güzel yöntemmmBen kızımın eline temiz bez veriyorum önüne bi kova koyuyorum ben dolapları silerken oda kovayı siliyo:)) yetiştirirsiniz inşallah. Akıları kalmasın uzaktaşar iyi gmrsünler istiyo insan
nasıl başardınnn bizede söyleKızlar 67,5 ile başladığım maceram 65,4 ile devam ediyor
Oğlumun peşinde aç ve uykusuz gezmekten . Son bi hafta iyice kudurdu ben de peşinde helak oldum, bu arada taşındık stres telaş vs. Aslında diyet yapıyorduk buradaki kızlarla aynı anda başladık ama ben iki üç hafta gram veremedim ama şu bi hafta on günde saydığım nedenlerle sağlıksız da olsa vermiş oldum 2 kgnasıl başardınnn bizede söyle
Bana doktor 6 saat aralıkla günde 3 kez ver demişti canımKizlar peditusu sabah aksammi yoksa sabah ogle aksammi veriyosunuz
Bana doktor 6 saat aralıkla günde 3 kez ver demişti canım
Öğrensinler cadılar şimdiden:))güzel yöntemmm
bende vereyim çok meraklı zaten mutfakta saklama kaplarını veriyodun onla oyalanıyodu dur bugünde ben silerken onada bi iş yaptıriimmm
evet canım bide annem hep gelir giderde babam ilk defa gelcek evime düzenli görsünler herşeyimi
iyi olmuş ozman taşıma olayı senin için ama ben çok yoruluyorum koşturuyorum ama yorulamayla veremiyorum kilo ancak boğazımı tutuncaOğlumun peşinde aç ve uykusuz gezmekten . Son bi hafta iyice kudurdu ben de peşinde helak oldum, bu arada taşındık stres telaş vs. Aslında diyet yapıyorduk buradaki kızlarla aynı anda başladık ama ben iki üç hafta gram veremedim ama şu bi hafta on günde saydığım nedenlerle sağlıksız da olsa vermiş oldum 2 kg
evet evet o gün benden görüp peçeteyle mama sandalyesini siliyodu dip köşe kameraya çektim bendeÖğrensinler cadılar şimdiden:))
İşte boğazı da oğlum yüzünden tutuyorum ondan yemeğe fırsat bulamıyorum, o uyuduğunda da yemek yerine uyumayı tercih ediyorum , sadece ayaküstü atıştırma ve oğlumun tabağından kalanlarla besleniyorum :/iyi olmuş ozman taşıma olayı senin için ama ben çok yoruluyorum koşturuyorum ama yorulamayla veremiyorum kilo ancak boğazımı tutunca
çok şükür ateş en zoruydu inşallah canım sağol@minnakkartal ateş olmaması büyük ilerleme inşallah yaşamazsınız bir daha
ne güzel gidiyo kilolar ben başladığım noktaya döndüm zaten yarım kilo vermiştim geri aldım şuan diyet yapmıyorum biraz sütüm etkilenir gibi oldu bıraktım şimdi yolunda herşey artık yaza mirada biraz yemeğe alışınca yürüyüş diyet veririm diye umuyorumKızlar 67,5 ile başladığım maceram 65,4 ile devam ediyor
benim kız iiden iiye alıştı bizle yatmaya daha doğrusu benle yatmaya nasıl ayırıcam bilmiyorumGünaydın bezgin anneler kulübü, benim oğluşum da aşırı huysuz kucağıma yapıştı resmen japon yapıştırıcısyla sanki, allahtan gece uyuyo ama tabi hastalandığından beri bizle uyuyo, çok korkuyorum alışıcak diye ama başka çarem yok kendi yatağında yatınca bikaç saat sonra uyanıyo sürekli pışpışlanmak istiyo falan benim sabaha kadar yatağının başında durmam gerekiyo, ama buna gücüm yok gündüz yeterince yoruluyorum zaten o yüzden yanımıza alıyoruz inşallah alışmaz
bu arada oğlum dün akşamdan beri memeyi de reddetmeye başladı, yemek yemiyo ama emiyo en azından diye seviniyodum ama nedense emmemeye de başladı umarım geçici bi durumdur, biz 1. Katta oturuyoruz yemek yediriceğim zaman balkona çıkarıyorum oğlumu zemin kata kedileri çağırıyorum oğlum onlara bakarken ben de bikaç kaşık yedirmiş oluyorum, belki size de fikir olur kızlar hem havalar da güzel burda güneş almış oluyo oğlum
canım ben sekiz saatte bir veriyorum benim doktorumda öyle demiştiKizlar peditusu sabah aksammi yoksa sabah ogle aksammi veriyosunuz
ayy acaba ben ilk olduğumda nasıl olucam normalde de çok olurdumAyyy kan kasybindan gitcem valla ayin 9undan beri damla damla gelen simdi söküldü iki gundur olcem kan kalmadi vucudumda benim kiloda yerinde sayiyo
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara tüm sevdiklerinleKizlaaaarrrrr bugün benim doğum günüm
İşte bu yüzden başka çocuk istemiyorum#azerikızı canim firsat bulamiyorum ya gercekten iki cocukla tek cocuk arasinda daglar kadar fark var. Hele de yaslari yakin ama duzenleri birbirinden farkli olunca. Yani uyku saatleri farkli yedikleri ictikleri farkli birinin yetindigiyle öbürü tatmin olmaz biri uyur oteki aglar biri yer oteki yemez biri benimle evcilik oyna der oteki meme ister ayyh bayilazamm.. uzar gider bu liste
işte bende böyle ikilemlerdeyim mira malum kusan iştahsız ve uykusuz bir bebek üstüne çalışıyorum sil baştan aynı şeyleri yaşamak o kadar zor geliyor ki ikisine yetememe onlara yetersem kendime yada eşime yetememe korkuları sarıyor sonra yapan nasıl yapıyor diyorum kardeş şart diyorum sonra kafamdaki deli soruları erteleyip bi sus da önce bunu bi büyüt gerisi kısmet diyorum :))İşte bu yüzden başka çocuk istemiyorumama bi yandanda kızımın kardeşinolsun istiyorum
Doğum gğnünüz kutlu olsun:)
Kizlaaaarrrrr bugün benim doğum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?