Aynen canım babasını uzmuyor beni mahvediyor:)@yazyagmuru babaya birakinca sorun cikmaz garezi sana ece nin :)
Dogum gunu dusunmeyenler evde bu pastapatlatma paylasmisti minnakkartal oyle bisey yapip foto cekebilirsiniz 1yas hatirasi olur :) ben kendim kucuk bi pasta yapip yapicam
Sağol canım Ece daha iyi ah canım ah esimi evde olsa pazar günü dışında bırakıp kacacagim arada ama sadece pazar evde oluyorMaşallah cnm böyle devam et kendıne zaman ayır görsünler senin neler çektiğini bu arada dünürüm kızım iyiymiş sevındım cnm
Canım okuduğum bir kitap da çocuklara çizgi film karakterleri yerine tema olarak araba, balık, kus, vs vs şeyleri öneriyordu. Ben ilk araba düşündüm sonra parti malzemeleri aldığım yerde masa örtüsünü beğenmedim için karar değiştirdim. Saydıklarının arasında uçak daha güzel geldi bana.Bu arada doğumgünü konsepti olarak da kararsız kaldık babasıyla. Süperman mi, winnie the pooh mu yoksa uçak mı yapsak diye :/
Fotoğraf çektireceğim zatenKalabalık doğum günü yapmayacak olan güzel anneler küçükte olsa bişi mutlaka yapın güzel bi pasta cici kostümler hiçbişi için olmasa bile fotoğraf çekmek için anılar çok önemli benim doğru düzgün Fotoğrafım yok bişi anlatıyolar ama ortada ne bi foto ne bişi özel günlerden bi tek abimlerin Sünnet fotosu var :))) heralde bende o kadar yara yapmış ki mirayla bu kadar foto çekicem diye uğraşıyorum :)
Canım sen en doğrusunu bilirsin ama ilerde hatıra kalacak ufak sembolik birşey güzel olurdu. Kimse olmasada olur, o anı fotoğraflarla ölümsüzleştirmek önemli. Bu ilk doğum günü ilk defa 1 yaşa sahip olacak diğer yaş günlerinden daha değerli.Bakıyorum hepiniz doğum günü hazırlıklarına başladınız ama ben kutlamayı düşünmüyorum :/ Niğde'de çağıracak düzgüncene kimse yok bi kaç arkadaş dışında. Çalışırken Gökçe ile yemek bile zor yapıyorum son zamanlarda, doğum Gününe zor hazırlanırım :/ aklıda ermiyor daha. İki Yaşında telafi edicem artık. Belki eşim ve bi kaç arkadaşımla iftardan sonra küçük bir kutlama Yaparım.
Hayırlısıyla sıkıntısız çıkarırsınız cnm bızımde 6. Diş sıkıntımız var doğum gununde de böyle huysuz olmasını istemiyorum hiç ara vermeden gelıyo bu dişlerGökçemin damağı kabarmış teyzeleri
Huysuzluğu yemek yememe sebebi anlaşıldı
Hayırlı olsun cnm diş partınız maşallah valla enerjıne hayranım ben sadece doğum gunune bile zorlanıyorum işyerımızde yapmama rağmenMutlaka atıcam fotoları
Hahahhaha süpermiş
susledikten snr paylasirmisin canm bn susleyemedim hla.kizlarrrrrr bende basladim dogumgunu hazirliklara. ben herseyi 1 temasi yapmayi dusunuyorum. araba aslan vs sonraki yillarda zaten yapariz. 1 yas cok onemli o yuzden. @hiraysen. cnm bende kartondan 1 yaoptim. mavi tul alip suslemesi kaldi. seker hamuru ile 1 seklinde kurabiye yapicam ama tarif ariyorum. kolay varsa elinizde paylasabilir misiniz? herkese cok selam hepinizi cok opuyorummm
Su, magnet resimli, kolanya vericem suanlik bunlar var, yarin eminonune gdicez bakalm dha neler alicam. Biz evde yapicazatkadaslar bir de digungunundr hediye vermek icin ne dusunuyirsunuz; birdr evde.mi disardami yapacaksiniz
kafamda deli sorular yineeee
Alisveris yapmistm lcw den bide markafoniden onlarin kutularinla yaptim ama mukavvaylada yapilabilir kirtasiyelerde var renkli kartonlada kapladimHirasen o bir rakamini nasil yaptin
bn verdim ikinci gunSomon balığını sebzelerle haşladım tabı az yediği için bir dilimin yarısı kaldı yarına kalsa birşey olurmu ki balık oldupu için tedirgin oldum atmayada kıyamadım ertesıgun veren varmı aranızda?
