2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İnşallah geçer hırıltısı canım cigerlerine inmez kalsiyum a sizin doktorda gerek görmemiş teşekkür ederim sordugun için
Inşallah artık yeni ilaçlarla geçsin rica ederim canım hepimizin dr zamanlarının değişik olmasıda bu Açıdan güzel :))
@minnakkartal hadi bakalim iyiymis durumlar artik yedirmeye zorlama sende boyle citipiti bisi olcak bizim kankis :) ayrica boyu guzel uzuyo bizde 8.140 73 cm ciktik bu ay
evet çıtı pıtı olsunlar sonra uğraşmak daha zor yok bana ders oldu zaten uğraşmam yemesiyle

isimdeyimgucumdeyim maşallah gokce hanima boyuda kilosuda gayet iyi

isimdeyimgucumdeyim maşallah gokce hanima boyuda kilosuda gayet iyi

HepiniZe teşekkür ederiz teyZoşları

Gökçe ve miraya maşallah . Minnakkartal sağlıklı olması en önemlisi boşver yediği kadar olsun. Hem ilerde diyetisyen derdinden kurtulacaksın, bak apriori teyzesi gibi şişko olsa ne yapardın

Kızlar bebisleriniz gunduz kac kere uyuyor gunde kac saat uyuyor beyza 3 kere uyuyordu ama 2 kereye düştük

Gökçe ve miraya maşallah . Minnakkartal sağlıklı olması en önemlisi boşver yediği kadar olsun. Hem ilerde diyetisyen derdinden kurtulacaksın, bak apriori teyzesi gibi şişko olsa ne yapardın
Kesinlikle sağlık Herşeyden önemli ilk kez tartıyı önemsemedim durumuda kabullendim ilerisi için bi artımız olsun bari :)) ayrıca apriori teyzemiz kendine haksızlık etmesin alınmış onca kilo çokda ii gitmiş kalanıda azad yürüyünce fazla fazla gidicek
Kızlar bebisleriniz gunduz kac kere uyuyor gunde kac saat uyuyor beyza 3 kere uyuyordu ama 2 kereye düştük
canım Mühim olan Süreleri gündüz üç saat uyuyorsa yeter dedi bizim doktorumuz hoş mira 2 saat anca uyuyo ama napim zorla hiçbişi yaptıramıyoruz bu kıza

Aaa oylemi beyzada 2-2,5 saat kadar anca uyuyor icim rahatladi tek yaramaz benimki degilmis

Gökçe ile nerdeyse aynı mira hanım :) mira saat kaçta doğmuştu? Merakımdan soruyorum Gökçe 16:00 da Doğdu. Bizede Aşı için 13. Ay dedi.

Gökçe ile nerdeyse aynı mira hanım :) mira saat kaçta doğmuştu? Merakımdan soruyorum Gökçe 16:00 da Doğdu. Bizede Aşı için 13. Ay dedi.
mira saat 12:00 de Doğdu canım bi kaç saat büyüğümüz biz aynı hastanede başka bir doktr 13 ayda yapıcaz demiş arkadaşıma bu artık hastane sağlık Ocağını gecti doktrla ilgili bi durum demekki

Mira abla dicez o zaman :) bizim doktorda normalde 12 ve 15. Aylarda Yaparım ama 12.ayda zaten aşıları var ve ağır gökçeyi yormayalım 13 ve 16 da yapalım dedi. Hastaneden çok doktorla alakalı Bencede.

Ecenin iyi olmasına çok sevindim. Minanında boğazına inmemiş iyiki. Bizde o korkuyu yaşamıştık. Doktorun sırtını dinlemesi bana saatler sürdü gibi gelmişti:)
Gökçeninde hakikaten maşallahı var annesi. Herkese söyleme nazar değdirmesşnler:)
Bizim kızada ben nazar değdirdim heralde ağzından yemek biriktiriyo yutmuyo sabah çorba yedireyim dedim. Ağzına veriyorum daha önceki verdiğimi yutmamış ama yinede ağzını açıyo sıpa. Ağzından dökülüyo. Zar zor yedirdim bi şekilde onuda kustu. İnşallah hastalık başlangıcı değildir. Hiç böyle yapmazdı

Bu arada semizotunu denedim ama benim kıza pek yaramadı sanırım kakasına bi etkisi olmadı. Ama karadut bi harika gerçekten. Bol bol alırım artık rahatlasın yavrum.

İyi ya çok şükür ciğerleri temiz. 1hafta içinde tamamen geçer inş. Boyu da gerçekten çok iyi kiloyu da ilerde illaki alacak. Yeterli sağlıklı olsunlar.
@yaz yagmuru ecenin kulağında da ciddi bişey yokmuş çok sevindim.

inşallah değildir belki sevmemiştir yada sıkılmıştır annesi Kötüye yormayalım bide bir güzel oku eskisi gibi olsun hemen kuzucuk

inşallh geçer ciğerlere inmeden atlatalım boy ii şükür ordan kotarıyoruz artık zaten bundan sınra dilimde sadece sağlık var gerisi dediğin gibi ilerde zaten olur hoş ilerde olmasada olur :)))

Canim mira nin kontrolu guzel gecmis boyli bi kiz olacak manken gibi yani

Oğlumun diş buğdayı malzemeleri tamamdır Çarşamba itibariyle hazırlıklara başlıyorum ve 2 Mayıs'ta diş partimizi yapıyoruz :)
Daha önce diş şeklinde pasta yapan annelerden yardım istiyorum. Pandispanyaya nasıl diş şekli verdiniz? Hazır diş kalıbı kullanımı işime gelmedi açıkçası zor geldi. Ben iki tane kare ince pandispanya yapıp diş şeklinde kesip aralarını krem şanti ve meyve ile doldurmayı düşünüyorum.. Yardım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…