Ay çok haşin bu çocuk, saçıma yapışıp kafamı çeviriyor ve dudaklarımı yanaklarımı dişlemek istiyor. Ay bi de sağlıklı olsun diye yemeğine sarımsak koymuştum, bu haliyle yakın temas hiç çekilmiyor, işkembeciden çıkmış gibi :)
Bugün kizimla disari ciktik lacivert pantolonu sari örme hirkasini giymisti hirkasinin kapsonunuda takfim marketteki.kiz.diyoki maşallah aslan parçası simdi erkekler kiz gibi olunca erkek guzeli diyolar ya benim kiza ne desekki yakisikli kizimmi desemki :)) aslinda prenses gibi ama onlar anlamadilarki
Benimkinin de kirpikleri benden uzun maşallah, kaşı gözü pek güzel oğlumun, onu da görenler kız sanıyor. Eşim de kız mı diye soranlara, şu bıyıklara bakın bi kıza benziyor mu diye kızıyorBugün kizimla disari ciktik lacivert pantolonu sari örme hirkasini giymisti hirkasinin kapsonunuda takfim marketteki.kiz.diyoki maşallah aslan parçası simdi erkekler kiz gibi olunca erkek guzeli diyolar ya benim kiza ne desekki yakisikli kizimmi desemki :)) aslinda prenses gibi ama onlar anlamadilarki
Benim kızımda öyle herkes erkek sanıyodu:)) saçı uzadıda bağlamaya başladık kurtulduk sorulardan:))Benimkinin de kirpikleri benden uzun maşallah, kaşı gözü pek güzel oğlumun, onu da görenler kız sanıyor. Eşim de kız mı diye soranlara, şu bıyıklara bakın bi kıza benziyor mu diye kızıyor
ayyy ayni umut yaa cok benzetiyorum ben emreyleTv izliyo adam
Bizimkinin ye ni oyuncağı da kalorifer peteklerinin vanasına takılan şeffaf korumalıklar, onları çıkarıp parke üzerinde sektiriyor ve nasıl eğleniyor saftirik :)Önünde bir sürü top var sıpa ben elime hangisini alsam ona uzanıyo:))
Zaten bazen oyuncaklara boşuna para veriyomuşuz gibi geliyo:) bende kavonoz mamalarının içine mercimek fasülye falan kokuyorum. Çıngırağıbın suratına bakmayan kız. Akşama kadar onla oynuyo:)Bizimkinin ye ni oyuncağı da kalorifer peteklerinin vanasına takılan şeffaf korumalıklar, onları çıkarıp parke üzerinde sektiriyor ve nasıl eğleniyor saftirik :)
Aslında bizimki de hafif zaten alırken hafif olmasına dikkat ettik. Çünkü apartmanın merdivenleri çok. tek Başıma indirip çıkarmak sorun Olmasın diye hafif aldık. Ama tekerleri sıkıntılı işte.Bizim şansımıza mı acaba sağlamlık açısından bi sıkıntımız yok bi işte ön tekerler alışana kadar sorunlu şimdi ona da alıştık hafifliği avantaj ama mesela ben betül içindeyken merdivenlerden aşağı kaldırıp indirebiliyorum tek başıma ya da otobüse biniyorum bebek arabasıyla tek başıma zor olmuyo
Bizimkinin ye ni oyuncağı da kalorifer peteklerinin vanasına takılan şeffaf korumalıklar, onları çıkarıp parke üzerinde sektiriyor ve nasıl eğleniyor saftirik :)
cnm bizimki hafif vebaston seklinde oluyo toplandginda cokrahat kullanimi. Toplamasida acmasida ayakla.Dogdugundan beri kullaniyorum duz yatiyo. Tek kusuru yuzu sana donuk olmuyo. Bi bak derim krafta 400tlydi aldgimzdaBizde bi turlu yaptiramadik hastaliktan cikamadiki hemsirede gecmeden olmaz dedi bende simdi dusunuyorum napacagim diye.
