2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hmm simdi daha.iyi anladım canim ama 45 halabgenc bence

canım maalesef bu kıyaslamalar gelinlik kız olduklarında seninkinde daha bişi yok mu bak bizi ne mühedisler doktorlar istedi ye kadar gidicek iisi mi hiç kafayı takmamak ben o kadar taktım ki bir ara dayımın ikiye giden kızının sağlık karnesini sordum yengeme bebekken nasıldı diye ailenin en minik bebeği oydu çünkü bir yaşında 7400 gr 71 cmmiş oh be dedim resmen yengemin suratına suratına hoş şimdi dünyaları yese bi gr almaz boyuda uzadı manken gibi bişi olcak başımıza da yengem takmadı o yüzden neyse ben baktım raydan çıkıyorum üstüne bir de miranın ateşli hastalığı herşeye kulak tıkar oldum şimdi ne kilosu ne ne zaman yürüyeceği takılmıyorum tek derdim mutlu mu sağlıklı mı budur

Anana selam soyle bizden :) yolla buraya bak bi daha kiyasliyomu oyku daha yeni emeklemeye basladi 15 gundur iki gundur tutunup kalkiyo o da heryere degil sehpaya tutunuyo koltuga tutunamiyo :) benimki niye yurumuyooooo ((

Allahtan o erkek istemede kiyaslama olmayacak ama dugun falanda olacak haklisin ben seviniyorum oda yigenim sonucta ben kiyaslamiyorum sadece böyle duyunca sinir oluyorum
Anana selam soyle bizden :) yolla buraya bak bi daha kiyasliyomu oyku daha yeni emeklemeye basladi 15 gundur iki gundur tutunup kalkiyo o da heryere degil sehpaya tutunuyo koltuga tutunamiyo :) benimki niye yurumuyooooo ((
:)) beyzada biyerlere tutunup kalkiyo siraliyo canim ama hic emeklemedi yerde olmaktan nefret ediyor emekleme pozisyonuna gelse hemen agliyor ama yurumuyorda napayim zamani gelince olacak hepsi

Amin cnm duaların kabul olsun inşaallah birbirimize ediln dualar daha çabuk kabul olurmuş iyilerin duası olsun inşaalllah

Amin canm

Insallah canim insallah..

Biz de ayni durumdayiz canim

Biz de oyleyz fisir fisir konusuyorz kipirdanmaya baslyo sipa hemen susup uyumaya calsyorz napalm:)

herkese günaydın
apriori11 omlet tarifin vardı onu yaptım kızım baya yedi maşallah omlet yapıyordum ama bu daha yumuşak oldu ben yoğurt katmamıştım çok sağol :)

Ben de yaptm canm saol:)

Emre de ayni seylerden korkuyo.pilise nin dediklerni de yaptm ama yine de aglyo

En sinir oldugum seydir ya.benm kv de beni kendiyle kiyaslardi.yok onun sutu bolmus da carsiya gidip geldgnde bile islanirmis ustu basi da falan filan.herkes kiyaslycak bisey buluyo mutlaka canm bosver he de gec.her cocuk bir degl yegenin yuruyodur ama beyzanin yaptigi bazi seyleri yapamiyodur belki ne var yani bunda.benmki de yurumuyo.

aynen canm hastalik bize de ders oldu artk takmyorm kafama iyi olsun da her seyi yapar zamani gelnce

Benımkı oturmaya yenı başladı emekleme tutunma hıçbiri yok üstelik hala kucakta gezıyor bıde böylesı var

Beyza suan ayagimda uyuyor klasik ayagimdan kaldiramadigim icin ama bunu keyif haline cevirdim suan kim bana caya gelmek ister Eki Görüntüle 1506349
Afiyet olsun canm

bnm kizim yuruyo smdide diyoki komsunun bebegi kucukmus 7tane disi varmis hiranin 2taneymis dha. ilk Diside gecen hafta cikti kizimin.

Afiyet olsun canm

bnm kizim yuruyo smdide diyoki komsunun bebegi kucukmus 7tane disi varmis hiranin 2taneymis dha. ilk Diside gecen hafta cikti kizimin.
Maşallah çok sevındım yürüyo mu hıran daha önce tebrik ettım mi bilmiyorum emeklemişmiymi çok uğraştınız mı?

Çocukları kıyaslıyolarda k valde gelın nasıl kıyaslıyo anlamadım benım annemin sütüde çok muş bir sürü bebeği emzirmiş süt anne olmuş yanı bir sürü de süt kardeşimiz var ama benım sütüm çok olmadı napalım şimdi rızkı veren allah onada mı karışıyolar

Denedim cnm ama krize giriyo ağlamaktan titriyo falan. Herşeyi anladım da su sesinden neden korkuyo onu hiç anlamıyorum. İnş. arende alışır artık sese.

