- 13 Ağustos 2014
- 496
- 831
- 158
canım tek sağımla anlaman imkansız makinaya alışması lazım birde benim göğsüm mira emerken çok daa dolu dolu oluyo makinayla o kadar verimli olmuyor bir de Kerem emmese bile yedi saat bekleme devamlılık için üç saat olması lazım en fazla miranın doktoru 5 saatte 100cc sağsan üç saatte de aynısını sağarsın süt bekledikçe dolmaz sağdıkça artar demişti ki Yani belki yedi değil üç saatte deneseydin tek göğüsten yine o kadar gelebilirdi ki o zamn Hiçte azımsanacak bi rakam değil benimde üç saatte aşağı yukarı öyle gerçekten süt miktarını anlamak için bir hafta üç saatte bir düzenli sağıp tabi Keremi de emzirip anca anlayabilirsin süt miktarını uzun uzun yazıyorum ama bunun ne kadar önemli bişi olduğunu biliyorum o yüzden moral bozma uyku stres azaldı mı endişesi herşey etkiler ben hep azıcık azaldığını görsem kendimi moral kampına soktum miranın yeme sorunu olduğu için süte o kadar ihtiyacı varki böyle düşünd düşüne çok şükür bugüne kadar geldik stoklarla hatta :)) bide azaldığını düşündükçe süt yaptığını düşündüğün şeylerden tüket ben hemen her zaman faydasını gördüm
çok haklısın özlem konusunda , bakalım bizim durum benim cevabıma bağlı,yalnız gitmek istemem belki kızkardeşim gelir bi üniversiteyle irtibattaydı o da,ozaman daha kolay olur tabiiSeni cok ii anlyrm istanbulda yasrken esimin isi nedenyle ankaraya tasndk gecici ama 2 sene gecti bile geçeceği yok bunun uzerine son 2 aydır çalıştığı kurum Amerika'ya yuksek lisans icin gönderiyo bzmki İngilizce calisiyo 2 sene gidelim ilerisi icin cok iyi olck diyo ben sabote edyrm resmen ders çalışmasını hicbiseye gtmek istemyrm tek istegm ist.a donmek her konu açıldığında aglamaktan konuşmamızı tamamlayamiyoruz bile
Ben duzeni svyrm 50 sene ayni evde ayni yerde yaşayabilrm esim tam tersi elinden gelse her sene baska ülkeye gdr yasar aslinda ist da yapti yuksek Lisansı'nı smdi doktoraya hazirlanrken bu Amerika meselesi ckti cocuk icinde dil acisindan gzl olcagini maksimum 2 sene oldgnu vs vs tum artı yanlarını anlatıp duruo benimse tek derdim ailemden uzaklaşmak istemiyo olmam suan ankarada bile tam duzen kuramadm kendime hep biyanm eksik heray 2-3 hafta brdym ist da ama dedgn gibi esime de hakszlk yapmak istemem anlicain durumumuz ayni napcam blmyrm tek ümidim İngilizce sınavını gecememesi)))
maşallah şekereBizde konttolden geldik. 76 cm 9 kg 45,5 baş Çevresi. Kan ölçümü 1.yaşında yapıcam dedi. Benimde işime geldi. Gelişimi gayet güzelmiş. Menenjit aşısını 13.ayda yapalım dedi.
