2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugün kizimla disari ciktik lacivert pantolonu sari örme hirkasini giymisti hirkasinin kapsonunuda takfim marketteki.kiz.diyoki maşallah aslan parçası simdi erkekler kiz gibi olunca erkek guzeli diyolar ya benim kiza ne desekki yakisikli kizimmi desemki :)) aslinda prenses gibi ama onlar anlamadilarki

Ben de gecen gun abartmisim sarmisagi sabaha kadar koktu ya:))

Ay cok guldum ya

Benimkinin de kirpikleri benden uzun maşallah, kaşı gözü pek güzel oğlumun, onu da görenler kız sanıyor. Eşim de kız mı diye soranlara, şu bıyıklara bakın bi kıza benziyor mu diye kızıyor

Benimkinin de kirpikleri benden uzun maşallah, kaşı gözü pek güzel oğlumun, onu da görenler kız sanıyor. Eşim de kız mı diye soranlara, şu bıyıklara bakın bi kıza benziyor mu diye kızıyor
Benim kızımda öyle herkes erkek sanıyodu:)) saçı uzadıda bağlamaya başladık kurtulduk sorulardan:))

Önünde bir sürü top var sıpa ben elime hangisini alsam ona uzanıyo:))
Bizimkinin ye ni oyuncağı da kalorifer peteklerinin vanasına takılan şeffaf korumalıklar, onları çıkarıp parke üzerinde sektiriyor ve nasıl eğleniyor saftirik :)

Bizimkinin ye ni oyuncağı da kalorifer peteklerinin vanasına takılan şeffaf korumalıklar, onları çıkarıp parke üzerinde sektiriyor ve nasıl eğleniyor saftirik :)
Zaten bazen oyuncaklara boşuna para veriyomuşuz gibi geliyo:) bende kavonoz mamalarının içine mercimek fasülye falan kokuyorum. Çıngırağıbın suratına bakmayan kız. Akşama kadar onla oynuyo:)

Aslında bizimki de hafif zaten alırken hafif olmasına dikkat ettik. Çünkü apartmanın merdivenleri çok. tek Başıma indirip çıkarmak sorun Olmasın diye hafif aldık. Ama tekerleri sıkıntılı işte.

Ya bunlarin hepsimi ayni olur beyzada ayni ve asla oyuncaklarla oynamaz yogurt kabi sise kapaklari magnetler bide vazgecilmezi buldugu kartonu yemek

Son düzenleme:
cnm bizimki hafif vebaston seklinde oluyo toplandginda cokrahat kullanimi. Toplamasida acmasida ayakla.Dogdugundan beri kullaniyorum duz yatiyo. Tek kusuru yuzu sana donuk olmuyo. Bi bak derim krafta 400tlydi aldgimzda

Ya bunlarin hepsimi ayni olur beyzada ayni ve asla oyuncaklarla oynamaz yogurt kabi sise kapaklari magnetler bide vazgecilmezi buldugu kartonu yemek
Aynenvalla bn oyuncak almamaya karar verdim bide cok pahali oyuncaklarbosuna aliyoruz valla onune hepsini dokuyorum o kumanda telefon pesinde. Ama buaralar kupleri icice koyuyo hakkini yemiyim kizcemin:)

ben bu umutla bas edemiyorum bi orda bi burda yetisebilene aşk olsun azad i örnek alıyor heralde gece gözümu bi açtım dikilmiş tepeme besinden yanima geçmeye çalışıyor
Benimki kötü örnek yaw azadı örnek almasın :) ya benimki akşam ve haftasonu babasında melek gibi bana gelince chucky gibi yapışık bana , saçımı başımı yoluyor, yüzümü gözümü ısırıyor, ayaktaysam bacağıma tırmanıyor :)

umutta oyle itilmis ve kakilmis gibiyiz surekki bi sac yolma cabasi zaten :)

çok yorgunum bu çocuk gibi değil çevremdekiler ,bu sanki bana "al sana düzen nizam ,al sana çocuk sesleri çınlayan yuva" der gibi

valla yazılanları bile okuyamaz oldum,içimden bi ses bazen bas tokatı diyor tövbe estağfurullah el -azim

valla yazılanları bile okuyamaz oldum,içimden bi ses bazen bas tokatı diyor tövbe estağfurullah el -azim
Benim oğlum da aynı, ya bi dk durmuyor, sürekli tırmanıyor, ısırıyor saçımı çekiyor, oyuncak olarak sadece beni istiyor. Ama sadece bana karşı böyle. Babasıyla ya da benim anne babamla, çok akıllı bildiğin şu tv deki tatlı çocuklar gibi oynuyor :/ işte ben de bu yüzden bakıcı ya da kreş düşünmedim hiç çünkü azad tahammülü zor bi çocuk ve sadece ben tahammül ederim, bakıcı olsa şimdi kaç kez dövmüş olurdu da haberim olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…