- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 83
- 35
ay çok saol canım cevap yazdığın için yok öle kokulu bi akıntım filan ateş filanda yok çok şükür sanırım spiralden sonraki aylar olabiliyor öle şeyler sonuçta vücuda ona ait olmayan bişew yerleştiriyorlar ama en iyi korunma yöntemi çok memnunumCanim geldim dr dan arada hafif kanaman olabilir normal dedi benim akintim arttı spiralden sonra o da normalmis bir kaç ay sonra azalır dedi ama kötü kokulu akinti 38 i geçen ateş olursa haberim olsun dedi
valla ben taytsız bi hayat düşünemiyorum :)) bende henüz hedefi tutturmuş değilim olmadı bi daaki yaz kesin öyle gezeriz
Ay ben öyle ucuz buldum diye kazak falan aldım. Kolunu kıvırdım baktım kötü durmuyo giydirdimsneeyede giyecek tabi
Malesef çeşit çeşit alacak kadar zengin değiliz napalım:) elimizden geleni yapıyoruz:)
Sizinkinin boyu baya uzun o zaman nasıl küçük geliyo ya maşallah.
tabiii kızım var benim biraz erkek tipli olsada
bn yapiyorm surekli hamur isleri pastalar. Ama dis kalibim yok bicaklada kesilir aslinda ama kotu olma ihtimali var yarn bide pastaneye gdiyim bkalm nekdr istick.dogmgnu pastasi 30kisilik 450tl resimli.bunuda ben yapiymdedmya su lcw nin kaliplari buyuk sanirm.citcitlilarda 3-6 lar bile oluyo hala.ama lcw nin 6-9 ay tisortleri tam oluyo.gecen babaannesi 9-12 almis kollarni kivirip giydiriyorm.diger markalarda 9-12 tam oluyo.pantolonlar da 9 ay.bizim burda pek marka secengmz yok kanz ve pancodan aliyorm onlar da 9 aylik tam oluyo genelde.
Canm ben de dis pastasi tariflerine bakmstm netten diktortgen kalipta yapip bicakla dis seklinde kesiyodu cogu.yapabilirsen oyle dene istersen.benm arsiz oglum birakmadgi icin kurabiyeyi bile zor yaptim evde
Senin kizin mi vardi?ben niye erkek diye biliyorum yakafa birakmadi bu cocuk bende
Ben de hep spiralle korundum canım çok şükür bir kaza yasamadim memnunumay çok saol canım cevap yazdığın için yok öle kokulu bi akıntım filan ateş filanda yok çok şükür sanırım spiralden sonraki aylar olabiliyor öle şeyler sonuçta vücuda ona ait olmayan bişew yerleştiriyorlar ama en iyi korunma yöntemi çok memnunum
inş canım seneye kaldı benimki artık oda bir ihtimallll
evet canım almışken giysinler bi süre kolay alınmıyo onlar diğerinin taks,t, varken bi diğer eksiği alınıyor idareli olcaklar artıkkızım 79 cm di sanırım en son
4700 normal doğum muKızlar doktor kegel egzersizi verdi bana vajinanın toplanmasi için 3 doğum yaptığın için biraz genişleme var vajina da ama ameliyatlik bir durum yok bu egzersizle sikilasir vajina ve ilerde sarkmayi engeller dedi benim ikinci oğlum 4.700 doğmuştu normal doğum yapmıştım o yüzden aslında
Aynen canim devlet hastanesinde yaptım suni sanciyla zorla doğum yaptırdılar Allah beni de oğlumu da korudu bu gittiğim Dr hamileligimden bugüne kadar kızdı buna hatta bugün bile ne cesaretle bunu yaparlar bebeğe herşey olabilirdi dedi4700 normal doğum muanam ben 3 kiloyu çıkarmaya korkup sezeryan oldum
bizde 6-9aylik bazen 3-6aylik bazi kiyafetleride oluyor malum topigin en minigi umutYa kızlar bebeklerinizi. Kıyafetleri kaç beden ya da kaç ay? Benimki biraz minnak mıdır nedir, 6-9 aylıklar hala oluyor yarın 10 aylık olacak. 9-12 aylıklarını çıkardım yıkadım ama biraz büyük göründüler gözümr
Tesekkur ederim canim.Favorilere ekledim ilk firsatta denicem aslinda dis bugdayi yapmicajtim ama heves ettim burada gorup kucuk caota bisey yspayim diyorum hatira olsun kizceme@nsy55 canm ben bu tarife gore yaptm kurabiyeyi unutmusum yazmayi
pistikten sonra 1 gun bwkletmek gerekiyomus sonra seker hamuruyla kapladim.
