2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
diş buğdayı bizde yenmeyeceğinden dolayı ben aşure yaptım canım herkeste yemiş oldu böylelikle..
Bnde oyle severim aslinda:)
bizimkiler taneli yapiyomus canm bugday nohut haslayip sekerlemeyle susleniyomus. Hc hos degil gbi:)

hazrlar coook kotu cnm. Bn ve esim hastasiyiz tarif verebilirim eger istersen.her ay yaparim muhakkak

Ay @mutube offf L Lilium3 iki gündür beni öldürdünüz. Gidip gelip alev Yıldırım ın sayfasına bakıyorum hem ağlıyorum hem oğluma sarılıyorum.
Aynen
Yavrum bu gün elime vurdu ne olduğunu anlamadım tüm yemek halıya döküldü. Şuan halı salça ve yağ lekesi kocaman bi şekilde ona bile takılmadım. Ki halım beyazlı ne olcak bilmiyorım

bizimkiler taneli yapiyomus canm bugday nohut haslayip sekerlemeyle susleniyomus. Hc hos degil gbi:)

hazrlar coook kotu cnm. Bn ve esim hastasiyiz tarif verebilirim eger istersen.her ay yaparim muhakkak
Ay ben bayılırım diş hediğine. Tane tane olur bizde öyle yaparız. Ben içindeki nohutla fasülyeyi yemem ama
Buğday ve üzerine konan kuş üzümünü birlikte yemeye bayılırım. Şimdi bonibon falanda koyuyolar öyle hiç denemedim ama kuş üzümü çok yakışıyo. Canım çekti.

Kizlar facebookta bi grupta okudum simdi. Resimpaylasicam okuyun lutfen kafam karisti

Aynen benimde kafam karışık. Biraz elma sirkesi yada limon sıkınca tepkime sonucu suya kalsiyum geçmesi sağlanıyomuş. Bende böyle yapıyorum.
Kimi doktorlar faydasız diyo kimi faydalı diyo. Bi zararı olmadığı için hemde lezzet verdiğinden ben vermeye devam ediyorum. Açıkcası faydalı olduğunu düşünüyorum.
Linkteki bakteri ürer lafıda doğru değil. Buzlukta o ısıda bakteri üremez. Bakterilerin yaşayabileceği bir ortam değil. Kemik suyunu çıkartıp açıkta çok bekletirsebiz o zaman bakteri üreyebilir ancak.
Ben bu yüzden buz torbalarına doldurup kırıp direk atıyorum çorbalarına.

Kemik suyunu yaparken besleyiciliği artaın diye içine kereviz sapı tüm tüm havuç soğan atıyorum. Kemiğin faydası yoksa bile bunların illa ki vardır

1paket etiburcak rondodan geciriyorum 100gr margarin eritip karistiriyorum yuvarlak borcamin taBanina yayiyorumbatriyorum elimle. Buzluga koyuyorum 5dk kadar.
Ayri bi kapta 1paket labne
bi paket krema
2yumurta
1vanilya
1 su bar. Seker
3-4 corba kasigI un
bir limonun suyu
hepsni karistiriyorum. Buskvilerin uzerine dokuyorum Sonra isitilmis firina. Uzeri hafif kizariyo hatta kizarmiyo yani pistigi pek belli olmuyo beyaz kalicak.

Uzeri icinde bir limon suyu bir portakal suyu skiyorum Tencereye iki kasik nisasta bir kasik sekerle jole yapip uzerine dokuyorum

aynen bnde seningbi dusunuyorum buzlukta bakteri urese etlerde uzun sure durmazdi. bncede disarda cozulup bikacsaat fazladan durunca bakteri urer yani su kivamina donusunce. Ben ilk defa verdim dun kemik suyu. Hc vermemistim daha once.bi sorun yasamadik. Hiranin boyu hizli uzamisti doktr kemik suyumu veriyosun demisti bnde hc vermedim dha deyince ver dedi cok faydali

Aynen öyle. Bakteriler o sıcaklıkta yaşayamaz. Spor yapanlar da içerler keniği kırılanlarada içirirler. Yıllarca kırmızı ete yumurtaya sağlıksız dediler. Buda öyle bişey gibi düşünüyorum ben. Sonuçta kanıtlanmış bi zararı yok. Yararı yoksa bile tat veriyo en azından.
Birde geçen Hayri Gözlükgiller kemik suyundan çorba yaptı tv de d vitamini deposu çok besleyici hem bebeklerinize yedirin hem kemik erimesi olan kadınlar içsin diye. O da doktor sonuçta.
Ben ek gıdaya başladığımdan beri veriyorum hep. Hiç bi zrarını görmedim. Kusma vb gibi. Bazı bebeklerim mideleri hassas oluyo kemik suyuna tepki vermesi de normal bence yağlı sonuçta ağır gelmiş olabilir..
Bende geçen kuru fasülye yedim ve besin zehirlenmesi geçirdim. Kuru fasülyede zararlı bu mantıkla yürürsek

