2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
gecmis olsun canim umutta hasta doktorantibiyotik verdi mecburen kullaniyoruz ile

Ic bence canm madem.ilerleyip miraya bulasmasindansa Allah korusun.bana da dr katarin fln icebilrsn bi de artk buyuduler ya sorun olmaz demsti

Amin canim insallah iyi bir insandir
Canim ben haxiranin onbesibde ise baslicam onbes gun seminere gidecem o arada kayanam bakacak Eceye eylulde tam baslamayi dusunuyorum ama iyi bir bakici bulamasam izini uzatabiliyormuyuz

Dogrudur canm kullanmak gerekiyo ilaclari.biz de hastanede yattgmzda dr 5 igne verdi.eve geldgmzde esim acaba yaptirmasak mi antibiyotik igneleri dedgnde kizmistim ben daha kotu olck dye.atlatti cok sukur.betul de atlatir hemen ins.hatta kv buhari tam vermemisti cocuga rahatsiz oluyo diye sinir olmustm ya.dr bosuna mi veriyo ilaclari yani

Ayyyy evet gercekten elif bu annesi görmüş ama hic emziremenis dogumdan sonra cigerlerine pihti atmis ondan vefat etmis

Ben de netten okudm dun

Canim ben haxiranin onbesibde ise baslicam onbes gun seminere gidecem o arada kayanam bakacak Eceye eylulde tam baslamayi dusunuyorum ama iyi bir bakici bulamasam izini uzatabiliyormuyuz

Benm de oyle canm.seminer donemnde baslycm.ama 24 ay ya ucretsiz iznimiz.2016 agustosa kadar izin hakkim oluyo benm.bakici kafama yatmazsa eylulde tekrar izne ayrilcm

Hizli cikti azad:)biz hala iki disliyiz.hafiften huysuzluk var ama dis falan yok.aman dikkat et canm bu donemde zaten zayif oluyo bunyeleri bi de hastalanmasn Allah korusun.emre o donemde hasta olmustu

Geçmiş olsun canım bizde ne zamandır hastalıklarla uğraşıyoruz ailecek.evde hepimiz sırayla hastalandik bi eşim olmamıştı oda dün işten aynı senin şikayet lerinle geldi. Yiğit dış çıkarıyo yine isal ağzına bi lokma yemek surmuyo yesede kusuyo ben su icsem kusuyodum onu atlattim bu seferde diş ağrım çıktı ortaya deli gibi ağrıyo ara ara ve en büyük sorunum kanamam hiç bi şekilde durmuyo kansızlık tan olucem diye korkuyorum. Zor günlr geçiriyorum allah hepimize şifa versin sanada bizim evede.sağlık herseyden önemli gercekten.

Geçmiş olsun canım evde bir kişi hasta oldu mu herkese geçiyor maalesef hele ki bizim çocuklar okula gidiyor benim de küçük oğlum grip oldu inşallah Ece ye geçmez daha yeni iyileşti

Balkona çıktım karşı komsu benim kızı görmüş rüyasında balkondan düşüyormuş hayır olsun inşallah ayy tekrar tekrar anlattı çok kötüydü çok kotu oldum ağlayarak uyandım dedi içim sisti resmen ben olsam anlatmazdim moralim bozuldu Allah korusun yavruları

Geçmiş olsun canım şu diş dönemi bir geçse hayırlı sıyla

Hasta olan annislere ve bebislere cok gecmis olsun bi yaz tamamen gelseydi şu hastaliklardan kurtulsaydik bizde. Beyzada bu sabah oksurmeye basladi yarin doktora gidicez ama sadece sabah oksuruyo en son boyle gittigimizde tipsiz zatürre demisti doktor inşallah bu sefer öyle bisey degildir

Duruma gore ben de oyle dusunuyorum.Iki yasindan sonrada krese dusunuyirum yarim gun kendi sabahcilik oglecilik durumuma gore.

Ayyyy evet gercekten elif bu annesi görmüş ama hic emziremenis dogumdan sonra cigerlerine pihti atmis ondan vefat etmis
Çok üzülmüştüm o zaman alev öğretmenin vefat ettiğini duydugumda şimdi tekrar aynı acıyı yaşadım okuyup instagram ına tekrar bakınca. tek duam elif için babasının evlendiği kadının anne sicakligiyla sevmesi sahiplenmesi oluyo şu anda.allahım iyi insanlarla karsilastirsin inşallah.

evet yine nazara geldik topikçek inşallah bir an önce hastalıksız gelsin dişleri azad beyin

canım size de çok çok geçmiş olsun senin için çok daha zor üç çocuk eş ve yalnızsın biran önce toparlanırsınız inşallah Allah hepimize acil şifalar versin
Geçmiş olsun canım evde bir kişi hasta oldu mu herkese geçiyor maalesef hele ki bizim çocuklar okula gidiyor benim de küçük oğlum grip oldu inşallah Ece ye geçmez daha yeni iyileşti
ayy geçmiş olsun ya biri iyileşip biri başlıyo işte eve hastalık gelince inşallah eceye geçmeden atlatırsınız bende miraya bulaştırmaktan çok korkuyorum şuan
rüyalar tersine çıkar canım patavatsızlık işte sen içini ferah tut hayır olsun inşallah
inşallah öyle değildir canım kötüye yorma belki basit bişidir ama mutlaka git tabi doktora geçmiş olsun

Kizlar kizima yazlik alisverise cikicaz sizler kac tane cutcitli kac tane tişört vs. Almayi dusunuyorsunuz

Sağol canım inşallah geçmez eceye allah korusun.bizede küçük kızım okuldan getirdi salgını ne yazikki. Hepimiz pertiz.şimdi eşim vatsapdan resim attı aklım çıktı onu öyle görünce çok kotulesmis is yerinde hastaneye gitmiş serum takmislar.

ben aslında bir çok şeyi kendim yapmayı düşünüyorum eminönünden hallederim gibi geliyor ama yine de instagramdan ekledim bi inceleyeyim yetiştiremem falan

Yapılır tabi..zamanın ve uğraşmaya hevesin varsa yapılır..benim hevesim var ama zamanım yok mesela doğum zamanı süsleri biz annemle gidip tek tek Eminönü'nü talan ederek beğenip alıp evde kendimiz yapmıştık..çokta eğlenceli oluyor ama şimdi Efe'den asla fırsat bulamıyorum..ilk yaş için yaptırıcam,2.de kendim yapmayı planlıyorum kısmetse..

Patavatsiz gercekten böyle rüyalar anlatilip çok dillendirilmez ben kendi kendime bile dusunmemeye çalışırım böyle rüyaları. Hayır olsun canım boşver dusunme sen onun anlattıklarını Hayır olsun de geç. Karşı dan hep senin balkonu goruyosa bilinç altına atıp ondan öyle görmüştür zaten.

İnşallah canim sen de Mira ya geçmeden atlatirsin inşallah kadın zaten benim balkondaki sandalyelerle bozdu kafayı sürekli söylüyordu bilinç altimi yaptı nedir şu anda balkonda oturmuyoruz zaten balkonda oturmaya başlayınca kaldircam sandalyeleri daha önce oğlanlar küçükken 5. Katta oturuyorduk hiç sandalye kullanmadik korkumuzdan Allah korusun her turlu kazadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…