Evet canım Marmara hukuk mezunuyum. Kardeşin de hayırlısıyla bitirip karışsın aramızamarmara hukuk mu okulun bu arada,kardeşim de hukukta o yüzden sordum
ben de başka bi süt vermedim ,emmek istemediği zamanlarda çok sütten dolayı nefret ettiğini hissedip memeyi boşaltıp geri kalanı emziriyordum şimdi öyle olmadını beklemiyorum tabiki ama bariz az farkındayım 3-4çekişte bi yutkunuyor ,ama kerem böyle seviyor boş memeciMakinayla az cikiyordur belki canım benim mesela goguslerim hiç sertlesmiyor az gibi sagmadim ama kızım emiyor gelişimi de iyi daha küçükken de böyleydi sagdim 50 cc çıkmıştı mama almadı biberon almıyor sagdigim sütleri bile icmemisti ama bugüne kadar geldik çektikçe geliyordur belki
inşallah bu ülkede artık hukukçu olmak da zor ama vazgeçmemek lazımEvet canım Marmara hukuk mezunuyum. Kardeşin de hayırlısıyla bitirip karışsın aramıza
Anladım canım bol su içmeye çalış yorgunluk uykusuzluk da etkiliyor sütü bizde bunlar mevcut zatenben de başka bi süt vermedim ,emmek istemediği zamanlarda çok sütten dolayı nefret ettiğini hissedip memeyi boşaltıp geri kalanı emziriyordum şimdi öyle olmadını beklemiyorum tabiki ama bariz az farkındayım 3-4çekişte bi yutkunuyor ,ama kerem böyle seviyor boş memeci
illaki azalacak ama benim çok ani oldu,hormonal desem 10 gündür az ,göğüs pedi kullanıyorum emzirirken diğer memeceki ped sütle dolardı,şimdi nokta şeklinde ıslanıyor,pede gerek bile yok nerdeyse,ilaç niyetine alsa yeter bu durumdaCanm bebek pompadan daha kuvvetli cektgi icin az gelms olabilir sana.ben hic emzirmedm hep sagdimilk zamanlar hatta 6-7. aya kadar gunde 600-700 cc sagiyordum.sonra dusmye basladi 9 aylikken falan 300-350 sagiyordm.su hastaliktan sonra iyice cekldi sutum 50 cc anca cikar koca gunde ilac niyetine veriyorm.kerem de doymasa kilo alimindan anlasilirdi herhalde.burda cilek31 de ise baslaynca sagdgnda cok az ciktgni soylemsti sanirm
valla öyle denedim zaten kendime ,bi süre daha bekleyeyim ,seninkine maşalllah diyeyim kusmasın şimdiden sonra
illaki azalacak ama benim çok ani oldu,hormonal desem 10 gündür az ,göğüs pedi kullanıyorum emzirirken diğer memeceki ped sütle dolardı,şimdi nokta şeklinde ıslanıyor,pede gerek bile yok nerdeyse,ilaç niyetine alsa yeter bu durumda
Mutfak robotunda un. Gibi plana kadar çekip kahvaltısına karıştırıyorum canım ben. Hatta kavonoz mama kaplarına doldurdum. Bi gün fındık bi gün ceviz bi gün kaju veriyorumkızlar bazılarınız ceviz veriyormuş blenderden geçirip,kıtır kıtır olmuyor mu
canım tek sağımla anlaman imkansız makinaya alışması lazım birde benim göğsüm mira emerken çok daa dolu dolu oluyo makinayla o kadar verimli olmuyor bir de Kerem emmese bile yedi saat bekleme devamlılık için üç saat olması lazım en fazla miranın doktoru 5 saatte 100cc sağsan üç saatte de aynısını sağarsın süt bekledikçe dolmaz sağdıkça artar demişti ki Yani belki yedi değil üç saatte deneseydin tek göğüsten yine o kadar gelebilirdi ki o zamn Hiçte azımsanacak bi rakam değil benimde üç saatte aşağı yukarı öyle gerçekten süt miktarını anlamak için bir hafta üç saatte bir düzenli sağıp tabi Keremi de emzirip anca anlayabilirsin süt miktarını uzun uzun yazıyorum ama bunun ne kadar önemli bişi olduğunu biliyorum o yüzden moral bozma uyku stres azaldı mı endişesi herşey etkiler ben hep azıcık azaldığını görsem kendimi moral kampına soktum miranın yeme sorunu olduğu için süte o kadar ihtiyacı varki böyle düşünd düşüne çok şükür bugüne kadar geldik stoklarla hatta :)) bide azaldığını düşündükçe süt yaptığını düşündüğün şeylerden tüket ben hemen her zaman faydasını gördümminnakkartal sağıyordu,ona sorayım bu rakamlar ne denli düşük,rutinde sağmadığım için ben bilemiyorum
Oh neyseki büyük bi sorun yokmuş. Çok geçmiş olsun canım.Birde Eceyi doktora göturdum bugün kulağında birşey yokmuş hassas cildi dedi saçından bile kasinirmis ilaç vermedi dün gece daha iyiydi zaten
Aynen öyle bi şansım olsa arkama bakmadan kacarim bende burdan ve burdakilerden.valla oyle bi sansiniz olursa arkaniza bakmadan kacin keske benim firsatim olsa arkadasim kanada da gul gibi yasiyo valla tamam uzak falan zor ama sartlar daha iyi
