Allah kabul etsin canım yaza daa bi hareketlenir kuzular sıcak emzirme iş derken acaba tutabilecek miyim borç yapmakta istemiyorum amaaynen bayiliyo onlari kemirmeye:))hic oyuncagi yok ya yavrumun kenarliklar kumandalar kablolarla oynuyo:))
aynen canm ben de yuklenmiyorm o yuzden.
Tuttum canim.son iki saat susuzluk oldu sadece.bi de sipanin pesinde gezince sersemledm azck:)ama iyiydi cok sukur.bugun de tutcktim ama regl olcm sanirm tutmadim o yuzden.
bizim de iki disimiz var sadece:)
Evet canım çok zor inşallah bulursun marketlerde
Maşallah Kerem e
Canim geçmiş olsun inşallah cabuk atlatirsin
Bir an önce çıkar inşallah canım rahat eder Azad
Bende bebeklere verilmemeli diye biliyordum çok severim baklayi yedim ben iki uç defa
uykusuzluk çok daha zor canım bizde eskiye göre daha iyiyiz şu diş dönemini bir atlatsak daha da düzenli olacak herşey ayrıca Emre çok tatlı canım ya maşallah nasıl tv izliyor benimki hic bakmıyor keşke azıcık bakıp oyalansa
Geçmiş olsn cnm. Sıcak tut boğazını da çabuçak iyileş.
Çok tatlısın.. izledigi şey çok heyecanlı galiba :)
bizim kızda birisi bana ellerse o kişinin elini itip bana sarılıyo tam cimcime bunlarKızlar dün Ecenin tokasini sacima taktim gördü uğraştı uğraştı çıkardı sacimdan kendi kafasına götürüyor tokayi takmaya çalışıyor nasıl becerecekse ben taktim hoşuna gitti normalde hemen çekip çıkartıyor saçından çıkartmadı çok zilli bu kızlar
Çok tatlılar ya maşallah biraz bilinclenmeye başladılar ya sasirtiyorlar bizi:)Allah kabul etsin canım yaza daa bi hareketlenir kuzular sıcak emzirme iş derken acaba tutabilecek miyim borç yapmakta istemiyorum ama
kısmet
sağol canım inşallah
inşallah çabuk iileşirim ıhlamur biraz ii geldi gibi
bizim kızda birisi bana ellerse o kişinin elini itip bana sarılıyo tam cimcime bunlar
Bizimkide ayni canim hele babasi gelsin yanima otursun basliyo ciglik atmaya kalk annemin yanindan diye tam anneci oldu benim kızımAllah kabul etsin canım yaza daa bi hareketlenir kuzular sıcak emzirme iş derken acaba tutabilecek miyim borç yapmakta istemiyorum ama
kısmet
sağol canım inşallah
bizim kızda birisi bana ellerse o kişinin elini itip bana sarılıyo tam cimcime bunlar
Beyzada bandana takarsam cikariyor ama toka takacaksam kimildamadan duruyo sonra aynaya goturuyo beni kendine bakip guluyo :))Çok tatlılar ya maşallah biraz bilinclenmeye başladılar ya sasirtiyorlar bizi:)
Masallah hem guzel yıyıp hrm guzel de uyuyomuş valla gece 1 de yatıp 8.30da uyanıyo oğlum dun öyleydı yanı bana yetmıyo o uyku ama ona yeterliBiz 6 gibi kalkıyoruz anne sütü
8 gibi kahvaltı sonra uyuyo.9 buçuk 10 gibi uyanıyo öğle yemeği. 2 saat sonra anne sütü ve uyuyo 12 gibi. 1 saat sonra uyanıyo sonra önce yoğurt sonra meyve veriyorum sonra yine anne sütü 4-5 gibi yine uyuyo bir saat kadar. Uyanınca akşam yemeği sonra 8 buçuğa doğru anne sütüyle uyku. Sabah 6 ya kadar 2-3 kez yine anne sütü alıyo.
Biz biraz çok yiyoruz
Ece de bandanayi hiç sevmiyor sıkılıyor hemen çıkarıyor küçük tokalardan takiyorum onları da eliyle çekip çıkarıyor ama ben takınca kıymete bindi çıkarmadı:)Beyzada bandana takarsam cikariyor ama toka takacaksam kimildamadan duruyo sonra aynaya goturuyo beni kendine bakip guluyo :))
Sğl cnm sadaka verıyorum da fırın ekmek onu bilmiyorum ne dir?Ağzını öyle bi kilitliyor ki bakamıyorum. Bu arada oğlunun yaşadığı kazalar için çok geçmiş olsun. Ben fırına sık sık askıya ekmek bırakırım. Gerçi sende yapıyorsun. Kaza bela uzak olsun diye.
