2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
teşekkürler açıklamalar için canım,inşallah yetecek kadar olur çörek otu yağı aldım bi onu deneyeceğim

çok haklısın özlem konusunda , bakalım bizim durum benim cevabıma bağlı,yalnız gitmek istemem belki kızkardeşim gelir bi üniversiteyle irtibattaydı o da,ozaman daha kolay olur tabii

Gunaydin canm.insallah dedgn gbi burundandir.biz de gitcz dr a bugun kontrol amacli bi de su menenjit asisini sorcm yapin derse yaptrcm bakalm
Canim bide sorar msin menenjit asisiyla kizamik asisi ayni ay olabiliyomu yada 20 gun arayla oluyo mu
@minnakkartal alinti cikmamis dr a gidecek arkadaslar bi sorsa icimiz rahat edecek

yazyagmuru cok gecmis olsun canim cok sevindim
@minnakkartal umarim hiriltisi hemen gecer mira nin gecmis olsun canim
@hiraysen sanirim sen ve A Apriori soylemistiniz kara dutu resmen mucize gibi geldi 3 gunde bir zor kakasini yapan.kizim 3 tane dutla hem rahat hemde sirtina kadar kaka yapti annelik nasil bisey ya kaka yapti diye seviniyoruz

Teşekkür ederim canım Beyza da rahatlamıştır

inşallah bu ülkede artık hukukçu olmak da zor ama vazgeçmemek lazım
Öyle canım insanla muhattap olunan tüm işler zor, şimdiki aklım olsa mühendis olurdum, kablolarla makinalarla uğraşıyorsun insan yok muhattap yok ama artık çok geç :/

Bizde konttolden geldik. 76 cm 9 kg 45,5 baş Çevresi. Kan ölçümü 1.yaşında yapıcam dedi. Benimde işime geldi. Gelişimi gayet güzelmiş. Menenjit aşısını 13.ayda yapalım dedi.
Maşallah Gökçe kıza
Canim bide sorar msin menenjit asisiyla kizamik asisi ayni ay olabiliyomu yada 20 gun arayla oluyo mu
@minnakkartal alinti cikmamis dr a gidecek arkadaslar bi sorsa icimiz rahat edecek
tuh kaçırmışım bunu sorardım mutlaka

sağol canım inşallah

Bizde çıktık kontrolden hırıltısı ciğerlere inmemiş şükür ilacını değiştirdi bir hafta daha kullanın geçmezse gelin mutlaka dedi Alerjik bebeklerde ciğerlere inme daha kolay oluyo dedi
Nihayet 8 kilo olmuşuz bunu da şükür boyumuz 76 cm baş Çevresi 44.4 bu saatten sonra mira kilo almaz Gelişimini boyla takip edicez dedi bir hayli hareketli buldu öğürmelerini söyledim yemeye zorladığınız için olmuş dedi bir yastan sonra vitamin balık Yağı desteklemeye çalışırız dedi kalsiyum sordum emiyo gerek yok dedi
Menenjit olduk tekrarı 13. Ayda olcak bir yaşta görüşürüz dedi öyle çıktık

teşekkürler açıklamalar için canım,inşallah yetecek kadar olur çörek otu yağı aldım bi onu deneyeceğim
bn bikac gun denedim pek faydasini goremedim nasil iciceksin

Dut harika ama mevsimi cabuk geciyo keske uzun sure olsa. Bide semiz otu yeyince yapiyo kakasini canm

Anneler gunu yaklaşıyor anne olarak ilk anneler günüm
eveeet cok mutluyummm:)

bn bikac gun denedim pek faydasini goremedim nasil iciceksin

Dut harika ama mevsimi cabuk geciyo keske uzun sure olsa. Bide semiz otu yeyince yapiyo kakasini canm

eveeet cok mutluyummm:)
suya 5 damla günde 2 kere,bugün aldım ilk,direkt ağzıma bile damlatabilirim,çörek otu hastasıyım ama kimi sevmez ne kendini ne yağını

İnşallah geçer hırıltısı canım cigerlerine inmez kalsiyum a sizin doktorda gerek görmemiş teşekkür ederim sordugun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…