İnşallah canım iyi haberler alırsın.Günaydın kızlar mutlu haftasonları
Biz öğleden sonra doktora gidicez inşallh hırıltı burundandır ve çözüm bulunur güzel haberlerle gelmek üzere
Seni cok ii anlyrm istanbulda yasrken esimin isi nedenyle ankaraya tasndk gecici ama 2 sene gecti bile geçeceği yok bunun uzerine son 2 aydır çalıştığı kurum Amerika'ya yuksek lisans icin gönderiyo bzmki İngilizce calisiyo 2 sene gidelim ilerisi icin cok iyi olck diyo ben sabote edyrm resmen ders çalışmasını hicbiseye gtmek istemyrm tek istegm ist.a donmek her konu açıldığında aglamaktan konuşmamızı tamamlayamiyoruz bileeşimin sıkıntısı belli oldu sonunda ,nasıl söylesem bilemiyorum ile başlayınca cümlesi, kalbim pıtır pıtır atmaya başladı,"artık seni sevmiyorum ayrılalalım" diye devam edecek gibi içime doğdu,zira oğlumdan sonra sıkça söz düelloları yaşıyoruz,özellikle grip dönemlerinde,yabancı bi üniversiteden çalışma teklifi almış hatrı sayılır bi üniversite olduğu için reddedememiş benden korkuyormuş konuyu açmak için ,bilmiyorum ben zaten istanbuldamıyım uzaydamıyım farkında bile değilim her yer sıkıntı zaten şu an,ama yine de ev düzenimizi bozmadan başka bir yerde daha hayat kurmak şu an meşakkat,ama eşimi de tek bırakamam ben burda naparım oğlumla,gitme desem vicdanım sızlar,kafam karışık
Günaydın kızlar mutlu haftasonları
Biz öğleden sonra doktora gidicez inşallh hırıltı burundandır ve çözüm bulunur güzel haberlerle gelmek üzere
sağol canım inşallhİnşallah canım iyi haberler alırsın.
yahu nereye hepiniz böyle yok öle gitmek daa bu bebeler büyücek beraber nice buluşmalarda koşuşturcaklar :)) benim kardeşim var senin niye yok diye kızımı ağlatacaklarSeni cok ii anlyrm istanbulda yasrken esimin isi nedenyle ankaraya tasndk gecici ama 2 sene gecti bile geçeceği yok bunun uzerine son 2 aydır çalıştığı kurum Amerika'ya yuksek lisans icin gönderiyo bzmki İngilizce calisiyo 2 sene gidelim ilerisi icin cok iyi olck diyo ben sabote edyrm resmen ders çalışmasını hicbiseye gtmek istemyrm tek istegm ist.a donmek her konu açıldığında aglamaktan konuşmamızı tamamlayamiyoruz bile
Ben duzeni svyrm 50 sene ayni evde ayni yerde yaşayabilrm esim tam tersi elinden gelse her sene baska ülkeye gdr yasar aslinda ist da yapti yuksek Lisansı'nı smdi doktoraya hazirlanrken bu Amerika meselesi ckti cocuk icinde dil acisindan gzl olcagini maksimum 2 sene oldgnu vs vs tum artı yanlarını anlatıp duruo benimse tek derdim ailemden uzaklaşmak istemiyo olmam suan ankarada bile tam duzen kuramadm kendime hep biyanm eksik heray 2-3 hafta brdym ist da ama dedgn gibi esime de hakszlk yapmak istemem anlicain durumumuz ayni napcam blmyrm tek ümidim İngilizce sınavını gecememesi)))
inşallh canım bizimde normalde menenjit vardı bgn ama bu koşulda yapmaz heralde Artı bizim doktr ilk doz on on birinci aylarda yapılır demiştiGunaydin canm.insallah dedgn gbi burundandir.biz de gitcz dr a bugun kontrol amacli bi de su menenjit asisini sorcm yapin derse yaptrcm bakalm
Bizde konttolden geldik. 76 cm 9 kg 45,5 baş Çevresi. Kan ölçümü 1.yaşında yapıcam dedi. Benimde işime geldi. Gelişimi gayet güzelmiş. Menenjit aşısını 13.ayda yapalım dedi.Günaydın kızlar mutlu haftasonları
@yazyagmuru sevindm canm ece icin.en azndan ogrenms oldun sebebni
teşekkür ederim kızlar zaten ensesini de çok kasiyor son günlerde nemlendirici suruyorum Dr çok kuru görünmüyor cildi dedi ama hassas ve huylu bir yapısı var dedi kulağına saçları degiyor olmazsa kulağına değen saçları keserim diye düşündümOh neyseki büyük bi sorun yokmuş. Çok geçmiş olsun canım.
Maşallah canım Gökçe yeBizde konttolden geldik. 76 cm 9 kg 45,5 baş Çevresi. Kan ölçümü 1.yaşında yapıcam dedi. Benimde işime geldi. Gelişimi gayet güzelmiş. Menenjit aşısını 13.ayda yapalım dedi.
Teşekkür ederiz teyzesi :)Maşallah canım Gökçe ye
kerem dönem dönem kustu,huy haline gelmesin diye az ve sadece istediği zaman besledim,işe yarıyor ama yeterli olmuyor haliylekerem kusuyo muydu ki normalde?
Regl doneminde de azaliyo oyle bisey olabilir mi acaba?ya da yazyagmurunun dedgi gbi uykusuzluk cok etkiliyo cogumuzda da mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?