Bizimki de esimle yan yana oturdukmu hemen yanımıza geliyor bana yapışıyor ama iki gündür babası eve gelince çok seviniyor çırpınıyor çığlık atıp gülüyor normalde babasının kucagindayken hemen bana gelmek ister dün gelince babası kucağına aldı gel kızım dedim bana gelmedi ilk kez tabi babasının da ağzı kulaklarında:)))Bizimkide ayni canim hele babasi gelsin yanima otursun basliyo ciglik atmaya kalk annemin yanindan diye tam anneci oldu benim kızım
Evet canım çok zor inşallah bulursun marketlerde
Maşallah Kerem e
Canim geçmiş olsun inşallah cabuk atlatirsin
Bir an önce çıkar inşallah canım rahat eder Azad
Bende bebeklere verilmemeli diye biliyordum çok severim baklayi yedim ben iki uç defa
uykusuzluk çok daha zor canım bizde eskiye göre daha iyiyiz şu diş dönemini bir atlatsak daha da düzenli olacak herşey ayrıca Emre çok tatlı canım ya maşallah nasıl tv izliyor benimki hic bakmıyor keşke azıcık bakıp oyalansa
Geçmiş olsn cnm. Sıcak tut boğazını da çabuçak iyileş.
Çok tatlısın.. izledigi şey çok heyecanlı galiba :)
ruzgarda biyle iste canim.. yakindir yurumesi tek basina madallh kuzuma :))
Ayiklanmis aldm bnde bugun bikere dusmustum o hataya soydum soydum bisey bulamadim attim:)Ne zormuş enginar ayıklamak ya. Bıçakla beceremedim tüm yaprakları elimle ayıkladım tek tek. Yarısı çöpe gitti zaten
Tüm marketleti tek tek dolaşır ayıklanmış bulurum yinede bi daha uğraşmam ayıklamakla
Gecmis olsun canmhiraya da kereme maşallah yavaş yavaş artmaya başladı yürüyen bebişlerimiz büyüyor sıpalar yahu
bende hastalanıyorum sanırım boğazım kötü yutkunurken çok acıyo ballı limonlu ıhlamur yaptım inşallah biraz rahatlarım dün akşam da başım inanılmaz ağrıdı bir saat kestireyim dedim ama ne mümkün mira sadece benimle olmak istiyor babada da ananede de durmadı bende kıyamadım tabi dinlenemedim sanırım bağışıklık sistemin çökmek üzere
hepsi ayni bunlarin :))Tv izliyo adam
Bnde oyuncak bebege cici yapiyorum emzigi koyuyorum agzina aliyo emzigi kndi agzina sokuyo bide kizarak biseyler anlatiyo cokkomikAllah kabul etsin canım yaza daa bi hareketlenir kuzular sıcak emzirme iş derken acaba tutabilecek miyim borç yapmakta istemiyorum ama
kısmet
sağol canım inşallah
Hra bn mutfaktayken lavobodayken kaciyo odadan hep aynanin onune gdiyo konusuyo guluyo kendine:))Beyzada bandana takarsam cikariyor ama toka takacaksam kimildamadan duruyo sonra aynaya goturuyo beni kendine bakip guluyo :))
hahahhh cokguldumEmrella
Canım benim oğlum genel olarak huysuz valla aşıdan mı bilmiyorum ama genel huysuzluğu ve ağlamalarında artış olmadığına göre aşı etkilememiştir diyebilirim :)
Ben de kraft twist air kullanıyorum canım, dönme özelliği güzel, 3 kademe vs ama eşek gibi ağır, eşim olmadığı zaman mecbur değilsem dışarı çıkasım bile gelmiyor. Ben de hazır yaz geliyorken ve oğlan büyümüşken ucuzundan bi baston alacağım. Bi de pahalıya almıştık 1200 dü, peşin alınca 1000 e almıştık 1 sene evvel. Ama tüm bu kötü özelliklerine rağmen oğlum içinde çok rahat ve acayip rahat uyuyor dışarda. Jeep gibi bişey :) tahminime göre senin istediğin gibi bişey yok, o yüzden kriterlerde eleme yapacaksın :/
Canım biz alırken. Yorumlarda tekerleri hakkında sıkıntılı yorumlar görmüştük ama mağazada sürdük gayet güzel geldi aldık ama tekerler cidden çok sıkıntılı dışarda. Bakıcımız da hiç kullanışlı olmadığını söyledi. Yiğenime markası belli olmayan ucuz bir bebek Arabası almıştık inan dino dan daha kullanışlıydı. Biraz daha para verip ana kucağıyla bir satılan baby2 go vardı onu almadığımıza pişman olduk biz.
