ben hep elbise aldım çok kilo almadıgı için geçen sene alıp giydiremediğim şortları duruyo onları giydircem tulum aldım bikaç taneKizlar kizima yazlik alisverise cikicaz sizler kac tane cutcitli kac tane tişört vs. Almayi dusunuyorsunuz
Bugün sarma için yaprak alıcam, pasta için meyve falan alıcam pazardan. pandispanyayı bu akşam yapıcam 1 gece dolapta bekleticem yarın kesip şeker hamuruyla kaplıycam. Erken yapayım ki fiyasko olursa hazır siparişi verebilelim@apriori1 parti hazırlıkları ne alemde bende henuz bisi yapamadim malum umut hastalaninca
Amin canım çok sağol evet mutube arkadaşımızın Elif bebeği görmesi tuhaf bir tesadüf@yaz yagmuru basin sağolsun canim
dünya ne kadar küçük aslında elif bebekle karsilasinca mutube arkadas akkima bu geldi rabbim bizleri evlatlarimiza evlatlatimizi da bize bagislasin yasayanada sabirlar versin amin
Çok sağol canım helal olsun ananene de güçlü bir insanmış ne mutlu ona çocuklarını büyütüp okutmuş benim babam da çok genç vefat ettiği için maaşını çok zor bağlamışlar Allah rahmet eylesin hepsine mekanları cennet olsun inşallahAnnemin babasıda trafik kazasında vefat etmiş 30 yaşındaymış. 6 çocuğun en büyüğü 12 yaşında en küçük dayımında daha kırkı çıkmamış. Memleketten ankaraya taşınalı da daha 1 sene olmuş. Dedem sigortalı çalışmaya başlıyalı çok kısa zaman olduğu için ananeme maaş bile bağlatmamışlar. Sadece çocuklara aylık harçlık veriyolarmış. Ananemin okuma yazması bile yok. Bilmediği koca şehirde hem 6 çocuğa bakmış hem akşam okuluna gitmiş okuma yazma bile öğrenmiş. En küçük dayımı itü inşaat mühendisliğinde okuttu. Kızlar ortaokul erkeklerin 2 si üni biri lise mezunu. Tek başına okutmuş kadın.
Para bulamayıp sabah öğle akşam bulgur plavı yedikleri olurmuş.
Giden gidiyoda ne oluyı eziyeti acısı derdi kalanlara..
Babanada allah rahmet eylesin..
diş buğdayı bizde yenmeyeceğinden dolayı ben aşure yaptım canım herkeste yemiş oldu böylelikle..Yarin disbugdayi yapicaz giremiyorum hic buraya .
Bugdaynasil yapiliyo tarif verebilcek olanvarmi
Öyle canım ya senin annende Allah kadına güç veriyo konu evlat olunca. Daha 4-5 sene oldu ananeme yasa değişince maaş bağladılarda kadın rahat etti biraz olsunÇok sağol canım helal olsun ananene de güçlü bir insanmış ne mutlu ona çocuklarını büyütüp okutmuş benim babam da çok genç vefat ettiği için maaşını çok zor bağlamışlar Allah rahmet eylesin hepsine mekanları cennet olsun inşallah
Yarin disbugdayi yapicaz giremiyorum hic buraya .
Bugdaynasil yapiliyo tarif verebilcek olanvarmi
Bugün sarma için yaprak alıcam, pasta için meyve falan alıcam pazardan. pandispanyayı bu akşam yapıcam 1 gece dolapta bekleticem yarın kesip şeker hamuruyla kaplıycam. Erken yapayım ki fiyasko olursa hazır siparişi verebilelimonu halledersem cuma sarma börek diş kurabiyesi ve Rus salatası yapıcam. Poğaça ve çupcake hazır alıcam .
dCuma gunu de esimin dogumgunu ben de hazirlik yapcm yarinilk defa cheese kek yapcm bakalm umarim sonuc fiyasko olmaz
Benim açmamla kapamam bir oldu.instagrama baktım yeleği patiği görünce ve alttaki yazılarını okuyunca çok kötü oldum ben
Kv ye güveniyordum tırt çıktıYazyagmuru basin sagolsun canim.hakikaten olan kalanlara oluyo
Valla biz sulu yemek gibi yapyorz canm.ama internetten bakmstm cogunlukla taneli sekerlemeyle falan yapilmis.sizinkiler nasl yapyomus annenler falan?
Hepsini yapabilcekmsn tek basina?kurabiyeyi de 1 gece once yap bence canm tutuyo birbirini o zaman.dagilmaz hem.yardima gelcek mi kimse?
Ben Dr oetker in cheesecake ini yapmıştım ilk kez ama eşim cheesecake i sevmedi. Cheese den cake mi olurmuş dedi :)Cuma gunu de esimin dogumgunu ben de hazirlik yapcm yarinilk defa cheese kek yapcm bakalm umarim sonuc fiyasko olmaz
Ben Haziran gibi alıcam canım. Herhangi bir Sayı yok :) Hoşuma gideni Alıp atıyorum sepete.Kizlar kizima yazlik alisverise cikicaz sizler kac tane cutcitli kac tane tişört vs. Almayi dusunuyorsunuz
hangi butuikten aldın canım? İnt. Daha uygun oluyo bende öyle yapıyım diyodum ama tlfndan girmek işkence pcmizde yok. Butikbebeyr bakmıştım ama öylevişey göremedimKızlar butik bebeden kızıma iki tane elbise siparişi verdim alttan külotlu 12-18 ay sipariş verdim inşallah olur benim ton ton kelebegime
bende basladim dis bugdayi hazirliklarina kalabalık olmayacak zaten sonradan karar verdim yapmaya neler yapiliyor partide:)bizim burda hicyapan olmuyor da
d
Kv ye güveniyordum tırt çıktıtek yapıcam o yüzden yarın başlıycam hatta bu akşam
Ben Dr oetker in cheesecake ini yapmıştım ilk kez ama eşim cheesecake i sevmedi. Cheese den cake mi olurmuş dedi :)
Bende annesiz büyüdüm. Ben 6 yaşındayken ayrıldı annem babam. Velayetimizi babamıza verdiler. Daha doğrusu. Anneannem bizi istemedi. 8 Yaşında ise babam bizi annemizden habersiz Niğde'ye getirdi. 1,5 yıl annemin sesini bile duymadım. Daha sonra annem geldi. Ama almadı bizi. Yada alamadı ama her yıl 1 ay Aldı bizi yanına. Her ayrılık salya sümük Ağlayarak sonlanırdı.Öyle canım çocuk için de çok zor ben de yetim büyüdüm hep bir tarafın eksik oluyir ben babasız büyüdüm annem vardı ama annesizlik daha kötüdür herhalde ama bir şekilde büyüdük benim babam da 28 yasında ölmüş gençliğine evlatlarına doymadan
Sizde benzer Şeyler yaşamışınızSağol canım trafik kazasından kaybettik biz annem kız kardeşime 6 aylık hamileydi Rabbim kimseye yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?