2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim muthissin vallahi ne güzel değerlendirmiş sin kavanozlari

benim erkek kardeşim de geç konuştu 4 yaşında cümle kurdu,soranlara cık cık aaaa diyenlere üzülürdüm ama ailem bu durumu büyütmedi tek şuna dikkat ettik konuşamadığı ortamlarda bazı densizler yüzünden incinmesin, 5yaşında akıcı olmayan bi konuşması vardı,şuan başarılı bi hukuk öğrencisi ,aileler çocuklarının bazı gelişim dönemlerinde sadece duygusal açıdan koruyucu destekleyici olunca bile ki siz de öyle yapmışsınız herşey olumlu yönde değişebiliyor

geçmiş olsun öyküye.
Bizde gökçeyi götürdük. Bir haftadır kabız zor yapıyor ve bugün ıkınıyor hıçkıra hıçkıra ağlıyor ama yapamıyor. Zeytinyağı içirdim masaj Yaptım hatta ilk kez fitil Yaptım ama yapamadı o kadar ağladıki acile gittik ama doktor muayene bile etmedi. Tekrar fitil yapın yapmazsa bakalım dedi. Gökçe yapmadı. Lavman yaptık biraz yaptı ama doktor bakmıyo bile. Insan karnına bi bakar. Taş gibi çocuğun karnı. Yarın kendi doktorumuza gidicez.

umutta iyle kac gundur kabiz yapamiyor bende fitil yaptim iki kez ama ise yaramadi doktorda duphalak surip verdi bugun yapti sukurde rahatladim ikinmaktan poposu kaniyordu artik

Canim ya geçmiş olsun kabızlık zor umarım doktorunuz uygun birşey verir rahatlar Gökçe

Yanindakiyle konusuyo sabahtan beri acildeyim yarina kadar devam daha yemek yemedim falan diye bi yandan hakliama daha kapidan girdim cabuk cabuk diyo bana bakti bakti kulaklarina cocugun ici cikti aglamaktan kir var gozukmuyo dedi zor nefes aliyo hic bisey yapmadi ilac yazcak ne yazcaktim ben diyo hic guven vermedi yani annemde diyo alsaydin ilaci bitane icince hemen iyilesmicek nasilsa dedim yarin kendi doktoruna goturucem
Oyku zorlandiginda veya cok ikindiginda ben bezini acip bacaklarini itiyorum karnina ya da tuvalete oturtuyorum daha rahat yapiyo istersen bi dene ikinmaya basladimi ac bezini tuvalete oturt

Kayisi verdin mi canm ise yarar belki?ya da sicak havlu koysan karnina bacaklarina iyi geliyo

Evet acilde cok ilgilenmyolar hele ki kalabaliksa.emre de cok ceker kulaklarini haftasonu dr a sordm sol kulagnda kir var biraz baska bir problem yok psikolojik de olabilir ustelemeyin dedi.
bence de kendi dr u baksn canm gecmis olsun

Evet acilde cok ilgilenmyolar hele ki kalabaliksa.emre de cok ceker kulaklarini haftasonu dr a sordm sol kulagnda kir var biraz baska bir problem yok psikolojik de olabilir ustelemeyin dedi.
bence de kendi dr u baksn canm gecmis olsun
sagol canim valka oksurmekten uyuyamiyo bisry de yemedi bugun dogru duzgun bi de cok hizli nefes alip veriyo su anda uyuyo sozde ama bi saga donuyo bi sola

Mekanı cennet olsun babanın.. Bu arada komşuna söyle bu tarz rüyalar sabah uyanır uyanmaz kimseye anlatmadan suya anlatılır. Yani ben öyle biliyorum. Ayrıca emin ol rüyalar hep tersine çıkıyor.
Yaşadıkların gerçekten çok zor şeylermiş. Ama insan böyle şeylerde daha da olgunlaşıyor. Şimdi ne güzel evlisin bebegin var çalışıyorsun. Kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsun.
Bizim dr et suyunun aslında sanıldığı kadar besleyici değeri olmadığını asıl etin kendisini tüketilmesi gerektirdigini anlatan bi beslenme kitapcığını mail olarak atmıştı bana. Ama ben yinede yemeklerine kemik yada tavuk suyu koyuyorum. Tabi kıyma kullanmadığım zamanlarda.. Bu bebeğin de kemik suyundan olduğunu pek düşünmüyorum açıkcası. Belkide ıspanak dokunmuştur. zehirlenmesi kolay bi yiyecek nasılsa.

