bende yaparım kafam bozuldumu ama dün doktora girmeden hemşire burnunu yıkayalım dedi bastı serumu burnuna rahatlattı o biraz doktorlarda oyle olunca çok tınlamadım bi de ciğerler temiz deyince gerisini çok dinlemedim :)@oslew veisimdeyimgucumdeyim çok geçmiş olsun kızlar. Ya anlamadığım siz mi çok efendisiniZ ben mi çok cadalozum. Ben o hastaneyi tepelerine yıkmadan çıkmazdım. Eşek gibi de işlerini yaptırırdım. En ufak işin bile bağırış çağırış ancak yaptırılanildiği bir memlekette yaşadığımızı unutmayalım, hiçbir meslek dalında da insanlar iş aşkıyla yanıp tutuşmuyor, ite kaka ancak iş yaptırılıyor insanlara. Ay bak yine sabah sabah sinirlendim.
Kızlar gaz ve kabızda bir numara olan oğlumda denemesinin yöntem kalmadığı için; rezene (gazda işe yarar, suyu sıcağa yakın ılık olsun), zeytinyağı içirmek üzerine de yine sıcağa yakın su içirmek kaka yaptırıyor, supp gliserin fitil anında yaptırıyor, yemek olarak ise bikaç gün bol zeytinyağlı karnınahar, semizotu, ıspanak yedirilebilir.tekrwr çok geçmiş olsun
evet burun akıntımız bitti ama öksürük devam@oslew sanırım betüşle öykü aynı durumda öksürük burun akıntısı sesi bile değişti sanki geniz akıntısı da varmış antibiyotik vermedi bize öksürük şurubuyla peditus kullanıyoruz
pandispanyayi ortadan kesmicen mi bide tarifi nasil verir misin bende bugun yapicam keki yarinda susleme ve kurabiye yapcam bizim kurabiye normal olacak seker hamursuzPandispanyanın bir katını dün gece yaptım, yağlı kağıt bittiği için ikinci katı yapamadım. Sabah alışverişimi tamamladım ama oğlum uyuduğu için mikser çalıştırmadım ikinci kat hala yokben de kurabiye hamurunu hazırladım beklemeye aldım. Bu akşama pasta kurabiye biter inşalkah
gecmis olsun canimgittik sabahtan doktora gece kabus gibiydi ciğerler temiz kulağın biri biraz kızarık boğaz kızarmış dedim antibiyotik verdi almadım ama niye verdi ki gerek yok dedi viral enfeksiyonmuş geniz akıntısı öksürük yapıyo dedi peditus ventolin devam ibufen yazdı kulakta ağrı çok huysuzluk olursa dedi calpolle dönüşümlü kullan dedi ama o kadar sıkıntımız yok dişten dolayı olabilir dedi böyle 5 gün kullan öksürük geçmezse gel dedi
adam şom ağızlı ne zaman salgın var dikkat et dese öykü hasta oldu :) salgın var dediniz hasta olduk dedim :) 15 günde 140 gr almış
aman ciğer temiz olsun da iyiki vermemişsin antibiyotik inşallah hemencik toparlanır öykücük 140 gr da gayet ii zaten artık aylık alımları ortalama 400 gr falanmış hoş ben 200 e razıyım artık :))gittik sabahtan doktora gece kabus gibiydi ciğerler temiz kulağın biri biraz kızarık boğaz kızarmış dedim antibiyotik verdi almadım ama niye verdi ki gerek yok dedi viral enfeksiyonmuş geniz akıntısı öksürük yapıyo dedi peditus ventolin devam ibufen yazdı kulakta ağrı çok huysuzluk olursa dedi calpolle dönüşümlü kullan dedi ama o kadar sıkıntımız yok dişten dolayı olabilir dedi böyle 5 gün kullan öksürük geçmezse gel dedi
adam şom ağızlı ne zaman salgın var dikkat et dese öykü hasta oldu :) salgın var dediniz hasta olduk dedim :) 15 günde 140 gr almış
sen yetiştirirsin yahu bize de fotoları atarsın artık :))Pandispanyanın bir katını dün gece yaptım, yağlı kağıt bittiği için ikinci katı yapamadım. Sabah alışverişimi tamamladım ama oğlum uyuduğu için mikser çalıştırmadım ikinci kat hala yokben de kurabiye hamurunu hazırladım beklemeye aldım. Bu akşama pasta kurabiye biter inşalkah
çok güzel olmuşlar ellerine sağlık canımEki Görüntüle 1512828 magnetlerimizz bitti cumartesi partimiz var:)
aynen çok beklentim yok kilo konusundaaman ciğer temiz olsun da iyiki vermemişsin antibiyotik inşallah hemencik toparlanır öykücük 140 gr da gayet ii zaten artık aylık alımları ortalama 400 gr falanmış hoş ben 200 e razıyım artık :))
