Canim muthissin vallahi ne güzel değerlendirmiş sin kavanozlariForuma giremiyorum Arda uyuduktan sonra doğum günü hazırlıkları ile uğraşıyorum. Kolanya şişesi alıp içine çilek kolanyası doldurdum. Onun bir etiketi kaldı onuda şu an tasarlıyorum paintte. Meyve kavanozlarını değerlendirdim içine badem şekeri koyacağım etiketlerini kendim paintte yaptım.
Canim muthissin vallahi ne güzel değerlendirmiş sin kavanozlari
Ben de attım sadece birkaç tane ayırıp kilere koydum bir yere gidersem kullanırım elimin altında bulunsun diye hic boyle birşey düşünemedimBen butun kavanozlari attiminsanda yetenek olmayinca akil da edemiyo demekki
benim erkek kardeşim de geç konuştu 4 yaşında cümle kurdu,soranlara cık cık aaaa diyenlere üzülürdüm ama ailem bu durumu büyütmedi tek şuna dikkat ettik konuşamadığı ortamlarda bazı densizler yüzünden incinmesin, 5yaşında akıcı olmayan bi konuşması vardı,şuan başarılı bi hukuk öğrencisi ,aileler çocuklarının bazı gelişim dönemlerinde sadece duygusal açıdan koruyucu destekleyici olunca bile ki siz de öyle yapmışsınız herşey olumlu yönde değişebiliyorNe güzel soylemissin canım ağzına sağlık ben ilk tasindigimda o vardı burada ben pek samimi olmadım sonra oğlumu krese verince dayanamadı ayni krese o da verdi ondan sonra yakınlaşmaya başladı ben de o dönemde gidip geldim ama çok geçmeden abuk sabuk hareketlerini gördüm çok dengesiz bir insan ben de görüşmeyi kestim ama ne kızından ne kendinden kurtulamadim bu son olayda ogluma öyle söylemesi çok gucume gitti benim oğlum çok duygusal bir çocuk bana anne nen neden geç konuştum diye soruyor ben oğlumu incitmemeye çalışırken o kim oluyor bakma lohusa diye üstüne gitmedim ama söyleyeceğim ona birkaç laf en müsait zamanı kolluyorum
geçmiş olsun öyküye.Oykuyu cocuk hastanesinin aciline goturdum tam yemek yicekmis doktorlar cabuk cabuk bakti falan cigerler temiz dedi kulagini elliyodu bi de cok kulaklarda kir var tam gozukmuyo ama ust solunum yolu enfeksiyonu dedi antibiyotikyazdi beni cok tatmin etmedi muayenesi yarin kendi doktoruna goturucem
Anneannem istemedi canım. Ondan babamıza verildi velayetimiz. Çok şükür bitti gitti o günler.ne zor şeyler yaşamışsınız ya,anneye neden vermediler peki ?
umutta iyle kac gundur kabiz yapamiyor bende fitil yaptim iki kez ama ise yaramadi doktorda duphalak surip verdi bugun yapti sukurde rahatladim ikinmaktan poposu kaniyordu artikgeçmiş olsun öyküye.
Bizde gökçeyi götürdük. Bir haftadır kabız zor yapıyor ve bugün ıkınıyor hıçkıra hıçkıra ağlıyor ama yapamıyor. Zeytinyağı içirdim masaj Yaptım hatta ilk kez fitil Yaptım ama yapamadıo kadar ağladıki acile gittik ama doktor muayene bile etmedi. Tekrar fitil yapın yapmazsa bakalım dedi. Gökçe yapmadı. Lavman yaptık biraz yaptı ama doktor bakmıyo bile. Insan karnına bi bakar. Taş gibi çocuğun karnı. Yarın kendi doktorumuza gidicez.
Canim ya geçmiş olsun kabızlık zor umarım doktorunuz uygun birşey verir rahatlar Gökçegeçmiş olsun öyküye.