Canim bide sorar msin menenjit asisiyla kizamik asisi ayni ay olabiliyomu yada 20 gun arayla oluyo muGunaydin canm.insallah dedgn gbi burundandir.biz de gitcz dr a bugun kontrol amacli bi de su menenjit asisini sorcm yapin derse yaptrcm bakalm
Teşekkür ederim canım Beyza da rahatlamıştıryazyagmuru cok gecmis olsun canim cok sevindim
@minnakkartal umarim hiriltisi hemen gecer mira nin gecmis olsun canim
@hiraysen sanirim sen ve A Apriori soylemistiniz kara dutu resmen mucize gibi geldi 3 gunde bir zor kakasini yapan.kizim 3 tane dutla hem rahat hemde sirtina kadar kaka yapti annelik nasil bisey ya kaka yapti diye seviniyoruz
Teşekkür ederim canım Beyza da rahatlamıştır
Teşekkür ederim canım Beyza da rahatlamıştır
Öyle canım insanla muhattap olunan tüm işler zor, şimdiki aklım olsa mühendis olurdum, kablolarla makinalarla uğraşıyorsun insan yok muhattap yokinşallah bu ülkede artık hukukçu olmak da zor ama vazgeçmemek lazım
Maşallah Gökçe kızaBizde konttolden geldik. 76 cm 9 kg 45,5 baş Çevresi. Kan ölçümü 1.yaşında yapıcam dedi. Benimde işime geldi. Gelişimi gayet güzelmiş. Menenjit aşısını 13.ayda yapalım dedi.
tuh kaçırmışım bunu sorardım mutlakaCanim bide sorar msin menenjit asisiyla kizamik asisi ayni ay olabiliyomu yada 20 gun arayla oluyo mu
@minnakkartal alinti cikmamis dr a gidecek arkadaslar bi sorsa icimiz rahat edecek
sağol canım inşallahyazyagmuru cok gecmis olsun canim cok sevindim
@hiraysen sanirim sen ve A Apriori soylemistiniz kara dutu resmen mucize gibi geldi 3 gunde bir zor kakasini yapan.kizim 3 tane dutla hem rahat hemde sirtina kadar kaka yapti annelik nasil bisey ya kaka yapti diye seviniyoruz
bn bikac gun denedim pek faydasini goremedim nasil iciceksinteşekkürler açıklamalar için canım,inşallah yetecek kadar olur çörek otu yağı aldım bi onu deneyeceğim
Dut harika ama mevsimi cabuk geciyo keske uzun sure olsa. Bide semiz otu yeyince yapiyo kakasini canmyazyagmuru cok gecmis olsun canim cok sevindim
eveeet cok mutluyummm:)Anneler gunu yaklaşıyor anne olarak ilk anneler günüm
suya 5 damla günde 2 kere,bugün aldım ilk,direkt ağzıma bile damlatabilirim,çörek otu hastasıyım ama kimi sevmez ne kendini ne yağınıbn bikac gun denedim pek faydasini goremedim nasil iciceksin
Dut harika ama mevsimi cabuk geciyo keske uzun sure olsa. Bide semiz otu yeyince yapiyo kakasini canm
eveeet cok mutluyummm:)
cevizi boşverdim de ben yoğurt yediremedim bu velede bi türlü ne yaptımsa,ben de bi kaşık çorbalara atıyorum anlamazsa yiyorlongislandist ben cevizi robottan geçiriyorum toz halinde oluyo. Yoğurtla beraber yediriyorum.
birde göbekten göğüslere doğru masaj yap kesinlikle faydası oluyorsuya 5 damla günde 2 kere,bugün aldım ilk,direkt ağzıma bile damlatabilirim,çörek otu hastasıyım ama kimi sevmez ne kendini ne yağını
İnşallah geçer hırıltısı canım cigerlerine inmez kalsiyum a sizin doktorda gerek görmemiş teşekkür ederim sordugun içinMaşallah Gökçe kıza
tuh kaçırmışım bunu sorardım mutlaka
sağol canım inşallah
Bizde çıktık kontrolden hırıltısı ciğerlere inmemiş şükür ilacını değiştirdi bir hafta daha kullanın geçmezse gelin mutlaka dedi Alerjik bebeklerde ciğerlere inme daha kolay oluyo dedi
Nihayet 8 kilo olmuşuz bunu da şükür boyumuz 76 cm baş Çevresi 44.4 bu saatten sonra mira kilo almaz Gelişimini boyla takip edicez dedi bir hayli hareketli buldu öğürmelerini söyledim yemeye zorladığınız için olmuş dedi bir yastan sonra vitamin balık Yağı desteklemeye çalışırız dedi kalsiyum sordum emiyo gerek yok dedi
Menenjit olduk tekrarı 13. Ayda olcak bir yaşta görüşürüz dedi öyle çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?