2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Allah kabul etsin canım yaza daa bi hareketlenir kuzular sıcak emzirme iş derken acaba tutabilecek miyim borç yapmakta istemiyorum ama
kısmet

sağol canım inşallah

Geçmiş olsn cnm. Sıcak tut boğazını da çabuçak iyileş.

Çok tatlısın.. izledigi şey çok heyecanlı galiba :)

inşallah çabuk iileşirim ıhlamur biraz ii geldi gibi
bizim kızda birisi bana ellerse o kişinin elini itip bana sarılıyo tam cimcime bunlar

Çok tatlılar ya maşallah biraz bilinclenmeye başladılar ya sasirtiyorlar bizi:)

Bizimkide ayni canim hele babasi gelsin yanima otursun basliyo ciglik atmaya kalk annemin yanindan diye tam anneci oldu benim kızım

Masallah hem guzel yıyıp hrm guzel de uyuyomuş valla gece 1 de yatıp 8.30da uyanıyo oğlum dun öyleydı yanı bana yetmıyo o uyku ama ona yeterli

Beyzada bandana takarsam cikariyor ama toka takacaksam kimildamadan duruyo sonra aynaya goturuyo beni kendine bakip guluyo :))
Ece de bandanayi hiç sevmiyor sıkılıyor hemen çıkarıyor küçük tokalardan takiyorum onları da eliyle çekip çıkarıyor ama ben takınca kıymete bindi çıkarmadı:)

Sğl cnm sadaka verıyorum da fırın ekmek onu bilmiyorum ne dir?

Bizimkide ayni canim hele babasi gelsin yanima otursun basliyo ciglik atmaya kalk annemin yanindan diye tam anneci oldu benim kızım
Bizimki de esimle yan yana oturdukmu hemen yanımıza geliyor bana yapışıyor ama iki gündür babası eve gelince çok seviniyor çırpınıyor çığlık atıp gülüyor normalde babasının kucagindayken hemen bana gelmek ister dün gelince babası kucağına aldı gel kızım dedim bana gelmedi ilk kez tabi babasının da ağzı kulaklarında:)))

Saol canim.artik cok izlemiyo emre de arada bakiyo o kadar.ya da sevdigi cizgi film varsa izler.simdi de incirler olana kadar sarkisinin klibini izliyo

Geçmiş olsn cnm. Sıcak tut boğazını da çabuçak iyileş.

Çok tatlısın.. izledigi şey çok heyecanlı galiba :)

Reklam izliyo:))

ruzgarda biyle iste canim.. yakindir yurumesi tek basina madallh kuzuma :))

Insallah canm saol:)

Ayiklanmis aldm bnde bugun bikere dusmustum o hataya soydum soydum bisey bulamadim attim:)

Gecmis olsun canm

hepsi ayni bunlarin :))
Bnde oyuncak bebege cici yapiyorum emzigi koyuyorum agzina aliyo emzigi kndi agzina sokuyo bide kizarak biseyler anlatiyo cokkomik

Beyzada bandana takarsam cikariyor ama toka takacaksam kimildamadan duruyo sonra aynaya goturuyo beni kendine bakip guluyo :))
Hra bn mutfaktayken lavobodayken kaciyo odadan hep aynanin onune gdiyo konusuyo guluyo kendine:))
hahahhh cokguldum

Bizde bi turlu yaptiramadik hastaliktan cikamadiki hemsirede gecmeden olmaz dedi bende simdi dusunuyorum napacagim diye.
Bayb2go nun bi arabasini gormustuk dedigin gibi jeep gibi cok rahatti kizimda bitek onun icinde durdu 400 tl idi fiyati ama agirdi iste senin arabada guzel ama agir iste biz arabalara bakarkende bi kari koca araba aliyorlar ben katlayip ne bakarken adam karisina sende bi baksana katlayabiliyormusun dedi oyle baktilar yoksa hic kapanmaya agirliga bakmiyorlardi cok para vermissiniz sizde. Sanirim bulamayacagim hafif ve kolay katlanan.

