2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bakıyorum hepiniz doğum günü hazırlıklarına başladınız ama ben kutlamayı düşünmüyorum :/ Niğde'de çağıracak düzgüncene kimse yok bi kaç arkadaş dışında. Çalışırken Gökçe ile yemek bile zor yapıyorum son zamanlarda, doğum Gününe zor hazırlanırım :/ aklıda ermiyor daha. İki Yaşında telafi edicem artık. Belki eşim ve bi kaç arkadaşımla iftardan sonra küçük bir kutlama Yaparım.

Ayni durumdayiz canim calisma disinda bende isterdim ama benimde cagirabilecegim cok az kisi var küçük bir pasta kesme seklinde dogum günümüz olacak oda yumurtasiz kekle nasil bi pasta olursa artik bakalim

Ayni durumdayiz canim calisma disinda bende isterdim ama benimde cagirabilecegim cok az kisi var küçük bir pasta kesme seklinde dogum günümüz olacak oda yumurtasiz kekle nasil bi pasta olursa artik bakalim
Bende sizdenim kızlar
Annemler gelemiyolar çocukların sınavları var. Burdada bi tek kvdemle bi iki arkadaş var. Benim arkadaşlarımda eşimin arkadaşlarıda hep bekar. Hepsini toplasak çok garip olacak
Kvdemde tüm akrabaları çağırayım yap diyo ama oda bana saçma geldi çünkü %90 ını yolda görsem bile tanımam. Ailecek pasta kesicez sadece heralde ama yinede anı olsun diye bi pasta yapıp kızıma kıyafet almayı düşünüyorum gökçeye.
Bende hevesle okuyorum hazırlık çalışmalarını

Aslında hevesimde yoktu ama burda böyle görünce heveslenmedim desem yalan olur. Ama yapacak bişey de yok. Sizin bide alerjiniz var demi. olsun canım bu yılda böyle olsun :)

valla cnm en guzeli anne babasi yanindaysa tamam en guzel dogumgunu iste

ev kesinlikle mahvolur,ben bahçede yapacağım ,ama bahçemiz olmasaydı kesinlikle dışarda yapardım ,herkes gittikten sonraki dağınıklık beni yorar ,zaten düzen takıntım vardı bu oğlan sayesinde törpülendi gerçi

sen karar verdinmi konsepte canim

evet biliyorum onlari guzel oluyo. Hazrliklar tamm gazz:)

masallah emreye.denizci cokguzel oluyo yigenime yapmistik.bn kendimyapiyorum herseyi umarim basaririm.

Burda malzeme alck yer yok canm o yuzden hazir alcm ben:))kendm yapmak isterdm ama

dis kurabiyesi tarifi vardi bende canm atym onu.denendi dis bugdayinda gayet de guzel oldu.

atkadaslar bir de digungunundr hediye vermek icin ne dusunuyirsunuz; birdr evde.mi disardami yapacaksiniz

kafamda deli sorular yineeee

Ben magnet yaptryorm canm hediye olarak.evde yapcm ben kalabalik olck biraz ama yapck bisey yok.dis bugdayini da evde yapmstk annem yardm etmsti.bi de gelenlerin her biri bir is yapti bana pek bisey kalmadi:))ev rahatti yani.ilk dogumgunu oldgu icin ozeniyorum cok sonrakilerde bu kadar yapmam herhalde

Bikaç Kafe'den fiyat aldım, ortalama 500 -750 civarı yiyecek içecek süsleme de bana ait. Bu durumda evde yapıcam ben de

Bikaç Kafe'den fiyat aldım, ortalama 500 -750 civarı yiyecek içecek süsleme de bana ait. Bu durumda evde yapıcam ben de
Ben tuttum Fatih'te Cumartesi günü 1-4 arası 150 lira Artı içecekler ordan olacak ama çoğunluk aile olacağı için çayla kapatırız :)) yani bi o kadarda içecek tutsa zaten daha uyguna yer yok çok şahşahalı bi yer değil ama benim için Mühim olam Büyüklük süsleme ve yiyecekler bizden

Kalabalık doğum günü yapmayacak olan güzel anneler küçükte olsa bişi mutlaka yapın güzel bi pasta cici kostümler hiçbişi için olmasa bile fotoğraf çekmek için anılar çok önemli benim doğru düzgün Fotoğrafım yok bişi anlatıyolar ama ortada ne bi foto ne bişi özel günlerden bi tek abimlerin Sünnet fotosu var :))) heralde bende o kadar yara yapmış ki mirayla bu kadar foto çekicem diye uğraşıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…