2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
gerçi ben zaten normal doğum yapmadım değişim olacağını sanmıyorum ama yine de umut etmekten alamıyo insan kendini

Eki Görüntüle 1496071 Burda hava çook güzel. Areni parka götürdüm. İlk defa salıncağa bindik :)
oyy kuzum maşallah sana ne masum ne tatlısın öyle

şimdi sanki ben hiç böyle düşünemicem gibi geliyor mira ömrü billah yemicek ben elimde tabakla peşinde dolanıcam ve gece uykuları da böyle kalacak gibi geliyor tabi çalışmak cabası ama yine de ikinci çocuk konularına hemen dalıyorum demek ki bir yanımda istiyor ne büyük çelişkiler içindeyim :))

Benim kvde de bize gelin dedi . Ben sandım ki bana yardım etcek. Bi gün kaldım. Kadının derdi meğer ev işlerini bana yıkıp torun sevmekmiş. Bide çocuğa ben bakarım merak etme diyo. Kızım zaten uslu bi çocuk emzir koy altını değiltir. Gaz problemi bile yoktu. Kanamam çok rahat edemiyorum eve gitcem dedim. Tek başıma baktım kızıma. 10 gün annem vardı tabi yanımda.
Benim kv 2 aylık çocuğun ağzına turşu suyu vermeye kalktı. Şimdi beş dk yalnız bırakmıyorum. Bizimkide verir kesin kola falan.
39 derece ateşim çıktı besin zehirlenmesi geçirdim yinede çağırmadım valla canım çıkarda çocuğumu emanet etmem. Yolda bulmadım sıpamı.:))
Allah bize sağlık sıhhat versin. Bebişlerimize iyi bakabilelim inşallah

ayy acaba ben ilk olduğumda nasıl olucam normalde de çok olurdum

doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara tüm sevdiklerinle

İşte bu yüzden başka çocuk istemiyorum ama bi yandanda kızımın kardeşinolsun istiyorum
Doğum gğnünüz kutlu olsun:)

@cann10 bebişlerinle sağlıklı huzurlu güzel yaşamın olsun mutlu yıllar

@cann10 dogum gunun kutlu olsun saglikli uzun mutlu yillar bebislerinle :)

doğum günün kutlu olsun canım..

Canim evlatlarinla ve esinle nice mutlu senelere inşallah

Mutlu yıllar canim

dogum gunun kutlu olsun
Cok tesekkur ediyorum kizlar cok mutlu oldum.
Bu arada her ne kadar sorumlulugu cok fazla olsada iyiki dogurmusum kizima kardes

yalnız degilsin canm aynı durumdayız cogumuz.ben de hicbiseye yetisemiyorum.buyudukce hareketlendikce hicbisey yapamaz oldumis yapsam yemek olmuyo ortalık surekli dağınık pesimde mızmız br bebekdun erken uyudu güya sabah 5 te uyandı 6 da uyudu tekrar.sinirimden ağladım dün gece yıkanan camasırları biraz önce asabildim düşün.cok zorlanıyorum ya kaldı ki burda cıkacak hava alacak bir yer yok .oğlumla markte bile gidemiyorum 24 saat evin içindeyim.oyy ne cok dolmusum:)

aynen canm ben de normal dogm yaptm ve hicbir degisiklik yok

@minnakkartal benimde regl dönemlerim çoook sancılı ve uzun sürerdi. Gitmedigim dr kalmadı. Evlenince hiç geçmedi ama doğumdan sonra gerçekten ciddi anlamda azaldı. İnş seninde öyle olur.

En azından bi tek ben değilmişim

Bunların hepsi çok masum çok..

@minnakkartal benimde regl dönemlerim çoook sancılı ve uzun sürerdi. Gitmedigim dr kalmadı. Evlenince hiç geçmedi ama doğumdan sonra gerçekten ciddi anlamda azaldı. İnş seninde öyle olur.
ayy inşallah canım hele de gece uykularımız düzene girmeden olursam o ağrılarla ne yaparım bilmiyorum

M mutube masallah canm bebisine

@AreN5 aren cok yakısıklı ya masallah kızım olsa talip olurdum
ayy bende emreye bayıldım resmen ama dünya ahret eniştemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…