Bayb2go nun bi arabasini gormustuk dedigin gibi jeep gibi cok rahatti kizimda bitek onun icinde durdu 400 tl idi fiyati ama agirdi iste senin arabada guzel ama agir iste biz arabalara bakarkende bi kari koca araba aliyorlar ben katlayip ne bakarken adam karisina sende bi baksana katlayabiliyormusun dedi oyle baktilar yoksa hic kapanmaya agirliga bakmiyorlardi cok para vermissiniz sizde. Sanirim bulamayacagim hafif ve kolay katlanan.
Aynen canin bende magazada denedim cok guzel gidiyodu cok rahatti hatta alip cikacaktik bi arastirayim oyle dedim bayb2go var ici dar ama hafif 4e katlaniyo 600 tl fiyati onu alayim diyorum bizim kiz dar olan hicbirseyi sevmiyor valla alacan bilinmedik bi marka bi kactane vardi adam gosterdi banada sanki cok cabuk kirilacak gibi geldi.
Sagol canim bende yapayim oyle bakalim yiyecekmi ben cok severimde ben cig yogutlu yerim pismisini annem cok yapardi ben sevmem ama bakalim kiza deneyim boyle.
Benim cift yonlu olmasini istedigim benim kiz beni gormeden durmuyor kesinlikle hayatta icinde oturtamam bizimmde arabanin bagaji kucuk ondanda kuculen bisey olmali canim senin arabayida bi inceleyim bakalim ama benim yeni bebek icinde cift yon almam gerekecek sanirim
Masallah canim ne guzel 2 adim atmis yakida yurur
Bende netten inceledim cok hosuma gitti bi tek onde bar bolumu yok biraz aklima yatti en ucuz 850 tl babymall da buldum okadar para vermeye degermi diye dusunuyorum katlanmasi cok kolaymis.
Sagol canim bunada bi bakayim fiyatida uygunmus ama tasimasi nasil hafifmi peki cok agir benim icin zor olur diye
Zaten krafttan vazgectim artik suruste onemli rahat olsun diye seninki nasil hafifmi tek basina katlayip kullanabiliyormusun peki
Bende normalde hamile kalmasaydim kesinlikle baston puset alacaktim hatta planida oyle yapmistim dogdugunda gerek yoktu kisinda gezmiyoruz diye bahara baston puset tarzi bi araba alirim diyordum ama ikinci bebis gelince bebek arabasi gerekiyor.
Katlanmasi kolaymi canim ya bunun fiyati cok uygunmus valla.
Sagol canim bizimde ayni yemek yemeyi sevmiyorr malesef insallah sizde bian evvel duzelirsiniz
Yoruldummm artikk bitsin su dis donemii ya resmen hayattan sogudum iyice soyle deliksiz bi uyku istiyorumm sanirim herkes bunu istiyor.
Aaa bunun aynisini gordum magazada ama incelemedim nasil kullanislimi hafifmi katlamasi kolaymi ayy herkese ayni soruyu sorudum cok sordum ama artik hakkinizi helal edin.
Aynenvalla bn oyuncak almamaya karar verdim bide cok pahali oyuncaklarbosuna aliyoruz valla onune hepsini dokuyorum o kumanda telefon pesinde. Ama buaralar kupleri icice koyuyo hakkini yemiyim kizcemin:)Ya bunlarin hepsimi ayni olur beyzada ayni ve asla oyuncaklarla oynamaz yogurt kabi sise kapaklari magnetler bide vazgecilmezi buldugu kartonu yemek
Benimki kötü örnek yaw azadı örnek almasın :) ya benimki akşam ve haftasonu babasında melek gibi bana gelince chucky gibiben bu umutla bas edemiyorum bi orda bi burda yetisebilene aşk olsun azad i örnek alıyor heralde gece gözümu bi açtım dikilmiş tepeme besinden yanima geçmeye çalışıyor
umutta oyle itilmis ve kakilmis gibiyiz surekki bi sac yolma cabasi zaten :)Benimki kötü örnek yaw azadı örnek almasın :) ya benimki akşam ve haftasonu babasında melek gibi bana gelince chucky gibiyapışık bana , saçımı başımı yoluyor, yüzümü gözümü ısırıyor, ayaktaysam bacağıma tırmanıyor :)
Benim oğlum da aynı, ya bi dk durmuyor, sürekli tırmanıyor, ısırıyor saçımı çekiyor, oyuncak olarak sadece beni istiyor. Ama sadece bana karşı böyle. Babasıyla ya da benim anne babamla, çok akıllı bildiğin şu tv deki tatlı çocuklar gibi oynuyor :/ işte ben de bu yüzden bakıcı ya da kreş düşünmedim hiç çünkü azad tahammülü zor bi çocuk ve sadece ben tahammül ederim, bakıcı olsa şimdi kaç kez dövmüş olurdu da haberim olmazdıvalla yazılanları bile okuyamaz oldum,içimden bi ses bazen bas tokatı diyor tövbe estağfurullah el -azim
Bizde bi turlu yaptiramadik hastaliktan cikamadiki hemsirede gecmeden olmaz dedi bende simdi dusunuyorum napacagim diye.