Aynen canin bende magazada denedim cok guzel gidiyodu cok rahatti hatta alip cikacaktik bi arastirayim oyle dedim bayb2go var ici dar ama hafif 4e katlaniyo 600 tl fiyati onu alayim diyorum bizim kiz dar olan hicbirseyi sevmiyor valla alacan bilinmedik bi marka bi kactane vardi adam gosterdi banada sanki cok cabuk kirilacak gibi geldi.

Canim soğan kıyma pisiriyorum semizi ilave ediyorum altı kısık sonra bulgur biraz su ilave ediyorum kızım seviyor yoğurtla birlikte yediriyorum

Sagol canim bende yapayim oyle bakalim yiyecekmi ben cok severimde ben cig yogutlu yerim pismisini annem cok yapardi ben sevmem ama bakalim kiza deneyim boyle.

Benim cift yonlu olmasini istedigim benim kiz beni gormeden durmuyor kesinlikle hayatta icinde oturtamam bizimmde arabanin bagaji kucuk ondanda kuculen bisey olmali canim senin arabayida bi inceleyim bakalim ama benim yeni bebek icinde cift yon almam gerekecek sanirim

Masallah canim ne guzel 2 adim atmis yakida yurur

Yani diğer bebek arabalarının ağırlığını bilmediğim için kıyas yapamıyoum ama ben rahatlıkla arabanın bagajına koyup çıkarabiliyorum bu arada biz 1 yıl önce 800 tl ye almıştık

Bende netten inceledim cok hosuma gitti bi tek onde bar bolumu yok biraz aklima yatti en ucuz 850 tl babymall da buldum okadar para vermeye degermi diye dusunuyorum katlanmasi cok kolaymis.

Sagol canim bunada bi bakayim fiyatida uygunmus ama tasimasi nasil hafifmi peki cok agir benim icin zor olur diye

Zaten krafttan vazgectim artik suruste onemli rahat olsun diye seninki nasil hafifmi tek basina katlayip kullanabiliyormusun peki

Simdide baston kraft hawaii aldim oda kullanisli acma kapama tek elle rahat hatta ayaginla kapatiyosun

Bende normalde hamile kalmasaydim kesinlikle baston puset alacaktim hatta planida oyle yapmistim dogdugunda gerek yoktu kisinda gezmiyoruz diye bahara baston puset tarzi bi araba alirim diyordum ama ikinci bebis gelince bebek arabasi gerekiyor.

Katlanmasi kolaymi canim ya bunun fiyati cok uygunmus valla.

Sağol cnm ya bilemiyorum her gün kusuyo yemeği sevmeyen bi oğlum var. Sizede çok geçmiş olsn inş. hemen düzelirsiniz.

Sagol canim bizimde ayni yemek yemeyi sevmiyorr malesef insallah sizde bian evvel duzelirsiniz

Uykusuzluk iştahsızlık had safhada, durduk yere ağlama krizleri ve dolu dolu kötü kokulu kaka :/ 5. Diş bugün yarın geliyor sanırım ama bu oğlan diş çıkaracak diye ben mahvoldum

Yoruldummm artikk bitsin su dis donemii ya resmen hayattan sogudum iyice soyle deliksiz bi uyku istiyorumm sanirim herkes bunu istiyor.

Bende burda anne bebek.magazasindan rosso markali aldim oslemin dedigi gibi kendime donfurunce pek surulmuyo ama onun disinda memnunum 169 tl almistikEki Görüntüle 1503027

Aaa bunun aynisini gordum magazada ama incelemedim nasil kullanislimi hafifmi katlamasi kolaymi ayy herkese ayni soruyu sorudum cok sordum ama artik hakkinizi helal edin.

Canıııımmmm geçmiş olsun.
Amaaa 2 hafta kaldı diyorsun kızzz..Kalk kalk çabuuukkkk hazırlık yap..Az kaldı..Aaay çok heyecanlı

Ben memnunun canim tek basima katlayip acabiliyorum ama küçük degil pek beyzada dar alani hic sevmez bunda rahat etti kizim icindeykende merdivenlerden inip cikarabiliyorum ordada varmis madem bi bak istersen dene canim
?

Bende her yemeğine soğan sarımsak koyuyorum. Alıştım artık kokuya:)) ama balık yediği gün hiç çekişmiyo

Ayyy cok.guldurdun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…