- 29 Kasım 2013
- 591
- 814
- 108
Kizlar kizim icin kemik aldim kaynatacam fakat kemikler kaynadiktan sonra uzerinde beyaz bir tabaka olyor yag tabakasimi yoksa ilik mi onu daha once atmistim ancak aklima takildi siz nasil yapiyorsunuz?
Bende hep öyle yaparım ama daha tık yok:))kayinvalidem ruzgarin butun yemek ve corbalarini etsuyu kemij suyyla yapuyor hep. erken yurumesini ona bagliyo ahahha
Ben çok iyi yıkayıp öyle atıyorum düdüklüyr sonra da ne çıkarsa kalıba koyuyorum atmıuorum bişeyKizlar kizim icin kemik aldim kaynatacam fakat kemikler kaynadiktan sonra uzerinde beyaz bir tabaka olyor yag tabakasimi yoksa ilik mi onu daha once atmistim ancak aklima takildi siz nasil yapiyorsunuz?
Oohhhh afiyet olsun :)
Bizim diş buğdayı prova olacak, kalabalık olursa ve ev mahvolursa doğumgünü dılarda olur, korktuğum gibi olmazsa evde yaparımatkadaslar bir de digungunundr hediye vermek icin ne dusunuyirsunuz; birdr evde.mi disardami yapacaksiniz
kafamda deli sorular yineeee
Ben 2 saat kaynatıp direk kalıplara koyuyorum. Bişey atmıyorum.Kizlar kizim icin kemik aldim kaynatacam fakat kemikler kaynadiktan sonra uzerinde beyaz bir tabaka olyor yag tabakasimi yoksa ilik mi onu daha once atmistim ancak aklima takildi siz nasil yapiyorsunuz?
Çilekle beraber öykü de kendinden geçmiş :)Eki Görüntüle 1508278 Öykü ve kendinden gecmis cilek :)
Ben gelen çocuklara bişeyler vermek istiyorum ama henüz tam bulamadım. Doğumgününü dışarda yapıcam 13 haziran için yerini tuttum bile.atkadaslar bir de digungunundr hediye vermek icin ne dusunuyirsunuz; birdr evde.mi disardami yapacaksiniz
Aynen bi de soyununca banyo yapcak sandi seviniyo saskin :)Çilekle beraber öykü de kendinden geçmiş :)
Ben çok iyi yıkayıp öyle atıyorum düdüklüyr sonra da ne çıkarsa kalıba koyuyorum atmıuorum bişey
Oohhhh afiyet olsun :)
Bizim diş buğdayı prova olacak, kalabalık olursa ve ev mahvolursa doğumgünü dılarda olur, korktuğum gibi olmazsa evde yaparım
yaaa cok kararsizimmmmBen gelen çocuklara bişeyler vermek istiyorum ama henüz tam bulamadım. Doğumgününü dışarda yapıcam 13 haziran için yerini tuttum bile.
Mutlaka atıcam fotolarıcnm fotolari bekliyiruzzzz
Hahahhaha süpermişKızlar bugün esimi 3 çocukla bırakıp anneme gidiyorum annemin mevlutu var nasıl oluyormuş 3 çocuğa bakmak görsü
Eşinden çok oğulların bakar bebeğe kesinKızlar bugün esimi 3 çocukla bırakıp anneme gidiyorum annemin mevlutu var nasıl oluyormuş 3 çocuğa bakmak görsü
her türlü boyunada kilosunada maşallah emreciğin şükür sağlıklı olsunlar da gerisi bir kilo az çok Mühim değilCnm biz de kontrole gittk.dr a sordm menenjit asisini cok da onemli degl 2009 dan beri gorulmuyo siz bilirsnz dedi.ben mardndeym suriyeli cok burda yapturcm dedm recete yazdi 2 ay arayla yapilck.12. Ay asisiyla arasinda 1 ay oluyo farkli turde asilar oldgu icin sorun olmaz dedi.11 ve 13. Aylarda yaptrcz yani biz
Bu arada 76 cm boy 47 cm kafa olctu dr.ama benm huysuz oglum tartida sabit duramadi 8900 tartti dr.gecen hafta evde 9700 tartmstm ben ki bendeki de bebek tartisi.balik yagi verelm dedi dr 1 kilo az gorunuyoms.premature oldgnu ve 2400 dogdgnu soyleynce vazgecti balik yagndan normal o zaman dedi.hastalik olmadgi surece 3 ayda bir geln artik dedi.
Aynen:)))
Masallah canm sevindm mira icin:)bizim de cigerler temz sukur:)
Atom karinca bence tam azada gore
Biz de denzci sectk bakalm odamiz da oyleydi zaten.netten yaptryorm ben taslaklari gondercekler bikac gun icinde:)
yok ya çok kararsızım ama yüksek ihtimal kelebek yapıcam pasta da kelebekli bişi beğendim bardak tabak ve stickerlar da var ama son kararı veremiyorumsen karar verdinmi konsepte canim
evet biliyorum onlari guzel oluyo. Hazrliklar tamm gazz:)
masallah emreye.denizci cokguzel oluyo yigenime yapmistik.bn kendimyapiyorum herseyi umarim basaririm.
ben düşünüyorum Eminönü'ne gidip bakıcam ve evde yapmam imkansız kalabalık olcak biraz dışarda yapıcam Yeride ayarladımatkadaslar bir de digungunundr hediye vermek icin ne dusunuyirsunuz; birdr evde.mi disardami yapacaksiniz
çok tatlısın kankişşEki Görüntüle 1508278 Öykü ve kendinden gecmis cilek :)
bende 13 haziranda yapıcam bi on gün Öne çektik Ramazan dolayısıylaBen gelen çocuklara bişeyler vermek istiyorum ama henüz tam bulamadım. Doğumgününü dışarda yapıcam 13 haziran için yerini tuttum bile.
canımm sen ne yaptın öyle bana bıraksan ben bakamam :))Kızlar bugün esimi 3 çocukla bırakıp anneme gidiyorum annemin mevlutu var nasıl oluyormuş 3 çocuğa bakmak görsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?