Bayb2go nun bi arabasini gormustuk dedigin gibi jeep gibi cok rahatti kizimda bitek onun icinde durdu 400 tl idi fiyati ama agirdi iste senin arabada guzel ama agir iste biz arabalara bakarkende bi kari koca araba aliyorlar ben katlayip ne bakarken adam karisina sende bi baksana katlayabiliyormusun dedi oyle baktilar yoksa hic kapanmaya agirliga bakmiyorlardi cok para vermissiniz sizde. Sanirim bulamayacagim hafif ve kolay katlanan.
Katlamai kolay canim kullanisli da zorluk yasamadim benim oldugum yerde.yokusta var cikarken sikinti olmuyo itmesi falan
Aynen canin bende magazada denedim cok guzel gidiyodu cok rahatti hatta alip cikacaktik bi arastirayim oyle dedim bayb2go var ici dar ama hafif 4e katlaniyo 600 tl fiyati onu alayim diyorum bizim kiz dar olan hicbirseyi sevmiyor valla alacan bilinmedik bi marka bi kactane vardi adam gosterdi banada sanki cok cabuk kirilacak gibi geldi.
Sagol canim bende yapayim oyle bakalim yiyecekmi ben cok severimde ben cig yogutlu yerim pismisini annem cok yapardi ben sevmem ama bakalim kiza deneyim boyle.
Benim cift yonlu olmasini istedigim benim kiz beni gormeden durmuyor kesinlikle hayatta icinde oturtamam bizimmde arabanin bagaji kucuk ondanda kuculen bisey olmali canim senin arabayida bi inceleyim bakalim ama benim yeni bebek icinde cift yon almam gerekecek sanirim
Masallah canim ne guzel 2 adim atmis yakida yurur
Bende netten inceledim cok hosuma gitti bi tek onde bar bolumu yok biraz aklima yatti en ucuz 850 tl babymall da buldum okadar para vermeye degermi diye dusunuyorum katlanmasi cok kolaymis.
Sagol canim bunada bi bakayim fiyatida uygunmus ama tasimasi nasil hafifmi peki cok agir benim icin zor olur diye
Zaten krafttan vazgectim artik suruste onemli rahat olsun diye seninki nasil hafifmi tek basina katlayip kullanabiliyormusun peki
Bende normalde hamile kalmasaydim kesinlikle baston puset alacaktim hatta planida oyle yapmistim dogdugunda gerek yoktu kisinda gezmiyoruz diye bahara baston puset tarzi bi araba alirim diyordum ama ikinci bebis gelince bebek arabasi gerekiyor.
Katlanmasi kolaymi canim ya bunun fiyati cok uygunmus valla.
Sagol canim bizimde ayni yemek yemeyi sevmiyorr malesef insallah sizde bian evvel duzelirsiniz
Yoruldummm artikk bitsin su dis donemii ya resmen hayattan sogudum iyice soyle deliksiz bi uyku istiyorumm sanirim herkes bunu istiyor.
Aaa bunun aynisini gordum magazada ama incelemedim nasil kullanislimi hafifmi katlamasi kolaymi ayy herkese ayni soruyu sorudum cok sordum ama artik hakkinizi helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?