Canim soğan kıyma pisiriyorum semizi ilave ediyorum altı kısık sonra bulgur biraz su ilave ediyorum kızım seviyor yoğurtla birlikte yediriyorum
@ mahtuana canm bnde bebek arabasi alirken cift yonlu olsun bide kuculsun kapantiginda dedim. Bna oyle bi araba yok dediler hep magazalarda. Bnde kraftin bebek arabasini aldim hatta cift yonlu degil dye uzulmustum ama mecburen almistim cunkj bagajimuzda bass var kyculmesi dha onemliydi bizimicin. Ama okdar memnun kaldimki anlatamam.tekerlekleri 360 derece donuyo kucuk. Gecenlde alusveris merkezinde bi dondum bebek arabasiyla kadin kocasina gosterdi hemen arabayi. Parkta sahilde tasli yolda kullandim tavsiye ederim cnm model bu
Ikinci dis bugun patladi cokmizmiz hep bni istiyo odadan cikamiyorum zorla temizlikyaptim annem sGolsunbakti hirayi. Buarad bugunu not almam lazim cunkuu hira yurudu.:) bir aydr taytay duruyodu emekliyodu. Yuruteci kaldirdik ozamndan beri. Cunku yurutece guveniyodu hep yurutecten alinca hep oturuyodu yere kalkmiyodu bnde sakladim yuruteci. Serbest biraktik tutunup kalkti dustu siraladi emekledi derken azonce taytay dururken iki adimda yanima geldi.
Yani diğer bebek arabalarının ağırlığını bilmediğim için kıyas yapamıyoum ama ben rahatlıkla arabanın bagajına koyup çıkarabiliyorum bu arada biz 1 yıl önce 800 tl ye almıştık
mahtuana bizim arabamiz buydu rahat kullanisli cift yon ama pusetsiz kendine cevirdinmi rahat olmuyo ayagin takiliyo tekerlege bende oyle oldu zaten ben kullanma geregi duymadim kendime donuk puset takiliyken sana donuk oluyo 350 ye almistik biz minabebe var int sitesi de var ordan da bakabilirsin Eki Görüntüle 1502589
mahtuana bebek arabasi bende.senin dedigin gibi istedim heme hafif hem saglam kolay kullanabilecegim ben izmirde yasiyom baris bebe var hem internet alabiliyon buraya foto atacam ben yazin aldim 180 tl ye kraft komsumun vardi 500 tl ye almis zor kullaniyodu onunkini gorunce hafif bisey alacam dedim oda dedi kraft alma diye
Simdide baston kraft hawaii aldim oda kullanisli acma kapama tek elle rahat hatta ayaginla kapatiyosun
Sağol cnm ya bilemiyorum her gün kusuyo yemeği sevmeyen bi oğlum var. Sizede çok geçmiş olsn inş. hemen düzelirsiniz.
Uykusuzluk iştahsızlık had safhada, durduk yere ağlama krizleri ve dolu dolu kötü kokulu kaka :/ 5. Diş bugün yarın geliyor sanırım ama bu oğlan diş çıkaracak diye ben mahvoldum
Bende burda anne bebek.magazasindan rosso markali aldim oslemin dedigi gibi kendime donfurunce pek surulmuyo ama onun disinda memnunum 169 tl almistikEki Görüntüle 1503027
Bacilarim nasilsiniz ?
Yine topikce sallantiya gecmisiz :-(
Tum hasta olan bebislerimize acil sifalar diliyorum ♥
Hala tam anlamiyla iyilesmis sayilmam...
ve uzerinede tas dusurdum maalesef...
Sezeryandan sonra perte cikanlara en iyi orneklerden biriyim sanirim...
Birde ikinci cocuk icin gec kaldin diywn omca insan...