Canim ben 12-18 ay alıyorum şort falan gelmişti hediye geçen sene çıkardım 12ay giydirdim oldu 9-12cit çitli badilerin kolları normal ama çit citlamiyorum küçük geliyor tabi bazı kalıplar daha küçük ya da büyük olabiliyorYa kızlar bebeklerinizi. Kıyafetleri kaç beden ya da kaç ay? Benimki biraz minnak mıdır nedir, 6-9 aylıklar hala oluyor yarın 10 aylık olacak. 9-12 aylıklarını çıkardım yıkadım ama biraz büyük göründüler gözümr
cataka cikmaktan ben de tisinmistim artik ahtim var bir cicugum olsun tup bebek merjezlerinin onunden bile gecmicem dedim o kadar yanio koltuk benim icin siradan bisi olmustu tup bebek tedavisinde o kadar cok ciktim ki ama sukur kurtuldum:)git ve kurtul mecburen gidiceksin en azindan engeksiyon falan olmadan nedir ne degildir ogrenirsin
tamam normal doğum tabiki sağlıklı ama bu durumda diretmenin anlamı ne çok şükür bişi olmamışAynen canim devlet hastanesinde yaptım suni sanciyla zorla doğum yaptırdılar Allah beni de oğlumu da korudu bu gittiğim Dr hamileligimden bugüne kadar kızdı buna hatta bugün bile ne cesaretle bunu yaparlar bebeğe herşey olabilirdi dedi
canım topiğin en miniki mirabizde 6-9aylik bazen 3-6aylik bazi kiyafetleride oluyor malum topigin en minigi umut
oyy ne güzel abiye bak sen :)))Sabah büyük ogluma dedim sen kahvaltıyı hazırla Eceyi de yanina al ben dusa gireyim doktora gitcektim ya bir çıktım dustan oğlum omlet yapıyor Eceye de barikat kurmuş mutfağın kapısının önüne bütün minderleri koyup duvar yapmış resmen Ece de şaşırmış minderlere bakıyor Allahım çok komikti çok guldum:)))
Aynen canım insanların cani pahasına normal doğum ikinirken kalbim duracak sandım abilerimizden memnunum canım bayağı destek oluyorlar bana Ece yide çok seviyorlar yaş farkının olması bu açıdan güzel aslındatamam normal doğum tabiki sağlıklı ama bu durumda diretmenin anlamı ne çok şükür bişi olmamış
canım topiğin en miniki mira
oyy ne güzel abiye bak sen :)))
Ne güzel ya. Kaç yaşında oğlunuz? Maşallah ikisinedeSabah büyük ogluma dedim sen kahvaltıyı hazırla Eceyi de yanina al ben dusa gireyim doktora gitcektim ya bir çıktım dustan oğlum omlet yapıyor Eceye de barikat kurmuş mutfağın kapısının önüne bütün minderleri koyup duvar yapmış resmen Ece de şaşırmış minderlere bakıyor Allahım çok komikti çok guldum:)))
bnm kiziminda kafasi cok terliyo ensesi su gbi oluyo emzirirken.bide yastigi yuvarlak oluyo dedgjn gbiYa kızlar benim kızım çok terliyo uyurken. Ama sadece başından. Sırtında falan hiç bişey yok. Çocuğu bi kaldırıyorum kafasının olduğu yer koca bi yuvarlak şeklinde ıslnmış. Hatta kırmızı çarşafı var beyaz bi çizgi oluşmuş yuvarlak şekilde terden.
Normal mi bu? Çevremde de başka hiç çocuk yok kafama takıldı
Sağol canım 14yasında oğlumNe güzel ya. Kaç yaşında oğlunuz? Maşallah ikisinede
Benim kiziminda kafası çok terliyor uyandığında yastığı ve ensesi terli oluyorYa kızlar benim kızım çok terliyo uyurken. Ama sadece başından. Sırtında falan hiç bişey yok. Çocuğu bi kaldırıyorum kafasının olduğu yer koca bi yuvarlak şeklinde ıslnmış. Hatta kırmızı çarşafı var beyaz bi çizgi oluşmuş yuvarlak şekilde terden.
Normal mi bu? Çevremde de başka hiç çocuk yok kafama takıldı
bnm kiziminda kafasi cok terliyo ensesi su gbi oluyo emzirirken.bide yastigi yuvarlak oluyo dedgjn gbi
İyi bari ya anneme falan dedim olur mu öyle şey dediler. Doktora her gittiğimizdedr sormayı unutuyorum. Demekki normal sayılabilirBenim kiziminda kafası çok terliyor uyandığında yastığı ve ensesi terli oluyor
Baya varmış fark ne güzel. Benimde en küçük kardeşimle aramda 14 yaş var anne gibiydim bir nevi. Ayrı bir bağ oluyo arada.Sağol canım 14yasında oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?