2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Allah im bu mubarek gecenin hurmetine sabir ver banahicbiseye yetisemyorm ustune regl oldm ibadet de edemedm bu gece.2 dk yernde durmuyo bu cocuk.biliyorum hepiniz ayni durumdasiniz ama napcgmi sasiriyorum.sinirimi esimden cikariyorum.cocukla isle evle ugrasym derken adami gormuyorm nerdeyse.yalnizken is falan yapamyorm dye o evdeyken mumkun oldgnca islermi halletmye calisiyorm.oturup sohbet etmeyeli ne cok oldu ya kocami ozluyorm valla

Amin cnm duaların kabul olsun inşaallah birbirimize ediln dualar daha çabuk kabul olurmuş iyilerin duası olsun inşaalllah

Bende de lekelenme var regl olcam hiçbirşey yapamadim Allah hepimizin yardımcısı olsun haklisin canım insan çok bunaliyor bizden sonra doğan o kadar çok bebek var ki hepsinin gece uykusu normal bir tek biz düzene giremedik kiskanmiyorum çünkü çok zor kimse yasamasin uyku problemini ama benim kizimda artik uyusun yaşına geliyor ben de çok bunaliyorum bazen eşime kiziyorum herşeyde o da sabırlı davranıyor ama bu gidişle bir gün o da bana patlayacak diye düşünüyorum inşallah uyumayan durmayan bütün bebekler düzene girsin biz de rahat rahat her işimizi yapabilelim rahat rahat uyuyalim

Ee bu saat olmuş sen hala uyanıksın cocukların okulu var mı yarın ne zaman dınlenıceksın kolaylık versın rabbım

@temmuzhaziran

Canım eşinin yaptığının aynısını ben yaprdım biraz psikopat bi tarafım var sanırım sevgiliykende zavallı kocm telefonda ağlardı niyeböyle yapıyosun diye evlenince de devm etti tabi muhtemelen saçma sapan bişeyden trip yapıyodur eşinde
Sonra bırakmaya bşldım bu huyu çok seninde dediğin gibi bazen bi kaç hfta sürüyodu bu durum şimdi ben ypmıyorum ya bi ara eşim başladı aynını yapmya
İlk önce ben normal davrnırım baktım tribi geçmedi mi surat asmak gerekiyo galiba madem böyle istiyosun bende böyle davranıyorum o zaman derim hemen düZelir bi dene istersen
İki taraftan biri ses etmez beklerseniz o trip hiç bitmiyo bence

@yaz yagmuru oğluşunu tebrik eder başarılarının devamını dilerim :)
M mutube inan çoğumuz hiçbişeye yetemiyoruz. Malesef bişeyler eksik kalıyor. Ev işi öyle nankör ki sen istedigin kadar temizle 1 saat sonra eski halini alabilecek kadar. Üstüne bide çocuk ve eş de eklenince insan gerçekten çok bunalıyor. İstersen bi süre eşin ve bebeğinle geçir zamanlarını zor biliyorum ama işler ikinci planda kalsın.
@kmltm geçenler de eşim bana dedi seninle sohbet etmeyi özledim diye. Çünkü o her geldigin de kullandığım tek cümle "areni al ilgilen benim çok işim var halletmem lazım". Haklı olarak sitem etmeye başladı..

Bugün hazır eşim evdeyken o Azadla ilgilenecek ben de Adliye'lere gidip bi dosyalarımı inceleyeyim, bu ay taşınma vs derken ne duruşmalara girdim ne takiplerime bakabildim. Adliye'de boştur bugün rahat rahat takılırım :) öğleden sınra da annemlere gidicez :)
Ben de be zaman darlansam ev ve çocuktan eşime zaman ayıramasam, ev ne halde olursa olsun eşim bıraktırır, çocuğu kendisi hazırlar ve ailece dışarı çıkarız. Dılarda vakit geçirdikten sonra eve dönünce ne ev işi göze batar ne çocuk. Ki eşim çocuğa yardım ettiği gibi temizliğe de yardım eder bana. Bizim çocuğa rağmen vazgeçmediğimiz paylaşımlar var hala, sevgililikten kalma, akşam abur cuburları ve yabancı dizilerimiz :) bana kilo aldırsa da seviyorum bu etkinliğimizi

canım ben artık yetişemediğimi kabullenip biri varsa biri yok bu kadar diyip umursamıyorum öbür türlü harap oluyorum resmen zaten evde olduğum zamanlarda günümün neredeyse tamamı miraya bişeyler yedirmeye çalışmakla geçiyo eşimde napsın koca adam iki kaşık yicek diye şekilden şekle giriyor sonunda hepimiz pert neyi konuşmadık diye düşüncek enerjimiz olmuyo bide tabi geceler var mira uyudu uyancak korkusuyla eşimle birbirimize sarılamıyoruz yahu

Masallah sana resımlerı beklıyorum ben hıç bir hazırlık yapmadım daha kıyafetımız bıle yok daha
canım bende de henüz bişi yok sadece fikir var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…