Biraz büyük tepside yaptığım içi. Ince oldu, ortadan Kesmiycem o yüzden iki tane yapıcam alt ve üst olarak. Canım ben Dr oetker in hazır pandispanya karışımından aldım üç yumurtaya çarptım o kadar.pandispanyayi ortadan kesmicen mi bide tarifi nasil verir misin bende bugun yapicam keki yarinda susleme ve kurabiye yapcam bizim kurabiye normal olacak seker hamursuz
çok şükür bugün düne göre daa iyiyim ateşimde yok Allahtan yarında tatil annemde haftasonu da gitmicek iice toparlanmış olurum heraldeaynen çok beklentim yok kilo konusunda
sen nasıl oldun toparlandın mı biraz daha
İnş. canım. bıldırcın yumurtası kadar yapmış az evel. oda zar zor. işten çıkıyım götürücem doktora.Aah bu erkekler bazen gercekten odun oluyolar ins kendi doktoru bi cozum bulur bizimki ilk kabiz oldugunda doktor muayene etmisti karnina vurdu onlarin bi el hareketi var karnini gezdiriyo ondan sonra git fitil yaptir bakalim gidene kadar iki kere kakasini yapmisti :) ama sonra 3 ay fitil kullandik cok zor anliyorum seni ins duzene girer biran once
sağol canım. bende öğle arası pazar gittim. orda karadut görünce burda yazılanlar aklıma geldi hemen aldım :) eve gidince yediricem hemencik :)Canım bizim kronik kabızlığımız var. Yanlış hatırlamıyosam minik kartal demişti. Karadut yedirmiş çok iyi gelmiş. Bende 5 tane yedirdim zar zor yapan çocuk doldurdu resmen bezini. Dene istersen. Geçmiş olsun adaşımıza. Birde rezene çayınız varsa bebekler için olan oda iyi geliyo..
cidden çok suratsızdı doktorda hemşiremi ne uyuz bi bayan vardı oda.Gecmis olsun cnm kndi doktrunuza gtur en iyisi. Bazilari getcekten cok ilgisz ozellikle acildekiler suratlarida bikaris oluyo soru sorunca
sağol canım. bende makat çatlağı olmasından korkuyorum :/ şimdi karadut aldım. armut ve ananas püresi aldım. doktora da götürücem. aklımda olsun duphalak şurup :)umutta iyle kac gundur kabiz yapamiyor bende fitil yaptim iki kez ama ise yaramadi doktorda duphalak surip verdi bugun yapti sukurde rahatladim ikinmaktan poposu kaniyordu artik
bende hala cok zorlaniyor kuzum dun biraz kaka yaptida bayram ettkm resmensağol canım. bende makat çatlağı olmasından korkuyorum :/ şimdi karadut aldım. armut ve ananas püresi aldım. doktora da götürücem. aklımda olsun duphalak şurup :)
sağol canım.Canim ya geçmiş olsun kabızlık zor umarım doktorunuz uygun birşey verir rahatlar Gökçe
Kayisi verdin mi canm ise yarar belki?ya da sicak havlu koysan karnina bacaklarina iyi geliyo
Ben oğlumu 4 yasında krese verdim canım net degildi kelimeleri ama 5 yasında anlaşılır şekilde konuşmaya başladı psikolog dil bozukluğu dedi özel eğitim gerektiren bir durumu yok krese gönderin dil çalışmaları yaptırın dedi pipet kullandık deterjanla baloncuk oluyor ya üfleyerek onu verdi bol bol kitap okuyun dedi çok şükür geçti elimden geldiğince kendini bilmez insanlardan uzak tutmaya çalıştım maşallah kardeşine de canımbenim erkek kardeşim de geç konuştu 4 yaşında cümle kurdu,soranlara cık cık aaaa diyenlere üzülürdüm ama ailem bu durumu büyütmedi tek şuna dikkat ettik konuşamadığı ortamlarda bazı densizler yüzünden incinmesin, 5yaşında akıcı olmayan bi konuşması vardı,şuan başarılı bi hukuk öğrencisi ,aileler çocuklarının bazı gelişim dönemlerinde sadece duygusal açıdan koruyucu destekleyici olunca bile ki siz de öyle yapmışsınız herşey olumlu yönde değişebiliyor
Pandispanyanın bir katını dün gece yaptım, yağlı kağıt bittiği için ikinci katı yapamadım. Sabah alışverişimi tamamladım ama oğlum uyuduğu için mikser çalıştırmadım ikinci kat hala yokben de kurabiye hamurunu hazırladım beklemeye aldım. Bu akşama pasta kurabiye biter inşalkah
Eki Görüntüle 1512828 magnetlerimizz bitti cumartesi partimiz var:)
sağol canım. bende makat çatlağı olmasından korkuyorum :/ şimdi karadut aldım. armut ve ananas püresi aldım. doktora da götürücem. aklımda olsun duphalak şurup :)
kilotlu corabi sadece disari cikarken giydiriyorum artik ev cok isindi zibin kisa kollumu gydiriyosun ayy buhava gecisleri cok zorGökçede ıhlamuru hiç içmez. Kaşığıyla kaşık kaşık içiriyorum sanırım o zaman tadını anlamıyo.