Bizde gökçeyi götürdük. Bir haftadır kabız zor yapıyor ve bugün ıkınıyor hıçkıra hıçkıra ağlıyor ama yapamıyor. Zeytinyağı içirdim masaj Yaptım hatta ilk kez fitil Yaptım ama yapamadıo kadar ağladıki acile gittik ama doktor muayene bile etmedi. Tekrar fitil yapın yapmazsa bakalım dedi. Gökçe yapmadı. Lavman yaptık biraz yaptı ama doktor bakmıyo bile. Insan karnına bi bakar. Taş gibi çocuğun karnı. Yarın kendi doktorumuza gidicez.
Yanindakiyle konusuyo sabahtan beri acildeyim yarina kadar devam daha yemek yemedim falan diye bi yandan hakliama daha kapidan girdim cabuk cabuk diyo bana bakti bakti kulaklarina cocugun ici cikti aglamaktan kir var gozukmuyo dedi zor nefes aliyo hic bisey yapmadi ilac yazcak ne yazcaktim ben diyo hic guven vermedi yani annemde diyo alsaydin ilaci bitane icince hemen iyilesmicek nasilsa dedim yarin kendi doktoruna goturucemgeçmiş olsun öyküye.
geçmiş olsun öyküye.
Yanindakiyle konusuyo sabahtan beri acildeyim yarina kadar devam daha yemek yemedim falan diye bi yandan hakliama daha kapidan girdim cabuk cabuk diyo bana bakti bakti kulaklarina cocugun ici cikti aglamaktan kir var gozukmuyo dedi zor nefes aliyo hic bisey yapmadi ilac yazcak ne yazcaktim ben diyo hic guven vermedi yani annemde diyo alsaydin ilaci bitane icince hemen iyilesmicek nasilsa dedim yarin kendi doktoruna goturucem
Oyku zorlandiginda veya cok ikindiginda ben bezini acip bacaklarini itiyorum karnina ya da tuvalete oturtuyorum daha rahat yapiyo istersen bi dene ikinmaya basladimi ac bezini tuvalete oturt
sagol canim valka oksurmekten uyuyamiyo bisry de yemedi bugun dogru duzgun bi de cok hizli nefes alip veriyo su anda uyuyo sozde ama bi saga donuyo bi solaEvet acilde cok ilgilenmyolar hele ki kalabaliksa.emre de cok ceker kulaklarini haftasonu dr a sordm sol kulagnda kir var biraz baska bir problem yok psikolojik de olabilir ustelemeyin dedi.
bence de kendi dr u baksn canm gecmis olsun
Mekanı cennet olsun babanın.. Bu arada komşuna söyle bu tarz rüyalar sabah uyanır uyanmaz kimseye anlatmadan suya anlatılır. Yani ben öyle biliyorum. Ayrıca emin ol rüyalar hep tersine çıkıyor.Öyle canım çocuk için de çok zor ben de yetim büyüdüm hep bir tarafın eksik oluyir ben babasız büyüdüm annem vardı ama annesizlik daha kötüdür herhalde ama bir şekilde büyüdük benim babam da 28 yasında ölmüş gençliğine evlatlarına doymadan
Yaşadıkların gerçekten çok zor şeylermiş. Ama insan böyle şeylerde daha da olgunlaşıyor. Şimdi ne güzel evlisin bebegin var çalışıyorsun. Kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsun.Bende annesiz büyüdüm. Ben 6 yaşındayken ayrıldı annem babam. Velayetimizi babamıza verdiler. Daha doğrusu. Anneannem bizi istemedi. 8 Yaşında ise babam bizi annemizden habersiz Niğde'ye getirdi. 1,5 yıl annemin sesini bile duymadım. Daha sonra annem geldi. Ama almadı bizi. Yada alamadı ama her yıl 1 ay Aldı bizi yanına. Her ayrılık salya sümük Ağlayarak sonlanırdı.
Bizim dr et suyunun aslında sanıldığı kadar besleyici değeri olmadığını asıl etin kendisini tüketilmesi gerektirdigini anlatan bi beslenme kitapcığını mail olarak atmıştı bana. Ama ben yinede yemeklerine kemik yada tavuk suyu koyuyorum. Tabi kıyma kullanmadığım zamanlarda.. Bu bebeğin de kemik suyundan olduğunu pek düşünmüyorum açıkcası. Belkide ıspanak dokunmuştur. zehirlenmesi kolay bi yiyecek nasılsa.
