2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bazen emzirirken cok yutkunuyo bazen hc yutkunmuyo byle olan varmi
bizde de oluyo canım gece daha az yutkunurken sabah ilk Uyandığında daa çok çeker bazen süt miktarı bazen bebişlerin çekmesiyle alakalı dşye düşünüyorum ben

âzada çok yakışan bi konsept seçmissiniz dünürler

ay bende hergün netteyim deli heyrcanlanıyorum ama çok çabuk büyüyorlar yahu bi yanım zamanı durdurmak istiyo

A apriori11 diş şeklini kapıda çizip sonra kağıdı kalıp olarak kullanbilirsin canım

@hiraysen masa süsün gayet güzel olmuş bende eline köpükler varya strafor mu diyolardı hatırlayamadım onlardan B-i-R yapıp tek tek resim çekip masanın kenarına veya yere koyayım diyorum internette görmüştüm hoşuma gitmişti

Sağol canım internetten clipart buldu eşim onu büyütüp çıktı alıcak onunla keserim artık. Ay acayip heyecan yaptım inşallah güzel olur. Doğumgününün provası gibi olacak diş buğdayımız

teşekkür ederim kızlar

Kızlar benim kızım tam bir cadı bugün eşimin ablasına gittik orada eşimin yigeni vardı onun kızı da 20 aylık emzik emiyor Ece emekleyerek kizin yanina gitti ona tutunarak ayağa kalkıp ağzından emziği aldı çocuk neredeyse aglayacakti korktu Ece den daha sonra çocuğun elinde limon vardı kaptığı gibi aldı elinden şok olduk bizim kız çok fenaymis öyle dediler

Canim bide sorar msin menenjit asisiyla kizamik asisi ayni ay olabiliyomu yada 20 gun arayla oluyo mu
@minnakkartal alinti cikmamis dr a gidecek arkadaslar bi sorsa icimiz rahat edecek

Cnm biz de kontrole gittk.dr a sordm menenjit asisini cok da onemli degl 2009 dan beri gorulmuyo siz bilirsnz dedi.ben mardndeym suriyeli cok burda yapturcm dedm recete yazdi 2 ay arayla yapilck.12. Ay asisiyla arasinda 1 ay oluyo farkli turde asilar oldgu icin sorun olmaz dedi.11 ve 13. Aylarda yaptrcz yani biz

Bu arada 76 cm boy 47 cm kafa olctu dr.ama benm huysuz oglum tartida sabit duramadi 8900 tartti dr.gecen hafta evde 9700 tartmstm ben ki bendeki de bebek tartisi.balik yagi verelm dedi dr 1 kilo az gorunuyoms.premature oldgnu ve 2400 dogdgnu soyleynce vazgecti balik yagndan normal o zaman dedi.hastalik olmadgi surece 3 ayda bir geln artik dedi.

Anneler gunu yaklaşıyor anne olarak ilk anneler günüm

Aynen:)))

Masallah canm sevindm mira icin:)bizim de cigerler temz sukur:)

Bu arada doğumgünü konsepti olarak da kararsız kaldık babasıyla. Süperman mi, winnie the pooh mu yoksa uçak mı yapsak diye :/

Atom karinca bence tam azada gore

Bnce azad tam bi superman

Biz de denzci sectk bakalm odamiz da oyleydi zaten.netten yaptryorm ben taslaklari gondercekler bikac gun icinde:)

sen karar verdinmi konsepte canim

evet biliyorum onlari guzel oluyo. Hazrliklar tamm gazz:)

masallah emreye.denizci cokguzel oluyo yigenime yapmistik.bn kendimyapiyorum herseyi umarim basaririm.

Olur tabi niye olmasın bende kalıp lazım olunca çıktı alıp yaparım genelde

Kizlar kizim icin kemik aldim kaynatacam fakat kemikler kaynadiktan sonra uzerinde beyaz bir tabaka olyor yag tabakasimi yoksa ilik mi onu daha once atmistim ancak aklima takildi siz nasil yapiyorsunuz?

Kizlar kizim icin kemik aldim kaynatacam fakat kemikler kaynadiktan sonra uzerinde beyaz bir tabaka olyor yag tabakasimi yoksa ilik mi onu daha once atmistim ancak aklima takildi siz nasil yapiyorsunuz?
Canım onlar yağ. Aslında çok faydalı ama sindirilmesi zormuş. O yüzden bebeklere yaparken alınması getekiyormuş.

siyah tabaka kan o atiliyo sadece beyaz olan yag. Ilik yumusak bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…