şuan ev 23 derece. İçinde tlet gibi delikli olan bi tane zıbın var. Üzerinde normal zıbın var altınd da kilotlu çorap. Üzerlerine bi kat daha giydiriyodum ama baktım terliyo. Zıbın kilotlu çorapla geziyo
Bn altini tek kat giydiriyorum yanlismi yapiyorum acaba hasta olmasin. Ustte yarim kollu zibin bide esfman ustuEmre de o kadar iciyo canm.ama ben gunde iki defa veriyordm.sabah uyandgnda ve gece yatmadan once.yumusatiyodu bogazni.
Ev 24 derece su an.uzun kollu citcitli ve sweat var ustunde.altinda da penye pijama ve esofman alti var.ben hep iki kat giydiriyorm canm.
bizim ev 25 derece uzun kollu çıtçıtlı badi üstüne ince badi altına eşofman altı giyiyor çok terlerse içine kısa kollu çıtçıtlı altına tayt giydiriyorum ben
Bizde kapattik korktm usutmeyim dedim smdide ama terliyo cok kisa kollu gydrcem en sonunda vallaBizimkide öylekombiyi kapadık, bi atlet üzerine de eşofman takımı giydiriyorum ama yine terliyo.
bn hazirimmmm suan bugday pisiyo oda oldumu tamamdr. Dun kurabiyeyle pasta yaptim pastayi krem santiyle kapladim pisman oldum cunku duzgun olmadi seker hamuru duzgun oluyo.busabhta borekle pogca yaptm evi supurdum sildim (geberdim) hira bacagima yapisiyo agliyo cekistiriyo osekilde yaptm herseyi. buaksam atlaticaz insallh biz.Pandispanyanın bir katını dün gece yaptım, yağlı kağıt bittiği için ikinci katı yapamadım. Sabah alışverişimi tamamladım ama oğlum uyuduğu için mikser çalıştırmadım ikinci kat hala yokben de kurabiye hamurunu hazırladım beklemeye aldım. Bu akşama pasta kurabiye biter inşalkah
Yok canım uzun kollu giydiriyorum. Bilekleri üşür gibi geliyo. Tayt giydiriyodum aslında ama bizim sıpa paçalarını sıvıyo çorapları çıkarıyo. O yüzden kilotlu çorap giydiriyorum. Üzerinede zıbını geçiriyorum çokta şeker görünüyo:))kilotlu corabi sadece disari cikarken giydiriyorum artik ev cok isindi zibin kisa kollumu gydiriyosun ayy buhava gecisleri cok zor
Bn altini tek kat giydiriyorum yanlismi yapiyorum acaba hasta olmasin. Ustte yarim kollu zibin bide esfman ustu
Bizde kapattik korktm usutmeyim dedim smdide ama terliyo cok kisa kollu gydrcem en sonunda valla
bn hazirimmmm suan bugday pisiyo oda oldumu tamamdr. Dun kurabiyeyle pasta yaptim pastayi krem santiyle kapladim pisman oldum cunku duzgun olmadi seker hamuru duzgun oluyo.busabhta borekle pogca yaptm evi supurdum sildim (geberdim) hira bacagima yapisiyo agliyo cekistiriyo osekilde yaptm herseyi. buaksam atlaticaz insallh biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?