Çok geçmiş olsun cnm öyküye. İnş. hemen toparlanırsınız.Oykuyu cocuk hastanesinin aciline goturdum tam yemek yicekmis doktorlar cabuk cabuk bakti falan cigerler temiz dedi kulagini elliyodu bi de cok kulaklarda kir var tam gozukmuyo ama ust solunum yolu enfeksiyonu dedi antibiyotikyazdi beni cok tatmin etmedi muayenesi yarin kendi doktoruna goturucem
Bütün çocuklar hasta gene. Tekrar çok gecmiş olsun öykücüğe.Yanindakiyle konusuyo sabahtan beri acildeyim yarina kadar devam daha yemek yemedim falan diye bi yandan hakliama daha kapidan girdim cabuk cabuk diyo bana bakti bakti kulaklarina cocugun ici cikti aglamaktan kir var gozukmuyo dedi zor nefes aliyo hic bisey yapmadi ilac yazcak ne yazcaktim ben diyo hic guven vermedi yani annemde diyo alsaydin ilaci bitane icince hemen iyilesmicek nasilsa dedim yarin kendi doktoruna goturucem
Oyku zorlandiginda veya cok ikindiginda ben bezini acip bacaklarini itiyorum karnina ya da tuvalete oturtuyorum daha rahat yapiyo istersen bi dene ikinmaya basladimi ac bezini tuvalete oturt
Su koymuyorum bn frin. 170derecede pisiyo bn ustu hafif kizarinca cikariyorum ama cok hafif . Cokkizarinca sert oluyoAynen ya(
tamam dycektm yazmissn zaten:)bana da pek hos gelmedi o sekilde dis bugdayi.biz salcali soganli naneli hafif kivamli corba gbi yapyoruz.
Ben de smdi gordm facede.atcktm size de danismak icin
Kac derecede pisiriyosn canm?bi de margarin mi tereyagi mi?dun tv de yapti bi kadin tam pisirmisti iyice kizardi ustu.bi de pirisldigi tepsiye su doldurmustu yoksa ustu catlyomus.seninkinde oluyo mu?
Buzlukta beklemesi sagliksiz demis dr u canm.taze icirin dyomus.ben de buzluga atyodm hatta bugun de verdm.cozdurmeden buz halinde atyorm tencerede eriyo.napsak vermesek mi yani ya
Bu sekilde yapicaz bugun bzde cnm bizmkilerinde tarifi bu annemde aynisini anlattibizimki de bugdayi hasladilar kuru yemisle karistirdilar kaselere koyup uzerime pudra sekeri tarcin karistirip suzguyle iyice kaplicak sekilde yaydik cok lezzetli hafif oldu
Bn sakliyorum iki yas gunune:) biraz dha biriksinBen de attım sadece birkaç tane ayırıp kilere koydum bir yere gidersem kullanırım elimin altında bulunsun diye hic boyle birşey düşünemedim
bnde ispanaktandr dye dusundum bide yogurt eksimis olabilir karisinca mideyi bozmus olabilir. Bide usutmuste olablir. Doktr sadece yorum yapmis gbiMekanı cennet olsun babanın.. Bu arada komşuna söyle bu tarz rüyalar sabah uyanır uyanmaz kimseye anlatmadan suya anlatılır. Yani ben öyle biliyorum. Ayrıca emin ol rüyalar hep tersine çıkıyor.
Yaşadıkların gerçekten çok zor şeylermiş. Ama insan böyle şeylerde daha da olgunlaşıyor. Şimdi ne güzel evlisin bebegin var çalışıyorsun. Kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsun.
Bizim dr et suyunun aslında sanıldığı kadar besleyici değeri olmadığını asıl etin kendisini tüketilmesi gerektirdigini anlatan bi beslenme kitapcığını mail olarak atmıştı bana. Ama ben yinede yemeklerine kemik yada tavuk suyu koyuyorum. Tabi kıyma kullanmadığım zamanlarda.. Bu bebeğin de kemik suyundan olduğunu pek düşünmüyorum açıkcası. Belkide ıspanak dokunmuştur. zehirlenmesi kolay bi yiyecek nasılsa.
