2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Y
Canım benim hiç kafana takma Gökçe hanımın boyunu . Benim kardeşim küçükken o kadar kısaymış ki annem onun adile naşit gibi olacağını düşünüyormuş :) ben hep ondan daha uzunmuşum. Ergenlikte bi evrim geçirdi kardeşim. Gören şok oldu :) şimdi 170 boyunda. Ben ise 165 :) ve ailenin en kısası benim.
a aslında takmıyorum. Sağlıklı olsunda sıpam boy önemli değil diyorum kendi kendime. Ama düşünüyorum yinede ister istemez:KK53:

Günaydın kızlar :) sabahın 8 inden beri ayaktayız . Kahvaltıda oğluşuma kocaman bi omlet yaptım. İçinde un, peynir, yoğurt ve yumurta vardı. Yumurta beyazının yarısını kullandım. Hepsini yedi, yanında da bi pınar beyaz peynir yedi. 80 cc açık ıhlamur içti. Yarasın tosunuma, beslenme kampı bereketli başladı :)

Günaydın kızlar :) sabahın 8 inden beri ayaktayız . Kahvaltıda oğluşuma kocaman bi omlet yaptım. İçinde un, peynir, yoğurt ve yumurta vardı. Yumurta beyazının yarısını kullandım. Hepsini yedi, yanında da bi pınar beyaz peynir yedi. 80 cc açık ıhlamur içti. Yarasın tosunuma, beslenme kampı bereketli başladı :)
Maşallah çok güzel yemiş. Yarasın löp löp et olsun

afyt olsunn yarasiinnn:)

günaydınlar hayırlı cumalar..

canım senin tarifinle balık çorbasını yaptım çok teşekkür ederim.. normalde yarısını yerdi.. dün akşam hepsini hüpletti...
Bnm kizimda cok seviyo dun bi kase yedi. bi un bukdr degistirdi tarifi
Burda yoktu ya. Şehirden şehire değişiyo heralde ürünler
annmi gonderdim almis

Ben kaçırdım heralde şu meşhur balık çorbası tarifini ben de alabilirmiyim

Günaydın kızlar, oğlumun balgamlı öksürüğü var bugün doktoruna gidicez bakalım ne dicek allahtan huysuzluğu biraz azaldı sanki ama tam geçmedi tabi
kusmadan bahsetmişsiniz beni canımdan bezdirdi oğlumun kusmaları, bebeklerine ezmeden pilav makarna vs veren annelere çok özeniyorum inşallah bigün ben de yazarım buraya oğlum makarna yedi falan diye. Gerçi bizim kusma olayımız değişik biraz tamamen taneli şeylerle ilgili değil mesela şehriye çorbasını ezmeden yiyebiliyo iştahı olduğunda ama bezen elimle ezerek minicik patates koyuyorum ağzına aman allahım sanki ağzına kamyon koymuşum gibi morarmalar öğürmeler kusmalar ...
sanırım doktorumuzun da dediği gibi benim oğlum kıl biraz

20150417_113758.webp

A apriori11 bir kucuk patates bir havuc bir parca sogan bir parca somon. Hasliyoruz blendirdan geciriyoruz ayri yerde tereyag ve un kavurup snra birlestiriyoruz gerekirse su ekleneblir. Kaynayinca hazirr

Günaydın kızlar, oğlumun balgamlı öksürüğü var bugün doktoruna gidicez bakalım ne dicek allahtan huysuzluğu biraz azaldı sanki ama tam geçmedi tabi
kusmadan bahsetmişsiniz beni canımdan bezdirdi oğlumun kusmaları, bebeklerine ezmeden pilav makarna vs veren annelere çok özeniyorum inşallah bigün ben de yazarım buraya oğlum makarna yedi falan diye. Gerçi bizim kusma olayımız değişik biraz tamamen taneli şeylerle ilgili değil mesela şehriye çorbasını ezmeden yiyebiliyo iştahı olduğunda ama bezen elimle ezerek minicik patates koyuyorum ağzına aman allahım sanki ağzına kamyon koymuşum gibi morarmalar öğürmeler kusmalar ...
sanırım doktorumuzun da dediği gibi benim oğlum kıl biraz
geçmiş olsun belki doktor balgam yumuşatıcı falan verir
ahşu pütürlü gıdalar ah şu kusmalar inşallah yakın zamanda bizim kuzular da düzelir

çok güzelmiş ben gidene kadar kalmaz heralde

A apriori11 bir kucuk patates bir havuc bir parca sogan bir parca somon. Hasliyoruz blendirdan geciriyoruz ayri yerde tereyag ve un kavurup snra birlestiriyoruz gerekirse su ekleneblir. Kaynayinca hazirr
ah ben tam deneyecekken hasta oldu şimdi daa ii çok şükür yarın olmasada pazar denerim bende

geçmiş olsun belki doktor balgam yumuşatıcı falan verir
ahşu pütürlü gıdalar ah şu kusmalar inşallah yakın zamanda bizim kuzular da düzelir

çok güzelmiş ben gidene kadar kalmaz heralde

ah ben tam deneyecekken hasta oldu şimdi daa ii çok şükür yarın olmasada pazar denerim bende
Bana sanki oğlum 15 yaşıba kadar kusarmış gibi geliyo o kadaf kestim ümidimi

Kızlar aranızda hazır kaşık maması kullanan milupa'nın hipp'in filan bebeğine yediren var mı?

Back
X