2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
emrenin şu fotosuna baktıkça içim açılıyor yahu Allahım kuzucuklarımızın yüzünü hep böyle güldürsün inşallah

Amin canim:)

Ay cok guldum ya

valla oyle bi sansiniz olursa arkaniza bakmadan kacin keske benim firsatim olsa arkadasim kanada da gul gibi yasiyo valla tamam uzak falan zor ama sartlar daha iyi

bu kadar becerikli bir hatun olmak da zor olsa gerek

Birde Eceyi doktora göturdum bugün kulağında birşey yokmuş hassas cildi dedi saçından bile kasinirmis ilaç vermedi dün gece daha iyiydi zaten
oh çok şükür geçmiş gitmiş olsun

Kızlar ben de çocukların kiyaslanmasindan yana değilim her çocuğun gelişimi yetenekleri farklıdır hepsinden ayni şeyleri zamanından önce beklemek bence çocuğa haksizliktir ama bazı insanlarda hep benim çocuğum daha iyi olsun psikolojisi var boyle insanlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum çünkü bu durum ne kadar böyle düşünsem de beni bile beklenti içine sokuyor tabi çocuklarımı da etkiliyor

aklımdan gitmiyor şaka maka ben omleti yapıcam ya ,yaktın beni azad
Benim de ailem Bahçelievler'de yaşıyordu ben de okul nedeniyle Kadıköy'de yaşadım yıllarca ama aynı şehirde olmak bile güven veriyor insana. Şimdi çocuk var diye her sıkıştığında kaçıyorum aileme ama uzak olsam çok zorlanırdım.

Birde Eceyi doktora göturdum bugün kulağında birşey yokmuş hassas cildi dedi saçından bile kasinirmis ilaç vermedi dün gece daha iyiydi zaten
Çok sevindim canım ya
valla oyle bi sansiniz olursa arkaniza bakmadan kacin keske benim firsatim olsa arkadasim kanada da gul gibi yasiyo valla tamam uzak falan zor ama sartlar daha iyi
Bebek olmasaydı ben de isterdim ama biraz büyüyünce yeniden cesaret edebiliriz çünkü eşimin yarın öbür gün senin yüzünden demesini istemiyorum

kızlar bazılarınız ceviz veriyormuş blenderden geçirip,kıtır kıtır olmuyor mu
Benim oğlum 6 aylıkken verdiğimde kusmuştu oluk oluk o gün bu gündür korkudan veremiyorum, geçen elim gitti cevize ama vazgeçtim. Şu kusma resmen travma yaratmış bende hala bazı yiyeceklere elim giderken titriyorum

aile konusunda ben evlendikten sonra ve özellikle bebekten sonra değişim yaşadım,daha sık görüşmeye aramaya başladım,erkek kardeşim takılıyor keremi baktırmak için geliyor buraya yoksa bizi bırakıp giden kimdi diye ,belki de haklı ama özlüyorum napıyim
ceviz konusunda kusar diye vermedim ben de,kendim yedim öğütülmüş halini bpoğaza takılıyor gerçekten

marmara hukuk mu okulun bu arada,kardeşim de hukukta o yüzden sordum

Sağol canım

Canim kızım pütürlü yiyiyor ama ben de cevize cesaret edemedim kız kardeşim oğluna vermişti hiç kusmasi olmamasına rağmen ceviz verdikten sonra oluk oluk kusmustu ondan etkilendim sanırım ana veren arkadaşlar vardı

zaten doktoru 1 yaşından sonra dedi ben zor yutuyorum bebek için daha güç,şart değil ama bu aralar sütüm beni şaşırtacak kadar azaldı en çok ona üzülüyorum,sağdığımda örneğin 7 saat tek meme 50cc falan ,denemek için sağdım ve hüsran,emmeyi pek sevmese de tek sütü anne sütü,başka yolları kabul etmedi

minnakkartal sağıyordu,ona sorayım bu rakamlar ne denli düşük,rutinde sağmadığım için ben bilemiyorum

kızlar bazılarınız ceviz veriyormuş blenderden geçirip,kıtır kıtır olmuyor mu

Ben veriyorm canm.rendenin en ufak kisminda rendeliyorum.ya da su sarimsak rendeleri var ya o da olur.tek vermiyorm zaten bazen kahvaltisina bazen de meyvesine karistirip veriyorm kusma falan olmadi.bayagi zamandir veriyorm ben.istersen robottan gecir toz oluyo zaten taklmaz bogazina

Makinayla az cikiyordur belki canım benim mesela goguslerim hiç sertlesmiyor az gibi sagmadim ama kızım emiyor gelişimi de iyi daha küçükken de böyleydi sagdim 50 cc çıkmıştı mama almadı biberon almıyor sagdigim sütleri bile icmemisti ama bugüne kadar geldik çektikçe geliyordur belki

minnakkartal sağıyordu,ona sorayım bu rakamlar ne denli düşük,rutinde sağmadığım için ben bilemiyorum

Canm bebek pompadan daha kuvvetli cektgi icin az gelms olabilir sana.ben hic emzirmedm hep sagdimilk zamanlar hatta 6-7. aya kadar gunde 600-700 cc sagiyordum.sonra dusmye basladi 9 aylikken falan 300-350 sagiyordm.su hastaliktan sonra iyice cekldi sutum 50 cc anca cikar koca gundeilac niyetine veriyorm.kerem de doymasa kilo alimindan anlasilirdi herhalde.burda cilek31 de ise baslaynca sagdgnda cok az ciktgni soylemsti sanirm

valla öyle denedim zaten kendime ,bi süre daha bekleyeyim ,seninkine maşalllah diyeyim kusmasın şimdiden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…