Gecmis olsun cnm kndi doktrunuza gtur en iyisi. Bazilari getcekten cok ilgisz ozellikle acildekiler suratlarida bikaris oluyo soru soruncaBütün çocuklar hasta gene. Tekrar çok gecmiş olsun öykücüğe.
Bir haftadır kabız ve bir haftadır senin Dediğin gibi yaptırıyordum canım ama hatta öyle yaptıktan sonra cıvık geliyordu arkasından ama dün o yöntemde işe yaramadı. Gökçeyi hiç öyle hıçkıra hıçkıra ağlamazdı. Doktorda gelmiş bişeyi yoktur belki dio. Insan bi muayene eder. Hiç bakmadı gerizekalı. Ordaki hemşiremi neyse bi salak daha vardı. Ona dedim. Ilk kez fitil Yaptım ben. Acaba yanlış mı uyguluyorum geri çıktı fitil. Nasıl yapılacak bi söylermisiniz dedim. Verdiği cvp fitil fitildir.
Bugün iş çıkışı kendi doktorumuza gidicem. Esime de gıcık oldum. Burda mikrop kapacak Gökçe diyorum. Heryer grip nezle dolu, ilgilenen yok bunları zaten evde Yaptım diyorum, bi de o salak hemşireye söylendim. Eşimde bana kızıyor amma söyleniyormuşum. Bende o lafından beri konuşmuyorum. 23,30 a kadar beklemezdim ben orda. Eşim bekletti. Hasta olmayan gökçem onun Yüzünden hasta olursa sorarım ben ona. Hayır kakasını gene tam olarak yapamadı bide. Gelip soran bile olmadı çocuğu. Ben dedim ona özele gidelim diye ama orda çocuk doktoru olmazmış acilde Pratisyen olurmuş. Sanki orda çocuk doktoru vardı da bi baktı çocuğuma.
Aah bu erkekler bazen gercekten odun oluyolar ins kendi doktoru bi cozum bulur bizimki ilk kabiz oldugunda doktor muayene etmisti karnina vurdu onlarin bi el hareketi var karnini gezdiriyo ondan sonra git fitil yaptir bakalim gidene kadar iki kere kakasini yapmisti :) ama sonra 3 ay fitil kullandik cok zor anliyorum seni ins duzene girer biran onceBütün çocuklar hasta gene. Tekrar çok gecmiş olsun öykücüğe.
Bir haftadır kabız ve bir haftadır senin Dediğin gibi yaptırıyordum canım ama hatta öyle yaptıktan sonra cıvık geliyordu arkasından ama dün o yöntemde işe yaramadı. Gökçeyi hiç öyle hıçkıra hıçkıra ağlamazdı. Doktorda gelmiş bişeyi yoktur belki dio. Insan bi muayene eder. Hiç bakmadı gerizekalı. Ordaki hemşiremi neyse bi salak daha vardı. Ona dedim. Ilk kez fitil Yaptım ben. Acaba yanlış mı uyguluyorum geri çıktı fitil. Nasıl yapılacak bi söylermisiniz dedim. Verdiği cvp fitil fitildir.
Bugün iş çıkışı kendi doktorumuza gidicem. Esime de gıcık oldum. Burda mikrop kapacak Gökçe diyorum. Heryer grip nezle dolu, ilgilenen yok bunları zaten evde Yaptım diyorum, bi de o salak hemşireye söylendim. Eşimde bana kızıyor amma söyleniyormuşum. Bende o lafından beri konuşmuyorum. 23,30 a kadar beklemezdim ben orda. Eşim bekletti. Hasta olmayan gökçem onun Yüzünden hasta olursa sorarım ben ona. Hayır kakasını gene tam olarak yapamadı bide. Gelip soran bile olmadı çocuğu. Ben dedim ona özele gidelim diye ama orda çocuk doktoru olmazmış acilde Pratisyen olurmuş. Sanki orda çocuk doktoru vardı da bi baktı çocuğuma.
Bende bi ilham gelirse diye atmaya kıyamayıp sakladım hepsini. Ama o ilham bi türlü gelmedşBen butun kavanozlari attiminsanda yetenek olmayinca akil da edemiyo demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?