- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Ayni durumdayiz canim calisma disinda bende isterdim ama benimde cagirabilecegim cok az kisi var küçük bir pasta kesme seklinde dogum günümüz olacak oda yumurtasiz kekle nasil bi pasta olursa artik bakalimBakıyorum hepiniz doğum günü hazırlıklarına başladınız ama ben kutlamayı düşünmüyorum :/ Niğde'de çağıracak düzgüncene kimse yok bi kaç arkadaş dışında. Çalışırken Gökçe ile yemek bile zor yapıyorum son zamanlarda, doğum Gününe zor hazırlanırım :/ aklıda ermiyor daha. İki Yaşında telafi edicem artık. Belki eşim ve bi kaç arkadaşımla iftardan sonra küçük bir kutlama Yaparım.
Bakıyorum hepiniz doğum günü hazırlıklarına başladınız ama ben kutlamayı düşünmüyorum :/ Niğde'de çağıracak düzgüncene kimse yok bi kaç arkadaş dışında. Çalışırken Gökçe ile yemek bile zor yapıyorum son zamanlarda, doğum Gününe zor hazırlanırım :/ aklıda ermiyor daha. İki Yaşında telafi edicem artık. Belki eşim ve bi kaç arkadaşımla iftardan sonra küçük bir kutlama Yaparım.
Bende sizdenim kızlarAyni durumdayiz canim calisma disinda bende isterdim ama benimde cagirabilecegim cok az kisi var küçük bir pasta kesme seklinde dogum günümüz olacak oda yumurtasiz kekle nasil bi pasta olursa artik bakalim
Aslında hevesimde yoktu ama burda böyle görünce heveslenmedim desem yalan olur. Ama yapacak bişey de yok. Sizin bide alerjiniz var demi. olsun canım bu yılda böyle olsun :)Ayni durumdayiz canim calisma disinda bende isterdim ama benimde cagirabilecegim cok az kisi var küçük bir pasta kesme seklinde dogum günümüz olacak oda yumurtasiz kekle nasil bi pasta olursa artik bakalim
Bakıyorum hepiniz doğum günü hazırlıklarına başladınız ama ben kutlamayı düşünmüyorum :/ Niğde'de çağıracak düzgüncene kimse yok bi kaç arkadaş dışında. Çalışırken Gökçe ile yemek bile zor yapıyorum son zamanlarda, doğum Gününe zor hazırlanırım :/ aklıda ermiyor daha. İki Yaşında telafi edicem artık. Belki eşim ve bi kaç arkadaşımla iftardan sonra küçük bir kutlama Yaparım.
ev kesinlikle mahvolur,ben bahçede yapacağım ,ama bahçemiz olmasaydı kesinlikle dışarda yapardım ,herkes gittikten sonraki dağınıklık beni yorar ,zaten düzen takıntım vardı bu oğlan sayesinde törpülendi gerçiBen çok iyi yıkayıp öyle atıyorum düdüklüyr sonra da ne çıkarsa kalıba koyuyorum atmıuorum bişey
Oohhhh afiyet olsun :)
Bizim diş buğdayı prova olacak, kalabalık olursa ve ev mahvolursa doğumgünü dılarda olur, korktuğum gibi olmazsa evde yaparım
Ben 2 saat kaynatıp direk kalıplara koyuyorum. Bişey atmıyorum.
Çok şeker olmuşlar eline sağlıkTeyzemin kızının doğum günü bugün elimden pek bişi gelmez bende bunu yaptım :)) Eki Görüntüle 1508456
sen karar verdinmi konsepte canim
evet biliyorum onlari guzel oluyo. Hazrliklar tamm gazz:)
masallah emreye.denizci cokguzel oluyo yigenime yapmistik.bn kendimyapiyorum herseyi umarim basaririm.
kizlarrrrrr bende basladim dogumgunu hazirliklara. ben herseyi 1 temasi yapmayi dusunuyorum. araba aslan vs sonraki yillarda zaten yapariz. 1 yas cok onemli o yuzden. @hiraysen. cnm bende kartondan 1 yaoptim. mavi tul alip suslemesi kaldi. seker hamuru ile 1 seklinde kurabiye yapicam ama tarif ariyorum. kolay varsa elinizde paylasabilir misiniz? herkese cok selam hepinizi cok opuyorummm
atkadaslar bir de digungunundr hediye vermek icin ne dusunuyirsunuz; birdr evde.mi disardami yapacaksiniz
kafamda deli sorular yineeee
Doğru diyorsunda burda böyle hazırlıkları görünce hevesi olmayan ben heveslendim :)valla cnm en guzeli anne babasi yanindaysa tamam en guzel dogumgunu iste
niye o kadar pahalı ikramlar süsleme sana aitken,Bikaç Kafe'den fiyat aldım, ortalama 500 -750 civarıyiyecek içecek süsleme de bana ait. Bu durumda evde yapıcam ben de
Ben tuttum Fatih'te Cumartesi günü 1-4 arası 150 lira Artı içecekler ordan olacak ama çoğunluk aile olacağı için çayla kapatırız :)) yani bi o kadarda içecek tutsa zaten daha uyguna yer yok çok şahşahalı bi yer değil ama benim için Mühim olam Büyüklük süsleme ve yiyecekler bizdenBikaç Kafe'den fiyat aldım, ortalama 500 -750 civarıyiyecek içecek süsleme de bana ait. Bu durumda evde yapıcam ben de
Maşallah cnm böyle devam et kendıne zaman ayır görsünler senin neler çektiğini bu arada dünürüm kızım iyiymiş sevındım cnmKızlar bugün esimi 3 çocukla bırakıp anneme gidiyorum annemin mevlutu var nasıl oluyormuş 3 çocuğa bakmak görsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?