Senın msj ın üzerıne pançoyı aradım 3 yastan başlıyo dedı senın gordüğün küçük müy dü cnm
canım ben 13 haziranda yapıcam 24 haziranda da pasta patlatma fotosunu çekicem o günede pastası olsun kızımın :))Fotoğraf çektireceğim zateniftara arkadaşları çağırırım zaten heryıl. Bu yıl 24 Haziranda çağırıp iftardan sonra pasta keseriz belki diye düşünüyorum. Sen ne zaman yapıyorsun canım doğum Gününü
Canım zaten bir yasında fotoğraf çektireceğiz ama gerçekten çok yoğun çalışıyorum ve yardım edecek kimse de yok. Bende iftardan sonra küçük Çaplı bi kaç arkadaş ile Yaparım belki diye düşünüyorum. Çok heveslide değildim burda sizlerin hazırlıklarını Görene kadar :)Canım sen en doğrusunu bilirsin ama ilerde hatıra kalacak ufak sembolik birşey güzel olurdu. Kimse olmasada olur, o anı fotoğraflarla ölümsüzleştirmek önemli. Bu ilk doğum günü ilk defa 1 yaşa sahip olacak diğer yaş günlerinden daha değerli.
Canım verme bence ikinci güne. Ben tavuğu dahi yiyemem ikinci gün. Midemi bozuyor.Somon balığını sebzelerle haşladım tabı az yediği için bir dilimin yarısı kaldı yarına kalsa birşey olurmu ki balık oldupu için tedirgin oldum atmayada kıyamadım ertesıgun veren varmı aranızda?
Biraz daha araştırıcam yer için max 300 veriririm, o da batırılan evi temizleme parasına denk geleceği içinniye o kadar pahalı ikramlar süsleme sana aitken,
düğün mü yapıyoruz
Babası da uçak diye inatlaşıyor, odası uçak konseptli zaten, ben Süperman istiyorum, malzeme ve hazırlıkları kendim yapacağım için rahat olur, kolayıma gelirCanım okuduğum bir kitap da çocuklara çizgi film karakterleri yerine tema olarak araba, balık, kus, vs vs şeyleri öneriyordu. Ben ilk araba düşündüm sonra parti malzemeleri aldığım yerde masa örtüsünü beğenmedim için karar değiştirdim. Saydıklarının arasında uçak daha güzel geldi bana.
Bırakılmıyor canım ya sen ye ya da at benceSomon balığını sebzelerle haşladım tabı az yediği için bir dilimin yarısı kaldı yarına kalsa birşey olurmu ki balık oldupu için tedirgin oldum atmayada kıyamadım ertesıgun veren varmı aranızda?
Süpersin hemen internetten bakıyorum
Ne enerjisi yahu bu çocuk canıma okuyor. Yarın kv gelicek, salı da annem, azadı kv ye zimmetliycem 1 hafta, hazırlıkları da o şekilde yapıcamHayırlı olsun cnm diş partınız maşallah valla enerjıne hayranım ben sadece doğum gunune bile zorlanıyorum işyerımızde yapmama rağmen
Kontrolden önceki gece heyecandan uyuyamazdım. Sabahlar olmazdı. Hele cinsiyetini öğreneceğimiz gün heyecandan ölecektim :) şimdi Doğdu da kocaman oldu hanımefendi. Dün doğum doktırumla karşılaştım gökçeyi sevdi birazMasallah bebelerimiz dogdu buyudu de dogum gunu hazirliklari konusuluyor. Bir an kalp atisini duymak icin heyecandan öldüğümüz, kontrolde onu bir kez daha gorebilmek icin saatleri hatta dklari saydigimiz günler geldi aklima
Bikaç Kafe'den fiyat aldım, ortalama 500 -750 civarıyiyecek içecek süsleme de bana ait. Bu durumda evde yapıcam ben de
Kızlar Ece uyanınca hepy beraber anneme geldiler bir de Ece uyurken eşim abilerine bırakıp pazara gitmiş ama rahat ettim birkaç saat:)))
@yazyagmuru babaya birakinca sorun cikmaz garezi sana ece nin :)
Dogum gunu dusunmeyenler evde bu pastapatlatma paylasmisti minnakkartal oyle bisey yapip foto cekebilirsiniz 1yas hatirasi olur :) ben kendim kucuk bi pasta yapip yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?