2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eşimin bana yardım etme konusunda bende hakkını yiyemem. Her akşam aren onda. Temizlikde de ben ev süpürüyorsam o toz alır. Ama aren süpürge sesinden,blendır sesinden,duşa girdigim su sesinden,ütü sesinden vb. seslerden korktuğu için herşeyde eşimi beklemek zorunda kalıyorum. Dolayısıyla da eskiden geçirdigimiz vakti geçiremiyoruz. Ama biliyoruz ki aren büyüyecek ve herşey eskisinden daha da güzel olacak..

Aynen bizde de aynı abur cubur ve yabancı dizi ve filmler

Maşallah eşine de çok şükür benimkide yardımcıdır hatta kp bile kv yle trmizliği filan hep beraber yaparlar salatayı kp yapar filan maşallah diyim onlara da

Canım betülde korkuypdu yavaş yavaş yanında korktuğu makineleri açarak alıştırmaya çalıştık çok şükür şimdi eskisi gibi değil dikkat kesiliyo hemen ama ağlamıyo çok şükür

Bizde azadin omletinden yedik bugun ama benimki bulamac kaldi omlet gibi olmadi kivamli muhallebi gibi peyniri fazla koydum ondan mi acaba kasikla yedirdim cok az bisey birakti tadi guzeldi ama hatta kendimede yapmayi dusunuyorum :)
Ben yapıyorum çok leziz ve doyurucu

Ben almadım o tarifi. Herkes çok övmüş tarifini A apriori11 bende alsam tarifi Gökçe yumurtayı pek sevmiyor diye almamıştım.
1 tatlı kaşığı peynir, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı un, 1 yumurta (ben beyazının yarısını döküp yarısını kullanıyorum). Bunları çırpıp tereyağında pişiriyorum

Adliye'ler acayip sakindi, işlerimi rahatça bitirdim, kahve tatlı keyfi yaptım, adliye kuaföründe manikürümü yaptırdım. Eşim de evde azadı hazırlıyor, buluşup annemlere gidicez :)
Bu arada benim gıcık oğlum saat 10 da uyanmış bugün, anası sabah 8 de evden çıktı ya gıcık herif fosur fosur uyumuş, kastı bana bu oğlanın

Ayyy gerçekten sinir oldum iste şimdi kizimla ayni gün dogumlu yigenim var maşallah yurumeye baslamis annem ariyo beni eee beyza yurumuyomu daha ya dedim 2 gun once yanindaydik gormedinmi kardesleriyle büyüyen cocukla tek cocuk birmi olur yurumuyo benim kizim daha.ne kiyasliyosun her bebek farkli dedim sonra yok.kizim öyle demek istemedim falan napayim erken yurumeyecek benim kizim demekki rabbim yürü ya kulum dicek yuruyecek daha zamani degil demekki valla canim sıkıldı

E emiragam Odalari ayirmaniza uzuldum canim umarim esinde biran once kiymetini bilir ve sana hakettigin degeri verir
Odaları oğlum yüzünden ayırdık ağladığı için uyanıyor rahat edemiyor bende sabahları babasına bırakıyorum biraz
uyuyorum değer vermiyo dersek hakkına gırerım çok çalışıyo diyelim 3 evın masrafları bakımı eşime ait zaten çok genç değiliz artık 45 yaşında eşim imkan sunar kadınımız var ama yardım etmez yardımcı tuttum yerıme o yardım etsın der zaten elınden bir iş gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…