2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kizlarrrrrr bende basladim dogumgunu hazirliklara. ben herseyi 1 temasi yapmayi dusunuyorum. araba aslan vs sonraki yillarda zaten yapariz. 1 yas cok onemli o yuzden. @hiraysen. cnm bende kartondan 1 yaoptim. mavi tul alip suslemesi kaldi. seker hamuru ile 1 seklinde kurabiye yapicam ama tarif ariyorum. kolay varsa elinizde paylasabilir misiniz? herkese cok selam hepinizi cok opuyorummm

Kizlar kizim icin kemik aldim kaynatacam fakat kemikler kaynadiktan sonra uzerinde beyaz bir tabaka olyor yag tabakasimi yoksa ilik mi onu daha once atmistim ancak aklima takildi siz nasil yapiyorsunuz?

kayinvalidem ruzgarin butun yemek ve corbalarini etsuyu kemij suyyla yapuyor hep. erken yurumesini ona bagliyo ahahha

Kizlar kizim icin kemik aldim kaynatacam fakat kemikler kaynadiktan sonra uzerinde beyaz bir tabaka olyor yag tabakasimi yoksa ilik mi onu daha once atmistim ancak aklima takildi siz nasil yapiyorsunuz?
Ben çok iyi yıkayıp öyle atıyorum düdüklüyr sonra da ne çıkarsa kalıba koyuyorum atmıuorum bişey
A apriori11 tarif için Sağol canım. Gökçe hiç yemediği kadar Omlet yedi :) Yarısı bitti.
Oohhhh afiyet olsun :)
atkadaslar bir de digungunundr hediye vermek icin ne dusunuyirsunuz; birdr evde.mi disardami yapacaksiniz

kafamda deli sorular yineeee
Bizim diş buğdayı prova olacak, kalabalık olursa ve ev mahvolursa doğumgünü dılarda olur, korktuğum gibi olmazsa evde yaparım

Ben 2 saat kaynatıp direk kalıplara koyuyorum. Bişey atmıyorum.

atkadaslar bir de digungunundr hediye vermek icin ne dusunuyirsunuz; birdr evde.mi disardami yapacaksiniz

Ben gelen çocuklara bişeyler vermek istiyorum ama henüz tam bulamadım. Doğumgününü dışarda yapıcam 13 haziran için yerini tuttum bile.

cnm fotolari bekliyiruzzzz

Bu renkli donen sekerler var ya sosyete sekeriymis ondan alicam ben ustune etiket yapicam kurabiye de paketli yapicam hediyelik
Su sisesi dusunuyorum ama kararsizim zaten pek secenekte kalmadi dogum kina dis bugdayi derken secenek kalmadi :)

Kızlar bugün esimi 3 çocukla bırakıp anneme gidiyorum annemin mevlutu var nasıl oluyormuş 3 çocuğa bakmak görsü
Eşinden çok oğulların bakar bebeğe kesin
Kuzenimde bırakıp bi yere gitmişti eşi oturduğu yerden şunu yap oğlum şunu yap kızım diye diye çocukları çalıştırmış. Yemeğide dışardan söyleyip direk çöpe atmış pislikleri

her türlü boyunada kilosunada maşallah emreciğin şükür sağlıklı olsunlar da gerisi bir kilo az çok Mühim değil

sen karar verdinmi konsepte canim

evet biliyorum onlari guzel oluyo. Hazrliklar tamm gazz:)

masallah emreye.denizci cokguzel oluyo yigenime yapmistik.bn kendimyapiyorum herseyi umarim basaririm.
yok ya çok kararsızım ama yüksek ihtimal kelebek yapıcam pasta da kelebekli bişi beğendim bardak tabak ve stickerlar da var ama son kararı veremiyorum

ben düşünüyorum Eminönü'ne gidip bakıcam ve evde yapmam imkansız kalabalık olcak biraz dışarda yapıcam Yeride ayarladım

Eki Görüntüle 1508278 Öykü ve kendinden gecmis cilek :)
çok tatlısın kankişş

Ben gelen çocuklara bişeyler vermek istiyorum ama henüz tam bulamadım. Doğumgününü dışarda yapıcam 13 haziran için yerini tuttum bile.
bende 13 haziranda yapıcam bi on gün Öne çektik Ramazan dolayısıyla

Kızlar bugün esimi 3 çocukla bırakıp anneme gidiyorum annemin mevlutu var nasıl oluyormuş 3 çocuğa bakmak görsü
canımm sen ne yaptın öyle bana bıraksan ben bakamam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…