Hiiç takma kafana canım ya. Şuan yürüyen bebeklerin gelişimi önde demektir ama bu değil ki bizimkiler geride. Benim kızımda tutunarak anca yürüyo. Hatta yüzüstü hiç durmaz direk döner. Eneklemeyi kesiblikle reddediyo. Daha zamanlarınvar henüz 10 aylıklar.
Annende heveslendiği için söylemiştir muhakkak ama bazen ay benim kızım şöyleydi böyleydi diye anşatanların ağzına gerilip bi tane çakasım geliyo benimde:))

Denedim cnm ama krize giriyo ağlamaktan titriyo falan. Herşeyi anladım da su sesinden neden korkuyo onu hiç anlamıyorum. İnş. arende alışır artık sese.
Canım benim sıpada herşeyden korkuyodu. Önce mikseri aldım önümüze önce sevdik oynadık biraz. Sonra en düşük ayarına basıp bi sn tutup kapattım gülmeye başladım harika falan diye el çırptım sürekli. Tekrar tekrar yaptım aynı şeyi. Sonra oda alkışlamaya başladı. Yavaş yavaş süreyi uzattım onun da elini değdirdim bi yandan güldüm. Şimdi alıştı mikserr iyice. Süpürgeye de aynı şeyi yaptım hatta üzerine oturtup araba gibi sürdüm evin içinde bi hafta falan kucağımdayken evi süpürdün şimdi alıştı tepki vermiyo hiç. İnşallah sizinkilerde alışır.
Benim sıpada saç kurutma makinesinin sesini duyunca uyuyo gözleri gidiyo hemen

ayy şu kpin eşide iyi kadın hoş kadın da ne zaman mirayla ilgili konuşsak hemen eltimin kızında bahsediyo he onunda böyleydi onunda şöyledi banane yahu merak etsem eltimi arar onla konuşurum zaten hem mirayı soruyo hem de konuyu onlara getiriyor hayır bi gün bozucam kp e ayıp olcak diye susuyorum

heheheheh anlatım tarzınla güldürdün beni

Maşallah çok sevındım yürüyo mu hıran daha önce tebrik ettım mi bilmiyorum emeklemişmiymi çok uğraştınız mı?
6 aylikken yurutece koymaya basladik 7aylikti ilk dondugunde tembellik yapti donemiyodu hc ozamna kdr. 9ayda emekledi. 10ayda taytay durmaya basladi. Suan 10bucuk aylik yuruyo.ama yuruteci kaldirdigimdan beri hareketleri artti. Yurutecte tembellesiyodu hc istemiyodu ayakta durmayi oturuyodu hmen. yuruteckullaniyosan uzun sure koyma derim faydasida var zararida

Takma canım betül de yürümüyo tembel emekleme pozisyonunda da ağlıyo anca ben tutacam evin içinde gezecek
Bi tek beşiğin içinde kendine güvrni geliyo ellerini bırakıp dikiliyo sonrada düşüyo zaten

Bencede en iyisi bu boşver çok şükür bizdr kıyaslama yok ama bazen ben az kilo alıyo diye takıyodum kafama artık bende sağlıklı olsun da yeter diyorum

Aynen aynen benimkide

Emekleme de aynı şeyi yapıyo betülde hepsi aynı

İnşallah canım ya su sesinden korkuyosa aren i nasıl yıkıyosunuz hep ağlıyomu

Bizde aynı şekilde şarjlı süpürgeqyi seviyoruz

Gökçe 5 aylıkken koltukta tutunarak durabiliyodu dakikalarca. Görenler şaşırıyolardı. Oturması falanda gayet düzgündü. Örümceğe hemen hemen hiç koymadığım halde ellerimden tutunarak çok güzel yürüyo evin içinde. Ama acaip korkuyo. Ellerimi çektiğim an yüzünde korku ifadesi beliriyo. Yapışıyo elime çekemiyorum. Oraya buraya tırmanma gibi bir durumu yok. Birazda sanırım ben fırsat vermeyip bişey istediği an eline veriyorum ondan olabilir. Ama düşer diye korkuyorum. Yüzüstü durduğunda direk ağlıyo hiç sevmiyo emeklemek istemiyo. Ve hala bir tane bile dişimiz yok. Bende yürüyomuşum ilk dişim çıktığında heralde kızımda öyle olacak

evet canım kilo artık en son şey kafamda yarın kontrolümüz var normalde olsa ay ne kadar almış yine almadıysa diye düşünürdüm şimdi hırıltısı devam ediyo ya aşağı indiyse ya antibiyotik verirse diye düşünüyorum neye şükretmem gerektiğini anlamak için bu ders oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…