Ay @mutube offf L Lilium3 iki gündür beni öldürdünüz. Gidip gelip alev Yıldırım ın sayfasına bakıyorum hem ağlıyorum hem oğluma sarılıyorum.

Aynen ya (

tamam dycektm yazmissn zaten:)bana da pek hos gelmedi o sekilde dis bugdayi.biz salcali soganli naneli hafif kivamli corba gbi yapyoruz.

Ben de smdi gordm facede.atcktm size de danismak icin

Kac derecede pisiriyosn canm?bi de margarin mi tereyagi mi?dun tv de yapti bi kadin tam pisirmisti iyice kizardi ustu.bi de pirisldigi tepsiye su doldurmustu yoksa ustu catlyomus.seninkinde oluyo mu?

Buzlukta beklemesi sagliksiz demis dr u canm.taze icirin dyomus.ben de buzluga atyodm hatta bugun de verdm.cozdurmeden buz halinde atyorm tencerede eriyo.napsak vermesek mi yani ya

Ya sorma ben hamileydim dusun ogrendgmde ozamandan beri bakyrm hep sayfasına hep aklimda butun instagramdaki resimlerinin altındaki yazıları okudum okudukça agladm smdi mutube elif bebek deyince sok oldm hep merak ediyodm cnki smdi daha cok mrk etmeye basladm acaba evlendiği kisi nasi davranio aklmdan cikaramyrm cok etkilenyrm bole şeylerden haberlerde fln çocuklarla ilgili bsy gorim Günlerce kaliyo kafamda

Ay bu arada cheesecake en sevdgm tatlıdır ama iki kez denemstm hc olmamıştı heryerinki de gzl olmuo agzmda bi tat var hep onu aryrm ist da Marias cheesecake var oranınkiler super Ataşehir Kavacık kozyatagnda var bildklerm akla hayale geleblcek herturlu cheesecake var sdce bunu yapiolar ztn

Yarin disbugdayi yapicaz giremiyorum hic buraya .
Bugdaynasil yapiliyo tarif verebilcek olanvarmi
bizimki de bugdayi hasladilar kuru yemisle karistirdilar kaselere koyup uzerime pudra sekeri tarcin karistirip suzguyle iyice kaplicak sekilde yaydik cok lezzetli hafif oldu

Ben hic yemedm canm.evlenmeden once falan da cok severdi esim disarda yerdi hep ama bana hic hos gelmezdi:)yarin denycem bakalm cilekli yapcm umarm guzel olur

Çok sağol canım Allah razı olsun
Ha
hangi butuikten aldın canım? İnt. Daha uygun oluyo bende öyle yapıyım diyodum ama tlfndan girmek işkence pcmizde yok. Butikbebeyr bakmıştım ama öylevişey göremedim
Butik bebe canım ben de o elbiseleri bugün gördüm canım resim atamiyirum gelince çekip koyarim biri 18 küsur diğeri 19 küsur oldukça uygun
Sizde benzer Şeyler yaşamışınız başın Sağolsun canım.
Amin canım benim siz de çok zor günler yasamissiniz
Kemik suyunu yaparken besleyiciliği artaın diye içine kereviz sapı tüm tüm havuç soğan atıyorum. Kemiğin faydası yoksa bile bunların illa ki vardır
gecen gün oktay ustanın sitesinde okumuştum kemik suyunu yaparken soğan ve havuç doğrayın yazıyordu ama neden koymamiz gerektiği yazmiyordu ben de bir daha öyle yapmayı düşünüyorum

Oykuyu cocuk hastanesinin aciline goturdum tam yemek yicekmis doktorlar cabuk cabuk bakti falan cigerler temiz dedi kulagini elliyodu bi de cok kulaklarda kir var tam gozukmuyo ama ust solunum yolu enfeksiyonu dedi antibiyotikyazdi beni cok tatmin etmedi muayenesi yarin kendi doktoruna goturucem

geçmiş olsun Betül'e ve diğer hastalarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…