Çok geçmiş olsun cnm öyküye. İnş. hemen toparlanırsınız.

Bütün çocuklar hasta gene. Tekrar çok gecmiş olsun öykücüğe.
Bir haftadır kabız ve bir haftadır senin Dediğin gibi yaptırıyordum canım ama hatta öyle yaptıktan sonra cıvık geliyordu arkasından ama dün o yöntemde işe yaramadı. Gökçeyi hiç öyle hıçkıra hıçkıra ağlamazdı. Doktorda gelmiş bişeyi yoktur belki dio. Insan bi muayene eder. Hiç bakmadı gerizekalı. Ordaki hemşiremi neyse bi salak daha vardı. Ona dedim. Ilk kez fitil Yaptım ben. Acaba yanlış mı uyguluyorum geri çıktı fitil. Nasıl yapılacak bi söylermisiniz dedim. Verdiği cvp fitil fitildir.
Bugün iş çıkışı kendi doktorumuza gidicem. Esime de gıcık oldum. Burda mikrop kapacak Gökçe diyorum. Heryer grip nezle dolu, ilgilenen yok bunları zaten evde Yaptım diyorum, bi de o salak hemşireye söylendim. Eşimde bana kızıyor amma söyleniyormuşum. Bende o lafından beri konuşmuyorum. 23,30 a kadar beklemezdim ben orda. Eşim bekletti. Hasta olmayan gökçem onun Yüzünden hasta olursa sorarım ben ona. Hayır kakasını gene tam olarak yapamadı bide. Gelip soran bile olmadı çocuğu. Ben dedim ona özele gidelim diye ama orda çocuk doktoru olmazmış acilde Pratisyen olurmuş. Sanki orda çocuk doktoru vardı da bi baktı çocuğuma.

Su koymuyorum bn frin. 170derecede pisiyo bn ustu hafif kizarinca cikariyorum ama cok hafif . Cokkizarinca sert oluyo

bizimki de bugdayi hasladilar kuru yemisle karistirdilar kaselere koyup uzerime pudra sekeri tarcin karistirip suzguyle iyice kaplicak sekilde yaydik cok lezzetli hafif oldu
Bu sekilde yapicaz bugun bzde cnm bizmkilerinde tarifi bu annemde aynisini anlatti

Ben de attım sadece birkaç tane ayırıp kilere koydum bir yere gidersem kullanırım elimin altında bulunsun diye hic boyle birşey düşünemedim
Bn sakliyorum iki yas gunune:) biraz dha biriksin

bnde ispanaktandr dye dusundum bide yogurt eksimis olabilir karisinca mideyi bozmus olabilir. Bide usutmuste olablir. Doktr sadece yorum yapmis gbi

Gecmis olsun cnm kndi doktrunuza gtur en iyisi. Bazilari getcekten cok ilgisz ozellikle acildekiler suratlarida bikaris oluyo soru sorunca

Aah bu erkekler bazen gercekten odun oluyolar ins kendi doktoru bi cozum bulur bizimki ilk kabiz oldugunda doktor muayene etmisti karnina vurdu onlarin bi el hareketi var karnini gezdiriyo ondan sonra git fitil yaptir bakalim gidene kadar iki kere kakasini yapmisti :) ama sonra 3 ay fitil kullandik cok zor anliyorum seni ins duzene girer biran once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…