2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ev sahibimiz aradı evi satıyorum dedi. Bizim niyetimiz bulunduğumuz yerdeki projeler seneye bitiyordu o zaman ev alıp çıkmaktı. Ama şimdi böyle lüxsümüz yok. Kayınvaldemin tam karşısında tam istedigimiz gibi evler var eşim oraya taşınalım diyo. Çok kararsızım kv ile bu kadar yakın oturmak nasıl olur bilemiyorum. Kv yakın oturanlar oturmayanlar bi akıl verin..

İnşallah benimde öyle olur çünkğ kıyafetlerimden bile belli oluyo artık
Ben il bir sene yakın oturdum. Yürüyerek 5 dk mesafedeydi sonra taşındılar eşimde bende rahat ettik. Bir daha tövbe o kadar yakına oturmam.
Davranız olarakta konum olarakta mesafe her zaman iyidir.
Yakın olunca çok fazla iç içe olunuyo ister istemez. Bilmiyorum aranızda ki muhabbet nasıl ama ben çoook bunalıyodum. İyiki diyorum çocuk olmadan taşınmışlar çünkü kesin bir pürüz çıkardı..

Bizim aramizda uc ev var hamileydim dogum yakindi ev buladik mecbur girdik buraya bi ara dusunduk tasinmayi ama bulamadik ev girdigimiz ciktigimiz takipte nereye gittin nerden geldin zirtpirt geliyo cogunda acmiyorum kapiyi yatiyodum veya duymadim diyorum aranizdaki muhabbete de bagli benim icin sadece esimin anne babasi o bile bikmis durumda ama atsa atilmaz satsa satilmaz iste

Ayy bndede bi kırıklık var aslinda birazda depresif diye dusunuyorum kolumu kaldirmak zor geliyo buraya bile okuyup cikiyorum yazmak zor geliyo aslinda evde de bi problem yok ama bilmiyorum iyi hissetmiyorum kendimi iki gundur
girip kaçtığın anlaşılıyor şeker bahar vurdu hepimizi heralde

canım kv öle zırt pırt seni rahatsız etmeyecek biriyse eşin de istiyorsa sıkıntı olmaz belki arada desteği de olur ama yok yakınlaşınca gelir rahat vermez sizinde huzurunuz kaçar diye düşünüyosan baştan hiç bulşama sonra taşınmak daha zor olur

şuan aramızda 15-20 dak. var (arabayla) ne hamileligim de geldi ne lohusalığım da ne sonrasında. 2 senedir hiç evime gelmediler. Tabi yakına oturunca nasıl olur bilemiyorum. Eşimin iş yerine de orda ve yeminetti çok bunalırsan 1 sene sonra istedigin yere taşınırız diye. Ayrıca şuan eve aidatla beraber 1.360tl ödüyoruz daha fazla kira ödemeyip ev almak mantıklı. Her çağırdığında gitmesem anlar herhalde onu istemedigimi. Ayy çok zor bi karar ya.

Yuh2 sene insan oğlunun evine gitmez mi ya. Birde torun olmuş üstelik. Sizinkilerde pek umursamazmış. Orta yolu bulan yok hiç heralde. Bizimkilerde benden yüz bulsalar aynı evde yaşayalım diyecekşer. İstiyolarki sbah gidelim akşam yataken eve geçelim. Çocuğu onlara bırakıyım hiç karışmıyım.
Sizn durum böyleyse sorun olmaz heralde pek. Diplerine gidince size aşkları depreşmezse tabi

canım hem maddi açıdan hem de kv den pek gelmeyen biriyken eşini zorlamaya değmez bak zaten olmazsa taşınırız da demiş sana zor bi karar tabi ama kendi evinizi alana kadar biraz idare edebilirmisin ki dediğin gibi yeri gelince tavrını da koyarsın zaten
Wuwww cuma görünümlü Çarşamba'ya bayıldım bennnn :) 4 gün kızımlayım
oyy ne güzel tadını çıkarın valla
ben cuma günü gerçek cumayı da yaşıcam bir hafta da iki cuma

evt çok ilginçler :) bende ondan korkuyorum.
bende öyle yapıcam mecburen. İstemesem de surat yapıcam. Hakkımızda hayırlısı artık.

@minnakkartal miracigim nasil oldu
@AreN5 yani heralde bu saatten sonra gelmeye kalkmazlar en kotu ihtimal tekrar tasinirsin bence istediginiz gibyse gidin
canım sağol keyfi yerinde yaramazlıklar tam gaz sadece balgam devam ediyo söktürücü pek işe yaramadı gibi olmazsa yarın bi tekrar götürebilirim doktora hazır evdeyken

Benim kv de de ptesi geliyor . Bi on gün kalacak Allah'tan yemek o yapar geldiğinde :) hizmet beklemez ama ancak muhabbet edelim kahve içelim gezip alışveriş yapalım kanka modunda o ama ben pek öyle değilim :/ e tabi muhabbette sürekli o konuşunca ve alışveriş gezme tozmaların hepsi biZden gidince ben de pek kanka olamıyorum Ama yine de burada yazılan kv örneklerini görünce benimki baya iyi kalıyor :)

Bence istihare namazi kilip yat canim

Yaklaşık bir haftadır grib gibiyim..baş ve boğaz ağrısı geceleri öksürük şikayetlerim var..bebeğime geçmedi şükür.. Bugün aile hekimine gidip ilaç aldım, uzun sürdüğğnden..sanırım msvsim geçişi son hastalıkları getiriyor beraberinde..tüm hasta anne ve bebişlere şifalar diliyorum..

Bana da çok değişik geldi mama sandalyesinde uyuyakalmak, maşaallah.. Benim kız kendi sandalyesinde ayağa kalkıp ordan diğer sandalye
Ye ordan da masaya geçmeye çalışıyor..buaralar bunu huy edindiğinden kullanamıyorum mama sandalyesiniarkamı dönsem düşecek diye ödüm kopuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…