İnşalkah canımHizli cikti azad:)biz hala iki disliyiz.hafiften huysuzluk var ama dis falan yok.aman dikkat et canm bu donemde zaten zayif oluyo bunyeleri bi de hastalanmasn Allah korusun.emre o donemde hasta olmustu
Ne cins komşuların var senin de yahuBalkona çıktım karşı komsu benim kızı görmüş rüyasında balkondan düşüyormuş hayır olsun inşallah ayy tekrar tekrar anlattı çok kötüydü çok kotu oldum ağlayarak uyandım dedi içim sisti resmen ben olsam anlatmazdim moralim bozuldu Allah korusun yavruları
Aynen canım onların balkonu daha tehlikeli bizimkinden demirleri aşağıda kalıyor benim panjur var balkonda onun kızı kaç defa tirmanmisti o demire ben seslendim hep bu arada bana her gün gelen kizin annesi olur kendisiPatavatsiz gercekten böyle rüyalar anlatilip çok dillendirilmez ben kendi kendime bile dusunmemeye çalışırım böyle rüyaları. Hayır olsun canım boşver dusunme sen onun anlattıklarını Hayır olsun de geç. Karşı dan hep senin balkonu goruyosa bilinç altına atıp ondan öyle görmüştür zaten.
Ben 6 tane kolsuz çıtçıtlı aldım, alt kullanmadan sadece onunla dolaşsın diye tişörtleri çıtçıtlı aldımKizlar kizima yazlik alisverise cikicaz sizler kac tane cutcitli kac tane tişört vs. Almayi dusunuyorsunuz
Aynen canım psikolojimi bozdular benim taşınmak istiyoruz zaten buradan park yeri sorunu var çocuklar için oyun alanı yok bir sene sonra inşallah taşınmak fikrimiz var hayırlısıİnşalkah canım
Ne cins komşuların var senin de yahu
Serum iyi gelir canım etkili oluyor geçmiş olsun tekrarSağol canım inşallah geçmez eceye allah korusun.bizede küçük kızım okuldan getirdi salgını ne yazikki. Hepimiz pertiz.şimdi eşim vatsapdan resim attı aklım çıktı onu öyle görünce çok kotulesmis is yerinde hastaneye gitmiş serum takmislar.
Doğru söylemiş canım babannesi bak herkes hayatına devam ediyo babası evlenmiş ama annesi 9ay boyunca bekledi koklayamadan gitti yavrusunu.Kizlar beni cok dusundurdugu icin sizede yazmak.istedim elif bebegin babannesine.demistimki giden gidiyor ama olan kalana oluyor.elife oldu olan dedim oda dediki acaba oylemi yoksa kalan bi sekilde büyüyor da giden gencligiyle gittigiylemi kaliyor demisti
Öyle canım çocuk için de çok zor ben de yetim büyüdüm hep bir tarafın eksik oluyir ben babasız büyüdüm annem vardı ama annesizlik daha kötüdür herhalde ama bir şekilde büyüdük benim babam da 28 yasında ölmüş gençliğine evlatlarına doymadanKizlar beni cok dusundurdugu icin sizede yazmak.istedim elif bebegin babannesine.demistimki giden gidiyor ama olan kalana oluyor.elife oldu olan dedim oda dediki acaba oylemi yoksa kalan bi sekilde büyüyor da giden gencligiyle gittigiylemi kaliyor demisti
Cok üzüldüm canim gercekten cok erken yaşta vefat etmis basin sagolsunÖyle canım çocuk için de çok zor ben de yetim büyüdüm hep bir tarafın eksik oluyir ben babasız büyüdüm annem vardı ama annesizlik daha kötüdür herhalde ama bir şekilde büyüdük benim babam da 28 yasında ölmüş gençliğine evlatlarına doymadan
Aynen serum iyi gelmiş eşim aradı şimdi sesi çok iyi geliyodu şükür.Serum iyi gelir canım etkili oluyor geçmiş olsun tekrar
Sağol canım trafik kazasından kaybettik biz annem kız kardeşime 6 aylık hamileydi Rabbim kimseye yasatmasinCok üzüldüm canim gercekten cok erken yaşta vefat etmis basin sagolsun
Çok üzüldüm canım okuyunca küçük yaşta kaybetmissin babanı mekanı cennet olsun annene uzun ömür versin rabbim.Öyle canım çocuk için de çok zor ben de yetim büyüdüm hep bir tarafın eksik oluyir ben babasız büyüdüm annem vardı ama annesizlik daha kötüdür herhalde ama bir şekilde büyüdük benim babam da 28 yasında ölmüş gençliğine evlatlarına doymadan
Amin canım çok sağolÇok üzüldüm canım okuyunca küçük yaşta kaybetmissin babanı mekanı cennet olsun annene uzun ömür versin rabbim.
Başınız sağolsun canım.. Amin..Sağol canım trafik kazasından kaybettik biz annem kız kardeşime 6 aylık hamileydi Rabbim kimseye yasatmasin
başın sağ olsun canım mekanı cennet olsun babanınÖyle canım çocuk için de çok zor ben de yetim büyüdüm hep bir tarafın eksik oluyir ben babasız büyüdüm annem vardı ama annesizlik daha kötüdür herhalde ama bir şekilde büyüdük benim babam da 28 yasında ölmüş gençliğine evlatlarına doymadan
Başınız sağolsun canım.. Amin..
@yaz yagmuru başın sağolsun canım Allah bizi evlatlarımızdan ayırmadın inşallah
amin kızlar çok sağolunbaşın sağ olsun canım mekanı cennet olsun babanın
Annemin babasıda trafik kazasında vefat etmiş 30 yaşındaymış. 6 çocuğun en büyüğü 12 yaşında en küçük dayımında daha kırkı çıkmamış. Memleketten ankaraya taşınalı da daha 1 sene olmuş. Dedem sigortalı çalışmaya başlıyalı çok kısa zaman olduğu için ananeme maaş bile bağlatmamışlar. Sadece çocuklara aylık harçlık veriyolarmış. Ananemin okuma yazması bile yok. Bilmediği koca şehirde hem 6 çocuğa bakmış hem akşam okuluna gitmiş okuma yazma bile öğrenmiş. En küçük dayımı itü inşaat mühendisliğinde okuttu. Kızlar ortaokul erkeklerin 2 si üni biri lise mezunu. Tek başına okutmuş kadın.Sağol canım trafik kazasından kaybettik biz annem kız kardeşime 6 aylık hamileydi Rabbim kimseye yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?