2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yoğurdun meyvenin çok etkisi yok aslında zaten ne zaman istersen ver.
Gayet iyi kilosu biz 9 kiloyuz. Normal ama yemesine göre az. Gerçi ekmek vermiyorum ondan olabilir.

Ben de pek vermiyorum.canm ekmegi
arada corbalarina atiyorum 1 dilim.cok hareket ediyosa da almiyordur ki soyle sakin uslu bebek yok topikte hepsi kuduruk

Aman canim vitamin cay falan ic mutlaka.hastaneden sonra ben de ayni seyi yasadim ve 15 gun kendme gelemedim.emre de durmuyodu bensiz aglaynca dayanamayip aliyordum ve dinlememyodm haliyle.sipalar hastalaninca cok yoruluyoruz ve stresli oluyorz bagisiklik cokuyo tabi sonra

longislandist kereme masallah canmbiz de karadenz turunu yaza erteledik.emre arabada 10 dk dan fazla durmuyo

Kızlar oğlum aşırk hareketli düz duvara tırmanmaya aday, kusma huyu var, bebek arabası oto koltuğu vs sevmez ve buna benzer kötu huyları var ama bi konuda hakkını yiyemem sıpamın, doğduğundan beri nerdeyse gece uykuları güzeldir diş zamanı hastalık dışında gece çok fazla uyanmaz ve kendi odasında uyur, hatta son 2 gecedir hiç uyanmadı 5-6 gibi uyanır emzirip kendi yatağıma alırım uykumuza beraber devam ederiz 7-8gibi de uyanırız. Normalde 1 ya da 2 kez uyanır gece sağolsun beni üzmez şükürler olsun

Çok hareketli cidden ondan olabilir. Çünkü kıymalı kabak dolması yapıyorum bi taneyi tüm yiyo çocuk. Daha versem onuda yicek sütü az almasın diye vermiyorum. Bi buçuk su bardağı içiyo çorbalarıda.
Gerçi zayıf değil 9 kilo ama nasıl yediğini görenler şaşırıyolar:)

geçmiş olsun,ilerlemeden geçer inşallah

maşallah

Uykusuzluk iştahsızlık had safhada, durduk yere ağlama krizleri ve dolu dolu kötü kokulu kaka :/ 5. Diş bugün yarın geliyor sanırım ama bu oğlan diş çıkaracak diye ben mahvoldum
dünden beri kerem de öyle,7ve8 numara dişler ucu çıkmış ama dişeti kırmızı bayağı,arada calpol veriyorum bi tek onu iştahlı alıyor

Uykusuzluk iştahsızlık had safhada, durduk yere ağlama krizleri ve dolu dolu kötü kokulu kaka :/ 5. Diş bugün yarın geliyor sanırım ama bu oğlan diş çıkaracak diye ben mahvoldum
azadcım dişleri bir çıkardı pir çıkardı maşallah

inşallah geçmez bende de aynı stres var daha tam iileşemeden bide benden bişi kapmaz umarım

aynen öyle bende stres ve dinlenememekten oldu diye düşünüyorum anneme söyledim perşembe bi yere gitme gündüz ben biraz dinleneyim dedim tabi inşallah o güne kadar atlatmış olayım

geçmiş olsun,ilerlemeden geçer inşallah
çok sağol inşallah

Ben 450 Liraya Kraft aldım pert olmadı ama çok da sağlam olduğu söylenemez

Bizim şansımıza mı acaba sağlamlık açısından bi sıkıntımız yok bi işte ön tekerler alışana kadar sorunlu şimdi ona da alıştık hafifliği avantaj ama mesela ben betül içindeyken merdivenlerden aşağı kaldırıp indirebiliyorum tek başıma ya da otobüse biniyorum bebek arabasıyla tek başıma zor olmuyo

Maşallah kereme ne güzel yürümeye başlamış ilk deneyim biraz zor olmuş ama ilinciye tecrübe olmuş olur

Azad arap atı gibi sonradan açıldı biz iki dişte kaldık sıkıntısız gelsin bütün dişler inşallah

Maşallah diyelimde nazar olmasın bizimde iyi sayılır 10-11 gibi gece uykusu başlıyo top atsan uyanmaz altını değiştiriyorum üstünü çıkarıp uyku tulumu giydiriyorum filan uyanmıyo sonra 1-2 gibi mızırdar mama içer gözlerini açmadan devam uykuya sonra da 5-5.30 gibi yine mızırdar mama uykuya devam sonra da belli olmuyo bazen 8-8.30 gibi kalkıyoruz bazen 9.30 u buluyo

Maalesef pek iyi geçmiyo diş dönemi, oğlum acıdan ne yapacağını saçmalamış durumda deli danalar gibi dolaşıyor

Masallah canm.hepsinin biseyi var iste.bizim de uykularmz duzeldi gbi ama cok mizmizlastiuykusuzluktan bin kat daha iyi ama:))

Masallah canm.ben dolmanin yarisini yaninda da 1 kavanoz yogurt yediriyorm.bugun yapcm hattaben de cok yedirmek istemiyorum midesi fazla genislemesin diye.saglikli ya yeter.eltim kizina 1 somun ekmegin icini yediriyomus gun icindetoparlak biseydi bebekken smdi 2 yasinda ve dal gibi zayif.akli ermeye baslayinca reddetmis yemegi fazlasini yemiyomus artik

Oda abartmış :))
Sağlıklı besleyici şeyler yediriyoruz sonuçta. Tıka basa yedirip dediğin gibi midesini büyütmenin anlamı yok. Zaten peygamber efendimizde sofradan tıkabasa doymadan kalkarmış hem sünnet. Hemde midesini yormuyoruz bebişlerin

Hahahhaha hepsi aynı bunların, köşe koruyucuları dişlik olarak kullanıyor azad da :)

aynen bayiliyo onlari kemirmeye:))hic oyuncagi yok ya yavrumun kenarliklar kumandalar kablolarla oynuyo:))

aynen canm ben de yuklenmiyorm o yuzden.

oyy kuzum kıyamam bizde iki dişte kaldık ama şu sıra hastalıklar hiç istemem yeni bir diş

maşallah minik adama
bir de canım oruç tutabildin mi ?

Tuttum canim.son iki saat susuzluk oldu sadece.bi de sipanin pesinde gezince sersemledm azck:)ama iyiydi cok sukur.bugun de tutcktim ama regl olcm sanirm tutmadim o yuzden.
bizim de iki disimiz var sadece:)

Evet canım çok zor inşallah bulursun marketlerde

Maşallah Kerem e
Canim geçmiş olsun inşallah cabuk atlatirsin
Bir an önce çıkar inşallah canım rahat eder Azad
Bende çok şaşırdım. Bakla tam pişmediğinde bi madde varmış bebeği zehirliyomuş. Bu durumun adı bile varmış. Süttende geçebiliyomuş madde.
Bende bebeklere verilmemeli diye biliyordum çok severim baklayi yedim ben iki uç defa
uykusuzluk çok daha zor canım bizde eskiye göre daha iyiyiz şu diş dönemini bir atlatsak daha da düzenli olacak herşey ayrıca Emre çok tatlı canım ya maşallah nasıl tv izliyor benimki hic bakmıyor keşke azıcık bakıp oyalansa

Geçmiş olsn cnm. Sıcak tut boğazını da çabuçak iyileş.
Çok tatlısın.. izledigi şey çok heyecanlı galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…