O dönemde mina da kampanya vardı 500 liralık alışverişe 200 lira hediye veriyorlardı ben arabayı 350 liraya aldım 150 lira daha alışveriş yapıp 500 liraya tamamladım 200 liralık alışveriş hakkı verdiler onu da kullandım ama herseyini aldım yorgan yastık nevresim takimi kıyafet banyo malzemeleri arabası dahil bize 500 liraya geldiZaten mina bebekle aynilar canim iyiki de almisim hem kolay suruluyo bide bebek arabasina cok para vermek de istemedim zaten en kotu 180 lira para verdim cabuk pert olurasa biraz iyisuni alirim dedim skur gerek kalmadi
Ben de yogurdu ayni seklde veriyorm canm oglen yemegmz yok bizim.gec uyandigi icin de vermek istemiyorm agir gelir midesine dye.iyi fazla verdgmi dusunuyodm ben de:)
Bir ogun eksigiz sizden:)oglen uyanirsa sipa yiyemez tabi.asiya gittigmzde 9300 gr di 17 martta.gecen hafta tarttm 9725 cikti.yetiyo demek ki:)
Her halleri zor bu bebelerin ama ben de onunla surunmekten skldm yahu
Ben de alym bari
Yoğurdun meyvenin çok etkisi yok aslında zaten ne zaman istersen ver.Ben de yogurdu ayni seklde veriyorm canm oglen yemegmz yok bizim.gec uyandigi icin de vermek istemiyorm agir gelir midesine dye.iyi fazla verdgmi dusunuyodm ben de:)
Bir ogun eksigiz sizden:)oglen uyanirsa sipa yiyemez tabi.asiya gittigmzde 9300 gr di 17 martta.gecen hafta tarttm 9725 cikti.yetiyo demek ki:)
Her halleri zor bu bebelerin ama ben de onunla surunmekten skldm yahu
Ben de alym bari
İnternetten baktımda çocuğu zehirliyomui süte karışıpBakla 7 yaşına kadar verilmiyor canım. Patlıcan da 3 yaşına kadar. Baklayı emzirdiğim için ben de yemiyorum.
Ben 450 Liraya Kraft aldım pert olmadı ama çok da sağlam olduğu söylenemezZaten mina bebekle aynilar canim iyiki de almisim hem kolay suruluyo bide bebek arabasina cok para vermek de istemedim zaten en kotu 180 lira para verdim cabuk pert olurasa biraz iyisuni alirim dedim skur gerek kalmadi
Ben de bi yuruse de rahatlasam dyorum
Gördük rüzgarın özgürlüğünü :) çok tatlı maşallahtatlim bence yuruyunce azcik daha iyi oluyor. ama surekli sende oesindesin 1 dk ayrilmamiyorsun yine. simdi ruzgar evi turluyo odadan odaya bende pesinde tabi. dusuyo kalkiyo ama ozgur olunca elini bile tutturmuyo artik:))
Gunaydinnn annislerr ve meleklerii
günaydın kızlar,
ilk yurttışı kaçamağımız pek güzel geçmedi,oğlum dünyayı bana dar etti,tek güzel yanı yürümeye başladı düşmeden birkaç metre gidebiliyor,tabii yine her adımda peşindeyim her türlü yoruluyorum
Maşallah :)günaydın kızlar,
ilk yurttışı kaçamağımız pek güzel geçmedi,oğlum dünyayı bana dar etti,tek güzel yanı yürümeye başladı düşmeden birkaç metre gidebiliyor,tabii yine her adımda peşindeyim her türlü yoruluyorum
dikkat edin kendinize hanımlar. Eşim hep der çovuk hasta plunca bi şekilde idare ediyoruz. Ben hastalansam zaten pek sorun değil. Ama sen hastalanınca sistem çöküyohiraya da kereme maşallah yavaş yavaş artmaya başladı yürüyen bebişlerimiz büyüyor sıpalar yahu
bende hastalanıyorum sanırım boğazım kötü yutkunurken çok acıyo ballı limonlu ıhlamur yaptım inşallah biraz rahatlarım dün akşam da başım inanılmaz ağrıdı bir saat kestireyim dedim ama ne mümkün mira sadece benimle olmak istiyor babada da ananede de durmadı bende kıyamadım tabi dinlenemedim sanırım bağışıklık sistemin çökmek üzere
Maşallah kereme. Olsun en azından çocukla dışarı çıkma fobini atlattıngünaydın kızlar,
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinehiraya da kereme maşallah yavaş yavaş artmaya başladı yürüyen bebişlerimiz büyüyor sıpalar yahu
bende hastalanıyorum sanırım boğazım kötü yutkunurken çok acıyo ballı limonlu ıhlamur yaptım inşallah biraz rahatlarım dün akşam da başım inanılmaz ağrıdı bir saat kestireyim dedim ama ne mümkün mira sadece benimle olmak istiyor babada da ananede de durmadı bende kıyamadım tabi dinlenemedim sanırım bağışıklık sistemin çökmek üzere
Aaa ben bunu bilmiyodum o yüzden sürekli yerim bakla çok severim, emziriyorUm üstelikİnternetten baktımda çocuğu zehirliyomui süte karışıpiyiki almamışım. Severimde aslında eşim yemem dediği için almamıştım. Hiç duymamıştım bunu iyiki yazdınız.
Maşallah :)
dikkat edin kendinize hanımlar. Eşim hep der çovuk hasta plunca bi şekilde idare ediyoruz. Ben hastalansam zaten pek sorun değil. Ama sen hastalanınca sistem çöküyo
Günaydın anneler ve kuzular güzel bir gün olur inşallah..
@minnakkartal umarım ayakta geçirir, hastalanmzsın..vitamin, bitki çayları, pekmez falan yüklenmeli
Maşallah kereme. Olsun en azından çocukla dışarı çıkma fobini atlattın
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Canım geçmiş olsun benim de hafif boğaz ağrısıyla başlamıştı şimdi ilerledi iyice gribim, sürekli ıhlamur limon bal çayı yapıp içiyorum biran önce bebeğime bulaştırmadan atlatmak için dua ediyorumhiraya da kereme maşallah yavaş yavaş artmaya başladı yürüyen bebişlerimiz büyüyor sıpalar yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?