Canım bizim kronik kabızlığımız var. Yanlış hatırlamıyosam minik kartal demişti. Karadut yedirmiş çok iyi gelmiş. Bende 5 tane yedirdim zar zor yapan çocuk doldurdu resmen bezini. Dene istersen. Geçmiş olsun adaşımıza. Birde rezene çayınız varsa bebekler için olan oda iyi geliyo..geçmiş olsun öyküye.
Bizde gökçeyi götürdük. Bir haftadır kabız zor yapıyor ve bugün ıkınıyor hıçkıra hıçkıra ağlıyor ama yapamıyor. Zeytinyağı içirdim masaj Yaptım hatta ilk kez fitil Yaptım ama yapamadıo kadar ağladıki acile gittik ama doktor muayene bile etmedi. Tekrar fitil yapın yapmazsa bakalım dedi. Gökçe yapmadı. Lavman yaptık biraz yaptı ama doktor bakmıyo bile. Insan karnına bi bakar. Taş gibi çocuğun karnı. Yarın kendi doktorumuza gidicez.
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bende artık başlasam iyi olacak yoksa hiçbişi yetiştiremicemForuma giremiyorum Arda uyuduktan sonra doğum günü hazırlıkları ile uğraşıyorum. Kolanya şişesi alıp içine çilek kolanyası doldurdum. Onun bir etiketi kaldı onuda şu an tasarlıyorum paintte. Meyve kavanozlarını değerlendirdim içine badem şekeri koyacağım etiketlerini kendim paintte yaptım.
geçmiş olsun canım mutlaka kendi doktoruna git özelde olsa aciller bi tuhaf hele de bebek olunca takip eden doktor daha ii anlıyo kabızlık o kadar zorki bizimki kronikleşti inşallah sizinki geçici bişidirgeçmiş olsun öyküye.
Bizde gökçeyi götürdük. Bir haftadır kabız zor yapıyor ve bugün ıkınıyor hıçkıra hıçkıra ağlıyor ama yapamıyor. Zeytinyağı içirdim masaj Yaptım hatta ilk kez fitil Yaptım ama yapamadıo kadar ağladıki acile gittik ama doktor muayene bile etmedi. Tekrar fitil yapın yapmazsa bakalım dedi. Gökçe yapmadı. Lavman yaptık biraz yaptı ama doktor bakmıyo bile. Insan karnına bi bakar. Taş gibi çocuğun karnı. Yarın kendi doktorumuza gidicez.
canım sende iyiki vermemişsin ilacı kendi doktoruna görünmek en iisiYanindakiyle konusuyo sabahtan beri acildeyim yarina kadar devam daha yemek yemedim falan diye bi yandan hakliama daha kapidan girdim cabuk cabuk diyo bana bakti bakti kulaklarina cocugun ici cikti aglamaktan kir var gozukmuyo dedi zor nefes aliyo hic bisey yapmadi ilac yazcak ne yazcaktim ben diyo hic guven vermedi yani annemde diyo alsaydin ilaci bitane icince hemen iyilesmicek nasilsa dedim yarin kendi doktoruna goturucem
Oyku zorlandiginda veya cok ikindiginda ben bezini acip bacaklarini itiyorum karnina ya da tuvalete oturtuyorum daha rahat yapiyo istersen bi dene ikinmaya basladimi ac bezini tuvalete oturt
yok canım @hiraysen demişti bizim kız yemedi ne yazık kiCanım bizim kronik kabızlığımız var. Yanlış hatırlamıyosam minik kartal demişti. Karadut yedirmiş çok iyi gelmiş. Bende 5 tane yedirdim zar zor yapan çocuk doldurdu resmen bezini. Dene istersen. Geçmiş olsun adaşımıza. Birde rezene çayınız varsa bebekler için olan oda iyi geliyo..
Cok.geçmiş olsun canimOykuyu cocuk hastanesinin aciline goturdum tam yemek yicekmis doktorlar cabuk cabuk bakti falan cigerler temiz dedi kulagini elliyodu bi de cok kulaklarda kir var tam gozukmuyo ama ust solunum yolu enfeksiyonu dedi antibiyotikyazdi beni cok tatmin etmedi muayenesi yarin kendi doktoruna goturucem
Ben de attım sadece birkaç tane ayırıp kilere koydum bir yere gidersem kullanırım elimin altında bulunsun diye hic boyle birşey düşünemedim
Bende bi ilham gelirse diye atmaya kıyamayıp sakladım hepsini. Ama o ilham bi türlü gelmedş
Robotta çocuğa yedirmek için çektiğim cevizi naneyi koyarım ancak bende
Aynenn. Ben rezeneyi gaz için içiriyodum gökçeye kakasını da rahat yaptığını farkettim. Sürekli vermiyorum alışkanlık yapar diye ya da zararı olur diye zorlandığında içiriyorum. Humananın rezene çayı hatta evdeki.@oslew veisimdeyimgucumdeyim çok geçmiş olsun kızlar. Ya anlamadığım siz mi çok efendisiniZ ben mi çok cadalozum. Ben o hastaneyi tepelerine yıkmadan çıkmazdım. Eşek gibi de işlerini yaptırırdım. En ufak işin bile bağırış çağırış ancak yaptırılanildiği bir memlekette yaşadığımızı unutmayalım, hiçbir meslek dalında da insanlar iş aşkıyla yanıp tutuşmuyor, ite kaka ancak iş yaptırılıyor insanlara. Ay bak yine sabah sabah sinirlendim.
