2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım bizim kronik kabızlığımız var. Yanlış hatırlamıyosam minik kartal demişti. Karadut yedirmiş çok iyi gelmiş. Bende 5 tane yedirdim zar zor yapan çocuk doldurdu resmen bezini. Dene istersen. Geçmiş olsun adaşımıza. Birde rezene çayınız varsa bebekler için olan oda iyi geliyo..

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bende artık başlasam iyi olacak yoksa hiçbişi yetiştiremicem

geçmiş olsun canım mutlaka kendi doktoruna git özelde olsa aciller bi tuhaf hele de bebek olunca takip eden doktor daha ii anlıyo kabızlık o kadar zorki bizimki kronikleşti inşallah sizinki geçici bişidir
canım sende iyiki vermemişsin ilacı kendi doktoruna görünmek en iisi

yok canım @hiraysen demişti bizim kız yemedi ne yazık ki

Cok.geçmiş olsun canim

@oslew ve isimdeyimgucumdeyim çok geçmiş olsun kızlar. Ya anlamadığım siz mi çok efendisiniZ ben mi çok cadalozum. Ben o hastaneyi tepelerine yıkmadan çıkmazdım. Eşek gibi de işlerini yaptırırdım. En ufak işin bile bağırış çağırış ancak yaptırılanildiği bir memlekette yaşadığımızı unutmayalım, hiçbir meslek dalında da insanlar iş aşkıyla yanıp tutuşmuyor, ite kaka ancak iş yaptırılıyor insanlara. Ay bak yine sabah sabah sinirlendim.
Kızlar gaz ve kabızda bir numara olan oğlumda denemesinin yöntem kalmadığı için; rezene (gazda işe yarar, suyu sıcağa yakın ılık olsun), zeytinyağı içirmek üzerine de yine sıcağa yakın su içirmek kaka yaptırıyor, supp gliserin fitil anında yaptırıyor, yemek olarak ise bikaç gün bol zeytinyağlı karnınahar, semizotu, ıspanak yedirilebilir.tekrwr çok geçmiş olsun

Ben de attım sadece birkaç tane ayırıp kilere koydum bir yere gidersem kullanırım elimin altında bulunsun diye hic boyle birşey düşünemedim

Ben yogurt icin 5-6 tane ayirdm digerleri cope:)

Bende bi ilham gelirse diye atmaya kıyamayıp sakladım hepsini. Ama o ilham bi türlü gelmedş
Robotta çocuğa yedirmek için çektiğim cevizi naneyi koyarım ancak bende

Sen de bendensin demek.ilk zamanlar lazm olur dye sakladm.cok yer kaplayinca fazlalsri attm

Aynenn. Ben rezeneyi gaz için içiriyodum gökçeye kakasını da rahat yaptığını farkettim. Sürekli vermiyorum alışkanlık yapar diye ya da zararı olur diye zorlandığında içiriyorum. Humananın rezene çayı hatta evdeki.

Yedirabilirsek işe yarıyoda betül rezeneyi uyku arası bile versem iki fırt çekip bırakıyodu çok şükür şimdi gaz sılıntımız yok

Bugün ıhlamur içireyim dedim onu bile istemedi limonlı denedim hiç içmedi prkmez koydum onu bi 40 cc filan içti

Ben yogurt icin 5-6 tane ayirdm digerleri cope:)

Sen de bendensin demek.ilk zamanlar lazm olur dye sakladm.cok yer kaplayinca fazlalsri attm
Bende porsiyonluk ypğurt mayalamak için biriktirmiştim hatta geçen gün atayım bunları diye geçti aklımdan en iyisi saklıyım belki bende dopumgününde kullanırım

Benimki de acayîp seviyor o tarz çayları ki ben de hiç sevmem. Versem 100 falan içer rahat

@oslew sanırım betüşle öykü aynı durumda öksürük burun akıntısı sesi bile değişti sanki geniz akıntısı da varmış antibiyotik vermedi bize öksürük şurubuyla peditus kullanıyoruz

mira rezene hiç içmedi ıhlamurda zar zor 30 cc içiyo şimdi annemle konuştum burnu akıyomuş hapşırıyomuş birde tam iileşmişken yeniden hasta ettim galiba

mira rezene hiç içmedi ıhlamurda zar zor 30 cc içiyo şimdi annemle konuştum burnu akıyomuş hapşırıyomuş birde tam iileşmişken yeniden hasta ettim galiba
Gökçede ıhlamuru hiç içmez. Kaşığıyla kaşık kaşık içiriyorum sanırım o zaman tadını anlamıyo.
Hira cok terliyo nasil giydiriyosunuz evde sizler
şuan ev 23 derece. İçinde tlet gibi delikli olan bi tane zıbın var. Üzerinde normal zıbın var altınd da kilotlu çorap. Üzerlerine bi kat daha giydiriyodum ama baktım terliyo. Zıbın kilotlu çorapla geziyo

Kabızlıkla ilgili konuşulmuş..bizde daha 1aylıkken kabızlık sorunu yaşamaya başladık.3 aya kadar rezene, zeytinyağı , masaj ve fitiille çözüm bulmaya çalıştık.nil bazen bi hafta kaka yapmıyordu..doktorumuz 3 aylık olunca duphalac şurup verdi.her gün düzenli ve 6 ay kullandık..(duphalacta devam şartmış tedavi için..)şimdi çok şükür 2.gün yapıyor.ama ne zaman kaka yapmasa kabusum aklıma geliyor..arada zeytinyağı içiriyorumkorkum geçmedi..Allah şifa versin tüm hasta bebişlerimizetek tek yazamadım geçmişler olsun..

Bazı bebeklere tereyağı daha iyi geliyo. Kuzenimde çay kaşığı kadar kahvaltıda peynirine tereyağ karıştırırdı. Doktor birde onundene demiş. Gerçekten rahatlıyodu çocuk

Emre de o kadar iciyo canm.ama ben gunde iki defa veriyordm.sabah uyandgnda ve gece yatmadan once.yumusatiyodu bogazni.

Hira cok terliyo nasil giydiriyosunuz evde sizler

Ev 24 derece su an.uzun kollu citcitli ve sweat var ustunde.altinda da penye pijama ve esofman alti var.ben hep iki kat giydiriyorm canm.

Gökçenin damağında şişlik vardı iştahsızlığıda buna yormuştum diş çıkacak diye. Şişlik inmiş çocuğun iştahıda eskisi gibi yine
Normal mi bu şişip geri inmesi?
İltihap palan mı kapmıştı açaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…