2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay ne güzel maşallah. Bende koltuğun önüne koyuyorum çok güzel duruyo ayakta ama adım atmaya korkuyo yavrum:)) ellerini uzatıp gimi gimi diyo:)) elimi tutmadan hareket etmiyo kesinlikle.

Allah kolaylık versin canım. Inan işte dinlenip evde yoruluyorum artık. Eşim dalga geçmeye başladı.
Ben de akşam ve haftasonu babasına verip dinleniyorum :)

Rahatına geliyor sıpaların, zora gelmiyorlar :)

Ay ne güzel maşallah. Bende koltuğun önüne koyuyorum çok güzel duruyo ayakta ama adım atmaya korkuyo yavrum:)) ellerini uzatıp gimi gimi diyo:)) elimi tutmadan hareket etmiyo kesinlikle.
Bizimki beşiğinde o yana bu yana gezip duruyor tutunarak ama koltuklara tutunup gidemiyor :) parkede ayağı kayıyor sıpanın.

Bizde yataga alismaya calisiyoruz 5-6 aydir beraber yatiyoduk koltukta biktim artik yatagimi istiyorum onumuzdeki ay boya yaptircaz ondan sonra herkes yatagina amaaa oyku sacsiz uyuyamiyo dalana kadar saclarimi elliyo baskasinin sacini da istemez anliyo hemen baskasinin oldugunu bi de alisti yayila yayila yatmaya yatak kucuk geldi

Yani diğer bebek arabalarının ağırlığını bilmediğim için kıyas yapamıyoum ama ben rahatlıkla arabanın bagajına koyup çıkarabiliyorum bu arada biz 1 yıl önce 800 tl ye almıştık

ayniydi dha dune kdr bugun hep denedi denedi basardi

Afiyet olsun Hira ya bende Ecenin seveceğini düşünmemiştim sevdi çok ta vitaminli zaten yesinler
evet cnm sagol. Bnde cok severim cig yogurtlu bile yerim

mahtuana bizim arabamiz buydu rahat kullanisli cift yon ama pusetsiz kendine cevirdinmi rahat olmuyo ayagin takiliyo tekerlege bende oyle oldu zaten ben kullanma geregi duymadim kendime donuk puset takiliyken sana donuk oluyo 350 ye almistik biz minabebe var int sitesi de var ordan da bakabilirsin

mahtuana bebek arabasi bende.senin dedigin gibi istedim heme hafif hem saglam kolay kullanabilecegim ben izmirde yasiyom baris bebe var hem internet alabiliyon buraya foto atacam ben yazin aldim 180 tl ye kraft komsumun vardi 500 tl ye almis zor kullaniyodu onunkini gorunce hafif bisey alacam dedim oda dedi kraft alma diye

Simdide baston kraft hawaii aldim oda kullanisli acma kapama tek elle rahat hatta ayaginla kapatiyosun

Gecmis olsun ya bu kusma bizdede basladi neden aceba ya biz yeniden grip olduk bogazi kulaklari kizarmis burnu akiyo ust uste 2. Kez grip oldu ne oldu anlamadim bu bebeklere
Sağol cnm ya bilemiyorum her gün kusuyo yemeği sevmeyen bi oğlum var. Sizede çok geçmiş olsn inş. hemen düzelirsiniz.

Ben de yogurdu ayni seklde veriyorm canm oglen yemegmz yok bizim.gec uyandigi icin de vermek istemiyorm agir gelir midesine dye.iyi fazla verdgmi dusunuyodm ben de:)

Bir ogun eksigiz sizden:)oglen uyanirsa sipa yiyemez tabi.asiya gittigmzde 9300 gr di 17 martta.gecen hafta tarttm 9725 cikti.yetiyo demek ki:)

Kuzenimin yürüyem kızını görünce benim gözüm korktu :))

Her halleri zor bu bebelerin ama ben de onunla surunmekten skldm yahu

Afiyet olsun Hira ya bende Ecenin seveceğini düşünmemiştim sevdi çok ta vitaminli zaten yesinler

Ben de alym bari

Bakla 7 yaşına kadar verilmiyor canım. Patlıcan da 3 yaşına kadar. Baklayı emzirdiğim için ben de yemiyorum.

Geçmiş olsun cnö bizde defalarca uyandık bizim 6.diş yolda kabarık sizinde dişmi ki?
Ağzını öyle bi kilitliyor ki bakamıyorum. Bu arada oğlunun yaşadığı kazalar için çok geçmiş olsun. Ben fırına sık sık askıya ekmek bırakırım. Gerçi sende yapıyorsun. Kaza bela uzak olsun diye.

Benim arabamda tıpkı bunun gibi çift yönlü ben de mina bebek ten almıştım
Zaten mina bebekle aynilar canim iyiki de almisim hem kolay suruluyo bide bebek arabasina cok para vermek de istemedim zaten en kotu 180 lira para verdim cabuk pert olurasa biraz iyisuni alirim dedim skur gerek kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…