Kızlar gaz ve kabızda bir numara olan oğlumda denemesinin yöntem kalmadığı için; rezene (gazda işe yarar, suyu sıcağa yakın ılık olsun), zeytinyağı içirmek üzerine de yine sıcağa yakın su içirmek kaka yaptırıyor, supp gliserin fitil anında yaptırıyor, yemek olarak ise bikaç gün bol zeytinyağlı karnınahar, semizotu, ıspanak yedirilebilir.tekrwr çok geçmiş olsun
Yedirabilirsek işe yarıyoda betül rezeneyi uyku arası bile versem iki fırt çekip bırakıyodu çok şükür şimdi gaz sılıntımız yok@oslew veisimdeyimgucumdeyim çok geçmiş olsun kızlar. Ya anlamadığım siz mi çok efendisiniZ ben mi çok cadalozum. Ben o hastaneyi tepelerine yıkmadan çıkmazdım. Eşek gibi de işlerini yaptırırdım. En ufak işin bile bağırış çağırış ancak yaptırılanildiği bir memlekette yaşadığımızı unutmayalım, hiçbir meslek dalında da insanlar iş aşkıyla yanıp tutuşmuyor, ite kaka ancak iş yaptırılıyor insanlara. Ay bak yine sabah sabah sinirlendim.
Kızlar gaz ve kabızda bir numara olan oğlumda denemesinin yöntem kalmadığı için; rezene (gazda işe yarar, suyu sıcağa yakın ılık olsun), zeytinyağı içirmek üzerine de yine sıcağa yakın su içirmek kaka yaptırıyor, supp gliserin fitil anında yaptırıyor, yemek olarak ise bikaç gün bol zeytinyağlı karnınahar, semizotu, ıspanak yedirilebilir.tekrwr çok geçmiş olsun
Bende porsiyonluk ypğurt mayalamak için biriktirmiştim hatta geçen gün atayım bunları diye geçti aklımdan en iyisi saklıyım belki bende dopumgününde kullanırımBen yogurt icin 5-6 tane ayirdm digerleri cope:)
Sen de bendensin demek.ilk zamanlar lazm olur dye sakladm.cok yer kaplayinca fazlalsri attm
Benimki de acayîp seviyor o tarz çayları ki ben de hiç sevmem. Versem 100 falan içer rahatYedirabilirsek işe yarıyoda betül rezeneyi uyku arası bile versem iki fırt çekip bırakıyodu çok şükür şimdi gaz sılıntımız yok
Bugün ıhlamur içireyim dedim onu bile istemedi limonlı denedim hiç içmedi prkmez koydum onu bi 40 cc filan içti
Oh ne güzel su bile zorla içiriyorum ben betüle bardakla şişeyle filanBenimki de acayîp seviyor o tarz çayları ki ben de hiç sevmem. Versem 100 falan içer rahat
mira rezene hiç içmedi ıhlamurda zar zor 30 cc içiyo şimdi annemle konuştum burnu akıyomuş hapşırıyomuş birde tam iileşmişken yeniden hasta ettim galibaYedirabilirsek işe yarıyoda betül rezeneyi uyku arası bile versem iki fırt çekip bırakıyodu çok şükür şimdi gaz sılıntımız yok
Bugün ıhlamur içireyim dedim onu bile istemedi limonlı denedim hiç içmedi prkmez koydum onu bi 40 cc filan içti
Gökçede ıhlamuru hiç içmez. Kaşığıyla kaşık kaşık içiriyorum sanırım o zaman tadını anlamıyo.mira rezene hiç içmedi ıhlamurda zar zor 30 cc içiyo şimdi annemle konuştum burnu akıyomuş hapşırıyomuş birde tam iileşmişken yeniden hasta ettim galiba
şuan ev 23 derece. İçinde tlet gibi delikli olan bi tane zıbın var. Üzerinde normal zıbın var altınd da kilotlu çorap. Üzerlerine bi kat daha giydiriyodum ama baktım terliyo. Zıbın kilotlu çorapla geziyoHira cok terliyo nasil giydiriyosunuz evde sizler
Yedirabilirsek işe yarıyoda betül rezeneyi uyku arası bile versem iki fırt çekip bırakıyodu çok şükür şimdi gaz sılıntımız yok
Hira cok terliyo nasil giydiriyosunuz evde sizler
bizim ev 25 derece uzun kollu çıtçıtlı badi üstüne ince badi altına eşofman altı giyiyor çok terlerse içine kısa kollu çıtçıtlı altına tayt giydiriyorum benHira cok terliyo nasil giydiriyosunuz evde sizler
Bizimkide öyleHira cok terliyo nasil giydiriyosunuz evde sizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?