Sanki oglumda cok yardimci oldularda ikinciyi bekliyorlar
Bu arada oglum Gece 12 de uyuyup artik 7.30 da kalkiyor...
Uyku saatleri epey azaldi... oglen ve ikindi toplamda 3-4 saat uyuyor ama ...
Kisaca bizden ozetler boyle....
Dogumgunumuze son 2 hafta ve hala kendime gelemedigim icin hazirliklar su an 0..
?Bizde bi turlu yaptiramadik hastaliktan cikamadiki hemsirede gecmeden olmaz dedi bende simdi dusunuyorum napacagim diye.
Bayb2go nun bi arabasini gormustuk dedigin gibi jeep gibi cok rahatti kizimda bitek onun icinde durdu 400 tl idi fiyati ama agirdi iste senin arabada guzel ama agir iste biz arabalara bakarkende bi kari koca araba aliyorlar ben katlayip ne bakarken adam karisina sende bi baksana katlayabiliyormusun dedi oyle baktilar yoksa hic kapanmaya agirliga bakmiyorlardi cok para vermissiniz sizde. Sanirim bulamayacagim hafif ve kolay katlanan.
Aynen canin bende magazada denedim cok guzel gidiyodu cok rahatti hatta alip cikacaktik bi arastirayim oyle dedim bayb2go var ici dar ama hafif 4e katlaniyo 600 tl fiyati onu alayim diyorum bizim kiz dar olan hicbirseyi sevmiyor valla alacan bilinmedik bi marka bi kactane vardi adam gosterdi banada sanki cok cabuk kirilacak gibi geldi.
Sagol canim bende yapayim oyle bakalim yiyecekmi ben cok severimde ben cig yogutlu yerim pismisini annem cok yapardi ben sevmem ama bakalim kiza deneyim boyle.
Benim cift yonlu olmasini istedigim benim kiz beni gormeden durmuyor kesinlikle hayatta icinde oturtamam bizimmde arabanin bagaji kucuk ondanda kuculen bisey olmali canim senin arabayida bi inceleyim bakalim ama benim yeni bebek icinde cift yon almam gerekecek sanirim
Masallah canim ne guzel 2 adim atmis yakida yurur
Bende netten inceledim cok hosuma gitti bi tek onde bar bolumu yok biraz aklima yatti en ucuz 850 tl babymall da buldum okadar para vermeye degermi diye dusunuyorum katlanmasi cok kolaymis.
Sagol canim bunada bi bakayim fiyatida uygunmus ama tasimasi nasil hafifmi peki cok agir benim icin zor olur diye
Zaten krafttan vazgectim artik suruste onemli rahat olsun diye seninki nasil hafifmi tek basina katlayip kullanabiliyormusun peki
Bende normalde hamile kalmasaydim kesinlikle baston puset alacaktim hatta planida oyle yapmistim dogdugunda gerek yoktu kisinda gezmiyoruz diye bahara baston puset tarzi bi araba alirim diyordum ama ikinci bebis gelince bebek arabasi gerekiyor.
Katlanmasi kolaymi canim ya bunun fiyati cok uygunmus valla.
Sagol canim bizimde ayni yemek yemeyi sevmiyorr malesef insallah sizde bian evvel duzelirsiniz
Yoruldummm artikk bitsin su dis donemii ya resmen hayattan sogudum iyice soyle deliksiz bi uyku istiyorumm sanirim herkes bunu istiyor.
Aaa bunun aynisini gordum magazada ama incelemedim nasil kullanislimi hafifmi katlamasi kolaymi ayy herkese ayni soruyu sorudum cok sordum ama artik hakkinizi helal edin.
Bende her yemeğine soğan sarımsak koyuyorum. Alıştım artık kokuya:)) ama balık yediği gün hiç çekişmiyoAy çok haşin bu çocuk, saçıma yapışıp kafamı çeviriyor ve dudaklarımı yanaklarımı dişlemek istiyor. Ay bi de sağlıklı olsun diye yemeğine sarımsak koymuştum, bu haliyle yakın temas hiç çekilmiyor, işkembeciden çıkmış gibi :)
Ayyy cok.guldurdun beniAy çok haşin bu çocuk, saçıma yapışıp kafamı çeviriyor ve dudaklarımı yanaklarımı dişlemek istiyor. Ay bi de sağlıklı olsun diye yemeğine sarımsak koymuştum, bu haliyle yakın temas hiç çekilmiyor, işkembeciden çıkmış gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?