Eşimin bana yardım etme konusunda bende hakkını yiyemem. Her akşam aren onda. Temizlikde de ben ev süpürüyorsam o toz alır. Ama aren süpürge sesinden,blendır sesinden,duşa girdigim su sesinden,ütü sesinden vb. seslerden korktuğu için herşeyde eşimi beklemek zorunda kalıyorum. Dolayısıyla da eskiden geçirdigimiz vakti geçiremiyoruz. Ama biliyoruz ki aren büyüyecek ve herşey eskisinden daha da güzel olacak..Bugün hazır eşim evdeyken o Azadla ilgilenecek ben de Adliye'lere gidip bi dosyalarımı inceleyeyim, bu ay taşınma vs derken ne duruşmalara girdim ne takiplerime bakabildim. Adliye'de boştur bugün rahat rahat takılırım :) öğleden sınra da annemlere gidicez :)
Ben de be zaman darlansam ev ve çocuktan eşime zaman ayıramasam, ev ne halde olursa olsun eşim bıraktırır, çocuğu kendisi hazırlar ve ailece dışarı çıkarız. Dılarda vakit geçirdikten sonra eve dönünce ne ev işi göze batar ne çocuk. Ki eşim çocuğa yardım ettiği gibi temizliğe de yardım eder bana. Bizim çocuğa rağmen vazgeçmediğimiz paylaşımlar var hala, sevgililikten kalma, akşam abur cuburları ve yabancı dizilerimiz :) bana kilo aldırsa da seviyorum bu etkinliğimizi
Bugün hazır eşim evdeyken o Azadla ilgilenecek ben de Adliye'lere gidip bi dosyalarımı inceleyeyim, bu ay taşınma vs derken ne duruşmalara girdim ne takiplerime bakabildim. Adliye'de boştur bugün rahat rahat takılırım :) öğleden sınra da annemlere gidicez :)
Ben de be zaman darlansam ev ve çocuktan eşime zaman ayıramasam, ev ne halde olursa olsun eşim bıraktırır, çocuğu kendisi hazırlar ve ailece dışarı çıkarız. Dılarda vakit geçirdikten sonra eve dönünce ne ev işi göze batar ne çocuk. Ki eşim çocuğa yardım ettiği gibi temizliğe de yardım eder bana. Bizim çocuğa rağmen vazgeçmediğimiz paylaşımlar var hala, sevgililikten kalma, akşam abur cuburları ve yabancı dizilerimiz :) bana kilo aldırsa da seviyorum bu etkinliğimizi
Eşimin bana yardım etme konusunda bende hakkını yiyemem. Her akşam aren onda. Temizlikde de ben ev süpürüyorsam o toz alır. Ama aren süpürge sesinden,blendır sesinden,duşa girdigim su sesinden,ütü sesinden vb. seslerden korktuğu için herşeyde eşimi beklemek zorunda kalıyorum. Dolayısıyla da eskiden geçirdigimiz vakti geçiremiyoruz. Ama biliyoruz ki aren büyüyecek ve herşey eskisinden daha da güzel olacak..
Ben yapıyorum çok leziz ve doyurucuBizde azadin omletinden yedik bugun ama benimki bulamac kaldi omlet gibi olmadi kivamli muhallebi gibi peyniri fazla koydum ondan mi acaba kasikla yedirdim cok az bisey birakti tadi guzeldi ama hatta kendimede yapmayi dusunuyorum :)
1 tatlı kaşığı peynir, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı un, 1 yumurta (ben beyazının yarısını döküp yarısını kullanıyorum). Bunları çırpıp tereyağında pişiriyorum
beennnn:)Beyza suan ayagimda uyuyor klasik ayagimdan kaldiramadigim icin ama bunu keyif haline cevirdim suan kim bana caya gelmek isterEki Görüntüle 1506349
afiyet olsun bunu böyle gözümüze soktuğun içinde çok çok yarasın löp löp et olsunBeyza suan ayagimda uyuyor klasik ayagimdan kaldiramadigim icin ama bunu keyif haline cevirdim suan kim bana caya gelmek isterEki Görüntüle 1506349
Ben bennnnBeyza suan ayagimda uyuyor klasik ayagimdan kaldiramadigim icin ama bunu keyif haline cevirdim suan kim bana caya gelmek isterEki Görüntüle 1506349
Ayyy biraz öyle oldu demi. Dusunemedim haklisin hakkinizi helal edin gelin söz daha guzelini yapayim sizeafiyet olsun bunu böyle gözümüze soktuğun içinde çok çok yarasın löp löp et olsun
yok canım takılıyorum ben en azından gözümüz doydu :))Ayyy biraz öyle oldu demi. Dusunemedim haklisin hakkinizi helal edin gelin söz daha guzelini yapayim size
beennnn:)
Valla hepiniz gelin ne guzel olur
Ben bennnn
Odaları oğlum yüzünden ayırdık ağladığı için uyanıyor rahat edemiyor bende sabahları babasına bırakıyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?