün foto isterler
oyüzden seninkileri duyunca biraz şaşırdım ama bende başka yönden eşim için mutsuzum herkesin bi sorunu var işte kendine göre

ya ben gitmedim spiral kontrole korkumdan ama şuan ara ara kanlı akıntım oluyo nedendir ki bileniniz varmı kızlar
O niyedir bîlmiyorum ama benim arkadaşımın ablasının spiral yüzünden rahmini almak zorunda kaldılar. Kaymış sanırım bişeyler olmuş tam hatırlayamadım ama aksatmayın kontrollerinizi

O niyedir bîlmiyorum ama benim arkadaşımın ablasının spiral yüzünden rahmini almak zorunda kaldılar. Kaymış sanırım bişeyler olmuş tam hatırlayamadım ama aksatmayın kontrollerinizi
ayyy korktum şimdi ama o koltuğa çıkmamak için gidemiyorum yaaa
neyse cesaretimi toplamam gerekiyo sanırım

ayyy korktum şimdi ama o koltuğa çıkmamak için gidemiyorum yaaa
neyse cesaretimi toplamam gerekiyo sanırım
o koltuk benim icin siradan bisi olmustu tup bebek tedavisinde o kadar cok ciktim ki ama sukur kurtuldum:)git ve kurtul mecburen gidiceksin en azindan engeksiyon falan olmadan nedir ne degildir ogrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…